Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τώρα που το παρατήρησα, πιθανολογώ πως τα "διαγώνια faded σχέδια" που λέγαμε για τη λευκή θα είναι παρόμοια με την ανάγλυφη διαγώνια λεπτομέρεια που έχει η πρώτη...
Eτσι ακριβως. Και πραγματικα το θεωρω τρελο μια ομαδα να μην μπορει "επιβαλλει" κατι τετοιο.Σουριναμέζος έγραψε: Γενικά ένα κακό logo χορηγού μπορεί να καταστρέψει και τις ομορφότερες φανέλες. Το καλό με την stoiximan τα τελευταία χρόνια είναι ότι έχουν ασπρόμαυρο και αρκετά minimal logo που δεν χτυπάει άσχημα στο μάτι. Τα πρώτα χρόνια της macron είχαμε κάποιες ωραίες φανέλες που τις χαλούσε πολύ το κόκκινο-μπλε χάλι της sportingbet.
Πρεπει να ειναι μεσα στην συμφωνια, στα συμβολαια.
Φυσικα οι μεγαλυτερες ομαδες στον πλανητη, αν τα χρωματα του χορηγου της φανελας δεν ταιριαζουν με την φανελα εχουν αλλα χρωματα στο logo του χορηγου.
Παραδειγμα προς αποφυγη, η ηδη κακη φανελα της κουλας απο το πανερι της nike, εχει πανω της ενα και κακο σχεδιαστικα, logo του χορηγου αλλα και με με κοκκινο....δηλαδη σαχ.
Δεν συνηθιζεται μια εταιρια να αλλαζει χρωμα βασει της ομαδας που θελει να σπονσοραρει. Τις περισσοτερες φορες φτιαχνεται ενα λογοτυπο για εγχρωμη επιφανεια, ενα για ασπρομαυρη εφαρμογη, και αντε στη χειροτερη να εχει και ενα σε αρνητικα χρωματα. Τις περισσοτερες φορες η ευκολη λυση ειναι το ουδετερο λευκο πλαισιο ή περιγραμμα γυρω απο το λογοτυπο ωστε να ταιριαζει παντου.
Εμενα εκεινο που με τρελαινει στο συγκεκριμενο λογοτυπο ειναι το μπερδεμα της ελληνικης αναγνωσης με χρηση λατινικων χαρακτηρων. Δεν υπαρχει "oi" που να διαβαζεται "ι" στα αγγλικα, αλλα ουτε και "xi" που να διαβαζεται "χι".
Στόιξιμαν. Δεν νομιζω να ηταν βλακεια του συναδελφου που το σχεδιασε, αλλα ιδεα του φωστηρα διαφημιστη, μιας και μιλαμε για σχετικα μεγαλη εταιρια που λογικα δεν αφεθηκε σε αδεσποτες προτασεις ενος γραφιστα μεχρι να επιλεξει.
Εχω δει βλακειες σε πιτσαριες, να γραφουν τα spaghetti ως spageti, και γενικα να καραφλιαζουν τα ιταλικα, αλλα υποτιθεται πως η στοιχημαν θα πληρωσε παραπανω απο τα 200 ευρω που σκοτωνεται ενα λογοτυπο για καποιο γνωστο. Ενα αλλο λογοτυπο που μου ανεβαζει την πιεση ηταν αυτο της πρωινης παιδικης ζωνης του Σταρ (το Starland). Σορυ για το οφ-τοπικ.
Εμενα εκεινο που με τρελαινει στο συγκεκριμενο λογοτυπο ειναι το μπερδεμα της ελληνικης αναγνωσης με χρηση λατινικων χαρακτηρων. Δεν υπαρχει "oi" που να διαβαζεται "ι" στα αγγλικα, αλλα ουτε και "xi" που να διαβαζεται "χι".
Στόιξιμαν. Δεν νομιζω να ηταν βλακεια του συναδελφου που το σχεδιασε, αλλα ιδεα του φωστηρα διαφημιστη, μιας και μιλαμε για σχετικα μεγαλη εταιρια που λογικα δεν αφεθηκε σε αδεσποτες προτασεις ενος γραφιστα μεχρι να επιλεξει.
Εχω δει βλακειες σε πιτσαριες, να γραφουν τα spaghetti ως spageti, και γενικα να καραφλιαζουν τα ιταλικα, αλλα υποτιθεται πως η στοιχημαν θα πληρωσε παραπανω απο τα 200 ευρω που σκοτωνεται ενα λογοτυπο για καποιο γνωστο. Ενα αλλο λογοτυπο που μου ανεβαζει την πιεση ηταν αυτο της πρωινης παιδικης ζωνης του Σταρ (το Starland). Σορυ για το οφ-τοπικ.
- Σουριναμέζος
Πλέον δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να αλλάζει τα χρώματα στο λογότυπο του ένας χορηγός προκειμένου να δέσει καλύτερα σε μια φανέλα.
Η Μπαρτσελόνα έχει χορηγό το Spotify, προφανώς χωρίς πράσινο λογότυπο αλλά μια χρυσή εκδοχή. Η Γιουνάιτεντ έχει την TeamViewer σε λευκό αντί για μπλε. Η Λίβερπουλ την Standard Chartered επίσης σε λευκό αντί για πράσινο - μπλε. Η Ρεάλ έχει την Emirates σε μωβ αντί για κόκκινο. Και για να το φέρω και στην Ελλάδα, εμείς πέρσι είχαμε ένα ασπρόμαυρο λόγκο της stoiximan ενώ ο γαύρος ένα κόκκινο.
Η Μπαρτσελόνα έχει χορηγό το Spotify, προφανώς χωρίς πράσινο λογότυπο αλλά μια χρυσή εκδοχή. Η Γιουνάιτεντ έχει την TeamViewer σε λευκό αντί για μπλε. Η Λίβερπουλ την Standard Chartered επίσης σε λευκό αντί για πράσινο - μπλε. Η Ρεάλ έχει την Emirates σε μωβ αντί για κόκκινο. Και για να το φέρω και στην Ελλάδα, εμείς πέρσι είχαμε ένα ασπρόμαυρο λόγκο της stoiximan ενώ ο γαύρος ένα κόκκινο.
- pagotatzis
- john4serres
- pirate_salonica
- pagotatzis
Αυτό με την μαύρη πλάτη που δεν γουστάρουν μερικοι δεν μπορώ να το καταλάβω
Εμένα δεν κάπου αρέσει καθόλου να έχουν και πίσω ρίγες ,οκ γούστα είναι
Για μένα με την πρώτη ματιά μου φαίνεται να είναι από της καλύτερες ριγέ τα τελευταία χρόνια !
Για μένα με την πρώτη ματιά μου φαίνεται να είναι από της καλύτερες ριγέ τα τελευταία χρόνια !
- pirate_salonica
- pagotatzis
Αν όντος είναι έτσι όπως λέει φίλος τότε θα τα σπάνε !!
Το θέμα είναι ότι έγινε μπέρδεμα με την παρουσίαση
Εύχομαι του χρόνου να είναι πιο νορμαλ
Το θέμα είναι ότι έγινε μπέρδεμα με την παρουσίαση
Εύχομαι του χρόνου να είναι πιο νορμαλ
Συμφωνώ για την πλάτηpagotatzis έγραψε:Αυτό με την μαύρη πλάτη που δεν γουστάρουν μερικοι δεν μπορώ να το καταλάβω
Πρέπει να υπάρχουν και ρίγες στη πλάτη τουλάχιστον απ'τη μέση και κάτω αλλιώς είναι σαν να ξέχασαν να βάψουν ένα τοίχο ξέρω γω, σαν να είναι δυο φανέλες, δεν υπάρχει νόημα αν δείτε τη φετινή της Μπριζ έχει ρίγες μπροστά και πίσω όλο μπλε, πραγματικά χαλάει τη φανέλα και στο γήπεδο ακόμα χειρότερα στο μάτι όπως τη δική μας 2019/20 ή ο γαύρος που τα τελευταία χρόνια ήταν όλο κόκκινο.
Η φανελα του 18-19 θα ηταν ΤΕΛΕΙΑ αν δεν ηταν η τελειως μονοχρωμη πλατη…δεν ειπε κανεις να μην εχει κουτι καθολου για τα νουμερα αλλα οχι ολη η πλατη χωρις ριγες
Η ρiγε η φανελα θελει ριγες παντου και στα μανικια και στους ώμους και στη πλατη.
Η ρiγε η φανελα θελει ριγες παντου και στα μανικια και στους ώμους και στη πλατη.
Φήμες ότι η φανέλα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Λέφσκι-ΠΑΟΚ κρίνονται ως κακοντρεχείς...