Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Kourdos »

Νομίζω υπάρχει και μια άλλη κατηγορία οπαδών που ενώ δεν είναι σε καμμία περίπτωση "πάνω απ' όλα ο ΑΑ" δεν αντέχουν επίσης και την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία κάθε χρόνο του χειμερινού τελειώματος προπονητή και υπηρεσιακό στα πλέιοφ.

Να αλλάξει πρώτα και τώρα ο Τ.Δ. μπας και γυρίσει το γούρι ;-)
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Άντε το καλοκαιράκι να χαιρετήσεις μαζί με τον ΑΑ και να έρθουν ένας κανονικός ΤΔ και ένας φερέλπις προπονητής που θα προτείνει ο νέος ΤΔ μπας και δούμε άσπρη μέρα...

Μέχρι τότε απλά θα περιμένω...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Trilofiotis έγραψε:
Karelias έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:Έφερε έναν κακό παίχτη φέτος δηλαδή...;

Ή το ότι δε πήραμε εξτρέμ πέφτει στο Βρύζα 100%; Ρωτάω για να καταλάβω το σκεπτικό του γιατί φταίει αυτός για τα χάλια μας, με όλη την καλή θέληση να καταλάβω. :nairepaok:
Ναι, τον Παπαδόπουλο.
Κάκιστος.

Kαι λίγο έλεος, με τον ''φετινό Βρύζα'' και την αβάντα του.
Τον Παπ τον έφερε για 1 χρόνο και αφού πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά. Μάλιστα δεν τον έφερε για βασικό αλλα για παγκίτη. Ότι αποδίδει κάτω του αναμενόμενου είναι σίγουρο αλλα δεν είναι ΚΑΚΗ μεταγγραφή. Κακή μεταγγραφή είναι μια που θα σου μείνει αμανάτι ο παίχτης για καιρό και δε θα προσφέρει τίποτα, πχ Σπυρόπουλος, Χακόμπο, Σαβίνι, Πληρομένο κλπ κλπ.

ΦΕΤΟΣ λοιπόν έχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ επιλογές εκτός του Παπ που δε μας βγήκε αλλα δε μας στοιχίζει κιόλας.

Και όπως "έξυπνα" λες και εσύ με 0 επιχείρημα, έλεος φέτος με το κράξιμο.
Όλοι εδω μέσα ξέρουν μάλλον ποιός φταίει για όλα τα στραβά εκτός απο μένα και μάλλον αυτός είναι ο ΖΒ αποκλειστικά..
λολ
είχα ξεχάσει την εξωπραγματική ικανότητα του Βρύζα να μην ακουμπιέται και να είναι πάντα στο αφρό.
Και όχι μόνο φέτος, διαχρονικά απ όταν ανέλαβε αυτό το πόστο.

Απορώ δηλαδή, με τα παιδιά που λένε ότι πρέπει να φύγει. Ο φετινός Βρύζας γαμεί και δέρνει, παίρνει ταυτότητες, είναι η οργή του θεού, ο φετινός Βρύζας.

Απίθανα πράγματα, πραγματικά απίθανα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Τι να πω; Επειδή έχω διαφορετικό σκεπτικό πρέπει να γελάς;

Σε (γενικά αλλα εσύ απαντάς) ρώτησα το γιατί φταίει αυτός για τα χάλια μας, με όλη την καλή θέληση να καταλάβω.

Πραγματικά θέλω να καταλάβω το που το στηρίζετε το ότι φταίει αυτός για τα ΜΕΓΑΛΑ λάθη που έγιναν φέτος.

Αν φταίει ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να φύγει. Αλλα ΤΔ είναι, έχει budget, γιατί να μην πήρε παίχτες..; Δε μπορούσε...; Είναι ο σατανάς ο αντιπαοκτσής 666;

Εγώ ξέρω ότι ο ΑΑ έχει τα καλα του αλλα έχει και τα άσχημα του τα οποία παρότι δεν θέλει να τα παραδεχτεί, υπάρχουν. Με βεντέτες δε μπορεί, αγαπά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και τους στηρίζει μέχρι αηδίας (και μέχρι να του την πούνε) και θέλει να στηρίζεται στα δικά του παιδιά.

Ο Βρύζας μάλιστα ΕΚΤΕΘΗΚΕ βγαίνοντας στη συνένετευξη και είπε ότι θα παίρναμε εξτρεμ. Θες να με πεις εσύ ότι ο ίδιος μετα αποφάσισε να μη πάρουμε...

Ε εγώ προσωπικά επειδή ούτε έχω άκρες στην ΠΑΕ, ούτε είμαι κολλημένος και επειδή προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός (σοβαρά το λέω, είμαι πρώην Αγγελόσκυλο), ότι βλέπω λέω. Και αυτό που βλέπω είναι ότι ο Βρύζας έφερε ΠΟΛΥ καλούς παίχτες φέτος και ότι τα δεδομένα μου λένε ότι πιθανότατα δεν ευθύνεται αυτός για το ότι η ομάδα είναι γυμνή σε αρκετές θέσεις.

Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος, αλλα τουλάχιστον αυτό που πιστεύω το στηρίζω με κάνα επιχείρημα....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Το ''λολ'' δεν πήγαινε για το διαφορετικό της άποψής σου, πήγαινε για την ακριβώς παρακάτω πρόταση
που συνοδεύει και απευθύνεται πιο πολύ σε μένα που ξέχασα αυτή την παράμετρο.
Το επιχειρήμα ''φετινός Βρύζας'' το θεωρώ ανάξιο σχολιασμού.

Σοβαρά τώρα, με ρωτάς αν φταίει;
Έχεις δηλαδή κάποιες αμφιβολίες, ότι του αναλογεί κάποιο μερίδιο ευθύνης;
Δεν έχει μερίδιο ευθύνης που για δεύτερη συνεχή χρονιά με λεφτά, δεν κατάφερε (και αυτός) να στελεχώσει την ομάδα όπως πρέπει και της λείπει, στην τελική ευθεία, τα πιο απλά να πούμε μόνο, εξτρέμ κι αριστερό μπακ;

Αν πιστεύει ότι εκτέθηκε, μπορεί και να παραιτηθεί.
Να παραιτηθεί κανονικά, όχι στα λόγια ή/και στα ημίχρονα.
Πήξαμε από ευαίσθητους που παραιτούνται για να μην κάνουν κακό στην ομάδα
αλλά δεν φεύγουν για να μην κάνουν κακό στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κάτσε Καρέλια, μισό λεπτό, γιατί ακούω συνέχεια ότι άφησε την ομάδα χωρίς LB δεύτερη χρονιά με χρήματα κτλ.

Αυτό είναι λάθος. Στην ομάδα υπήρχε ο Τζαβέλλας και δεδομένης της αποχώρησης του γερο-Λίνο αποκτήθηκε ο Ρατς. Συν του ότι ερχόταν από την Κ-20 ο Ποζατζίδης. Που να ήξερε τι θα γίνονταν με Τζαβέλλα και ότι ο μικρός θα έφευγε για Πανιώνιο. Πόσα LB να έχει μία ομάδα;

Έκρινε, και γω συμφωνώ μαζί του, ότι έλλειψη στη θέση αυτή το καλοκαίρι δεν είχαμε.

Για να είμαστε δίκαιοι και για να μην κρίνουμε εκ των υστέρων με τις συνθήκες να έχουν αλλάξει άρδην. Σε πολλά άλλα ίσως φταίει, αλλά εδώ δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

κάποιος κολλημένος εναντίον του θα μπορούσε να του αποδώσει αρνητική εμπλοκή σε όλες τις περιπτώσεις: δεν ανανέωσε τον Λίνο, φόρτωσε Σπυρό-Τζαβέ, έδωσε Ποζα...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Ρατ(ς) 33 ετών
Σπυρόπουλος, ένας άχρηστος, επικίνδυνος κι αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά, εκτός ομάδας από τα φιλικά από πέρυσι, προτιμήθηκε έναντι του Λίνο για να κάνει ουσιαστικά, όσα παιχνίδια θα έκανε και ο Λίνο αν έμενε. Ξέρω ξέρω, ζητούσε πολλά λεφτά ο Λίνο. :lol:
Τζαβέλας, μια τσίχλα φουσκωτή σε συμπεριφορά, με μπερδεμένε προταιραιτότητες κι ουσιαστικά εκτός ομάδας από λίγο πριν τα μέσα Γενάρη.
Μετά από όλα αυτά, τελευταία σχεδόν μέρα των μεταγραφών Ποζατζίδης δεν ανήκει πια στον ΠΑΟΚ.
Γιατί στη θέση του αριστερού μπακ είμαστε άπλες.
Και αρχίζει και πέφτει η απόδοσή του Ρατ(ς), αφού είναι εμφανώς (κι αυτός σκασμένος) κι αρχίζει κι αυτός το στράβωμα. Κι όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν στραβώνουν οι Ρουμάνοι. :mrgreen:

Προφανώς δεν μπορούσε να βρεθεί ένα αναπληρωματικό αριστερό μπακ για τον ΠΑΟΚ, μέσα σε 20 μέρες, αφού δεν βρέθηκε ένα εξτρέμ εδώ και περίπου 8 μήνες. Λογικό μου φαίνεται.

Και κάτι άλλο, ελαφρώς οφτόπικ.
Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση σου ως μοντ του ΠΑΟΚμάνια αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτήν την τάση να εξωραϊζετε όλες τις καταστάσεις άπαντες οι μοντ(ς). Δεν χρειάζεται, σε κάποιες φάσεις φαίνεστε τελείως προκατειλημένοι, χωρίς να σημαίνει ότι είστε.
Προσωπική παρατήρηση με αφορμή το ποστ σου, όχι αιτία.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Αυτό που με το που υποστηρίξει κάποιος οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα γίνεται ύποπτος, μου αρέσει αρκετά σα λογική...

Karelia έχεις γράψει πάρα πολλά, αλλά ΤΙΠΟΤΑ που εμενα έστω να μου δείχνει ότι για όλα αυτά φταίει ο Βρύζας, λίγο ή πολύ. Απλά τα ρίχνεις όλα πάνω του...
Μπορεί να έφταιγε η συνενόηση στην ΠΑΕ, ο νέος πρόεδρος, το μαράκι, ο ΑΑ (κατ εμε, όπως επιχειρηματολόγησα), ο Ιβαν, ο άγνωστος Χ ή ο Ζήσης. Γιατί εσύ επιλέγεις τον τελευταίο, εμένα με φαίνεται πιο ύποπτο απτο έναν μοντ εδω μέσα να λέει απλά τη γνώμη του. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Κανέναν δεν είπα ύποπτο ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο.
Για τελευταία φορά, δεν είπα ότι φταίει μόνο ο Βρύζας.
Είπα ότι φταίει κι αυτός. Ιεραρχικά πάει το πράγμα.
Νομίζω ότι ήμουν σαφής.
Αν δεν φταίει ο ΤΔ που η ομάδα δεν έχει βασικές λύσεις σε καίριες θέσεις, έστω και σαν κάποιο ποσοστό,
φταίει ίσως το κρασί και ο ήλιος.
Αν νιώθει ότι δεν τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του, (που είναι το καλό του ΠΑΟΚ), μπορεί να παραιτηθεί, δεν είναι ντροπή.
Τι θέλεις να μιλήσω με ποσοστά για το φταίξιμο που έχει; Ε, προφανώς δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ale έγραψε: Από την άλλη έχουμε κάποιον, ο οποίος κινείται μονίμως στα μουλωχτά, πολλές φορές αποδεδειγμένα αδερφίστικα και ύποπτα, με τα δικά του τα αποτελέσματα τα τελευταία 8 χρόνια να είναι καταστροφικά για τον ίδιο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ε, μέχρι να πάρει τον μπούλο ο δεύτερος μαζί με τα ρουφιανάκια του, εγώ θα είμαι με τον πρώτο.
+1926
Αν νομιζουν καποιοι οτι θελουμε τον Άγγελο για πάντα στον ΠΑΟΚ κανουν πολυ μεγάλο λάθος.
Μεχρι τον Μάϊο.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

@Τριλοφιοτη

Η δουλεια του Προεδρου είναι να ελέχγει τους υφισταμένους του και να κρίνει την απόδοση τους.
Η δουλειά του Τ.Δ. είναι να στελεχώνει το ρόστερ και να λύνει τα προβλήματα με τα συμβολαια των παικτών.
Η δουλεια του προπονητή ειναι να προπονεί και κατεβάζει την ομάδα στους αγώνες.

Ο καθε ένας (Σαββίδης, Ζησης, Αγγελος) έχει αντικειμενικη ευθυνη οταν κατι δεν παει καλα στον τομέα του.

Οταν η ομαδα δεν ειναι σωστά δομημενη και εχει κενά φταίει ο Ζησης.
Οταν η ομαδα δεν παιζει καλα και δεν ερχονται αποτελεσματα φταίει ο Αγγελος.

Αυτο που λέω εγώ (και αρκετοι αλλοι) ειναι οτι η ομαδα δεν παιζει καλα, αλλα δεν είναι και δομημενη με τροπο που να της επιτρέψει να παίξει καλυτερα. Αρα φταίνε και ο Ζησης και ο Αγγελος.

Επειδη ομως ο Ζησης εδω και πολλά χρόνια εχει αποδειχθεί ανεπαρκής (σε βαθμό που να τον λες και ύποπτο) πρέπει να φυγει ΑΜΕΣΑ.

10 Φλεβαρη και είσαι ακόμα εδώ.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Σε μια ομάδα νορμαλ θα ήμουν 100% μαζί σου, αλλά εγώ με την ασυνενοησία που μας δέρνει γενικότερα δεν είμαι σίγουρος.

Σεβαστή η άποψη σου πάντως και απλά ελπίζω κάποτε να μάθουμε την αλήθεια για το φετεινό τουρλουμπούκι.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Σε στραβά και σε καλά, απόλυτη ευθύνη υπάρχει μόνο στην περίπτωση που κάποιος λειτουργεί μόνος του. Ο ΖΒ είναι συνυπεύθυνος στα καλά και στα κακά με Σάντος και Ζαγοράκη, με Τσιστιακόφ, με ΓΧ, με Μπόλονι, με Στέφενς για τη χειμερινή περίοδο και με Αναστασιάδη για όλη τη χρονιά.
Τι είδαμε από τον ΖΒ ως ΤΔ;
Είδαμε καταρχήν να φέρνει παίκτες που γνώριζε από τη θητεία του στο εξωτερικό, με τις περισσότερες επιλογές επιτυχημένες και κάποιες αποτυχημένες (πχ Φρούνζα).
Είδαμε να φέρνει έναν προπονητή (από τα κονέ του στην Ιταλία) κατά γενική ομολογία άχρηστο.
Είδαμε στη συνέχεια το "σκάουτινγκ" να περιορίζεται σε παίκτες αντιπάλων (πχ Έτο, Λούκας) γιατί προφανώς δεν είχε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.
Είδαμε να του ζητά ο Ιβάν Έλληνες διεθνείς και αντί να του εξηγήσει ότι δεν μπορεί αυτό να είναι αυτοσκοπός γιατί οι καλοί είναι πιασμένοι από τον φαταούλ, να φέρνει ανάμεσα στους άλλους δύο καμμένα χαρτιά: έναν γνωστό προβληματικό χαρακτήρα (Σπυρόπουλος) και έναν τελειωμένο από τα 20κάτι του (Νίνης).
Είδαμε να μην αποδεσμεύει παίκτες που δεν υπολογίζονταν ή δεν υπολογίζονται (εκτός των Σπυρ. - Τζαβ., ας θυμηθούμε τον Χακόμπο με μάνατζερ τον κουμπάρο του ΓΧ), αντιθέτως να προσπαθεί να στείλει τον Γκαρσία.
Είδαμε να αδυνατεί να συνεργαστεί με τον ΑΑ με αποτέλεσμα η ομάδα να μένει γυμνή από το καλοκαίρι και να μην καλύπτονται βασικά κενά το χειμώνα. Είδαμε κάποιον "ποδοσφαιράνθρωπο" που υποτίθεται ότι βλέπει τα κραυγαλέα κενά να κοιμάται όρθιος και να κινείται με ταχύτητα χελώνας.
Είδαμε κάποιον να διαχειρίζεται κατά κύριο λόγο προτάσεις μάνατζερ παρά να κάνει ουσιαστική έρευνα για τους παίκτες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.
Είδαμε έναν άνθρωπο να φοβάται μήπως χάσει την καλοπληρωμένη θέση του και να μην τολμά ούτε να αναλάβει τις ευθύνες του εκεί που υπάρχουν, ούτε να παραιτείται εκεί που (ενδεχομένως) διαφωνεί. Εννοώ ότι αν είσαι ΤΔ, θεωρείς ότι πρέπει να έρθουν παίκτες, σε λέει ο προπονητής δεν θέλω κι εσύ ενώ διαφωνείς κάνεις την πάπια, είσαι ΛΙΓΟΣ.
Είδαμε τρία τεράστια και ασυγχώρητα για εμένα λάθη:
1) Την ιστορία με το Σαχπατζιδοφλωρίδη
2) Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟ του ΠΑΟΚ να συζητά το ενδεχόμενο να γίνει υπάλληλος της ζέλας
3) Την ξεφτίλα με τον Αλιέου (η οποία πέρασε στα ψιλά και μόνο το Μήλιο είδα να την τοποθετεί στις σωστές της διαστάσεις)
Σαφώς και ο ΑΑ είναι συνυπεύθυνος για το ρόστερ. Δεν είναι δυνατόν να μην είχε εκφράσει γνώμη πχ για το αν θα πρέπει να παραμείνει ο Λίνο ή ο Σπυρόπουλος. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει εκφράσει γνώμη για αριστερό εξτρέμ. Δεν είναι γενικώς δυνατόν να είναι στην ομάδα από αρχές καλοκαιριού και να μένει στο απυρόβλητο για μεταγραφικά θέματα. Όμως οι ευθύνες του ΤΔ δεν αναιρούνται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Έχω πει πολλές φορές την άποψή μου: Έπρεπε να φύγει ΧΘΕΣ. Γιατί βλέπω κάποιον να κοιτά την τσέπη του και τη θέση του και όχι τον ΠΑΟΚ. Γιατί βλέπω κάποιον που δεν με πείθει με τίποτα ότι έχει ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα. Γιατί τέλος βλέπω κάποιον που τρεις (3) τουλάχιστον φορές, φέρθηκε με τρόπο απαξιωτικό και μειωτικό για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτός που φταίει κατά την γνώμη μου περισσότερο από όλους είναι ο Ζήσης...

Ο ΤΔ δεν είναι απλά ένας "μεσάζοντας" μεταξύ προπονητή και προέδρου όπως το παρουσιάζουν πολλοί.
Τον προπονητή τον φέρνει ο ΤΔ και οφείλει να έχει συνεργασία και συνεννόηση μαζί του (μεγαλύτερο βαθμό ακόμα και από αυτή που έχει με τον πρόεδρο). Αν του τον επιβάλλουν και πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του πρέπει να παραιτηθεί αφού θεωρεί ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει σωστά και να βοηθήσει από το πόστο του!
Αν πάλι τον φέρει ο ίδιος και δεν υπάρχουν τα επιθυμητά (συνεργασία, αποτελέσματα κτλ.) θα πρέπει να αποδεχτεί την λάθος επιλογή του, να βρει τρόπο να τον "σουτάρει" χωρίς "απώλειες" και να προχωρήσει στην επόμενη! Αν και η επόμενη/ες αποδειχθεί/ούν λάθος, πρέπει να παραιτηθεί αφού θα έχει αποτύχει συνεχόμενα (επαναλαμβανόμενη "ατυχία" παύει να είναι "ατυχία" και είναι "ανικανότητα").
Αποτυχία προπονητή = Λάθος ΤΔ... ή το διορθώνει ή παραιτείτε!
Όπως προείπα ο ΤΔ δεν είναι απλά "μεσάζοντας" να κάνει ότι του ζητάει ο πρόεδρος ή ο προπονητής και να μην αντιδρά ή να παίρνει αποφάσεις για την ΠΑΕ. Αυτό μπορεί να το κάνει και η γιαγιά μου χωρίς να παίρνει 7 χιλιάρικα και χωρίς να γνωρίζει τίποτα από ποδόσφαιρο ή διοίκηση εταιρίας.
Δουλειά του είναι να παίρνει τα "θέλω" και τα δεδομένα από όλους τους υπόλοιπους (πρόεδρο, προπονητή, οικονομικό τμήμα, τμήμα scouting κτλ.) και να τα ενώνει για να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα. Για να πετύχει αυτό πρέπει αρκετές φορές να έρθει σε "σύγκρουση" με κάποιους από τους παραπάνω και να τους πείσει για το καλύτερο της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει τις απαραίτητες (έστω βασικές) γνώσεις σε αγωνιστικά/διοικητικά/αγορά και να έχει τα απαραίτητα cojones να πάρει το ρίσκο της επιλογής που θα κάνει.
Τι σημαίνει αυτό?
Δεν γίνετε κύριε ΤΔ να μου λες πχ. "Δεν πήρα εξτρέμ γιατί δεν ήθελε ο προπονητής"! Αφού βλέπεις (γνώση αγωνιστικών) ότι η ομάδα πάσχει εκεί... πιάσε τον προπονητή και "επέβαλλε" του -μέσω συνεννόησης- να δεχτεί αυτόν που θεωρείς ότι μπορεί να καλύψει το πρόβλημα. Ρίσκαρε...!!! Cojones!!!!
Δεν γίνετε κύριε ΤΔ να λες ότι πχ. "Δεν πήρα παίχτες επειδή ο πρόεδρος ήθελε πολιτική λιτότητας"! Αφού βλέπεις (γνώση διοικητικών/αγοράς) ότι δεν σου δίνουν πολλά λεφτά... πιάσε τον πρόεδρο και "επέβαλλε" του -μέσω συνεννόησης- ή να δώσει κάτι παραπάνω γιατί τα κενά δεν καλύπτονται με αυτά που δίνει και δεν μπορείς να δουλέψεις σωστά για το καλό της ΠΑΕ (άρα θέτεις εαυτόν σε παραίτηση) ή κλείνεις τα κενά με όσα σου δίνουν και του λες "Έκλεισα τα κενά όσο καλύτερα μπορούσα, βάση των δεδομένων που μου είχες δώσει αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα" και του πετάς το μπαλάκι. Ρίσκαρε...!!! Cojones!!!!
Δεν γίνετε κύριε ΤΔ να μου λες πχ "Άφησα τον παίχτη να φύγει και την ομάδα με 1 μπάκ γιατί ο προπονητής θεωρησε ότι δεν χρειάζεται τον τον μοναδικό που είχε μείνει -πλην του βασικού- μετά από κάποια γεγονότα"! Αφού βλέπεις ότι θα υπάρχει κενό μετά εκεί... πιάσε τον προπονητή και ή φέρτου κάποιον αντικαταστάτη ή "επέβαλλε" του να κρατήσει τον παίχτη μέχρι το καλοκαίρι γιατί είναι ο μοναδικός "παγκίτης" που έχεις σε εκείνη την θέση, τον πιστεύεις κλπ. κλπ. κλπ. Ρίσκαρε...!!! Cojones!!!!

Ο ΤΔ ασχολείται με τα πάντα!!! Από την "προστασία" της ομάδας, μέχρι τις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις!!!
Τι πάει να πει "Δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα λόγο επιπέδου"??? Δουλειά σου είναι ή να τον πείσεις ή να φέρεις κάποιον άλλον παίρνοντας το ρίσκο πάνω σου αφού θεωρείς τον εαυτό σου ικανό για ΤΔ!!!
Τι πάει να πει "Δεν βρήκαμε κάποιον να μας κάνει"??? Δουλεία σου είναι να βρεις και να τον πάρεις παίρνοντας το ρίσκο πάνω σου αφού θεωρείς τον εαυτό σου ικανό για ΤΔ!!!
Τι πάει να πει "Δεν μας αντιμετωπίζει ίσα και όμοια η διαιτησία"??? Δουλειά σου είναι να πας και να απαιτήσεις και να παλέψεις για να έχεις ίδια αντιμετώπιση!!!
Αν δεν μπορείς απλά παράτα τα!!! Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες!!!
Δουλειά σου είναι να ρισκάρεις στα πάντα για αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλό για την ομάδα!!!

Ή θα αποτύχεις και θα φύγεις ή θα πετύχεις και θα είσαι "Θεός"!
Όταν θες να "προχωρήσεις" και να "ανέβεις" πρέπει να ρισκάρεις!

Ο ΖΒ όμως επιλέγει να μην κάνει τίποτα και να είναι απλά ένας "μεσάζοντας" αποφεύγοντας όλες τις ευθύνες.
Όποτε αναγκάστηκε να πάρει αποφάσεις ή να θέσει κάποιους στόχους ή να απαντήσει σε κάτι λόγο πίεσης (πχ. δηλώσεις περί γρήγορων μεταγραφών λόγο πίεσης από τον κόσμο που έβλεπε αυτά που έπρεπε να είχε δει ο ίδιος αλλά δεν έκανε τίποτα) ΑΠΕΤΥΧΕ στο 90% αυτών!
Έτσι δεν πας... Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!!!
Είναι νομίζω ο μοναδικός που είναι μέσα στην ΠΑΕ από την αρχή από την μετά Ζαγοράκη εποχή. Τι έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ από τότε??? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Δεν μπορεί να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι και όχι αυτός... ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ????

ΥΣ. Ο "Χ" Rodriguez λέγαν ότι δεν μας έκανε γιατί δεν θα ήταν έτοιμος μέσα στο δίμηνο και θέλαμε κάποιον να βοηθήσει άμεσα. Τελικά πήραμε τον "Κανένα".
Τελικά όλα θα κριθούν στα playoff σε 3 μήνες... όταν και θα ήταν έτοιμος ο "Χ" Rodriguez.
Αλλά όταν μπορούσαμε να τον πάρουμε... προτιμήσαμε τον "Κανένα".

ΑΠΟΤΥΧΙΑ "2 ΣΕ 1" ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ... ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!!

Σορρυ για το σεντόνι αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”