Ακόμα να στεγνώσει το πληκτρολόγιο σου λέω.......θα βάλω στο πλατό το Am Fenster για να μερακλώσω τύπου βαράτε βιολιτζήδες.......Guitarman έγραψε:Είσαι ρομαντική φύση τελικαcellophan έγραψε:Guitarman έγραψε:Σελοφαν απο συμπαθυ άλλο τπτ.
Γαμάτο, αλλά και rare bird παίζω........
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Σάβ 27 Αύγ 2016, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
barlow4 έγραψε:ηθελα να βαλω το σημα του firefox αλλα παιζουν περιορισμοι copyright και βρηκα οτι πιο κοντινο στην κωμμωση του.
να ανακαλεσω το αβαταρ μου δηλαδη?
Μετα απ αυτο το επιχείρημα Αστο οπως ειναι
Άλλωστε αλεπού ο τύπος οπως το Firefox
Σε κομμοδινί περουκίνι πάντως, αν ψάξεις θα βρεις υλικό.........barlow4 έγραψε:ηθελα να βαλω το σημα του firefox αλλα παιζουν περιορισμοι copyright και βρηκα οτι πιο κοντινο στην κωμμωση του.
Αξεπέραστο κομμάτι. θενκς που μου το θυμησεςcellophan έγραψε: Ακόμα να στεγνώσει το πληκτρολόγιο σου λέω.......θα βάλω στο πλατό το Am Fenster για να μερακλώσω τύπου βαράτε βιολιτζήδες.......

Ανακάλεσε άμεσα γιατί λες ψέματα, δεν ισχύουν περιορισμοί στο σήμα της αλεπούςbarlow4 έγραψε:ηθελα να βαλω το σημα του firefox αλλα παιζουν περιορισμοι copyright και βρηκα οτι πιο κοντινο στην κωμμωση του.
Παω να φέρω ποπκόρν μπήκε ο γκοραν ετοιμάζει σεντόνι με 127 ερωτήσεις με απαίτηση απάντησης
Δεν σκότωσα ρε εγώ τη λογική. Είχες λογικό κενό- εν κενώ η προειδοποίηση περί σκισίματος. Αλλιώς θα σου είχα κάνει αγωγή. Θα την ανακαλούσα αφού είχε οριστεί η δικάσιμος. Αφού ανακάλεσες όμως εντάξει. Την ανακαλώ πριν την κάνω.barlow4 έγραψε:μη σκισεις κανενα καλτσον μονο
(δε σε χαλασε)
καλα.ανακαλω.
αντε γκοραν πες κ εσυ καμια μαλακια να μπαινεις στο νοημα.μην τις λεμε μονοι μας.
Έχει μπέσα ο Γκλέτσος; Α σόρυ, τώρα το είδα. Ο Πέτρος είναι γαμώ τα παιδιά, όλα ΟΚ. Βάλε Firefox.barlow4 έγραψε:μπεσα γκετσο?μην τρεχουμε?
Τι θα έλεγες για κάτι πιο ξανθό?barlow4 έγραψε:ηθελα να βαλω το σημα του firefox αλλα παιζουν περιορισμοι copyright και βρηκα οτι πιο κοντινο στην κωμμωση του.

ή για κάτι πιο συμμετρικο?

Ναι ρεbarlow4 έγραψε:μπεσα γκετσο?μην τρεχουμε?
και ανακάλεσε, δε μαζεύω θερμίδες για να τις χάνω. Άκου να τρέχουμε
Ανάκληση δε βλέπωcellophan έγραψε:Έχει μπέσα ο Γκλέτσος; Α σόρυ, τώρα το είδα. Ο Πέτρος είναι γαμώ τα παιδιά, όλα ΟΚ. Βάλε Firefox.barlow4 έγραψε:μπεσα γκετσο?μην τρεχουμε?
Άκου Γκλετσος
Και στη τελική έχω και όνομα ρε, που είναι το πι; πιγκετσος και για σένα ΚΎΡΙΟΣ πιγκετσος
Κάντο Πιγκέτσου να σου πετάνε μπάλες στο δρόμο οι κουζουλοί με τα iphones........pgetsos έγραψε:Ναι ρεbarlow4 έγραψε:μπεσα γκετσο?μην τρεχουμε?
και ανακάλεσε, δε μαζεύω θερμίδες για να τις χάνω. Άκου να τρέχουμεΑνάκληση δε βλέπωcellophan έγραψε:Έχει μπέσα ο Γκλέτσος; Α σόρυ, τώρα το είδα. Ο Πέτρος είναι γαμώ τα παιδιά, όλα ΟΚ. Βάλε Firefox.barlow4 έγραψε:μπεσα γκετσο?μην τρεχουμε?
Άκου Γκλετσος
Και στη τελική έχω και όνομα ρε, που είναι το πι; πιγκετσος και για σένα ΚΎΡΙΟΣ πιγκετσος