Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Και για να το κλείσω όλοι είμαστε ελεύθεροι να ακολουθούμε και να διαβάζουμε όποιον θέλουμε.
Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν άνθρωποι που θα φάνε μία ώρα από τη ζωή τους, για να δουν το αποψινό βίντεο των today, που θα λέει:
Α) Γέφυρες Μεϊτέ - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες - Τελεσίγραφο (νέο;) του ΠΑΟΚ για άμεση απάντηση.
Β) Αναμονή για Μπέθγουεϊτ - Μάλωσε με Εσπανιόλ - Μπάσιμο της Βαλένθια.
Γ) Ρομάλιο αντί για Κεντζιόρα - Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει για πολύ τον Πολωνό.
Δ) Εναλλακτική στα χαφ ένας πιτσιρικάς 24 χρονών από πρωτάθλημα β ταχύτητας.
Ε) Ίσως θίξουν θέμα Φούντα και Κουρμπέλη.
Παίρνω το π@πάρι μου και το κάνω κομμάτια πως αυτά θα λένε για μία ώρα απόψε.
Και αυτό θα το βαφτίσουν "ενημέρωση".
Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα κάτσουν να το δουν. Εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό, ούτε τα αντίστοιχα που κάνουν οι 24.
Χίλιες φορές να διαβάζω τον παπατζή του τουίτερ που μου τρώει 1 λεπτό από τη ζωή μου, 3-4 φορές τη μέρα, παρά αυτούς που για να τα παίρνουν από τους χορηγούς κάνουν ανούσια βίντεο που διαρκούν ώρες.
Δεν επιβάλω κάτι από τα παραπάνω, την άποψη μου γράφω. Ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν άνθρωποι που θα φάνε μία ώρα από τη ζωή τους, για να δουν το αποψινό βίντεο των today, που θα λέει:
Α) Γέφυρες Μεϊτέ - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες - Τελεσίγραφο (νέο;) του ΠΑΟΚ για άμεση απάντηση.
Β) Αναμονή για Μπέθγουεϊτ - Μάλωσε με Εσπανιόλ - Μπάσιμο της Βαλένθια.
Γ) Ρομάλιο αντί για Κεντζιόρα - Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει για πολύ τον Πολωνό.
Δ) Εναλλακτική στα χαφ ένας πιτσιρικάς 24 χρονών από πρωτάθλημα β ταχύτητας.
Ε) Ίσως θίξουν θέμα Φούντα και Κουρμπέλη.
Παίρνω το π@πάρι μου και το κάνω κομμάτια πως αυτά θα λένε για μία ώρα απόψε.
Και αυτό θα το βαφτίσουν "ενημέρωση".
Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα κάτσουν να το δουν. Εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό, ούτε τα αντίστοιχα που κάνουν οι 24.
Χίλιες φορές να διαβάζω τον παπατζή του τουίτερ που μου τρώει 1 λεπτό από τη ζωή μου, 3-4 φορές τη μέρα, παρά αυτούς που για να τα παίρνουν από τους χορηγούς κάνουν ανούσια βίντεο που διαρκούν ώρες.
Δεν επιβάλω κάτι από τα παραπάνω, την άποψη μου γράφω. Ο καθένας κάνει ότι θέλει.
- kritikos44
Χρειάζεται και δεύτερο σέντερ μπακ ακόμα και αν μείνει ο Κεντζιόρα
Ο Νασμπεργκ λογικά θα φύγει
Μένεις με Μιχαηλίδη ~ Κουλιεράκη ~ Εκονγκ τώρα
Ας ελπίσουμε ότι θα φύγει ο Εκονγκ και θα μείνει ο Κουλιεράκης
Η λογική λέει Κουλιεράκης ~ Μιχαηλίδης ~ Κεντζιόρα ~ μεταγραφή ~ μεταγραφή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Νασμπεργκ λογικά θα φύγει
Μένεις με Μιχαηλίδη ~ Κουλιεράκη ~ Εκονγκ τώρα
Ας ελπίσουμε ότι θα φύγει ο Εκονγκ και θα μείνει ο Κουλιεράκης
Η λογική λέει Κουλιεράκης ~ Μιχαηλίδης ~ Κεντζιόρα ~ μεταγραφή ~ μεταγραφή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αλλα νεα ο 33χρονος Μπρειθγουειτ, εγινε 32χρονος μολις ενδιαφερθηκε η αεκ. Απο αυριο θα ξαναγινει 33.cellophan έγραψε:Ο Δανός λέει είναι στο μπλοκάκι της Βαλένθια, απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ και από ομάδα του Κατάρ και ψάχνει συμβόλαιο 5 χαρτιά μεικτά το χρόνο.
Που πάμε πάλι να μπλέξουμε;

- Σουριναμέζος
Tον Θυμιάνη για στόπερ τον φέρανε, η λογική λέει ότι αν μείνει ο Κεντζιόρα άλλος στόπερ θα έρθει αν υπάρξει αποχώρηση Εκόνγκ (καλό σενάριο) ή Κουλιεράκη (κακό σενάριο)
- ΑποστόληςΑ
Χρήσιμο;Σουριναμέζος έγραψε:Απο την στιγμή που φαίνεται ότι θα φύγει ο Τζίμας δανεικός, δημιουργείται θεματάκι με τις λίστες. Όχι τόσο στο "γραφειοκρατικό" κομμάτι αλλά περισσότερο στο πρακτικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί ασχολούμαστε με τον Φούντα;
Ο Φούντας είναι και πολυθεσίτης οπότε θα ήταν χρήσιμο μπάλωμα στο ρόστερ.
Για ποιόν;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Που γράφτηκε για αυτόν τον φούντα; Θα ήθελα κείμενο από ΑΡΔ παρακαλώ. Αν είναι αποκύημα της φαντασίας έχει να πέσει πολύ σβου. Και όχι μόνο σε ποστ.
- Σουριναμέζος
Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στο ρόστερ. Υπάρχουν οι λίστες της ΟΥΕΦΑ όμως και αυτή την στιγμή έχουμε θεματάκι.northend4 έγραψε:Ακου Φούντας. Παναγία μου. Και το συζητάμε κιόλας. Ουτε γιος του Σαββιδη να ηταν δεν θα επρεπε να ακουμπησει Τούμπα και σε αυτον τον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια κ ακόμη περισσότερο για τον άμπαλο Κουρμπελη.
Ο μόνος απο κατι πρωην Αθηναικά γατάκια που θα μπορούσε να παιξει στον ΠΑΟΚ, είναι ο Μασούρας (προσωπική άποψη).
Για τον Μασούρα δεν πιστεύω ότι έχει το μενταλιτέ να πάει από τον Ολυμπιακό σε ανταγωνιστή. Αν το είχε θα ήταν καλή περίπτωση.
-
Αρχίζουν να βγαίνουν οσμές θετικής απάντησης του Μπρειθγουειτ και συμφωνίας με Μειτε στο τουιτερ.. σιγά σιγά θα αρχίσουν λογικά και τα άρθρα από τους χοντρούς 24 και σια..
- Σουριναμέζος
Για την λίστα, για να μειωθούν οι κομμένοι. Είναι μικρή και λειψή από ταλέντο η "πισίνα" των γηγενών αυτή την στιγμή.ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρήσιμο;Σουριναμέζος έγραψε:Απο την στιγμή που φαίνεται ότι θα φύγει ο Τζίμας δανεικός, δημιουργείται θεματάκι με τις λίστες. Όχι τόσο στο "γραφειοκρατικό" κομμάτι αλλά περισσότερο στο πρακτικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί ασχολούμαστε με τον Φούντα;
Ο Φούντας είναι και πολυθεσίτης οπότε θα ήταν χρήσιμο μπάλωμα στο ρόστερ.
Για ποιόν;
Θα ζήσω με το να έχω τον Φούντα μέσα στο ρόστερ, το 2019 είχα τον Καρέλη και ούτε που το θυμάμαι.
Φυσικά αν υπάρχουν άλλες ανάλογες περιπτώσεις να τις συζητήσουμε
εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου μολις το ειδα το Τουιτερ στο λογαριασμο του Κυρι εκλεισε ο Μειτεmakispaspartou έγραψε:Αρχίζουν να βγαίνουν οσμές θετικής απάντησης του Μπρειθγουειτ και συμφωνίας με Μειτε στο τουιτερ.. σιγά σιγά θα αρχίσουν λογικά και τα άρθρα από τους χοντρούς 24 και σια..
- ΑποστόληςΑ
Αν θέλουμε Έλληνες κρατάμε Τσιγγάρα και Τζίμα.
Δεν βρίσκω το λόγο να πάρουμε άλλους και μάλιστα χειρότερους από αυτούς.
Δεν βρίσκω το λόγο να πάρουμε άλλους και μάλιστα χειρότερους από αυτούς.
Κατά τα αλλά ο Δανός είναι ζάμπλουτος και δε νοιάζεται για τα λεφτά…
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το έγραψε για 180η φορά;loukas4 έγραψε:εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου μολις το ειδα το Τουιτερ στο λογαριασμο του Κυρι εκλεισε ο Μειτεmakispaspartou έγραψε:Αρχίζουν να βγαίνουν οσμές θετικής απάντησης του Μπρειθγουειτ και συμφωνίας με Μειτε στο τουιτερ.. σιγά σιγά θα αρχίσουν λογικά και τα άρθρα από τους χοντρούς 24 και σια..
- GeorgiosLeeds
Κι εγώ θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ. Ενδιαφερθήκαμε τότε που έφυγε ο Πέλκας και ο Μασούρας ήταν στον Πανιώνιο αλλά το παλικάρι ήθελε να πάει στον γαύρο που υποστήριζε από παιδί (με κάθε επιφύλαξη αλλά αυτό θυμάμαι να είχε δηλώσει τότε).Σουριναμέζος έγραψε:Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στο ρόστερ. Υπάρχουν οι λίστες της ΟΥΕΦΑ όμως και αυτή την στιγμή έχουμε θεματάκι.northend4 έγραψε:Ακου Φούντας. Παναγία μου. Και το συζητάμε κιόλας. Ουτε γιος του Σαββιδη να ηταν δεν θα επρεπε να ακουμπησει Τούμπα και σε αυτον τον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια κ ακόμη περισσότερο για τον άμπαλο Κουρμπελη.
Ο μόνος απο κατι πρωην Αθηναικά γατάκια που θα μπορούσε να παιξει στον ΠΑΟΚ, είναι ο Μασούρας (προσωπική άποψη).
Για τον Μασούρα δεν πιστεύω ότι έχει το μενταλιτέ να πάει από τον Ολυμπιακό σε ανταγωνιστή. Αν το είχε θα ήταν καλή περίπτωση.
Γι᾽αυτό ακριβώς είναι ζάμπλουτος, γιατί νοιάζεται και για το τελευταίο Ευρώ...Hermann έγραψε:Κατά τα αλλά ο Δανός είναι ζάμπλουτος και δε νοιάζεται για τα λεφτά…