Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Και για να το κλείσω όλοι είμαστε ελεύθεροι να ακολουθούμε και να διαβάζουμε όποιον θέλουμε.
Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν άνθρωποι που θα φάνε μία ώρα από τη ζωή τους, για να δουν το αποψινό βίντεο των today, που θα λέει:

Α) Γέφυρες Μεϊτέ - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες - Τελεσίγραφο (νέο;) του ΠΑΟΚ για άμεση απάντηση.
Β) Αναμονή για Μπέθγουεϊτ - Μάλωσε με Εσπανιόλ - Μπάσιμο της Βαλένθια.
Γ) Ρομάλιο αντί για Κεντζιόρα - Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει για πολύ τον Πολωνό.
Δ) Εναλλακτική στα χαφ ένας πιτσιρικάς 24 χρονών από πρωτάθλημα β ταχύτητας.
Ε) Ίσως θίξουν θέμα Φούντα και Κουρμπέλη.

Παίρνω το π@πάρι μου και το κάνω κομμάτια πως αυτά θα λένε για μία ώρα απόψε.
Και αυτό θα το βαφτίσουν "ενημέρωση".

Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα κάτσουν να το δουν. Εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό, ούτε τα αντίστοιχα που κάνουν οι 24.

Χίλιες φορές να διαβάζω τον παπατζή του τουίτερ που μου τρώει 1 λεπτό από τη ζωή μου, 3-4 φορές τη μέρα, παρά αυτούς που για να τα παίρνουν από τους χορηγούς κάνουν ανούσια βίντεο που διαρκούν ώρες.

Δεν επιβάλω κάτι από τα παραπάνω, την άποψη μου γράφω. Ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Χρειάζεται και δεύτερο σέντερ μπακ ακόμα και αν μείνει ο Κεντζιόρα
Ο Νασμπεργκ λογικά θα φύγει
Μένεις με Μιχαηλίδη ~ Κουλιεράκη ~ Εκονγκ τώρα
Ας ελπίσουμε ότι θα φύγει ο Εκονγκ και θα μείνει ο Κουλιεράκης
Η λογική λέει Κουλιεράκης ~ Μιχαηλίδης ~ Κεντζιόρα ~ μεταγραφή ~ μεταγραφή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

cellophan έγραψε:Ο Δανός λέει είναι στο μπλοκάκι της Βαλένθια, απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ και από ομάδα του Κατάρ και ψάχνει συμβόλαιο 5 χαρτιά μεικτά το χρόνο.
Που πάμε πάλι να μπλέξουμε;
Σε αλλα νεα ο 33χρονος Μπρειθγουειτ, εγινε 32χρονος μολις ενδιαφερθηκε η αεκ. Απο αυριο θα ξαναγινει 33. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Tον Θυμιάνη για στόπερ τον φέρανε, η λογική λέει ότι αν μείνει ο Κεντζιόρα άλλος στόπερ θα έρθει αν υπάρξει αποχώρηση Εκόνγκ (καλό σενάριο) ή Κουλιεράκη (κακό σενάριο)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σουριναμέζος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί ασχολούμαστε με τον Φούντα;
Απο την στιγμή που φαίνεται ότι θα φύγει ο Τζίμας δανεικός, δημιουργείται θεματάκι με τις λίστες. Όχι τόσο στο "γραφειοκρατικό" κομμάτι αλλά περισσότερο στο πρακτικό.

Ο Φούντας είναι και πολυθεσίτης οπότε θα ήταν χρήσιμο μπάλωμα στο ρόστερ.
Χρήσιμο;
Για ποιόν;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Που γράφτηκε για αυτόν τον φούντα; Θα ήθελα κείμενο από ΑΡΔ παρακαλώ. Αν είναι αποκύημα της φαντασίας έχει να πέσει πολύ σβου. Και όχι μόνο σε ποστ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

northend4 έγραψε:Ακου Φούντας. Παναγία μου. Και το συζητάμε κιόλας. Ουτε γιος του Σαββιδη να ηταν δεν θα επρεπε να ακουμπησει Τούμπα και σε αυτον τον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια κ ακόμη περισσότερο για τον άμπαλο Κουρμπελη.
Ο μόνος απο κατι πρωην Αθηναικά γατάκια που θα μπορούσε να παιξει στον ΠΑΟΚ, είναι ο Μασούρας (προσωπική άποψη).
Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στο ρόστερ. Υπάρχουν οι λίστες της ΟΥΕΦΑ όμως και αυτή την στιγμή έχουμε θεματάκι.

Για τον Μασούρα δεν πιστεύω ότι έχει το μενταλιτέ να πάει από τον Ολυμπιακό σε ανταγωνιστή. Αν το είχε θα ήταν καλή περίπτωση.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αρχίζουν να βγαίνουν οσμές θετικής απάντησης του Μπρειθγουειτ και συμφωνίας με Μειτε στο τουιτερ.. σιγά σιγά θα αρχίσουν λογικά και τα άρθρα από τους χοντρούς 24 και σια..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί ασχολούμαστε με τον Φούντα;
Απο την στιγμή που φαίνεται ότι θα φύγει ο Τζίμας δανεικός, δημιουργείται θεματάκι με τις λίστες. Όχι τόσο στο "γραφειοκρατικό" κομμάτι αλλά περισσότερο στο πρακτικό.

Ο Φούντας είναι και πολυθεσίτης οπότε θα ήταν χρήσιμο μπάλωμα στο ρόστερ.
Χρήσιμο;
Για ποιόν;
Για την λίστα, για να μειωθούν οι κομμένοι. Είναι μικρή και λειψή από ταλέντο η "πισίνα" των γηγενών αυτή την στιγμή.

Θα ζήσω με το να έχω τον Φούντα μέσα στο ρόστερ, το 2019 είχα τον Καρέλη και ούτε που το θυμάμαι.

Φυσικά αν υπάρχουν άλλες ανάλογες περιπτώσεις να τις συζητήσουμε
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

makispaspartou έγραψε:Αρχίζουν να βγαίνουν οσμές θετικής απάντησης του Μπρειθγουειτ και συμφωνίας με Μειτε στο τουιτερ.. σιγά σιγά θα αρχίσουν λογικά και τα άρθρα από τους χοντρούς 24 και σια..
εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου μολις το ειδα το Τουιτερ στο λογαριασμο του Κυρι εκλεισε ο Μειτε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν θέλουμε Έλληνες κρατάμε Τσιγγάρα και Τζίμα.
Δεν βρίσκω το λόγο να πάρουμε άλλους και μάλιστα χειρότερους από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Κατά τα αλλά ο Δανός είναι ζάμπλουτος και δε νοιάζεται για τα λεφτά…
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

loukas4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Αρχίζουν να βγαίνουν οσμές θετικής απάντησης του Μπρειθγουειτ και συμφωνίας με Μειτε στο τουιτερ.. σιγά σιγά θα αρχίσουν λογικά και τα άρθρα από τους χοντρούς 24 και σια..
εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου μολις το ειδα το Τουιτερ στο λογαριασμο του Κυρι εκλεισε ο Μειτε
Το έγραψε για 180η φορά;
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Σουριναμέζος έγραψε:
northend4 έγραψε:Ακου Φούντας. Παναγία μου. Και το συζητάμε κιόλας. Ουτε γιος του Σαββιδη να ηταν δεν θα επρεπε να ακουμπησει Τούμπα και σε αυτον τον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια κ ακόμη περισσότερο για τον άμπαλο Κουρμπελη.
Ο μόνος απο κατι πρωην Αθηναικά γατάκια που θα μπορούσε να παιξει στον ΠΑΟΚ, είναι ο Μασούρας (προσωπική άποψη).
Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στο ρόστερ. Υπάρχουν οι λίστες της ΟΥΕΦΑ όμως και αυτή την στιγμή έχουμε θεματάκι.

Για τον Μασούρα δεν πιστεύω ότι έχει το μενταλιτέ να πάει από τον Ολυμπιακό σε ανταγωνιστή. Αν το είχε θα ήταν καλή περίπτωση.
Κι εγώ θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ. Ενδιαφερθήκαμε τότε που έφυγε ο Πέλκας και ο Μασούρας ήταν στον Πανιώνιο αλλά το παλικάρι ήθελε να πάει στον γαύρο που υποστήριζε από παιδί (με κάθε επιφύλαξη αλλά αυτό θυμάμαι να είχε δηλώσει τότε).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Hermann έγραψε:Κατά τα αλλά ο Δανός είναι ζάμπλουτος και δε νοιάζεται για τα λεφτά…
Γι᾽αυτό ακριβώς είναι ζάμπλουτος, γιατί νοιάζεται και για το τελευταίο Ευρώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”