8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Πιστεύω πως η διοίκηση θα κάνει την κίνηση να τον αγοράσει. Μακάρι και αυτός να ψήνεται να μείνει. Γιατί τέτοιος παίχτης άνετα παίζει σε πολύ πιο προηγμένο πρωτάθλημα
Τι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είσαι ρε Σουαχιλο! Βουνό είσαι ρε άτιμε.
Τι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είσαι ρε Σουαχιλο! Βουνό είσαι ρε άτιμε.
Βασικά δεν θα τρέξει, απλά θα βάλει την ποδάρα του στην μπάλα, ο αντίπαλος θα χάσει την ισορροπία του, θα κάνει ένα βήμα τοποθετώντας το σώμα του ανάμεσα στην μπάλα και τον αντίπαλο και θα μας βγάλει στην επίθεση. Μπράβο.hasio_john έγραψε:Σορυ Μπάρκα, πραγματικά δεν γίνεται να μην κρατήσουμε για πάντα αυτόν τον παίχτη..., δώστε του ότι θέλει!
Απολαμβάνεις ότι κάνει, σταθερός σαν βράχος, αρχοντικός, νιώθεις μια ασφάλεια όταν τον βλέπεις, ξέρεις πως δεν θα περάσει κουνούπι, ξέρεις πως και να του πάρουν την μπάλα θα τρέξει και θα την πάρει πίσω, @ρχιδάτος ποδοσφαιριστής!
ΑκριβωςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Κι έχει καλές επιστροφές στην άμυνα, τουλάχιστον όσο παρατήρησα.
Αυτο ας το ακουσουν καλυτερα οσοι ελεγαν οτι ειναι αργος
Μια χαρα εκρηκτικοτητα εχει, παρα το μεγαλο σωμα του
Πιο αρχοντικος παικτης στο κεντρο, πεθαινεις
Ενα ολακερο κεντρο κραταει
Τετοιο χαφ, εχουμε χρονια να δουμε στον ΠΑΟΚ
Δεν ξερω τι θα κανουν, αλλα να τον κλεισουν οπωσδη κ δηποτε
- Shivaspace
όχι δεν θα σουτάρει, θα την δώσει στον τάισον να τους το βάλει αυτός..ρισπέκτ, παικταράς που πάντα παίζει για το σύνολο και κάνει την διαφορά
- Bobby Sands -4-
του κάνουν το πέναλτυ στην αρχή του ματς (ίδιο με αυτό που πήρε ο Άμραμπατ στο σάπιο μήλο) και γελάει.
Γέλιο όμως του στυλ καλααα, θα δείτε εσείς.
Και κάπου εκεί αποφασίζει ότι θα πάρει μόνος του το ματς. Κάνει λίγα λεπτά μετά τελική μέσα από την περιοχή που τον κοντράρουν οι αμυντικοί, πιάνει κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι που περνάει λίγο άουτ, δεύτερη κεφαλιά τη βγάζει ενστικτωδώς ο τερματάς. Ε κάπου εκεί λέει, παιδιά δε με πάει εμένα, πάντε μπροστά, βάλτε γκολ και πίσω το έσω μόνος μου.
Μη το νευριάζεται το βουνό βρε, θα την πατήσετε.
Γέλιο όμως του στυλ καλααα, θα δείτε εσείς.
Και κάπου εκεί αποφασίζει ότι θα πάρει μόνος του το ματς. Κάνει λίγα λεπτά μετά τελική μέσα από την περιοχή που τον κοντράρουν οι αμυντικοί, πιάνει κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι που περνάει λίγο άουτ, δεύτερη κεφαλιά τη βγάζει ενστικτωδώς ο τερματάς. Ε κάπου εκεί λέει, παιδιά δε με πάει εμένα, πάντε μπροστά, βάλτε γκολ και πίσω το έσω μόνος μου.
Μη το νευριάζεται το βουνό βρε, θα την πατήσετε.
- Mirko Taccola
Αυτό ακριβώς μπήκα να γράψω, δώστε οτι χρειαστεί αλλα αυτος πρεπει να μείνει με κάθε τρόπο. ΠΑΙΚΤΑΡΑAfanas έγραψε:Δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίκτη στον ΠΑΟΚ.
Η ποιότητα του φάνηκε απο το πρώτο ματς που επαιξε βασικος κόντρα στον Άρη, αν καποιος τον ελεγε εσιτι πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο
[FACE WITH TEARS OF JOY] αυτο ακριβως, εδω μεσα τον ειπαν Εσιτιrenegade έγραψε:Ε τον εσιτι φαν κλαμπ που απέκτησε