11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
τον χάνουμε με ολυμπιλαγό
αυτό είναι το μεγάλο κρίμα
άντε να δούμε τώρα ποιος θα παίξει αριστερά
αυτό είναι το μεγάλο κρίμα
άντε να δούμε τώρα ποιος θα παίξει αριστερά
-
Έγινε που έγινε η βλακεία, σπάστου κάνα δόντι να το θυμάται...
Κανονικά όλοι οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν να μαθαίνουν οτι μέσα στην τούμπα τέτοια πστλκια δέν περνάνε.
Πολύ σόφτ γίναμε.

Κανονικά όλοι οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν να μαθαίνουν οτι μέσα στην τούμπα τέτοια πστλκια δέν περνάνε.
Πολύ σόφτ γίναμε.

Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μια τυπική αψιμαχία που όμως σχεδόν νομοτελειακά στην Ελλάδα κατέληγε πάντα σε αποβολή του δικού μας ποδοσφαιριστή. Επειδή ήμουν στην πέντε πρέπει να πω ότι ο σοκοφρετας δεν περίμενε ότι θα αποβληθεί κι αυτός έπεσε πραγματικά από τα σύννεφα. Τεράστιο το κέρδος των ξένων διαιτητών ακόμα κι αν δεν φαίνεται σε μια πρώτη ματιά.
Επειδη δεν το γνωριζω. Αν τους εδινε απο μια κιτρινη, μπορουσε ο βαρ να τον φωναξει να δει το λαμογιο και να του δωσει δευτερη κιτρινη για θεατρο; Ξερω οτι γενικα μονο για απευθειας κοκκινη τον φωναζει, απλα επειδη το βαρ ειναι πλεον ενα εργαλειο για την καταπολεμηση των απατεωνων, μηπως προβλεπει και κατι τετοιο.
ας κάνει κάποιο τσακάλι το "κόψε ράψε" για να φαίνεται σε gifaki το πέσιμο του θεατρίνου
θα γελάσει το πανελλήνιο
θα γελάσει το πανελλήνιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 14 Φεβ 2024, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackMagicPAOK
"Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους της ομάδας για την συμπεριφορά και την αντίδραση μου στο αποψινό παιχνίδι.
Ζητάω συγγνώμη από όλους. Είμαι πολύ λυπημένος για το παιχνίδι και όλα όσα συνέβησαν»,
ανέφερε στο μήνυμά του στα Social Media ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ.
Έπεσε στην παγίδα του μπακασελα.....
Δέχτηκε ύπουλο σπρώξιμο στην πλάτη του και αμέσως μετά ο άλλος κλώτσησε και την μπάλα μακρυά.
Βέβαια ήταν και η φάση με το μαιμουδισιο "πέναλτι" στο πρωτάθλημα και φόρτωσε ο Ταισον..
Ζητάω συγγνώμη από όλους. Είμαι πολύ λυπημένος για το παιχνίδι και όλα όσα συνέβησαν»,
ανέφερε στο μήνυμά του στα Social Media ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ.
Έπεσε στην παγίδα του μπακασελα.....
Δέχτηκε ύπουλο σπρώξιμο στην πλάτη του και αμέσως μετά ο άλλος κλώτσησε και την μπάλα μακρυά.
Βέβαια ήταν και η φάση με το μαιμουδισιο "πέναλτι" στο πρωτάθλημα και φόρτωσε ο Ταισον..
-
τσιμπησε ο Ταισον απο τις κουτοπονηριες αυτου του σκουπιδιού. ανθρωποι ειναι και οι παιχτες μλκια εκανε αλλα τωρα εγινε.
- Amsterdamer_87
- figurehead4
Παλικάρι μου λάθος έκανες και το είπες ήδη. Μη στενοχωριεσαι.
Η εκδίκηση σου θα είναι να τους ξεκωλιασεις δύο φορές στα πλέι οφ.
Ξεκούραση τώρα, τη χρειαζόσουν αλλωστε
Η εκδίκηση σου θα είναι να τους ξεκωλιασεις δύο φορές στα πλέι οφ.
Ξεκούραση τώρα, τη χρειαζόσουν αλλωστε
Μην ξενερώνεις παικταρά, το ξερουμε οτι εσυ στεναχωρήθηκες περισσότερο από όλους. Ετοιμάσου να τους λιανίσεις την επόμενη.
Μπακασέτας μας τα έκαναν ζέπελιν οταν ηρθε στην Ελλαδα ο "αρχηγος" της εθνικής για να βλέπουμε αυτή την ξεφτίλα για ανθρώπινη ύπραξη να κυλιέται στα χορτάρια. Εχω πολύ καιρό να δω τέτοια γελοιότητα από άνθρωπο.
Αλλά, αυτή η χώρα και αυτή η εθνική της σαπίλας, για Μπακασέτες είναι. Ελπίζω να μην ξαναστείλουμε παίκτη αν συνεχίσει αυτος ο κλοουν να είναι αρχηγός. Ότι χειρότερο παλιοσαβούρα.
Μπακασέτας μας τα έκαναν ζέπελιν οταν ηρθε στην Ελλαδα ο "αρχηγος" της εθνικής για να βλέπουμε αυτή την ξεφτίλα για ανθρώπινη ύπραξη να κυλιέται στα χορτάρια. Εχω πολύ καιρό να δω τέτοια γελοιότητα από άνθρωπο.
Αλλά, αυτή η χώρα και αυτή η εθνική της σαπίλας, για Μπακασέτες είναι. Ελπίζω να μην ξαναστείλουμε παίκτη αν συνεχίσει αυτος ο κλοουν να είναι αρχηγός. Ότι χειρότερο παλιοσαβούρα.
Στα στιγμιότυπα πάντως ΔΕΝ έβαλαν την αντίθετη λήψη που δείχνει οτι ο κασέτας πιάνει απο το λαιμό τον Τάισον...
Όποιος έχει ολόκληρο το μάτς ίσως μπορέσει να κόψει gif...αυτοί το εξαφάνισαν.
Όποιος έχει ολόκληρο το μάτς ίσως μπορέσει να κόψει gif...αυτοί το εξαφάνισαν.