Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Από αύριο το πρωί προτεραιότητα πρέπει να είναι το χαφ.
Μέχρι χθες μιλούσαμε για ποιοτικό πρόβλημα, πλέον είναι ξεκάθαρα και αριθμητικό
Μέχρι χθες μιλούσαμε για ποιοτικό πρόβλημα, πλέον είναι ξεκάθαρα και αριθμητικό
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποσο ΠΑΟΚ παντως...Εκει που λες οτι το ροστερ σιγα σιγα ανοιξε και εισαι ετοιμος με 1-2 αποχωρησεις και αντιστοιχα με 2 προσθηκες να ενισχυθεις και να γινεις τουμπανο,παικτες υπο παραχωρηση τραυματιζονται,αποκτάς κενο στα ακραια μπακ,αδειαζεις στα χαφ και στο τελος και κανενας δεν θα φυγει και κανενας αλλος δεν θα έρθει...
Μεγάλη ξενέρα..joshua έγραψε:Ποσο ΠΑΟΚ παντως...Εκει που λες οτι το ροστερ σιγα σιγα ανοιξε και εισαι ετοιμος με 1-2 αποχωρησεις και αντιστοιχα με 2 προσθηκες να ενισχυθεις και να γινεις τουμπανο,παικτες υπο παραχωρηση τραυματιζονται,αποκτάς κενο στα ακραια μπακ,αδειαζεις στα χαφ και στο τελος και κανενας δεν θα φυγει και κανενας αλλος δεν θα έρθει...
Αν και όλοι οι τραυματισμοί είναι κακοί, εγώ θα πω ότι καλύτερα που έγινε σήμερα αυτό που έγινε με τον φελίπε γιατί όντως είμαστε ανίκανοι να αποδεσμεύσουμε τον Κούρτιτς και να μείνουμε με τέσσερα χαφ
Παιδια δεν εγινε και κατι περιεργο σημερα. Ειχαμε δυο τραυματισμους. Ο ενας Λυρατζης ((που ελπιζω να ειναι καλα το παλικαρι) και ο αλλος του Φελιπε (που κατα την γνωμη μου φερει ευθυνη το τιμ)) που καλως η κακως συμβαινουν. Το προβλημα μας ειναι οτι εχουμε μικρο ροστερ που δεν μπορει να καλυψει την οποιαδηποτε απουσια σε αρκετες θεσεις της εντεκαδας.
Ειναι λοιπον θεμα τι ομαδα εχεις και ποσο μπορεις να ανταποκριθεις σε συνεχομενα παιχνιδια. Πιστευω στο τελος οτι θα τα καταφερουμε αλλα θα υποφερουμε πολυ πρωτα.
Ειναι λοιπον θεμα τι ομαδα εχεις και ποσο μπορεις να ανταποκριθεις σε συνεχομενα παιχνιδια. Πιστευω στο τελος οτι θα τα καταφερουμε αλλα θα υποφερουμε πολυ πρωτα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τρί 10 Ιαν 2023, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πού το βλέπουμε το καλό αυτό που έγινε με τον Φελίπε σήμερα, με τον Κούρτιτς να είναι στα πιτς χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί και τον Σβαμπ να φαίνεται πως μετά από συμμετοχή 90΄ σήμερα σε αδιάφορο αγώνα που εξελίχθηκε σε κακοτυχία θα πρέπει να αφήσει ένα πνεύμονα και ένα νεφρό στο χορτάρι στους επόμενους τρεις αγώνες, δεν γνωρίζω.
Λειψανδρία πλέον στον άξονα, ενόψει 40 πολύ κρίσιμων ημερών μέχρι τις 19/2, Λέμε για Μιχαηλίδη στον άξονα εναλλακτική, δεν ξέρω πόσο έτοιμος θα είναι για αγώνες-ντέρμπι, δεν ξέρω αν την έχει την θέση και θα έχουμε ρεκόρ με 3 αριστεροπόδαρους στο κέντρο.
Μετά τον Τάισον και τον φορ, από αύριο θέλουμε και έναν μέσο.
Λειψανδρία πλέον στον άξονα, ενόψει 40 πολύ κρίσιμων ημερών μέχρι τις 19/2, Λέμε για Μιχαηλίδη στον άξονα εναλλακτική, δεν ξέρω πόσο έτοιμος θα είναι για αγώνες-ντέρμπι, δεν ξέρω αν την έχει την θέση και θα έχουμε ρεκόρ με 3 αριστεροπόδαρους στο κέντρο.
Μετά τον Τάισον και τον φορ, από αύριο θέλουμε και έναν μέσο.
- sourmenetes
- Moderator
Από τους υπάρχοντες μόνο ο καντουρι μπορεί να μετατοπισθει στα 6-8αρια ώστε να δώσει ανάσες.
Ο κουρτιτς αργεί να γυρίσει.
Ο Φελίπε έτσι όπως έκανε τον βλέπω να θέλει κάνα μήνα στο νερό για να γυρισει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο κουρτιτς αργεί να γυρίσει.
Ο Φελίπε έτσι όπως έκανε τον βλέπω να θέλει κάνα μήνα στο νερό για να γυρισει
Μπλέξαμε άσχημα.
Μεγάλο θέμα και δεν βλέπω πως θα πάρει ανάσες ο Σβααμπ. Το να λέμε Μιχαηλίδη στα χαφ μια κουβέντα είναι....
Για τον Ομάρ υπήρχε σήμερα ρεπορτάζ ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν τρέξιμο. 15+ μέρες και αν
Μεγάλο θέμα και δεν βλέπω πως θα πάρει ανάσες ο Σβααμπ. Το να λέμε Μιχαηλίδη στα χαφ μια κουβέντα είναι....
Για τον Ομάρ υπήρχε σήμερα ρεπορτάζ ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν τρέξιμο. 15+ μέρες και αν
- episimos73
Ρε παιδιά τι πρόβλημα έχει ο Κούρτιτς και λέτε για ακόμη ένα μήνα;
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Κάτι στο πόδι. Πρήξιμο.
Και ο λουτσεσκου είπε ότι δεν υπολογίζεται για αυτήν την περίοδο
Από όσα είπε στο κλείσιμο της συν. Τύπου προφανώς περιμένουμε μεταγραφή-ες,περαν του ταυσον
Και ο λουτσεσκου είπε ότι δεν υπολογίζεται για αυτήν την περίοδο
Από όσα είπε στο κλείσιμο της συν. Τύπου προφανώς περιμένουμε μεταγραφή-ες,περαν του ταυσον
Κάθε τραυματισμός είναι κακός, αλλά δεν πιστεύω να υπήρχε κάποιος ο οποίος να πίστευε ότι θα φτάσει ο Μάιος και δεν θα βγάλουμε κανένα τραυματισμό στη θέση των χαφ.
Oκ ο συγκεκριμένος τραυματισμός ήρθε ενώ και ο σλοβένος είναι στα pits και πιθανότατα να υποφέρουμε τον επόμενο μήνα, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνει σήμερα και ο τελευταίος πόσο αυτοκτονικό θα ήταν αν αφήναμε την ομάδα με μόνο τέσσερα χαφ για το υπόλοιπο της σεζόν κάτι το οποίο ήτανε στο μυαλό πολλών.
Oκ ο συγκεκριμένος τραυματισμός ήρθε ενώ και ο σλοβένος είναι στα pits και πιθανότατα να υποφέρουμε τον επόμενο μήνα, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνει σήμερα και ο τελευταίος πόσο αυτοκτονικό θα ήταν αν αφήναμε την ομάδα με μόνο τέσσερα χαφ για το υπόλοιπο της σεζόν κάτι το οποίο ήτανε στο μυαλό πολλών.