Ιβάν Σαββίδης VI
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Όμηρος ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει κανενός.
Βεβαίως, θυμόμαστε τους διαγκωνιζμους μεταξύ Καμπάνη, βασιλιά των μαγιό, βασιλιά του λαμαρινών Φλωριδη
στην προ Σαββίδη εποχή λίγο πριν αρχίσουμε τις εκδρομές στους δρόμους που περπάτησαν κάποιοι άλλοι
Φαντάζομαι περιμένουν στη σειρά οι επόμενοι που δεν εμφανίστηκαν στη δύσκολη προ Σαββίδη εποχή.
Βεβαίως, θυμόμαστε τους διαγκωνιζμους μεταξύ Καμπάνη, βασιλιά των μαγιό, βασιλιά του λαμαρινών Φλωριδη
στην προ Σαββίδη εποχή λίγο πριν αρχίσουμε τις εκδρομές στους δρόμους που περπάτησαν κάποιοι άλλοι
Φαντάζομαι περιμένουν στη σειρά οι επόμενοι που δεν εμφανίστηκαν στη δύσκολη προ Σαββίδη εποχή.
Τέτοια μπούρδα, χολή και ειρωνία σάν τη δικιά σου δεν έχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα "μεγάλε".Jules Winnfield έγραψε:renegade έγραψε:Κατά τα άλλα δεν ειρωνεύεσαι.
Απλά σε ενοχλούν οι Yemen του Σαββίδη
Άκου μικρέ, γράψε τις μπούρδες σου εσύ κι άσε τι γράφω εγώ. Όταν προσπάθησα να σχολιάσω ένα καμμένο σχόλιό σου,ήρθε κάποιος μοντ και το έσβησε. Δεν παίζουμε επί ίσοις όροις εδώ μέσα.
Άλλωστε απόψε όλοι γράφουν όσα έγραφα εγώ από το καλοκαίρι. Άστο...
Κανένας δε θα εγραφε τις άηδιες που έχουμε διαβάσει από εσένα, όσο απογοητευμένος και να ήταν .
Το σχόλιο σου ήταν ανάλογου ύφους με το μικρέ και μπούρδες?Jules Winnfield έγραψε:renegade έγραψε:Κατά τα άλλα δεν ειρωνεύεσαι.
Άκου μικρέ, γράψε τις μπούρδες σου εσύ κι άσε τι γράφω εγώ. Όταν προσπάθησα να σχολιάσω ένα καμμένο σχόλιό σου,ήρθε κάποιος μοντ και το έσβησε. Δεν παίζουμε επί ίσοις όροις εδώ μέσα.
Υγ είμαι σε μια ηλικία που όταν πλέον σε λένε μικρέ είναι κομπλιμέντο
Εγώ βλέπω πως παρά τα τόσα θέματα φέτος θα έχουμε πάλι τίτλο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 14 Μάιος 2023, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ο,τι και να λέτε η πραγματικότητα είναι εδώ και κραυγάζει
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να εισέρχεται σε μια εποχή που μοιάζει να μην έχει προοπτική ούτε αγωνιστική (πρωταγωνιστής), ούτε εξωαγωνιστική (βλ. γήπεδο).
Ποιός ευθύνεται ??
όποιος μπορεί να απαντησει
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να εισέρχεται σε μια εποχή που μοιάζει να μην έχει προοπτική ούτε αγωνιστική (πρωταγωνιστής), ούτε εξωαγωνιστική (βλ. γήπεδο).
Ποιός ευθύνεται ??
+1926Montrealiotis έγραψε:Στο Παοκμανια ο άλλος λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι όμηρος. Μόνο λευτεριά στην Θεσσαλονίκη δεν είπε. Και ο άλλος ειρωνεύεται τον ευεργέτη του συλλόγου γιατί ενώ αποδεδειγμένα το μπατζετ δεν είναι 4ο και ενώ συνεχίζει να βάζει λεφτά σε ΑΜΚ, τον πιο πραγματικο τρόπο να βάλει κάποιος λεφτά σε μια ΠΑΕ.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε μαζί τους. Αν θέλουν να τους μαζέψουν οι υπεύθυνοι.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
++++Fawkes έγραψε:+1926Montrealiotis έγραψε:Στο Παοκμανια ο άλλος λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι όμηρος. Μόνο λευτεριά στην Θεσσαλονίκη δεν είπε. Και ο άλλος ειρωνεύεται τον ευεργέτη του συλλόγου γιατί ενώ αποδεδειγμένα το μπατζετ δεν είναι 4ο και ενώ συνεχίζει να βάζει λεφτά σε ΑΜΚ, τον πιο πραγματικο τρόπο να βάλει κάποιος λεφτά σε μια ΠΑΕ.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε μαζί τους. Αν θέλουν να τους μαζέψουν οι υπεύθυνοι.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο,τι και να λέτε η πραγματικότητα είναι εδώ και κραυγάζει
Ποιός ευθύνεται ??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 14 Μάιος 2023, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο τον πολεμάν(τ)ε τον Ιβάν, τόσο μεγαλύτερη στήριξη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 14 Μάιος 2023, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τρολακι τον χειμώνα εσύ δεν έκανες παράπονα στην διαχείριση για αυτούς που ζητούσαν μεταγραφές?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο,τι και να λέτε η πραγματικότητα είναι εδώ και κραυγάζει
Ποιός ευθύνεται ??
Σε χαλούσε τότε η γκρίνια τους.
Νομίζεις ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και ότι όλοι οι άλλοι είναι χαζοί εδώ μέσα
- Jules Winnfield
Δεν αναφερόμουν στην ηλικία σου,καθώς δε σε ξέρω,αλλά στο ύφος σου. Εσύ,κάτι αστραλ κλπ που γράφουν "κύριε, αυτός είναι κακό παιδί" και φωνάζουν τους μοντ ,σας θεωρώ μαθητές νηπιαγωγείου.renegade έγραψε:Το σχόλιο σου ήταν ανάλογου ύφους με το μικρέ και μπούρδες?Jules Winnfield έγραψε:renegade έγραψε:Κατά τα άλλα δεν ειρωνεύεσαι.
Υγ είμαι σε μια ηλικία που όταν πλέον σε λένε μικρέ είναι κομπλιμέντο
Μη χαίρεσαι.
- hasio_john
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχει εξαφανιστεί από τον πλανήτη? Πραγματικά το ρωτάω χωρίς ειρωνεία..
Θα μπορούσε για παράδειγμα σήμερα να ήταν στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα!
Δεν μπορώ να βλέπω τον κάβουρα (και τον κάθε κάβουρα) ν' ακολουθάει τους παίχτες ακόμα και στο κατούρημα και εμάς ο δικός μας ν' αγνοείται εδώ και χρόνια. Δεν γίνεται έτσι παιδιά, ούτε με τηλεφωνήματα, ούτε με βιντεοκλήσεις, ούτε με sms... θα πρέπει να έρθει ΚΟΝΤΑ στην ομάδα!
Θα μπορούσε για παράδειγμα σήμερα να ήταν στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα!
Δεν μπορώ να βλέπω τον κάβουρα (και τον κάθε κάβουρα) ν' ακολουθάει τους παίχτες ακόμα και στο κατούρημα και εμάς ο δικός μας ν' αγνοείται εδώ και χρόνια. Δεν γίνεται έτσι παιδιά, ούτε με τηλεφωνήματα, ούτε με βιντεοκλήσεις, ούτε με sms... θα πρέπει να έρθει ΚΟΝΤΑ στην ομάδα!
Κανεις δεν μπορεί να στο πει αν δεν βγει να το πει ο ίδιος. Όλα τα αλλά είναι σενάρια και θεωρίες.
- Amsterdamer_87
Πολυ σωσταΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η ζωή δεν έχει αδιέξοδα.
Όμηρος ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει κανενός.
Σιγά μην πήρα και το 100 ρε χλαπατσα.Jules Winnfield έγραψε:[
Δεν αναφερόμουν στην ηλικία σου,καθώς δε σε ξέρω,αλλά στο ύφος σου. Εσύ,κάτι αστραλ κλπ που γράφουν "κύριε, αυτός είναι κακό παιδί" και φωνάζουν τους μοντ ,σας θεωρώ μαθητές νηπιαγωγείου.
Μη χαίρεσαι.
Έχεις και σύνδρομο καταδίωξης πέρα από το κόμπλεξ με τον Ιβάν ? Να τα κοιτάξεις αυτά.