Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
-
- Επικοινωνία:
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Χρήσιμη φιλική ήττα σε μια πολύ καλή εμφάνιση για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Τι συμπεράσματα μου έδωσε; Πώς ο Colak είναι "αλλού και αν συνυπολογίσουμε και τον μέτριο Oliveira θέλουμε φορ.Ενας Estupinan θα ήταν ταμαμ στο πως θέλουμε να παίξουμε. Ο Mihaj με το τσαφ του( το μυαλό του μάλλον και αυτουνού είναι αλλού)που πήρε στον λαιμό του και την μέχρι τότε πολύ καλή εμφάνιση του Ταλιχμανιδη( βλέπω ότι τον δουλεύουν πολύ στο παιχνίδι με τα πόδια με αρκετά καλά αποτελέσματα)που στην λομπα τον πρόδωσε και το ύψος του.Πχ ο 10 πόντους ψηλότερος Πασχαλάκης θα το είχε βγάλει. Βελτιωμένος Sastre και Rafa.Μ'αρεσει πολύ ο Κουλιερακης.Το κέντρο με Dantas και Τσιγγάρα επισης.Ricardo και Soares πολύ δραστήριοι με τον δεύτερο αν γίνει πιο απλός και δεν την βλέπει ώρες ώρες Cristiano Ronaldo να είμαστε κερδισμένοι όλοι. Κωνσταντέλια εσύ σούπερ σταρ.Συνεχισε έτσι μικρέ. Δουλειά και κάτω το κεφάλι και δεν θα χάσεις. Υγ: Α ρε Κούτσια.........
-
- Επικοινωνία:
Έναν Prijo; Ούτε την κοτσίδα του!!xrisitsapa έγραψε:Δύο συμπεράσματα:
1. Τα πιτσιρίκια είναι μια χαρά.
2. Φέρτε φορακλα, γιατί Ολιβέιρα και Τσολακ μαζί, έναν Πριγιο δεν κάνουν.
-
Τι νόημα έχει να κρατάς έναν παίκτη που είναι αλλου. Προκλητικά αλλου. Με δέκα παίζαμε. Δε σχολιάζω καν τον Τσολακ. Μιχαι κι αυτός αλλου για αλλου.. Με προβλημάτισε αμυντικά ο Σαστρε και ο Ράφα βέβαια δεν είχαν βοήθειες. Ο Τσιγγαρας αν δε θέλει να μείνει πολύ πίσω στην ιεραρχία πρέπει να βάλλει στοιχεία στο παιχνίδι του. Ο Φιλιπε ενώ έχει όλο το πακέτο παραμένει α σοβαρός και με τραγικά λάθη. Νταντάς άλλο επίπεδο. Ρικαρντο είπαμε είναι δεκάρι δεύτερος φορ. Κωνσταντελιας επίσης πολύ καλά στοιχεία. Μετά το 75 χάθηκε η ισόρροπια και παίξαμε άναρχα δείγμα ανωριμότητας των παικτών.
Συμπέρασματικα.. Τσολακ δεν έχει νόημα να μένει. Μιχαι επικίνδυνος .. Φιλιπε δεν είναι δεκάρι. Είναι απίστευτο να έχεις ταυτόχρονα Κουαλιατα Ρικαρντο και Ντελια και να παίζει δέκα ο Καντουρι και ο Φιλιπε.. Επιμένω ότι δεν έχουμε εξτρέμ. Οπωσδήποτε Σέντερ μπακ σοβαρό . Και φορ να ξέρει μπάλα.
Συμπέρασματικα.. Τσολακ δεν έχει νόημα να μένει. Μιχαι επικίνδυνος .. Φιλιπε δεν είναι δεκάρι. Είναι απίστευτο να έχεις ταυτόχρονα Κουαλιατα Ρικαρντο και Ντελια και να παίζει δέκα ο Καντουρι και ο Φιλιπε.. Επιμένω ότι δεν έχουμε εξτρέμ. Οπωσδήποτε Σέντερ μπακ σοβαρό . Και φορ να ξέρει μπάλα.
-
Κωνσταντέλιας, Τσαούσης μου άρεσαν πολύ.
Ιδίως, ο Τσαούσης, στα ελεύθερα κτυπήματα του!!!
Ιδίως, ο Τσαούσης, στα ελεύθερα κτυπήματα του!!!
Στο τέλος κατά βάση. Ο σαστρε τον έπαιζε καλά αλλά δεν είχε βοήθειεςМир έγραψε:Αμυντικά ομως ο μαυρούκος τους ο Αμπραχαμ εκανε παρτυ απο αριστερα.
Εσείς που τώρα γουστάρετε και λέτε τι ωραία στοιχεία έχουν οι μικροί κλπ, αν γίνει καμιά στραβή στο πρώτο παιχνίδι με τη Λέφσκι, πρώτοι θα κράζετε.. Η ομάδα θέλει και εμπειρία, και προφανώς δεν εννοώ τον Μπίσεβαρ. Πρέπει να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση.
Ο Φ. Σοάρες σε κάθε παιχνίδι με ξενερώνει ακόμη περισσότερο, πολύ τσαπατσουλιά.
Ο Φ. Σοάρες σε κάθε παιχνίδι με ξενερώνει ακόμη περισσότερο, πολύ τσαπατσουλιά.
Τι αρπαζεσαι???Σε βαρεσε η ζεστη και απαντας ετσι?[/quote]ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι!proedros έγραψε:Τα τελευταία δεκα λεπτά ??Απο το 65 και μετα θες να πεις...
Εσύ θέλεις να το πεις. Εγώ έγραψα άλλο και δεν το κατάλαβες πρόβλημά σου.
Ναι. Η δική μου άποψη είναι αυτή, η δική σου άλλη. Γράψ την, αλλά μην ξαναγράψεις ότι ήθελα να πω την δική σου άποψη.[/quote]
Καταλαβαινεις τι λες?Σχημα λογου ειναι...Δεν σου κατακεραυνωσα την απαντηση σου ουτε σου ειπα κατι για αυτο.....Ελεος πια...Χαλαρωστε ορισμενοι...Μαθε να απαντας με μεγαλυτερη ηρεμια...Σιγα μη μαλωσουμε κιολας..
Όταν βγαινεις 2 με 1 και δεν κάνεις σουτ θα πρέπει μετά το παιχνίδι να κάνει 100 σπριντ ο καθένας για τιμωρία
-
- Επικοινωνία:
Αυτός της Groningen τι ωραία που θα ταίριαζε στην ομάδα που χτίζεται και πόσο Boto παίκτης https://www.transfermarkt.com/paulos-ab ... ler/579289
gika έγραψε:Επίσης δεν τον θέλω τον Ναρει.
Αντριγια θα καπαρώσει μια θέση. Ο Ντελιας μια χαρά είναι για δεύτερος.
Στο 10 πάμε μάλλον με Καντουρι και δεύτερο Φελιπε.
Αριστερά υπάρχει Μπισεσβαρ, Κουαλιατα και Ρικαρντο.
Αν είναι να έρθει μεσοεπιθετικός, να έρθει κάποιος που θα κλείνει σπίτια.
Όχι κάποιος που είναι στο ίδιο επιπεδο με τα πιτσιρίκια μας.
Σεντερ μπακ, φορ και δεύτερος τερματοφύλακας οι μεγαλύτερες παραφωνίες.
Για το τέρμα τα έχουμε πει,για το φορ επίσης.
Στο στοπερ με ινγκι Κάργα νασμπεργκ κουλιερακη και σύντομα Μιχαηλίδη είναι δύσκολο το παζλ,νομίζω αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι πολύ σουπερ αλλιώς δεν βλέπω το λόγο.
Μεγάλο ερωτηματικό ο Νάσμπεργκ .
- ΑποστόληςΑ
Απογοητεύτηκα από τους δύο φορ μας. Και οι δύο ήσαν κάτω του μετρίου και δεν συνεισέφεραν καθόλου στην επίθεση. Χειρότερος μεταξύ των δύο κακών ο Colak, σε εκνευριστικό επίπεδο.
Κωνσταντέλιας, Ricardo φαίνονται να έχουν πολύ μέλλον, αλλά πρέπει να τους δούμε σε σε άλλα παιχνίδια. Ο Φελίπε εξακολουθεί να μην μου αρέσει. Θέλει πολλή υπομονή. Η ευκαιρία που έχασε δείχνει πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και εάν δεν την βελτιώσει δεν θα δούμε κάτι καλό.
O Sastre ήταν πολύ καλός σήμερα. Ο Mihaj για μία ακόμη φορά έκανε τραγικό λάθος, ενώ ο Ταλιχμανίδης ευθύνεται στο δεύτερο γκολ.
Κωνσταντέλιας, Ricardo φαίνονται να έχουν πολύ μέλλον, αλλά πρέπει να τους δούμε σε σε άλλα παιχνίδια. Ο Φελίπε εξακολουθεί να μην μου αρέσει. Θέλει πολλή υπομονή. Η ευκαιρία που έχασε δείχνει πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και εάν δεν την βελτιώσει δεν θα δούμε κάτι καλό.
O Sastre ήταν πολύ καλός σήμερα. Ο Mihaj για μία ακόμη φορά έκανε τραγικό λάθος, ενώ ο Ταλιχμανίδης ευθύνεται στο δεύτερο γκολ.
Ο τσολακ εγώ λέω ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.
Για τον Οαρη...
Ωραία χωριστρα, όχι πολύ μαυριδερος, πιο πολύ του αρέσουν οι σελφι παρά η ρετσίνα . Τέτοια φάση.
Για τον Οαρη...
Ωραία χωριστρα, όχι πολύ μαυριδερος, πιο πολύ του αρέσουν οι σελφι παρά η ρετσίνα . Τέτοια φάση.
Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Μέγα λάθος που δεν πήραν στην προετοιμασία τον Πανίκα για 3ο Φορ.
Ανανέωσε προσφατα οποτε θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενταχθεί σε εντατικούς ρυθμούς και να παρει εμπειριες με την Α ομαδα.
Ανανέωσε προσφατα οποτε θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενταχθεί σε εντατικούς ρυθμούς και να παρει εμπειριες με την Α ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 02 Ιούλ 2022, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σα να προσπαθεί να παίξει και ένα δεύτερο σύστημα ο Λουτσος με 5 εσωτερικούς χαφ που θα αλλάζουν συνεχώς θέσεις μεταξύ τους.
Αν τα μπακ καλύπτονται σωστά στα ανεβάσματά τους από τα δύο 8αρια και παίζουν καλά τους συνδιασμούς με τα ψευτο10αρια θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.
Αν τα μπακ καλύπτονται σωστά στα ανεβάσματά τους από τα δύο 8αρια και παίζουν καλά τους συνδιασμούς με τα ψευτο10αρια θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.
- buffalobill4
Φίλε μου γκικα αναγκαστικά ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι νομοτελειακο. Τώρα η ερώτηση είναι η εξής; θα το αναβάλλουμε για άλλη στιγμή πάλι ή θα εκμεταλλευτουμε την μεταβατική χρονιά έχοντας παίκτες που αρέσκονται στο άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο; Για μένα δεν υπαρχει καν διλλημα και φυσικά είμαι με το β. Μακροπρόθεσμα κερδισμένος θα βγεις.gika έγραψε:Πάντως όσο ενδιαφέρον είναι να παίζεις με πιτσιρίκια και γρήγορο παιχνίδι για τον επιθετικό τομέα, τόσο επικίνδυνο είναι για την άμυνα. Με το τσούκου τσούκου του πρώτου ημιχρόνου γκολ δεν τρώγαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έχουν βγάλει πόσες φάσεις από τον άξονα αυτοί.