Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
εξτρεμ, μπακ και δεκαρι εγω πιστευω θα παρουμε σιγουρα αυτο ομως που πρεπει να καταλαβαν ολοι χθες ειναι οτι ασχετα με το ποσους παικτες εχουμε στο κεντρο ενα χαφ γρηγορο ειναι υποχρεωτικο να ερθει αν θελουμε το πρωταθλημα...ο γαυρος ειναι χωριο και οποιος τσεκαρε λιγο το χθεσινο τους ματς το καταλαβε αλλα για να γινει δουλεια ενα γρηγορο χαφ χρειαζομαστε ...εμεις χθες ειχαμε εικονα χωριου αλλα με μια 11αδα που δεν θα ειναι η βασικη μεσα στη χρονια (μιλαω για εσιτι , καγκαβα , καντουρι στα εξτρεμ και βιερινια αριστερο μπακ )...αλλα ακομα και με ολες τις κινησεις σε μπακ εξτρεμ και δεκαρι πσιτευω οτι ενα γρηγορο χαφ ειναι κομβικο, θα αλλαξει ολη εικονα της ομαδας με ενα γρηγορο χαφ διπλα στον κουρτιτς
Είμαι απαισιόδοξος για την ομάδα...Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τρέξει τον σχεδιασμό και αναγκάζεται και ασχολείται ο προπονητής του οποίου δεν είναι αυτή ξεκάθαρα η δουλειά του...Δυστυχώς δεν μπορούν να τρέχουν παράλληλα υποθέσεις με αποτέλεσμα όλα να πηγαίνουν τόσο αργά!!..Από την άλλη είναι απορίας άξιον πώς ο Λουτσέσκου έκανε προετοιμασία στηριζόμενος σε παροχημένους ποδοσφαιριστές..Συγνώμη αλλά δεν βλέπω λιγότερες από 5 μεταγραφές που είναι απαραίτητες για την ενδεκάδα...
Απο καλά πρωταθλήματα είναι σχεδόν αδύνατον να έρθουν καλοί παίκτες. Και να έρθουν συνήθως θα έχουν κάποιο θέμα.
Αν λοιπόν θέτε ταχυδυναμικούς παίκτες σε καλή ηλικία ψάξτε σε Β΄ Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας. Εκεί δηλαδή που για να επιβιώσει ένας παίκτης πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως τρέξιμο, αντοχές, ταχύτητα.
Και ειδικότερα σε παίκτες που οδεύουν προς την λήξη του συμβολαίου τους. Υπάρχουν και προσιτές περιπτώσεις αλλά αυτό απαιτεί και ισχυρό σκάουτινγκ.
Αν λοιπόν θέτε ταχυδυναμικούς παίκτες σε καλή ηλικία ψάξτε σε Β΄ Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας. Εκεί δηλαδή που για να επιβιώσει ένας παίκτης πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως τρέξιμο, αντοχές, ταχύτητα.
Και ειδικότερα σε παίκτες που οδεύουν προς την λήξη του συμβολαίου τους. Υπάρχουν και προσιτές περιπτώσεις αλλά αυτό απαιτεί και ισχυρό σκάουτινγκ.
H Άεκ μια χαρά παίκτη(δεξί μπακ) φέρνει με γεματη χρονιά πέρσι στην Α' Γαλλίας και ελεύθερο...Παίκτες υπάρχουν, δεν υπάρχουν τα κατάλληλα πρόσωπα να τρέξουν τις υποθέσεις..Ettien26 έγραψε:Απο καλά πρωταθλήματα είναι σχεδόν αδύνατον να έρθουν καλοί παίκτες. Και να έρθουν συνήθως θα έχουν κάποιο θέμα.
αν τα σταξεις ερχονται..όλα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!Η ομαδα αλλη μια χρονια ειναι απαραδεκτη ποδοσφαιρικα και μεταγραφικα..
Δεν νομιζω οτι το scout team μας ειναι τοοοσο χαλια οσο το κατηγορουμε εδω και μερικα χρονια....τωρα τι γινετε δεν ξερω...αραγε ο Λινο, που τον ενεργοποιησαμε? στο να προτείνει παικτες απο Ν. Αμερικη, δεν εχει προτείνει τιποτα?
Ακομα και ο Παμπλο, δεν μπορουσε να κανει καποια προταση για εναν παικτη?
Συμφωνω και εγω οτι πρεπει να κοιταμε Β΄Γαλλιας/Αγγλιας....εχει καλους νεαρους ταχυδυναμικους παικτες.....
Συμφωνω και εγω οτι πρεπει να κοιταμε Β΄Γαλλιας/Αγγλιας....εχει καλους νεαρους ταχυδυναμικους παικτες.....
Αν έχεις 4 αλάνια ξεχυμένα σε ολο τον κόσμο να σε ενημερώνουν για τις ευκαιρίες που πάντα υπάρχουν, μπορείς και με λιγότερα χρήματα...Αρκεί να έχεις την διάθεση να το τρέξεις όλο αυτό...gergeo4 έγραψε:αν τα σταξεις ερχονται..όλα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!Η ομαδα αλλη μια χρονια ειναι απαραδεκτη ποδοσφαιρικα και μεταγραφικα..
Έγιναν προστάσεις φίλε, για τον Γκαλντάμες και για τον Πικέρες.Woodman73 έγραψε:Δεν νομιζω οτι το scout team μας ειναι τοοοσο χαλια οσο το κατηγορουμε εδω και μερικα χρονια....τωρα τι γινετε δεν ξερω...αραγε ο Λινο, που τον ενεργοποιησαμε? στο να προτείνει παικτες απο Ν. Αμερικη, δεν εχει προτείνει τιποτα?
-
ron-swanson
https://www.pinkun.com/sport/norwich-ci ... er-8209596
Εδώ λέει ότι κοιτάμε τον Ερνανι. Από sources της sportime βέβαια.
Ψιλό αόρατος ήταν στον γαύρο αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω τι έκανε μετά.
Εδώ λέει ότι κοιτάμε τον Ερνανι. Από sources της sportime βέβαια.
Ψιλό αόρατος ήταν στον γαύρο αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω τι έκανε μετά.
Πως να φερεις παικτες απο Ν. Αμερικη ενω δεν εχεις θεση ξενων;Woodman73 έγραψε:Δεν νομιζω οτι το scout team μας ειναι τοοοσο χαλια οσο το κατηγορουμε εδω και μερικα χρονια....τωρα τι γινετε δεν ξερω...αραγε ο Λινο, που τον ενεργοποιησαμε? στο να προτείνει παικτες απο Ν. Αμερικη, δεν εχει προτείνει τιποτα?
Δυστυχώς, εδω είναι όλη η ουσία.gergeo4 έγραψε:αν τα σταξεις ερχονται..όλα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!Η ομαδα αλλη μια χρονια ειναι απαραδεκτη ποδοσφαιρικα και μεταγραφικα..
Αν τα στάξεις έρχονται, πιο απλή εξήγηση για την μεταγραφικη καθυστέρηση από αυτήν δεν υπάρχει.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ερνάνι είναι σε μεγάλη κάθοδο...Αν είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Τζόλη που πλέον είναι σίγουρο ότι θα φύγει, είμαστε για κλάματα...
- Montrealiotis
Αφου είχαμε μετριοκακο δεξί μπακ βραζιλιανο και πήγαμε και πήραμε ακόμα έναν βραζιλιανο χειρότερο από τον πρώτο (κατά την εκτίμηση του προπονητή που έβαλε τον Ροντρίγκο βασικό).
Ξέρω, ξέρω, γκρινιάζουμε...
Ξέρω, ξέρω, γκρινιάζουμε...
- black_star_ninja
Απο την προταση σου αυτην, πηγαζει και ο ορισμος της κακης και ασκοπης "γκρινιας" που λεμε πολλοι οτι βγαζετε καποιοι.proedros έγραψε:Ο Ερνάνι είναι σε μεγάλη κάθοδο...Αν είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Τζόλη που πλέον είναι σίγουρο ότι θα φύγει, είμαστε για κλάματα...
Για να στο αναλυσω λιγο.
Λες οτι, ΕΑΝ ο αντικαταστατης του Τζολη (ο Τζολης ειναι εδω, δεν εχει πουληθει, ουτε μας ειπε κανεις οτι θα πουληθει) ειναι ο Ερνανι (ενας παικτης που γραφτηκε απλα μια φημη στη sportime ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ),τοτε λοιπον ειμαστε για κλαματα.
Ε δηλαδη βρες την λαθος προσεγγιση στο ποστ σου ρε προεδρε.
Δηλαδη αστα να γινουν ολα αυτα τα εαν και μετα μπες και γκρινιαξε.
Οτι τα λες τωρα ωστε ΑΝ γινουν να μπεις και να πεις εγω τα ελεγα;
Εκανες χθες το ιδιο πραγμα με τον Ολιβειρα και μιλαμε για τον παικτη που ηταν χθες πολυ καλος, με κινησεις με σπασιματα, με κερδιζεμενες μπαλες και πολλες φορες πολυ μονος μπροστα και μας ελεγες, "ποσο κακος ειναι, κοντρολ δεν μπορει να κανει και απο την αρχη δεν τον ηθελα."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 04 Αύγ 2021, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.