Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
δεν μιλαω με βαση την εξελιξη της μεταγραφικης.ουτε θεωρω πως ο γαυρος ειχε αμαν κ τι καλυτερο ροστερ απο εμας.
θεωρω οτι η ομαδα χτιζεται ξανα απο την αρχη και αυτο θελει χρονο.κακως εφεραν τον λουτσεσκου με τις προυποθεσεις της αμεσης νικης.θεωρω πολυ πιθανον να καει.ειναι εξυπνος προπονητης και ρεαλιστης αλλα ειναι και υπερβολικα φιλοδοξος.επισης ειναι απειρος σε αυτο που τον καλεσαν να κανει.
η ομαδα στερειται παικτων με ενταση.κ αυτος ειναι ο μονος λογος που εχω διλημμα πχ αναμεσα σε κρμεντσικ και ολιβειρα.ο κρμεντσικ ειχε ενταση σαν παικτης.αν δεν ειχε δε θα συγκρινονταν σε κανενα επιπεδο με ολιβειρα.επισης δεν υπαρχουν αρκετοι παικτες με συνεπεια στην αποδοση τους.αυτοι οι παικτες ειναι οι πιο σημαντικοι σε καθε ομαδα και ας μην ειναι οι καλυτεροι παικτες.η φουρνια του πρωταθληματος ειχε καποιους συνεπεις παικτες αλλα πλεον ειναι μεγαλοι.
Επισης πιστευω πως αν μεινει ο σφιντερσκι θα πρεπει να παρει φανελλα βασικου στο σπιτι του.Να μη βγαινει οπως και να παιζει.ειναι εμφανες στα ματια μου πως ειναι τεραστιο ταλεντο αλλα δεν πιστευει στον εαυτο του.απο τους λιγους παικτες μας με ικανοτητες και ενταση.
θεωρω οτι η ομαδα χτιζεται ξανα απο την αρχη και αυτο θελει χρονο.κακως εφεραν τον λουτσεσκου με τις προυποθεσεις της αμεσης νικης.θεωρω πολυ πιθανον να καει.ειναι εξυπνος προπονητης και ρεαλιστης αλλα ειναι και υπερβολικα φιλοδοξος.επισης ειναι απειρος σε αυτο που τον καλεσαν να κανει.
η ομαδα στερειται παικτων με ενταση.κ αυτος ειναι ο μονος λογος που εχω διλημμα πχ αναμεσα σε κρμεντσικ και ολιβειρα.ο κρμεντσικ ειχε ενταση σαν παικτης.αν δεν ειχε δε θα συγκρινονταν σε κανενα επιπεδο με ολιβειρα.επισης δεν υπαρχουν αρκετοι παικτες με συνεπεια στην αποδοση τους.αυτοι οι παικτες ειναι οι πιο σημαντικοι σε καθε ομαδα και ας μην ειναι οι καλυτεροι παικτες.η φουρνια του πρωταθληματος ειχε καποιους συνεπεις παικτες αλλα πλεον ειναι μεγαλοι.
Επισης πιστευω πως αν μεινει ο σφιντερσκι θα πρεπει να παρει φανελλα βασικου στο σπιτι του.Να μη βγαινει οπως και να παιζει.ειναι εμφανες στα ματια μου πως ειναι τεραστιο ταλεντο αλλα δεν πιστευει στον εαυτο του.απο τους λιγους παικτες μας με ικανοτητες και ενταση.
- PAOKevolution
Γι'αυτό πρέπει να έχουμε όλοι μας υπομονή @barlow. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Σαφώς, δε γίνεται να μας αρέσουν όλα, αλλά ας έχουμε εμπιστοσύνη. Γνώμη μου είναι πως και παίκτες αξίας θα έρθουν και γεμάτο ρόστερ θα έχουμε. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν, όχι πως είναι λογικό πάντα αυτό αλλά πάντα και σε όλες τις ομάδες υπάρχουν. Προσωπικά θα πω πως αν όλες οι μεταγραφές που γίνουν έχουν την υπογραφή του προπονητή είμαι πολύ αισιόδοξος.
εγω δεν ειμαι ουτε αισιοδοξος ουτε απαισιοδοξος.δε δινω βαση στις δηλωσεις στελεχων της παε ουτε ζω κ αναπνεω για να βλεπω τιτλους.Εγω αλλιως τα εχω στο μυαλο μου.υγεια θελω κ προοδο.αργη κ σταθερη προοδο.
εγω θελω να βλεπω τζοληδες κ θελω να βλεπω να υπαρχει συντονισμενη λειτουργια της πρωτης ομαδας με τις υπολοιπες.να αποκτησει καποτε εναν συγκεκριμενο χαρακτηρα.να αποτελεσει μια σχολη.
δε μου λενε κατι οι φαντεζι μεταγραφες κ τα βιογραφικα.
επισης σαν ανθρωπος εχω γαιδουρινη υπομονη.
εγω θελω να βλεπω τζοληδες κ θελω να βλεπω να υπαρχει συντονισμενη λειτουργια της πρωτης ομαδας με τις υπολοιπες.να αποκτησει καποτε εναν συγκεκριμενο χαρακτηρα.να αποτελεσει μια σχολη.
δε μου λενε κατι οι φαντεζι μεταγραφες κ τα βιογραφικα.
επισης σαν ανθρωπος εχω γαιδουρινη υπομονη.
-
xrisitsapa
Φίλε η Σλάβια Πράγας είναι στη θέση 35 κι εμείς στο 77 στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Επίσης έχει παρουσίες CL και Europa League που εμείς δεν έχουμε.kosths BXL έγραψε:και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Όσο για την κούλα, αυτά να τα πεις σε αυτούς που σου φέρνουν το αναπληρωματικό φορ της και νομίζουν ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο καθώς και σε όσους στηρίζουν τέτοιες επιλογές.
Το "αναπληρωματικο φορ" ειναι μια αναγνωση που σε βολευει και αγνοει ενα σωρο δεδομενα.
Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν αναπληρωματικούς. Οι μεγάλες ομάδες έχουν δυο ισάξιες ενδεκάδες :ugeek:
Υπάρχει κάποιος (οποιουδήποτε "χρώματος") που θα έβλεπε superleague και θα είχε την επιλογή Κρμεντσικ (+2.5Μ) κ Ολιβέιρα (free) και θα διάλεγε τον Ολιβέιρα???
Αλήθεια πιστεύετε ότι είναι στη συγκεκριμένη σύγκριση είναι θέμα συστήματος κ τακτικής του προπονητή? Ποιο ατομικό χαρακτηριστικό δηλαδή έχει ο Ολιβέιρα καλύτερο απ'τον Κρμεντσικ? 6 φορές παίξαμε αντίπαλοι φέτος
Αλήθεια θα θελα και εγώ από κάπου να πιαστώ...να πώ ότι το βλέπω λάθος.
Και να πείς ότι είναι το θέμα οικονομικό? Πώς? Αν δεν θες να δώσεις λεφτά, δεκτό αλλά θα πάς κ σε πιο safe επιλογές κ πιο safe επιλογή δεν είναι ο Ολιβέιρα σε αυτή τη σύγκριση...
Είπαμε να χρυσώνουμε το χάπι αλλά υπάρχει κ ένα όριο. Εγώ δεν θα αισθανόμουν καλά να μεταφέρω ότι είναι επιλογή Λουτσέσκου αυτό το πράγμα ακόμα κ αν ήταν έγκυρη η πηγή μου, ακόμα κ αν ήταν αλήθεια στην τελική.
Έχουν γίνει πολλές "χοντράδες" τα τελευταία 2 χρόνια κ δεν φαίνεται κάτι διαφορετικό στον ορίζοντα...
Αλήθεια πιστεύετε ότι είναι στη συγκεκριμένη σύγκριση είναι θέμα συστήματος κ τακτικής του προπονητή? Ποιο ατομικό χαρακτηριστικό δηλαδή έχει ο Ολιβέιρα καλύτερο απ'τον Κρμεντσικ? 6 φορές παίξαμε αντίπαλοι φέτος
Αλήθεια θα θελα και εγώ από κάπου να πιαστώ...να πώ ότι το βλέπω λάθος.
Και να πείς ότι είναι το θέμα οικονομικό? Πώς? Αν δεν θες να δώσεις λεφτά, δεκτό αλλά θα πάς κ σε πιο safe επιλογές κ πιο safe επιλογή δεν είναι ο Ολιβέιρα σε αυτή τη σύγκριση...
Είπαμε να χρυσώνουμε το χάπι αλλά υπάρχει κ ένα όριο. Εγώ δεν θα αισθανόμουν καλά να μεταφέρω ότι είναι επιλογή Λουτσέσκου αυτό το πράγμα ακόμα κ αν ήταν έγκυρη η πηγή μου, ακόμα κ αν ήταν αλήθεια στην τελική.
Έχουν γίνει πολλές "χοντράδες" τα τελευταία 2 χρόνια κ δεν φαίνεται κάτι διαφορετικό στον ορίζοντα...
Περί Κρμέντσικ για να το κλείσουμε.
Η Σλάβια είναι 1-1,5 επίπεδο πάνω από εμάς με αξιοπρεπέσατες ευρωπαϊκές πορείες κ visibility για αλλού.
Πάει στη χώρα του κ με τον κωλοκόβιντ δεν αποκλείεται να θέλει να γλιτώσει τη μουρμούρα της γυναίκας του που θέλε ινα βλέπει την πεθερά του.
ΟΛΑ παίζουν ρόλο.
Η Σλάβια είναι 1-1,5 επίπεδο πάνω από εμάς με αξιοπρεπέσατες ευρωπαϊκές πορείες κ visibility για αλλού.
Πάει στη χώρα του κ με τον κωλοκόβιντ δεν αποκλείεται να θέλει να γλιτώσει τη μουρμούρα της γυναίκας του που θέλε ινα βλέπει την πεθερά του.
ΟΛΑ παίζουν ρόλο.
Νομιζω ότι είναι άδικο για τον Ολιβέιρα και για τον Τάιλορ αυτό που συμβαίνει. Η ΠΑΕ μας για ακόμη φορά βαδίζει σε αλλοπρόσαλλα μονοπάτια δεν ενημερώνει τον κόσμο της για τιποτα και μένουμε εμείς εδώ να σκίζουμε παίκτες που δεν φταίνε και σε τιποτα.
Καλώ ήρθαν η να έρθουν τα παιδια και μακάρι να βγουνε.
Και εμείς ομως πρέπει κάτι να ακούσουμε αλλά δυστυχώς η ΠΑΕ μας θεωρεί πρόβατα. Σαν το περσινό έχει χάφ η ομάδα. Κρίμα ομως να μας φέρονται έτσι. Λες και ο λαός του ΠΑΟΚ θα είχε πρόβλημα με ότι κιαν άκουγε. Εμείς θα στηρίζουμε πάντα αλλά πρέπει και αυτοί να καταλάβουν ότι υπάρχουμε και εμείς.
Καλώ ήρθαν η να έρθουν τα παιδια και μακάρι να βγουνε.
Και εμείς ομως πρέπει κάτι να ακούσουμε αλλά δυστυχώς η ΠΑΕ μας θεωρεί πρόβατα. Σαν το περσινό έχει χάφ η ομάδα. Κρίμα ομως να μας φέρονται έτσι. Λες και ο λαός του ΠΑΟΚ θα είχε πρόβλημα με ότι κιαν άκουγε. Εμείς θα στηρίζουμε πάντα αλλά πρέπει και αυτοί να καταλάβουν ότι υπάρχουμε και εμείς.
- Dimitris_L4
Ελα παιχταρα Νέλσον να αρχίσουμε τις κωλοτουμπες.. Νέλσον πριγιο κουτσιας.. Τριάδα φωτιά..
Ο Σεμεδο και ο Μπα σίγουρα τρίβουν τα χερια τους απο τις επιλογες της διοίκησης μας. Φευγει ο καραφλος εφιαλτης τους και φέρνουμε τον μονιμο τραυματια λουζερ απο την χαρτινη. Τρατζικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Τετ 30 Ιουν 2021, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό κάνουμε κι εμείς, δύο ισάξιους σε κάθε θέση. Πασχαλάκης-Ζίφκοβιτς, Λύρατζης-Τέιλορ, Περέιρα-Τσαούσης, Μπίσεσβαρ-Καγκάβα, Λάμπρου-Μούργκ κοκ.GI4NNEN4 έγραψε:Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν αναπληρωματικούς. Οι μεγάλες ομάδες έχουν δυο ισάξιες ενδεκάδες :ugeek:
Αρκετά καλύτερη απ'του Κρμεντσικ πιστεύεις?barlow4 έγραψε:ο ολιβειρα εχει τεχνικη
κ αν ναι αυτό φαντάζομαι συμφωνείς ότι έχει νόημα αυτό το χαρακτηριστικό στον CF μόνο αν παίζεις control game έχοντας κλείσει αντιπάλους στην περιοχή τους. Δεν βλέπω πως μπορούν οι υπόλοιποι παίκτες να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Με τι "εντάσεις" θα ανακτήσεις μπάλες ψηλά για να το κάνεις αυτό?
-
xrisitsapa
Καθόλου δε με βολεύει πίστεψε με.barlow4 έγραψε:Το "αναπληρωματικο φορ" ειναι μια αναγνωση που σε βολευει και αγνοει ενα σωρο δεδομενα.
Η πραγματικότητα είναι ότι ξεκίνησε σαν βασικός και τελείωσε την χρονιά σαν αναπληρωματικός, λόγω τραυματισμών και αδιαφορίας του { αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ της κουλας).