Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε αντε μπαναρετε τον ,ουτε ενα τελικο δε κερδιζει.Ο Καντουρι του mania.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

θα ανοιξετε τις μεταγραφες?

αντε γιατι καποιος εβγαλε ηδη εισητηρια....αεροπορικα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για ρίξτο εδώ έτσι για αλλαγή :p

Λογικά ο Νασμπεργκ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

prist64 έγραψε:θα ανοιξετε τις μεταγραφες?

Γεια σου παπά
παπά
Γαμώ τον πειραιά
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γιαννη η επιθυμια που εξεφρασες
ηδη υλοποιηθηκε
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ανοιξτε τις μεταγραφες

θ΄αρχισουν οι στρακαστρουκες και δεν θα ξερουμε που να γραψουμε
Patron

Δημοσίευση από Patron »

prist64 έγραψε:θα ανοιξετε τις μεταγραφες?

Inbound or outbound?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπορεί να είναι και.. rebound ;)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η εικόνα του φόρουμ είναι νομίζω προβληματική. Δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς αν αναλογιστεί και την εικόνα της κοινωνίας μας γενικότερα , όμως εδώ ο καθένας γράφει από επιλογή , το φόρουμ έχει ένα συγκεκριμένο οπαδικό προσανατολισμό και σαφώς υπάρχουν και διαχειριστές που θα μπορούσαν να διορθώσουν κάτι.

Θα πω ένα παράδειγμα. Την εποχή που δεν έγραφα, κάπου πήρε το μάτι μου μια παρατήρηση-σύσταση να μη χρησιμοποιούνται υποτιμητικοί και ειρωνικοί χαρακτηρισμοί για το προπονητή μας στο στυλ Ρουμάνε και τζενεραλ. Δε θυμάμαι ποιος μοντ το έγραψε - αλλά δεν είναι απαραίτητο υπάρχει σαφώς και στους κανόνες. Θα κάνω μια ειλικρινή προσπάθεια να καταλάβω αν μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπετε μέσα σε αυτόν το χώρο τέτοιου είδους απαξιωτικές εκφράσεις; Κάντε μια βόλτα από τα τοπικς και θα το δείτε.Το ίδιο ισχύει και για παίκτες της ομάδας που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους και μάλλον μας χαιρετάνε , γιατί επιτρέπετε αυτή να εκτυλίσσεται αυτή η αχαραστία , η έλλειψη σεβασμού και η χολή απέναντι σε βασικούς συντελεστές της πιο πετυχημένης ομάδας ΠΑΟΚ όλων των εποχών; Γιατί αφήνετε τους ίδιους και τους ίδιους 5 νοματαίους να δηλητηριάζουν με τέτοιο τρόπο τη καθημερινότητα δεκάδων παιδιών που απλά μπαίνουν να διαβάσουν 5 πράγματα για την αγαπημένη τους ομάδα; H αισθητική των ανθρώπων που είναι ιδιοκτήτες του paokmania και των παιδιών που τρέχουν το φορουμ είναι σύμφωνη με το ρατσιστικό χαρακτηρισμό Ρουμάνε και τον εμφανώς ειρωνικό τζενεραλ; Πόσες φορές πρέπει να το δούμε και πόσες φορές πρέπει να αγνοήσουμε ειρωνείες και χολή απέναντι σε άτομα που μας έχουν δώσει τόσες χαρές; Γιατί αφήνετε το παοκμανια να γίνεται τόπος εκτόνωσης κομπλεξ , επίδειξη της έλλειψης παιδείας και υποκουλτούρας των ραπτοπουλαίων;

Για τα στημένα νικς , τους διπλούς λογαριασμούς που είναι εμφανείς στο μάτι και προφανώς για σκουληκοχάνουμα που είναι μέσα και απλά κάνουν τη καυλάντα τους μπριζονοντας όλο το κόσμο δε το συζητώ. Ειλικρινά απορώ με κάποια πράγματα γιατί τα αφήνετε να εκτυλίσσονται. Και δε μιλάω να είναι κάποιος απο πάνω και σβήνει και να σουτάρει κόσμο , ούτε πληρώνεστε και το κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο. Η αισθητική όμως που βγαίνει προς τα έξω σας εκφράζει; Ειλικρινά τώρα , σας εκφράζει όλους σας η και ψευτοκαλτίλα του ρουμάνε και του τζενεραλ ;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γιατί αφήνετε τους ίδιους και τους ίδιους 5 νοματαίους να δηλητηριάζουν με τέτοιο τρόπο τη καθημερινότητα δεκάδων παιδιών που απλά μπαίνουν να διαβάσουν 5 πράγματα για την αγαπημένη τους ομάδα;

+++++
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Καταλαβαίνω τη δυσκολία στη διαχείριση τόσων ατόμων και την ανάγκη να διατηρηθούν οι ισορροπίες αλλά κάπου πρέπει να μπει ένα όριο.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως βάζεις κάποιον στην ignore list.
Η ψυχική μου υγεία δεν μου επιτρέπει να εκνευρίζομαι χωρίς λόγο

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παλικάρια πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τα τρολ και με τους αλλοθρησκους,τα τόσα μου χρόνια εδώ μέσα μου έχουν διδάξει ότι όσους και να αποκλείσεις, πάντα θα εμφανίζονται με άλλα νικ.
Η αδιαφορία είναι το φάρμακο,μη μπαίνετε σε κουβέντα μαζί τους.
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, εγώ που το λέω δύσκολα θα το εφαρμόσω,αλλά θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος.
Οι διαχειριστές έχουν και ζωή και οικογένειες όπως όλοι μας,δε γίνεται να είναι μόνιμα μέσα στο φόρουμ και να διαβάζουν την κάθε λέξη του κάθε περίεργου, στο μέτρο του δυνατού πιστεύω ότι γίνεται.
Το ignore ,είναι κάτι που βοηθάει σε μεγάλο βαθμό.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω την αντίθετη άποψη αιτιολογημένη.
Δεν έχω υπομονή για ανόητους πλέον ή αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη μου.
Άμα θέλω να γελάσω διαβάζω αεχ 366.
Το βρήκα γιατί είχα έναν από παλιότερα που δεν είχαν ειρμό τα γραφόμενα του, πρόσθεσα και άλλους δύο τώρα που κατά την κρίση μου μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είναι προφανές ποιοι κάνουν καλοπροαίρετη κριτική και ποιοι μπαίνουν απλά για να δημιουργήσουν θέματα εκμεταλλευόμενοι την την ελαστικότητα του φόρουμ.
Δυστυχώς είναι τέτοιο το μίσος κάποιων για το paokmania που μοναδικός τους στόχος είναι να καταστραφεί... γιατί νόμιζαν ότι αυτοί είναι το φόρουμ και ότι με την αποχώρησή τους το φόρουμ θα έπεφτε στα τάρταρα.
Η πραγματικότητα βέβαια δυστυχώς για αυτούς ήταν εντελώς διαφορετική
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”