Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Taseos »

Δε μς νοιαζει τι κανει ο γκαρσια.κουμαντο στοΝ ΠΑΟΚ και στο ποιοι εργαζοντια στην ΠΑΕ κανει ο σαββιδης.αν ο σαββιδης κρινει οτι κανουν καλα τη δουλεια τους καλα κανουν και ειναι εκει. επισης δεν με νοιαζει το οπαδιλικι οταν μιλαμε για ανθρωπους που τρωνε ψωμι απο τον ΠΑΟΚ.ε βαση αυτο δε με νοιαζει τι θα κανει ο καθε γκαρσια λουτσεσκου.εχει μια σχεση εξαρτημενης ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αν κρινει ο ιδιοκτητης οτι πρεπει να ληξει να ληξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 25 Μάιος 2021, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν με τρελαινει παντως η περιπτωση Λουτσεσκου.Αν αλλαζα τον Γκαρσια την παρουσα χρονικη στιγμη θα το εκανα μονο για προπονητη επιπεδου Σαντος.Ασε που και οικονομικα θα πληρωσουμε παλι τεραστια υπεραξια οπως και στη περιπτωση Φερειρα.
H άποψη του Αντρέ πάντως είναι Ότι ο λουτσέσκου είναι επιπέδου Σάντος
Nα σου πω ποιος ειναι ο προβληματισμος μου τοσο για τον Λουτσεσκου οσο και για τον Γκαρσια? Αρχικα και μεγαλυτερος απο ολους ο χαρακτηρας τους.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ...Κατα δευτερο λογο μια προβληματικη επιθετικη λειτουργια.Και με τους 2 η ομαδα δεν πατουσε ευκολα περιοχη απεναντι σε κλειστες αμυνες και τις λυσεις την εδινε συνηθως η ατομικη ποιοτητα.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει σπουδαίος προπονητής χωρίς μεγάλο εγώ.
Βέβαια διαφέρουν στην εικόνα που βγάζουν προς τα έξω.
Άλλη εικόνα βγάζει ο πράος Σάντος άλλη ο Κονσεϊσάο.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος για μένα υπάρχει μια τεράστια διαφορά.
Ο μεν Γκαρσία δεν έδειξε να μπορεί να βρει λύσεις στην επιθετική ανάπτυξη σε ισορροπία με την αμυντική λειτουργία ενώ μεσοεπιθετικα η τριάδα των κριμεντσικ ζιφκο τζολη είναι ότι καλύτερο θυμάμαι να έχουμε.
Από την άλλη ο λουτσέσκου ήταν της φιλοσοφίας ότι αν αμυντικά η ομάδα είναι σταθερή θα βρει τις λίγες φάσεις μπροστά που θα της δώσουν τα γκολ.
Βέβαια στο δεύτερο εξάμηνο του νταμπλ και με την αποχώρησή του πρίγιοβιτς στην πλειοψηφία των παιχνιδιών ήμασταν αρκετά επιθετικοι
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Η ομάδα πρέπει να στηθεί σαν να έχασε τον τελικό και έχοντας υπόψη ότι έμεινε πολύ πίσω από τον πρώτο στο πρωτάθλημα.
Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πορεία στην Ευρώπη είναι must κατά την γνώμη μου.
Από εκεί και πέρα είτε είναι ο Πάμπλο του χρόνου είτε ο Λουτσεσκου εγώ θα τον στηρίξω.Το ζήτημα όμως δεν είμαι εγώ,το ζήτημα είναι να στηρίξει τον προπονητή απόλυτα η διοίκηση σε ότι ζητήσει εν όψει της νέας σεζόν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Amsterdamer_87 έγραψε:Οι επιστροφες δεν ωφελησαν γενικως καμμια ομαδα..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ...αν ισχυουν
Real Madrid's fans dislike like this post
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Taseos έγραψε:Ο λουτσεσκου εκανε mind games κρατησε τον ΠΑΟΚ ορθιο.ουτε ταρχιδια του εδειχνε ουτε εβριζε
Αυτά που γράφεις για τον Πάμπλο δε νοείται να γράφονται σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ αλλά στο νοορ10.γρ ή σε κάνα σκουληκοσάιτ.

Ντροπή μας άμα υιοθετούμε τα επιχειρήματα των γαύρων που τα αναδεικνύουν για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Salvador Allende την Τρί 25 Μάιος 2021, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

gk.box16"]
joshua έγραψε:
obanebane έγραψε:Να πω και μια ακόμα σκέψη που έχω και πάνω κάτω την έγραψα και τις προάλλες.
Ο Ιβάν, δε γουστάρει χαρακτήρες τύπου Γκαρσία και νομίζω ότι με όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά το τέλος του τελικού, η θέση του επιβαρύνθηκε πολύ.
Δεν ξέρω αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά.
Θα ήθελα να διαβάσω γνώμες.
Το εχω γραψει και εγω.Η αποφαση θα ειναι του Ιβαν και μονο του Ιβαν και αν ειναι αποφαση απομακρυνσης δεν θα ειναι για αγωνιστικους λογους.Κατι θα εχει ενοχλησει την οικογενεια.

Απλά ο ηγέτης του ΠΑΟΚ "πρέπει" να είναι ο Σαββίδης .
Έτσι θέλει.
Χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό...
Ο Ρουμάνος εκτός του ότι αποδείχτηκε καλός προπονητής το έχει καταλάβει.[/quote]

Παραβιάζεται ανοικτές πόρτες. Ο Ιβάν είναι ο ακρογωνιαίος ογκόλιθος του ΠΑΟΚ. Οποιαδήποτε σύγκριση άλλων προσώπων παικτών προπονητών νυν πρώην επόμενων είναι απλά εκτός πραγματικοτητας. Δεν τίθεται πουθενά κι από κανέναν το θέμα που βάζετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Τρί 25 Μάιος 2021, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δε με νοιαζει τι θεωρεις εσυ.ουτε θα αλλαξω γνωμη.η εικονα για τον θεσμο του προπονητη του ΠΑΟΚ να βριζει ηταν αθλια.ο προπονητης του μεγαλου ΠΑΟΚ επρεπε να κανει δηλωσεις για τον μεγαλο ΠΑΟΚ και αν θελει να πικαρει τον γαβρο λεγοντας οτι ειναι μια καλη ομαδα υπερτιμημενη κλπ κλπ.οπαδικα μπορει να μαρεσε.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Ο προπονητής του μεγάλου ΠΑΟΚ έκανε μια χαρά δηλώσεις.

Αν δεν τις είδες σε συμβουλεύω να τις δεις.

Κι αν τις είδες ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΕΣ.

Γούστο σου να μη γουστάρεις Πάμπλο. Καλώς.

Αλλά το να χρησιμοποιείς επιχειρήματα των γαύρων για να πλήξεις Γκαρσία σε κάνουν..... -το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών-
Andrew R

Έχει κι άλλα επιχειρήματα αναπτύξει ο Τσουκαλάς κατά καιρούς εναντίων του Γκαρσία, μπορείς να τα υιοθετήσεις άφοβα.
Taseos
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δε με νοιαζει τι νομιζεις οτι με κανουν.μου ειναι παντελως αδιαφορο.αν εβλεπα τον ταβερνιαρη προπονητη του γαβρου να τραγουδαει σε γαμησαμε σαββιδη και πουτανας γιε θα ειχα μια αηδια.καθενας εχει την αποψη του.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τουλάχιστον λυπηρή η εξέλιξη! Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.

Οτι πριν 2 χρόνια ο Ρουμάνος μας παράτησε 2 μέρες πριν την προετοιμασία για τα πετροδόλλαρα;
Οτι υποτίθεται οτι έφυγε επειδη δεν τον στηρίξανε και τώρα τον φέρνουν πίσω σαν να λένε κάναμε μαλακία;
Οτι χρησιμοποίησαν μια σύγχρονη σημαία του ΠΑΟΚ (για πολλούς) ως αποδιοπομπαίο τράγο για ΑΛΛΗ μια χρονιά με τραγικό σχεδιασμό;
Οτι δεν είναι καν η πρώτη φορά που τον αδειάζουν;

ή

Οτι Συνοπαδοί και κάποιοι εδώ μέσα επικροτούν την εξέλιξη και χλευάζουν αυτούς που πραγματικά πονάνε την ομάδα; Λέγοντας μάλιστα "ότι πει ο πρόεδρας" . Οι ίδιοι που σύρανε στον ΑΝΤΕΛΙΝΟ χίλια δυό όταν το καλοκαίρι τα non-paper της ΠΑΕ βγάζαν οτι δεν συμφωνεί λόγω χρημάτων, και ο ίδιος τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και με ΠΡΑΞΕΙΣ και με ΛΟΓΙΑ φέτος.

Λυπάμαι!! τίποτε άλλο ... και προβλέπω μεγάλες αναγούλες!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

renegade έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Οι επιστροφες δεν ωφελησαν γενικως καμμια ομαδα..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ...αν ισχυουν
Real Madrid's fans dislike like this post
χαχαχαχ δηλαδη την επιστροφη του Ζιντάν την θεωρείς επιτυχημένη;;;
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Τώρα συμψηφίζεις Σαββίδη με Μαρινάκη? Για να καταλάβω δλδ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΛΕΣ
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Taseos έγραψε:Δε με νοιαζει τι νομιζεις οτι με κανουν.μου ειναι παντελως αδιαφορο.αν εβλεπα τον ταβερνιαρη προπονητη του γαβρου να τραγουδαει σε γαμησαμε σαββιδη και πουτανας γιε θα ειχα μια αηδια.καθενας εχει την αποψη του.

πολυ που χεστηκαμε αν αηδιαζουν οι γαυροι με μας!! ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΜΕΙΣ! Δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεστε ολοι; ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΕΣΤΟΥ ΣΑΛΠΙ ΔΗΛΑΔΗ;

ΜΟΝΟ αληθειες ειπε ο παμπλο! Γ@μω τον ολυμπιακο δεν ειπε; Ε αφου γ@μιεται, τι να κανουμε τωρα!!!
Andrew R

Salvador Allende έγραψε:Ο προπονητής του μεγάλου ΠΑΟΚ έκανε μια χαρά δηλώσεις.

Αν δεν τις είδες σε συμβουλεύω να τις δεις.

Κι αν τις είδες ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΕΣ.

Γούστο σου να μη γουστάρεις Πάμπλο. Καλώς.

Αλλά το να χρησιμοποιείς επιχειρήματα των γαύρων για να πλήξεις Γκαρσία σε κάνουν..... -το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών-
+41926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”