Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Parolos »

Δε ξέρω ποιοι θα πρωτοφανε απ' αυτό, ξεκίνησε με 2-3€ υποτίθεται λιανική και ακούγεται για 15€.. ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα τελείως.
Θα φανεί ακριβώς το νούμερο τις επόμενες ημέρες.

Και το 2-3€ να ισχύσει (μακάρι) πάλι μιλάμε για 1-2€ κέρδος ανά τεστ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να τα κάνουν ανάθεση και δεν τα προμηθεύονται απ' ευθείας το ίδιο το κράτος. Τί κάνει νιάου νιάου.. κι αυτή τη φορά δεν είναι ο τίγρης.
Ας μη ξεχάσουμε να ρίξουμε και καμιά 4512 εκατομμύρια για το γήπεδο χωρίς ούτε ένα ευρώ ε..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

bersekeros έγραψε:Με ενοχλεί έστω κι ένα ευρώ να πάρει από κρατική προμήθεια αυτό το άτομο.
Πριν 2 μήνες πήρε η Αττική άλλα 107 χιλιάδες στα 9€ απ' αυτόν.

Κόστος κάτω του ευρώ. Κάνε τα μαθηματικά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Της πλακας κερδη.αυτα οι υπολοιποι τα πινουν σε κρασια

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αφεντικο εμφανισου γιατι παμε απο το κακο στο χειρότερο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Πρόεδρε, σε βγάζω κίτρινη κάρτα.

Στον Απελευθερωτικό Αγώνα, πολέμησαν περίπου 1500 φιλέλληνες, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί (οι περισσότεροι), Πολωνοί (ναι, ναι), έως και Αμερικάνοι (ένας).

Εκ Ρωσίας όμως ρε Πρόεδρε, δεν ήρθε κανένας να πολεμήσει.
Από το 1821 έως το 1826, κανένας.
Μόνο στο Ναβαρίνο, ήρθαν Ρώσικα πλοία μαζί με τα γαλλικά και τα αγγλικά.

Φάουλ Πρόεδρε, και σε βγάζω κίτρινη στην Ιστορία.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

8 χρόνια στην ομάδα κι ακόμα σε σφάζει ο διαιτητής στην έδρα σου σε παιχνίδι με αυτόν που εσυ αποκαλείς σύμμαχο σου. 150 εκατομμύρια μετά και η ομάδα σου είναι χειρότερη από το ερπετό του Καρυπιδη. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω ούτε για παίκτες, ούτε για προπονητή, ούτε για το παιχνίδι. Όλα αλλάζουν, κι όλα μένουν ίδια.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

gika έγραψε:8 χρόνια στην ομάδα κι ακόμα σε σφάζει ο διαιτητής στην έδρα σου σε παιχνίδι με αυτόν που εσυ αποκαλείς σύμμαχο σου. 150 εκατομμύρια μετά και η ομάδα σου είναι χειρότερη από το ερπετό του Καρυπιδη. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω ούτε για παίκτες, ούτε για προπονητή, ούτε για το παιχνίδι. Όλα αλλάζουν, κι όλα μένουν ίδια.
ούτε εχθρός σας να ήταν ρε πστ μου ο Ιβαν. ώρα αγωνα και ο άλλος τα χώνει στον Ιβαν... τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

gpap έγραψε:Πρόεδρε, σε βγάζω κίτρινη κάρτα.

Στον Απελευθερωτικό Αγώνα, πολέμησαν περίπου 1500 φιλέλληνες, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί (οι περισσότεροι), Πολωνοί (ναι, ναι), έως και Αμερικάνοι (ένας).

Εκ Ρωσίας όμως ρε Πρόεδρε, δεν ήρθε κανένας να πολεμήσει.
Από το 1821 έως το 1826, κανένας.
Μόνο στο Ναβαρίνο, ήρθαν Ρώσικα πλοία μαζί με τα γαλλικά και τα αγγλικά.

Φάουλ Πρόεδρε, και σε βγάζω κίτρινη στην Ιστορία.
Ένας και καλός ήρθε.
Ο καλύτερος
Και τον σκοτώσαμε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

gpaok έγραψε:
gika έγραψε:8 χρόνια στην ομάδα κι ακόμα σε σφάζει ο διαιτητής στην έδρα σου σε παιχνίδι με αυτόν που εσυ αποκαλείς σύμμαχο σου. 150 εκατομμύρια μετά και η ομάδα σου είναι χειρότερη από το ερπετό του Καρυπιδη. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω ούτε για παίκτες, ούτε για προπονητή, ούτε για το παιχνίδι. Όλα αλλάζουν, κι όλα μένουν ίδια.
ούτε εχθρός σας να ήταν ρε πστ μου ο Ιβαν. ώρα αγωνα και ο άλλος τα χώνει στον Ιβαν... τι να πω...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε φιλε.... δεν υπαρχεις

πρωτα απο ολα πρεπει εσυ να πας μπροστα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γνωστα χιλιοειπωμενα

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ρε φιλε.... δεν υπαρχεις

πρωτα απο ολα πρεπει εσυ να πας μπροστα
πραγματικα οτι ναναι , ναι ολα τα ιδια ειναι που ειχαμε να δουμε κυπελο απο το 2003 και πρωταθλημα απο το 1985,που ειμασταν μεχρι το 2011 παντα χρεωμενοι ,που πηραμε αητητο νταμπλ ΑΗΤΗΤΟ....που πηραμε 3 κυπελα 1 πρωταθλημα 1 κλεμμενο σε 5 χρονια ......ολα τα ιδια γκικα εσυ γεννηθηκες επι σαββιδη δεν εζησες ΠΑΟΚ πριν αρα εισαι 8 χρονων γιαυτο και κραζεις θελεις κατι καλλιτερο :lol: :lol: :lol: :lol:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Καλά το παίζεις το παιγνιδάκι σου ρίχνοντας δηλητήριο σχεδόν καθημερινά.
Κάποια στιγμή όμως πρέπει να το τελειώσεις.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Καλά το παίζεις το παιγνιδάκι σου ρίχνοντας δηλητήριο σχεδόν καθημερινά.
Κάποια στιγμή όμως πρέπει να το τελειώσεις.
Φίλε επειδή είσαι νέος, άστο.

O gika είναι ένας από εμάς. Έχει το δικό του τρόπο σκέψης,
που μπορεί να μη συμφωνείς ή που πολλές φορές δε συμφωνώ κι εγώ, αλλά δηλητήριο έτσι όπως το εννοείς ΔΕΝ ρίχνει. Πες ότι μπορεί να κάνει λάθος, πες ότι μπορεί να γκρινιάζει....αλλά ΟΧΙ δηλητήριο ο gika που είναι 13 χρόνια εδώ μέσα. Δεν είναι από διαστροφή εδώ μέσα, είναι από αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Έχει όμως άλλους, που το κάνουν, πολύ πονηρά, αυτό που εννοείς.

Φιλικά αδερφέ. Θα με θυμηθείς.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μπορεί να είναι στο φόρουμ (όπως λες) 13 χρόνια κι εγώ "νέος" όπως επίσης εκτιμάς.
ΠΑΟΚτσής είμαι όμως από έξι ετών (από το 1974) και τώρα που είμαι στα 52, έχοντας την εμπειρία σχεδόν μισού αιώνα ΠΑΟΚ, μπορώ να διακρίνω αυτόν που λέει τον πόνο του για την ομάδα από εκείνον που βγάζει, συστηματικά, εμπάθεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”