Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
αν φυγει ο σβι ο παικταρας για μενα , εχει καλως με καποια καλα λεφτα ( επειδη βλεπει το παιδι οτι με τον κριεμτσικ θα φαει παγκο και θα πεσει η αξια του!!) ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 20 ΓΚΟΛ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΓΚΟ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΚΡΙΣΙΝΟ
Ας πουλησουνε τον αουγκουστο αν μπορεσουν για πολλους λογους που δεν κανει να αναφερθουμε...
Αλλα αν ερθει χαφ μαζευονται πολλοι , τι θα γινει εκει... εχεις ηδη 5 χωρις εσιτι ποιος θα πρωτοπαιξει...Αρα συμπερασμα : φευγουν δυο η ενας χαφ και φερνεις τοτε μονο μας αρεσει δεν μας αρεσει.. εχουμε γινει junkies μαυτον το κολο-χαφ!!! να ερθει κανενας αουγκουστο φαση wonderkid και να χαμε να λεγαμε!!
Υπομονη και γιαυτο ..
Παιζουμε ομαδικα παιζουμε πολυ καλυτερα υπαρχει βελτιωση μεγαλη σε σχεση με το χαλι που βλεπαμε και δεν το ξεχναμε αυτο το χαλι!!και να εμπιστευομαστε τον προπονητη μας , 100 χρονια μεσα στη μπαλλα ειναι και κοβει το ματι του! ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΕΡΡΑΡΙ !
Ας πουλησουνε τον αουγκουστο αν μπορεσουν για πολλους λογους που δεν κανει να αναφερθουμε...
Αλλα αν ερθει χαφ μαζευονται πολλοι , τι θα γινει εκει... εχεις ηδη 5 χωρις εσιτι ποιος θα πρωτοπαιξει...Αρα συμπερασμα : φευγουν δυο η ενας χαφ και φερνεις τοτε μονο μας αρεσει δεν μας αρεσει.. εχουμε γινει junkies μαυτον το κολο-χαφ!!! να ερθει κανενας αουγκουστο φαση wonderkid και να χαμε να λεγαμε!!
Υπομονη και γιαυτο ..
Παιζουμε ομαδικα παιζουμε πολυ καλυτερα υπαρχει βελτιωση μεγαλη σε σχεση με το χαλι που βλεπαμε και δεν το ξεχναμε αυτο το χαλι!!και να εμπιστευομαστε τον προπονητη μας , 100 χρονια μεσα στη μπαλλα ειναι και κοβει το ματι του! ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΕΡΡΑΡΙ !
να ρωτησω οπως λενε αριστερα δεξια το μυαλο του αγκουστο ειναι στη βραζιλια ...αν φυγει τον μαρτη τι κανουμε ;;
για τον τζόλη, όταν ανοίγεται σε έναν παίχτη η προοπτική μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, δε μπορείς να του την κόψεις
τον αουγκούστο πουλήστε τον, το συντομότερο
φαίνεται ακόμα και στο παιχνίδι του ότι έχει ξενερώσει
Σημαντικό
υγ. επειδή πρόταση για τον τζόλη θα έρθει από μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, εκτός από χρήματα, να πάρει και παίχτες-ανταλλάγματα. έτσι θα καλύψει και κενά στο ρόστερ με παίχτες υψηλού επιπέδου, που αλλιώς δε θα μπορούσε να προσεγγίσει
Σημαντικό
υγ. επειδή πρόταση για τον τζόλη θα έρθει από μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, εκτός από χρήματα, να πάρει και παίχτες-ανταλλάγματα. έτσι θα καλύψει και κενά στο ρόστερ με παίχτες υψηλού επιπέδου, που αλλιώς δε θα μπορούσε να προσεγγίσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 20 Ιαν 2021, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Περιπτερος
Δεν έγραψα τίποτα σήμερα αδελφέ γιατί δεν έχει νόημα. Ούτε φυσικά θα καρφώσω την ομάδα μου.sourmenetes έγραψε:Αυτή η συνεχής αναφορά σε παρατειμενη από το Σαββίδη ομάδα, τα υπονοούμενα για πολλά και διάφορα.Περιπτερος έγραψε:Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Μπορείς να γίνεις σαφής;sourmenetes έγραψε:Περίπτερος μη συνεχίζεις σε αυτό το στυλ.
Δε θα κάνω άλλη σύσταση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό.
Τα χεις πει, άποψη σου αλλά δεν μπορεί να γίνεται σημαία εδώ μέσα την ώρα που δεν ξέρουμε τι και πως
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Ούτε παραβίασα κάποιον κανόνα.)
danirifle έγραψε:για τον τζόλη, όταν ανοίγεται σε έναν παίχτη η προοπτική μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, δε μπορείς να του την κόψεις
ρε σι αδερφέ όχι και εσύ τέτοια ... δηλαδή αμήν κάναμε για μία ζωή να ξαναβγάλουμε παίχτες κορυφή και γράφεις και εσύ να φύγει ...???
δηλαδή ο ΠΑΟΚ ρε αδέρφια τι σκατά είναι ? ποια δηλαδή είναι μεγαλύτερη ομάδα ...? οι αδερφές του Αγίαξ ? δηλαδή εσείς τον ΠΑΟΚ δεν τον ονειρεύεστε να φτάσει ευρωπαϊκό τελικό ? δηλαδή η Πόρτο, η Μπενφίκα και ο Άγιαξ τι παραπάνω έχουν από εμάς ... τι είναι ? μεγαλύτερες χώρες ?
πως θα φτάσουμε ψηλά αν όχι με παίχτες που βγάλαμε από τα σπλάχνα ? και ποιος θα του κόψει το δρόμο ? δηλαδή αν παίξει εδώ τρία χρόνια και πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν έχει ξαναπάει του κόβεις τον δρόμο ?
αν γράφουν και αδέρφια σαν εσένα τέτοια έχουμε μείνει πλέον ελάχιστοι μειοψηφία ... σαν την αρκούδα Panda αισθάνομαι ...
Ανά γεια σουGospi έγραψε:Μετανοιωσα. Δεν χρειαζομαστε χαφ.
Αντιουαρντα θελουμε γιατι θα καει να παιζει κυριακη τεταρτη κυριακη...
Ειναι πολυτιμοτατος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έναν παίκτη σε Στιλ μπίσεσβαρ στα καλά του. Έναν παίκτη που και στο 10 και στα αριστερά θα μπορει να παίζει γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τους ουαρντα,τζολη.
Και ένα δεξί Μπακ που να πάρει την φανέλα σπίτι του και τον Αντρέ στα αριστερά
Μαζι σας αλωστε και εγω φωναζα για 10 αλλα τι κανεις με αυτον τον Αγκουστο?
Έχεις δουλέψει λίγο περισσότερο με τον Τσιγγάρα και αρχίζεις να του δίνεις παιχνίδια. Αν δεν γίνει μεταγραφή, μονόδρομος είναι. Και βέβαια αν θέλεις να κερδίσεις και τον μικρό (που επέκτεινε για λίγο και με το ζόρι) ίσως να είναι και ο σωστός δρόμος. Στην Ομάδα πρέπει να υπάρχει η τεχνογνωσία να μπορούν να διαβλέψουν την εξέλιξη που μπορεί να έχουν οι μικροί μας. Αν το report είναι θετικό ο ποδοσφαιριστής πρέπει να πάρει παιχνίδια. δεν γίνεται αλλιώς.laska4 έγραψε:να ρωτησω οπως λενε αριστερα δεξια το μυαλο του αγκουστο ειναι στη βραζιλια ...αν φυγει τον μαρτη τι κανουμε ;;
Κοσμοιστορικο γεγονος η συμφωνια μας ρενε!
Την αξια του Ουαρντα και το τεραστιο κενο απο πισω θα φανει οταν και αν απουσιασει.
Ολα τα αλλα κενα κουτσα στραβα καλυπτονται εστω και εκ των εσω.
Δεν ξερω βεβαια αν μπορει να σταθει εκει ο Νινουα ή Κωνσταντέλιας...
Την αξια του Ουαρντα και το τεραστιο κενο απο πισω θα φανει οταν και αν απουσιασει.
Ολα τα αλλα κενα κουτσα στραβα καλυπτονται εστω και εκ των εσω.
Δεν ξερω βεβαια αν μπορει να σταθει εκει ο Νινουα ή Κωνσταντέλιας...
tad ποιος δε θα ήθελε να μπορούμε να τους κρατάμε; αλλά νομίζω ότι είναι κάτι αναπόφευκτο
αυτό που γράφω, δεν το γράφω για τα λεφτά
στα @@ μου τα λεφτά, εγώ θα τα πάρω?
είναι θεμα σεβασμού νομίζω απέναντι στον κόπο του παίχτη
αν πεις στον κάθε τζόλη "δε σε δίνω στη λειψία που μου δίνει 20 μύρια, και μείνε εδώ", το πιθανότερο είναι να ξενερώσει.
μια μπουντεσλίγκα ή μια πρέμιερ είναι όνειρο για κάθε πιτσιρικά ποδοσφαιριστή.
όταν μαθαίνει τέτοια πρόταση και πεταρίζει η ψυχή του, πώς θα του πεις "δε σε δίνω"?
αυτό που γράφω, δεν το γράφω για τα λεφτά
στα @@ μου τα λεφτά, εγώ θα τα πάρω?
είναι θεμα σεβασμού νομίζω απέναντι στον κόπο του παίχτη
αν πεις στον κάθε τζόλη "δε σε δίνω στη λειψία που μου δίνει 20 μύρια, και μείνε εδώ", το πιθανότερο είναι να ξενερώσει.
μια μπουντεσλίγκα ή μια πρέμιερ είναι όνειρο για κάθε πιτσιρικά ποδοσφαιριστή.
όταν μαθαίνει τέτοια πρόταση και πεταρίζει η ψυχή του, πώς θα του πεις "δε σε δίνω"?
Αν το καλοσκεφθουμε, ετσι και φυγει ο τροχονομος ο τερμας, εκεινο το παλτό της άμυνας, ο αμπαλος ο χαφ, ο τίποτα ο κεντρικός, ο άλλος ο βραδυποδας ο επιθετικός και κάνα δυο τρεις ακόμη που πρέπει να μας αδειάσουν τη γωνιά (αντιστοιχείστε με ονόματα, ξέρετε εσεις) τοτε μαλλον χρειαζομαστε μια ακομη ομάδα στις μεταγραφέςrenegade έγραψε:Ανά γεια σουGospi έγραψε:Μετανοιωσα. Δεν χρειαζομαστε χαφ.
Αντιουαρντα θελουμε γιατι θα καει να παιζει κυριακη τεταρτη κυριακη...
Ειναι πολυτιμοτατος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έναν παίκτη σε Στιλ μπίσεσβαρ στα καλά του. Έναν παίκτη που και στο 10 και στα αριστερά θα μπορει να παίζει γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τους ουαρντα,τζολη.
Και ένα δεξί Μπακ που να πάρει την φανέλα σπίτι του και τον Αντρέ στα αριστερά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Τετ 20 Ιαν 2021, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο αουγκούστο που δεν σας αρέσει κάποιους ... έχει ήδη δύο ασίστ πάσες σήμερα ... και το τρίτο από δική του μπαλιά μπήκε ...
χώρια ότι κάποιοι βαλθήκανε να τον πουλήσουν με 2-3 εκατ.
Ακούστηκε πουθενά ότι πεινάμε και μαζεύτηκαν με ψιλά να ψωνήσουνε ? δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνουν κάποιοι από την ΠΑΕ κάθε μέρα να κόβουν κώλους ... κάθε πικραμένος κάνει πολιτική στην πλάτη του ΠΑΟΚ
χώρια ότι κάποιοι βαλθήκανε να τον πουλήσουν με 2-3 εκατ.
Ακούστηκε πουθενά ότι πεινάμε και μαζεύτηκαν με ψιλά να ψωνήσουνε ? δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνουν κάποιοι από την ΠΑΕ κάθε μέρα να κόβουν κώλους ... κάθε πικραμένος κάνει πολιτική στην πλάτη του ΠΑΟΚ
Ενα πολύ καλό 8-10αρι θέλουμε.
Να μπορεί να παίξει και στο 8 αντί του Καντουρι και στο 10 αντι του Ουαρντα.
Ο Κροβινοβιτς ήταν ότι πρέπει, μακαρι να είχε κάτσει αυτή η μεταγραφή.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μπορεί να παίξει και στο 8 αντί του Καντουρι και στο 10 αντι του Ουαρντα.
Ο Κροβινοβιτς ήταν ότι πρέπει, μακαρι να είχε κάτσει αυτή η μεταγραφή.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ερώτημα για τον Αγκουστο δεν είναι ερώτημα προσόντων αλλά μυαλού και συγκέντρωσης.
Αυγκούστο έχει τρελά προσόντα τώρα το κεφάλι του φταίει...Πέρα από αυτό η ομάδα χρειάζεται αμυντικό μέσο όχι 8άρι εκεί έχει και Καντουρί και Σβαμπ αλλά και ο Αγκούστο τέτοιος είναι. Και αν φύγει θα έπερνα και ένα μπακ απ του Ουάρντα όχι 8άρια ρε παιδιά δε κόβει κανένας από αυτούς... δεν οργανώνεσαι μέσο αμυντικά χωρίς 6άρι...