ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από bersekeros »

Για τις μεταγραφές εν όψει των ντέρμπι που θα κρίνουν εν πολλοίς ή λίγοις το Πρωτάθλημα, έχω εμπιστοσύνη στον Γκαρσία.

Γιατί είναι one of us!
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

teod1980 έγραψε:
obanebane έγραψε:Του στοκου του Ακπομ του είπε ο μπεκρης ότι θα τον κάνει παίχτη premier και τώρα ψάχνει επιθετικό.
Και του χρόνου δανεικός στην league one.
Αυτό δυστυχώς κατέστρεψε πάλι τον παίκτη. ΟΚ η Αγγλία αλλά θα παίζει πιο κάτω κι από Championship έτσι που πάει
Η μεταγραφή του Άκπομ, πέρα από τα καλά χρήματα που πήρε ο παίκτης , δεν ήταν καλή κίνηση ούτε για μας (το χρονικό σημείο που έγινε) ,ούτε για τον ίδιο τον παίκτη .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οπως ειπε ο Κολκας, οι προτεραιοτητες θα καθοριστουν απο τις ευκαιριες που θα παρουσιαστουν. Αν σκασει καμια ευκαιριαρα για χαφ, θα παρουμε χαφ. Αν μεινει καμια φορακλα ελευθερη, θα ερθει πρωτη.
Και μυριζομαι εντονα μεταγραφη Γιαννουλη γιατι εχουμε μια ταση να πουλαμε εναν απο τους τοπ παικτες μας Ιανουαριο μηνα, οποτε ας ειμαστε ψιλιασμενοι.
Τουλαχιστον αν πουληθει με καλα λεφτα, θα κινηθουμε να καλυψουμε τις αλλες θεσεις πιο ευκολα.
Για τερμα, στοπερ κλπ τα λεμε απο καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εγώ είπα ότι είμαι ικανοποιημένος;;

Σόρρυ αλλά μάλλον άλλο ποστ διαβάζεις!!

Εγώ είπα ότι είναι στο παιχνίδι να μη σου βγουν οι κινήσεις.

Προφανως αν έπαιρνα τσάμπα τον μουργκ και τον τσολακ θα έλεγα σιγά τσάμπα τους πήρα. Δε βγήκαν, πάμε παρακάτω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι οκ στο παιχνιδι ειναι να μην βγουν, αλλα οταν σε μια ομαδα επι 2 χρονια δεν βγαινουν οι πανακριβες μεταγραφες και βγαζουν τα καστανα απο την φωτια οι ελευθεροι και οι χαμηλομισθοι, κατι δεν παει καλα...
Σημερα άκουσα τον Κολκα (τον σιχαινομαι οσο τπτ) να λεει οτι το τμημα σκαουτινγκ μας ειχε αρνητικη εισηγηση για Τσολακ και οτι θα ηθελε να μαθει ποιος τον εφερε κλπ...
Μπορει να λεει παπαριες ως κλασικος Κολκας, μπορει ομως να υπαρχει και αληθεια μεσα σ αυτο...
Κι αν υπαρχει τοτε δεν μιλαμε για πιθανοτητες να σ βγει μαπα κλπ ή οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι, αλλα για εγκλημα...
Γ αυτο εχουν οι ομαδες το τμημα σκαουτινγκ, για να μειωνει τις πιθανοτητες να πεταξεις 3μιση μυρια για παλτα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά αν βάλουμε στην συνομιλία και τι λέει ο καθένας θα το χάσουμε το παιχνίδι.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

thanos-xanthi έγραψε:το οτι θα ζηλευαμε τον γκαμα και τον μπερτολιο παντως...μονο εδω
το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο
αντε να αρχισουν να διαρρεουν τιποτα ονοματα να εχουμε να ασχολουμαστε με τιποτα πιο ουσιαστικο
οχι να διαβαζουμε για το σουπερ ροστερ εγκληματικης και παραρτηματος
Κλασικά...

Ομάδα που έχει να ασχοληθεί σοβαρά με κάνα θεσμό πάνω 40 χρόνια..

Ομάδα που μόνο ΣΟΒΑΡΌ στόχο έχει να ρίξει ξύλο στα μεταξύ μας.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εγώ είπα ότι είμαι ικανοποιημένος;;

Σόρρυ αλλά μάλλον άλλο ποστ διαβάζεις!!

Εγώ είπα ότι είναι στο παιχνίδι να μη σου βγουν οι κινήσεις.

Προφανως αν έπαιρνα τσάμπα τον μουργκ και τον τσολακ θα έλεγα σιγά τσάμπα τους πήρα. Δε βγήκαν, πάμε παρακάτω.

Ναι οκ στο παιχνιδι ειναι να μην βγουν, αλλα οταν σε μια ομαδα επι 2 χρονια δεν βγαινουν οι πανακριβες μεταγραφες και βγαζουν τα καστανα απο την φωτια οι ελευθεροι και οι χαμηλομισθοι, κατι δεν παει καλα...
Σημερα άκουσα τον Κολκα (τον σιχαινομαι οσο τπτ) να λεει οτι το τμημα σκαουτινγκ μας ειχε αρνητικη εισηγηση για Τσολακ και οτι θα ηθελε να μαθει ποιος τον εφερε κλπ...
Μπορει να λεει παπαριες ως κλασικος Κολκας, μπορει ομως να υπαρχει και αληθεια μεσα σ αυτο...
Κι αν υπαρχει τοτε δεν μιλαμε για πιθανοτητες να σ βγει μαπα κλπ ή οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι, αλλα για εγκλημα...
Γ αυτο εχουν οι ομαδες το τμημα σκαουτινγκ, για να μειωνει τις πιθανοτητες να πεταξεις 3μιση μυρια για παλτα...

Καλά αν βάλουμε στην συνομιλία και τι λέει ο καθένας θα το χάσουμε το παιχνίδι.

Εγω το αναφερα μιας και το ακουσα σημερα και μου εκανε εντυπωση που τοποθετηθηκε τοσο ευθεως εναντιον του Ρεμπε...
Εριξε ευθυνες για πολλα θεματα στον Ρεμπε ξαφνικα...
Τεσπα η ιστορια θα δείξει ποιος ξερει τι λεει και τι οχι...
εμενα με ενδιαφερει να ενισχυθουμε και να σκισουμε τον γαυρο μεσα εξω

Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Και εμένα μου φταίει ο Ρέμπε όταν βλέπω Μουργκ και Τσόλακ. Δεν ξέρω αν δείξουν κάτι στο μέλλον, όμως αυτά τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ στο λαιμό μου κάθονται!
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Nα πω την αληθεια θα ηθελα 'χθες' τον Λιαβα του Παναιτωλικου για την θεση στο δεξι μπακ χαφ και μετα να μετακινηθει στην φυσικη του που ειναι σεντερ μπακ ! Αλλη μια καλη περιπτωση ειναι και ο Κωνσταντοπουλος απο την ομαδα του Αγρινιου ! Επισης απο οτι καταλαβα μας χαιρεταει ο Βαρελα ή ο Ινγκασον ; Οσο για Δουβικα δεν ξερω αν τον προτιμω για τωρα αφου ξερουμε ολοι μας οτι δεν θα παιξει βασικος και ειναι κριμα για τον Κουτσια.... Επισης θα γουσταρα για αμυνα να παρουμε τον Ομεραγκιτς απο Ζυριχη αφου ο Στεργιου απο Σεντ Γκαλεν θα ειναι αλμυρος ! Επιπροσθετα η καψουρα του Γκαρσια ακουει στο ονομα Διαμαντης που ειναι εφικτο να γυρισει για να παρει τα καποια παιχνιδια και να μετακινηθει ο Μιχαηλιδης στο 6. Σε καποια αρθρα διαβασα πως ο Φερειρα ηθελε τον Λαμπρου να τον κανει μπακ χαφ, οποτε ισως να το σκεφτοταν το παιδι....

Γενικα πρεπει να βελτιωσουμε το Ελληνικο στοιχειο!!!!!

Υγ. Πολλους ξενους ΜΗ κοινοτικους βλεπω και δεν ξερω πως μπορουν να δηλωθουν !!!
Υγ. 2 Σαρκαρια απο Αουστρια που ακουγεται ανηκει στην Ρογκον.
Υγ. 3 Πιστευω πως ο Γιαννουλης ειναι φευγατος για να μην καταληξει σαν τον Πελκα, μακαρι να φυγει για μεγαλο κερδος !
Υγ. 4 Εναν Βασιλειαδη απο Παντεμπορν, ταχυδυναμικος που χαθηκε αυτη η ψυχη ; Θα αξιζε ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έχω ξανά γράψει τη γνώμη μου πάρα πολλές φορές,άντε άλλη μια.
Καταρχήν ένα παράδειγμα.
Ο Λοβερα στοίχισε 6 μύρια στον γαύρο και δε μπαίνει ούτε αποστολή και ο Καμαρα 400 χιλιάρικα και είναι το πιο ακριβό περιουσιακό του στοιχείο,αυτή τη στιγμή.
Τα νουμερα που παίζουν οι ελληνικές ομάδες είναι τόσο μικρά αναλογικά και με την υπερτίμηση των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως,μπορεί ο φτηνός να κάνει παπάδες και ο ακριβός να μην ακουμπήσει.
Αυτό εγώ το δέχομαι, αυτό που δεν δέχομαι είναι να θέλεις παίχτη στο 8-10 και να αγοράζεις τελικά στο 7-9.
Θέλεις αντι Πέλκα και φέρνεις αντι Ζιφκοβιτς.
Εγώ ο μ@λ@κ@ς που δεν πολύ κόβω,βλέπω τον παίχτη και τα νούμερα του και ψιλό η χοντρό γουστάρω,εσύ ρε Ρεμπε ή ρε Περειρα δε βλέπεις ότι αυτός που σου πασάρουν τσουγκριζει με τον καλύτερο σου παίχτη,άρα σου είναι άχρηστος επί του παρόντος;
Είναι η γαμημένη η δουλειά σου,αυτό το πράγμα και γι'αυτό χρυσό πληρώνεσαι.
Γι'αυτά τα λάθη κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει και όχι γιατί δεν έπιασε ο Χ Τσολακ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σωστός
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Σωστός Μπάνε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:το οτι θα ζηλευαμε τον γκαμα και τον μπερτολιο παντως...μονο εδω
το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο
αντε να αρχισουν να διαρρεουν τιποτα ονοματα να εχουμε να ασχολουμαστε με τιποτα πιο ουσιαστικο
οχι να διαβαζουμε για το σουπερ ροστερ εγκληματικης και παραρτηματος
Κανενας δεν μιλησε για σουπερ ροστερ...
Συγκρινω τον αναπληρωματικο εξτρεμ μ με τον βασικο του ρουλη...
Εκτος αν ο Μουργκ ειναι ο βασικος μου...
Μη διαβαζεις ο,τι θελεις για να το παιξεις ο σουπερ ντουπερ ΠΑΟΚτσης...
Δεν κανει κακο να λεμε οτι μπορει καποιος παιχτης αντιπαλου να αξιζει.

Αν στους 100 παίκτες που έχουν έρθει από μικρότερες ελληνικες ομάδες στον ΠΑΟΚ, παίξανε πραγματικά καλά οι 10 είναι ζήτημα. Μπορεί να λέω και πολλούς.

Είναι άλλο το επίπεδο και άλλη η πιεση

Δε λέω μπορεί κάποιος να κάνει αλλά βλέποντας τη στατιστική δύσκολα θα βρεις κάτι Ν αξίζει ουσιαστικά.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Woodman73 έγραψε:Παιδιά, αν και έχω κάνει λογαριασμό εδώ και 2-3 χρόνια, δεν γράφω σχεδόν καθόλου.. Διαβάζω όμως καθημερινά.
Να ρωτήσω κάτι off topic (Δεν ξέρω που να ρωτήσω)... χθες υπήρχε topic του αγώνα με τον βαζελο?
Όσο και εάν έψαξα δεν είδα κάτι...
Βέβαια.

Πως δεν υπήρχε.

Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά δεξιά στα τελευταίο posts Δεν υπήρχε...όσες φορές και εάν έκανα ανανέωση
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

4 παικτες ειπε ο Μηνος , ο ενας δανεικος ο σεντερφορ, αμυνα χαφ εξτρεμ και μετα ποιος σε πιανει και θα αποδειχθει γιατι θα φερουν καλους , και ΡΕΜΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”