11.Χρήστος Τζόλης
- bersekeros
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Κάνει τα πράγματα να φαίνονται τόσο απλα.
Πόσο άτυχοι που δεν μπορουμε να ον δούμε από κοντά και να νιώσει και αυτός την ώθηση του κόσμου
Πόσο άτυχοι που δεν μπορουμε να ον δούμε από κοντά και να νιώσει και αυτός την ώθηση του κόσμου
Φτου φτου φτου !!
Μου αρέσει που είναι σκύλος , δε βουτάει , του κάνουν φάουλ κ συνεχίζει να τους παίρνει παραμαζωμα ..
Μακάρι να μπορέσουμε να τον χαρούμε καμία διετία ακόμα ..
Μου αρέσει που είναι σκύλος , δε βουτάει , του κάνουν φάουλ κ συνεχίζει να τους παίρνει παραμαζωμα ..
Μακάρι να μπορέσουμε να τον χαρούμε καμία διετία ακόμα ..
Μακαρι να μείνει για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο. Είναι τεράστιος παίχτης
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
καλά ποσο χρόνων είναι ? αφού η μετάβαση από κ19 στους μεγάλους είναι δύσκολη κλπ κλπ αυτά δεν λέμε ? απόλαυση είσαι ρε μπαγάσα ,απόλαυση.......αν είσαι ταλενταρα το δείχνεις άμεσα ..........

Εντάξει το γκολ, παραμάζωμα τον αμυντικό και όλα μέσα.
Εκείνη η άρρωστη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το πουθενά, από που βγήκε ρε μεγάλε; Ποιος κάνει τέτοια και τα μαθαίνεις; Θα γούσταρα ένα βίντεο με τις εμπνεύσεις του Τζόλη, είτε είχαν ευτυχή κατάληξη, είτε όχι.
Μια σημείωση ακόμα. Εκεί που του κάνει φάουλ ο Ουεστ, καταφέρνει να σηκωθεί και ο διατητής το σταματάει για φάουλ, πως καταφέρνει και δε του τρώει το λαρύγγι;
Εκείνη η άρρωστη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το πουθενά, από που βγήκε ρε μεγάλε; Ποιος κάνει τέτοια και τα μαθαίνεις; Θα γούσταρα ένα βίντεο με τις εμπνεύσεις του Τζόλη, είτε είχαν ευτυχή κατάληξη, είτε όχι.
Μια σημείωση ακόμα. Εκεί που του κάνει φάουλ ο Ουεστ, καταφέρνει να σηκωθεί και ο διατητής το σταματάει για φάουλ, πως καταφέρνει και δε του τρώει το λαρύγγι;
- constadine
Δεν ξέρω αν σταμάτησε τη φάση για αυτό ο διαιτητής , ακουμπάει η μπάλα στο χέρι του Τζόλη στη συνέχεια της φάσης.ABOLEYTOI έγραψε:Εντάξει το γκολ, παραμάζωμα τον αμυντικό και όλα μέσα.
- ΑποστόληςΑ
-
Αυτό το παιδί πέρα από όλα τα άλλα έχει και φοβερή νοοτροπία. Με το ματς στο 0-3 κι αυτός σκυλιαζε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Μπράβο ρε παιχτουρα.
Απο οτι φαινεται το καλοκαιρι θα λυσουμε το προβλημα με το ffp για την επομενη πενταετια......
-
Αν οχι φετος, του χρονου τον Ιανουαριο για να μη χαλαμε το σεριΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Απο οτι φαινεται το καλοκαιρι θα λυσουμε το προβλημα με το ffp για την επομενη πενταετια......
Κατω τα χερια αππ τον Τζολη!
Θα ναι εγκλημα να φυγει πριν τα 22!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ναι εγκλημα να φυγει πριν τα 22!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk