Abel Fernando Moreira Ferreira
- invincible
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ θα την πληρώσουμε πάλι με αυτό το Δωνη σύστημα 4 4 2 και λαλακίες... Λάθος επιλογή. Αδιάβαστος σε όλα τα ματς. Σας τα έλεγα λάθος επιλογή . Αλλά κάποιοι λέγατε και ο Λουτσεσκου το ίδιο σύστημα έπαιζε.
- theodorsalonika
Οι τοποθετήσεις των παικτών επί Λουτσέσκου σε άμυνα και επίθεση, δεν διαφέρουν ιδιαίτερα (ειδικά σε φάση άμυνας, είναι ολόιδια).invincible έγραψε:Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ θα την πληρώσουμε πάλι με αυτό το Δωνη σύστημα 4 4 2 και λαλακίες... Λάθος επιλογή. Αδιάβαστος σε όλα τα ματς. Σας τα έλεγα λάθος επιλογή . Αλλά κάποιοι λέγατε και ο Λουτσεσκου το ίδιο σύστημα έπαιζε.
Αυτό που διαφέρει όμως είναι οι συνεργασίες και οι καλύψεις.
- invincible
Δεν φταίει αυτός είχες έτοιμη δουλεμένη ομάδα τον Ιουλιο και σε φέρανε προπονητή νέο που παίζει 4 4 2 και τον βάλανε 20 εκ ρήτρα

- navigator11
Το μόνο εύκολο είναι σήμερα να λοιδωρηθεί ο προπονητής. Piece of cake, που λένε και στα χωριά. Θα προτιμήσω να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Αποκτήθηκε για να διεκδικήσει κάποιους στόχους. Αν αυτοί αφορούσαν αποκλειστικά στην Ευρώπη, ας εκδιωχθεί άρον άρον. Επειδή όμως δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, το ταμείο θα γίνει αργότερα. Το σίγουρο είναι ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Το τελείως συζητήσιμο είναι το αν φέρει τόσο μεγάλη την ευθύνη αυτός. Τα σας τα λεγα / γραφα δύο μέρες προτού βγει ο Αύγουστος στα μάτια μου είναι κωμικά.
Το σύστημα που παίζει είναι μία χαρά αλλά κάποιοι παίκτες από αυτούς που διαθέτει έχουν πιάσει ταβάνι προ πολλού (Πέλκας, Καντουρί) και τους χρησιμοποιεί αναγκαστικά μέχρι τα βασικά του όπλα να είναι έτοιμα (Στοχ, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Μαουρίτσιο) ή να του πάρουν άλλους. Ο Πέλκας όταν φοράει την φανέλα φαίνεται αυτή να τον τραβάει προς τα πίσω λόγω βάρους (10) ενώ όταν φοράει και το περιβραχιόνιο δείχνει να γέρνει πίσω και δεξιά ή αριστερά αναλόγως σε ποιο χέρι το φορά. Με το ανέκδοτο Καντουρί δεν είναι να ξοδεύεις καν σάλιο.
Μεγάλη αποτυχία μίστερ, βρες την άκρη και ζητά παίχτες για να παίξεις αυτό που θέλεις,αλλιώς φύγε μόνος σου.
-
- Επικοινωνία:
Όταν δηλαδή θα έχουν χαθεί και αυτά που μας απέμειναν για φέτος......SunAce16 έγραψε:Όταν ο Στοχ έρθει στο επίπεδο που πρέπει και παίξει δεξιά, όταν ο Βιεϊρίνια αναρρώσει και παίξει στα αριστερά, όταν ο Μπίσεσβαρ πάει στην θέση του πίσω από τον φορ, όταν ο Ροντρίγκο θα είναι βασικός γιατί έχει τα πνευμόνια τότε και μόνο τότε θα καταλάβουμε και το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή. Έως τότε θα πηγαίνει στον πόλεμο με λάθος όπλα.
- Notorious4
Πασακα μου κανόνισε να μας βγεις στανόγεβιτς με το 442 σου. Αν και δεν φταις εσύ άλλοι σε διάλεξαν ξέροντας τι σύστημα παίζεις.
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Προπονητή που σου λέει μετά το ματς με τον Παναιτωλικό,(ο οποίος Παναιτωλικός έφτασε 10 φορές επικίνδυνα στην περιοχή σου) ότι αμυντικά είμαστε σε καλό επίπεδο... Να τον φοβάσαι.
Προπονητή που στην προηγούμενή του ομάδα το 50% των γκολ που δέχτηκε ήταν από στημένες φάσεις πάλι να τον φοβάσαι.
Προπονητή ο οποίος για δεύτερη φορά αποκλείεται σε αγώνες νοκ άουτ στην Ευρώπη από πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο... Να τον φοβάσαι.
Αυτός λοιπόν ο προπονητής σήμερα έχασε όλους τους παίκτες που ήταν πέρσι στην ομάδα.
Καληνύχτα μας ...από φιλοσοφίες και λόγια χορτάσαμε.
όχι 4-4-2 στην άμυνα που γίνεται 34 21 στην επίθεση... Και μαλακίες
Πιάνομαι από το ποστ σου σαν αφορμή (δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα τώρα, είμαι στο δρόμο) για να ρωτήσω...
Όλα αυτά, δεν τα ξέρατε μερικοί πριν 1.5 μήνα που ήρθε; Γιατί δεν μας διαφωτίσατε τότε, όσοι τώρα λέτε ότι δεν κάνει;
- navigator11
Ήθελαν να του δώσουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας των 4-5 αγώνων πρώτα. 

- xrictoforoc
Δεν ήμουν φαν του Λουτσε από την άποψη ότι έβλεπα το ίδιο πράγμα και μηδαμινή φαντασία μπροστά, θεώρησα ότι η φυγή του ήταν σε σχετικά καλή περίοδο ώστε να το πάρει απόφαση η ομάδα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Να αποκτήσει αυτοματισμούς και καλύτερη επιθετική νοοτροπία. Αυτό που είδα σήμερα ήταν άσχημο, ήταν αισχρό. Δεν θέλω να φύγει δεν λέω αυτό, να κάτσει ο άνθρωπος να δουλέψει. Ωστόσο αυτό το πράγμα δεν θα ήθελα να το ξαναδώ. Ομάδα με μηδαμινή φαντασία ,χωρίς αυτοματισμούς, καμία αξιομνημόνευτη συνεργασία. Ακόμα και για το πρωτάθλημα πρέπει να διορθωθούν αυτά. Γιόμα ; Από σύγχρονο Πορτογάλο προπονητή; Αν είναι δυνατόν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο προπονητης μας φταιει που ο βαρελα με τον κρεσπο κανουν την μιαα λαλακια μετα την αλλη που ο καντουρι ειναι του υψους και του βαθους που ο πελκας σερνεταικαι ο μπισε ξενερωσε που δεν παιζει ch.l
- invincible
Ζαντός έγραψε:renegade έγραψε:Προπονητή που σου λέει μετά το ματς με τον Παναιτωλικό,(ο οποίος Παναιτωλικός έφτασε 10 φορές επικίνδυνα στην περιοχή σου) ότι αμυντικά είμαστε σε καλό επίπεδο... Να τον φοβάσαι.
Προπονητή που στην προηγούμενή του ομάδα το 50% των γκολ που δέχτηκε ήταν από στημένες φάσεις πάλι να τον φοβάσαι.
Προπονητή ο οποίος για δεύτερη φορά αποκλείεται σε αγώνες νοκ άουτ στην Ευρώπη από πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο... Να τον φοβάσαι.
Αυτός λοιπόν ο προπονητής σήμερα έχασε όλους τους παίκτες που ήταν πέρσι στην ομάδα.
Καληνύχτα μας ...από φιλοσοφίες και λόγια χορτάσαμε.
όχι 4-4-2 στην άμυνα που γίνεται 34 21 στην επίθεση... Και μαλακίες
Πιάνομαι από το ποστ σου σαν αφορμή (δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα τώρα, είμαι στο δρόμο) για να ρωτήσω...
Όλα αυτά, δεν τα ξέρατε μερικοί πριν 1.5 μήνα που ήρθε; Γιατί δεν μας διαφωτίσατε τότε, όσοι τώρα λέτε ότι δεν κάνει;
Φίλε τα λέγανε πολλά παιδιά εδώ ψάχναμε προπονητές που παίζουν το ίδιο σύστημα με Λουτσέσκου τα ξέχασες?
Οταν μάθαμε ποιος θα έρθει παγώσαμε αρκετοί. Είπαμε 4 4 2 κτλ αλλά δεν θα φάμε και μπαν για να το εμπεδώσετε... είπαμε τέλος πάντων όχι καταστροφολογία θα τον στηρίξω αλλά είναι άπειρος νεος και δεν κανει για τον ΠΑΟΚ με αυτούς τους παίχτες ειδικά