τι σχολιαpgetsos έγραψε:Εγω ειχα ελπιδες μεχρι που ειδα τα σχολια του στη τελευταια του φωτογραφια στο Instagram
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
γ@μημενοι σαουδαραβες φαγατε τον Κασογκι θα μας φατε τωρα και τον Πριγιο γ@μω τις κελεμπιες σας
Η φυσιολογικη εξέλιξη του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Έτσι είναι αυτά. Αν μείνει θα είναι έκπληξη, 5,5 το χρόνο μέχρι τα 34.Τι συζητάμε.
Εμείς με η χωρίς το Πριγιο, ο στόχος δεν αλλάζει.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως δεν υπάρχουν ευθύνες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Η μάλλον μπορούσες, να προβλέψεις τέτοιες καταστάσεις, κ να είχες πιο ζεστό τον Ακ47.
Έτσι είναι αυτά. Αν μείνει θα είναι έκπληξη, 5,5 το χρόνο μέχρι τα 34.Τι συζητάμε.
Εμείς με η χωρίς το Πριγιο, ο στόχος δεν αλλάζει.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως δεν υπάρχουν ευθύνες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Η μάλλον μπορούσες, να προβλέψεις τέτοιες καταστάσεις, κ να είχες πιο ζεστό τον Ακ47.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 05 Ιαν 2019, 02:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δηλαδη οταν ελεγες οτι "η διοικηση θα προδωσει το στοχο του πρωταθληματος" εννοουσες προταση στη ρητρα κ ασυληπτο συμβολαιο σε πριγιο.
Θα περιμενα για να στηριξεις λοιπον τη θεση σου να μας εξηγησεις ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στο σημερινο.
Ξερω..θα περιμενω διαβαζοντας οτι ναναι αρκει.."σαςταλεγα"!
Θα περιμενα για να στηριξεις λοιπον τη θεση σου να μας εξηγησεις ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στο σημερινο.
Ξερω..θα περιμενω διαβαζοντας οτι ναναι αρκει.."σαςταλεγα"!
επιτελους θα δουμε και λιγο Ακπομ που ειναι παικτουρα και τον εφαγε ο παγκος
ΠΑΟΚ ρε μουνια, δωσε κεν
ΠΑΟΚ ρε μουνια, δωσε κεν
???pgetsos έγραψε:Εγω ειχα ελπιδες μεχρι που ειδα τα σχολια του στη τελευταια του φωτογραφια στο Instagram
Nαι αλλα δε βαζει γκολ που μετρανε, οποτε τι να το κανουμεsic-4 έγραψε:επιτελους θα δουμε και λιγο Ακπομ που ειναι παικτουρα και τον εφαγε ο παγκος

Πιο κατω εχω ss με μεταφραση. Σε αυτο με την τιγρηDimg4 έγραψε:???pgetsos έγραψε:Εγω ειχα ελπιδες μεχρι που ειδα τα σχολια του στη τελευταια του φωτογραφια στο Instagram
οχι με τον παπαρα τον πριγιοβιτς θα ασχολουμαστεnothu έγραψε:Πιστευετε οτι μας ενδιαφερει η αντιπαραθεση σας αυτην τη στιγμη ?
barlow4 έγραψε:οχι με τον παπαρα τον πριγιοβιτς θα ασχολουμαστεnothu έγραψε:Πιστευετε οτι μας ενδιαφερει η αντιπαραθεση σας αυτην τη στιγμη ?

για να σπασουμε και το μονο ρεκορ που απεμεινε, των περισσοτερων ακυρωθεντων τερματωνpgetsos έγραψε:Nαι αλλα δε βαζει γκολ που μετρανε, οποτε τι να το κανουμεsic-4 έγραψε:επιτελους θα δουμε και λιγο Ακπομ που ειναι παικτουρα και τον εφαγε ο παγκος