Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19

Δημοσίευση από Notorious4 »

desperando έγραψε:Χαρίσης ένας νέος Ηλιάδης... τίποτα παραπάνω

Κίτσιου ο πιο άμυαλος παίκτης πού έχω δει.
Είναι ο μόνος αμυντικός που κάνει ένα λεπτό για να αντιληφθεί που πάει μπάλα
Αυτό το ξέρουμε εδώ και καιρό.. .απλά κάποιοι τους θεωρούν και αδικημένους :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αλλος προβληματισμος ειναι ο Μυστα...
απροσδιοριστη ποδοσφαιρικη αξια, απροσδιοριστα χαρακτηριστικα, απροσδιοριστη θεση...
Εκει π λες το χει εκει εξαφανιζεται απο το γηπεδο και δεν τον βρισκεις με τπτ...
Ειλικρινα πρεπει να παρουμε δυο φορ γτ ρισκαρουμε πολυ με τον Μυστα...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν με ενδιαφερει το σκορ αλλα η ομαδα που παρουσιαζουμε...
η ομαδα αυτη ειναι ενα τουρλουμπουκι ας σοβαρευτουνε λιγο γιατι ηδη απο το ξεκινημα της προετοιμασιας παρωδια σε 2 μερη εχουν γινει πολλα λαθη
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως για να μην μενουν μονο επιπολαιες κρισεις,σε κανα δυο φασεις ο χατσεριδης εδειξε πολυ καλη και ωριμη αντιδραση,μου αρεσει που τον βλεπω ετσι αλογο,που λεμε σε τετοιες διαστασεις.δεν ειναι συνηθες!

επισης γουσταρω μαλεζα αρχηγο!το αξιζει,τοσα χρονια στην ομαδα,τιμιο σεντερ μπακ,εστω και ως αλλαγη προφανως πια.

και μου αρεσει το come back του γλυκου,ενας καλος και ατυχος τερματοφυλακας.ηταν πολυ κριμα αυτο που επαθε ο συγκεκριμενος και βλεπω επανηλθε!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1) ο μαλεζάς παίζει στον ΠΑΟΚ επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι?
2) αρνητική εντύπωση η ανυπαρξία του μυστακίδη
3) ο σάκοφ, για ξένος, απλά πιάνει χώρο

το μόνο θετικό η όρεξη του λάμπρου και το ότι ο ζαμπά είναι 1 κλάση πάνω από λημνιό
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σε εναν βαθμο ειναι λογικο να μοιαζει τουρλουμπουκι η δευτερη ομαδα...
Μερικοι τραβανε τις φασεις απο τα μαλλια για να αποδειξουν οτι αξιζουν, αλλοι ειναι πιο καταπονημενοι λογω κατασκευης απο την προετοιμασια και δεν μπορουν να ακολουθησουν τον ρυθμο των υπολοιπων...
και μερικοι απλα δεν μπορουν!
οποτε ολοι αυτοι μαζι συνθετουν αυτο το υπερθεαμα! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

σωστα τα περισσοτερα που γραφεις +
δεν εχουν παιξει και πολλες φορες ολοι μαζι
δεν εχουν αυτοματισμους,δεν γνωριζουν τους συμπαιχτες τους..

ζαμπα ειναι για βασικο εξτρεμ παντως απο τωρα.
για μενα ολοι αφησαν υποσχεσεις,αλλα εχουν και τις αδυναμιες τους που θελουν δουλεια...
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Κακός το κράξιμο σε φιλικό συμφωνό.Αλλα κίτσιου πόσες φορές εκτέθηκε.Να ψάχνει τον αντίπαλο ή να μην ξέρει που είναι η μπάλα;Τα έχει ξανακάνει.Χαρίσης μια κόκκινη σε κάθε ματς.Στις πάσες ή ειναι ικανός για το καλύτερο ή το χειρότερο.Για σαχόφ μαλεζά μυστακίδη μας έχουν δείξει τι μπορούν και τι δεν μπορούν.Warda άφαντος ίσως λόγο προετιμασίας δεν ξέρω δεν μάρεσε πάντως.
Πολυ ωραίος παίκτης ο λάμπρου για τον ζαμπά τα χπυμε πει.Ο λημνιός στο λίγο που έπαιξε αδιάφορος παίκτης.Μπαλογιάννης προσπαθεί.Φταίει και το σκόρ αλλα κάποιοι δεν έπρεπε να ειναι στο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ένα σουτ στο γάμα δεν κάναμε, ΕΝΑ.

ουφ, σκασμένος είμαι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν συνδιασουμε παντως το πνευμονι του χαριση, με τα ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικα του σακχοβ θεωρω πως παιρνουμε εναν αξιολογο ποδοσφαιριστη :D
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ζαμπα μ άρεσε ακομα μια φορά, μεγάλες προοπτικές το παιδί! Μεγάλος προβληματισμός για μυστακίδη, δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ο Χατσερίδης πάντως μου θυμίζει στη φάτσα τον Walter Matthau στη σειρά ταινιών που ξεκίνησε με το odd couple παρέα με τον Jack Lemon. Το κακό είναι πως παίζει με την ίδια διάθεση, ένταση και για τη χαρά του παιχνιδιού ρε αδερφέ που χαρακτήριζε και τον Walter όταν κάποιος του έλεγε πως έρχονται Χριστούγεννα.

Κάποιοι εδώ μέσα απορούν πως και δε ξέρει Αγγλικά με τόσα χρόνια διεθνή καριέρα. Έτσι όπως τον κόβω, η απάντηση μου είναι 'because i just couldn't be bothered'.

Για να δούμε. Μακάρι να ενταχθεί όπως πρέπει. Για καλό και κακό μη βάλετε Ουαρντά και Χατσερίδι στο ίδιο δωμάτιο. Το πρωί θα βγει μόνο ένας...... :D . Και όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

τον οποιο ομως μυστακιδη ξερουμε τα χαρακτηριστικα του,τονε χουμε δει σε πολλα ματς κατα το παρελθον
μην τον κρινουμε με ενα ματσακι που δνε ξεχωρισε

γενικα εγω μετανιωνω και για την επιπολαια προ ολιγων σελιδων κριση μου για χατσεριδη(μην πω και ρει στο θεμα με εξοδους)
δεν ειναι τωρα σοβαρο να κρινεις παιχτες που εχεις δει μιαμιση φορα σε φιλικα
και ιδιως βαρεις παιχτες,που θα θελουν χρονο.

θελουν ματς οι ανθρωποι,θελουν λεπτα πανω τους για να ρολαρουν και τοτε να πουμε τα συκα συκα...
τωρα ειναι αδικο
ο βαρελα οταν ηρθε ελαμπε; δεν νομιζω...φετος ομως μας τρελανε!ηθελε εναν ολοκληρο χρονο για να ρολαρει

οποτε δεν γινεται να λεμε ο ρει (ή ο γλυκος) χιλια καλα εχει,αλλα δεν το χει με την εξοδο.
ουτε πως ο χατσεριδης ζοριζεται
που σε ποσα ματς τους εχουμε δει;

για τον δε μυστακιδη,που ηρθε απο τραυματισμο καιδ ειχνει να εχει ανακτησει εκρηξη και ταχυτητα,γνωριζουμε την ποιοτητα του,εχω θετικη κριση ...προσωπικα δεν θα τον αφηνα να φυγει,εστω και ως μπακ απ .
αλλα δεν ειμαι εγω προπονητης,μπορει να θελει αλλους να εχει μαζι του,να τον βολευουνσ το σχημα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Λάμπρου και Ζάμπα τίποτα άλλο από το σημερινό. Πάμε παρακάτω, να δούμε και τους βασικούς αύριο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τον χατσεριδη μην τον φοβάστε,όσο ραθυμος δείχνει τόσο σαικο είναι.
Ξέρει πολύ καλά να κατανέμει σωστά τις δυνάμεις του.

Ο σακχοφ σήμερα ήταν λες και πήραν κάποιον που κάνει χαλαρό τζοκινγκ για να παίξει αγώνα ποδοσφαίρου.
Αλλά αυτός δεν μας προβληματίζει, ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και πότε.

Χαρίση αγορίνα μου δεν γίνεται να είσαι χάφ και να κάνεις δέκα πολύ καλά και δέκα πολύ κακα.... απαγορεύεται για την θέση που παίζεις.

Ο ουαρντα μου άρεσε πολύ, παίζει με την φιλοσοφία της περσινής ομάδας.
Πολύ πρεσινγκ,σωστές αλληλοκαληψεις και μένει απλά να μάθει τους συμπαίκτες του για να παίζει πιο γρήγορα.

Ο Μυστακίδης έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να παίξει σαν επιθετικός με τον τρόπο που θέλει ο λουτσεσκου να παίζουν οι επιθετικοί του.
Βέβαια η παντελής έλλειψη γνωριμίας των τεσσάρων μπροστά τον επηρέασε ακόμα περισσότερο στην απόδοση του.

Με στεναχώρησε ο Μαλεζάς,που ενώ έπαιρνε συνεχώς οδηγίες για να είναι ψηλά η άμυνα ,αυτός έπαιζε με βάθος για προσωπική σιγουριά.
Αν δεν έδειξε τόσο βάθος σίγουρα δεν θα τρώγαμε το πρώτο γκολ.

Τελευταίο αφήνω την καψούρα μου τον Κίτσιου.
Αυτό το παιδί πρέπει να θεωρεί εαυτόν ευλογημένο που έχει κάνει έστω και μια εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ.
Είναι το ζωντανό παράδειγμα για όλα τα παιδια ότι έχουν δικαίωμα στο όνειρο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”