Μηπως τον θελουν και με μισο εκ;;Athens έγραψε:προταη 1.5 ετοιμαζει για τον Πασχαλακη η Ναπολη...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- buffalobill4
Τι σου ειναι παντως να εχεις σοβαρο-σταθερο προπονητη. Ακομα και χωρις ευρωπη και με τοσο μεγαλο ροστερ, καταφερε να τους εχει ολους χαρουμενους, να γουσταρουν να μεινουν εδω και εδωσε και υπεραξια σχεδον σε ολο το ροστερ.
Φανταστειτε να μεινει μαζι με τον Μιχελ για μια πενταετια
Φανταστειτε να μεινει μαζι με τον Μιχελ για μια πενταετια
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Ένας από τους επιθετικούς που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και είναι ελεύθερος είναι ο Jonathan Cristaldo παλιός της Μεταλιστ. Εγώ αυτόν θέλω πάντως...
- Petros1988
Πάντως Πιστεύω ότι η μεταγραφαρα που εννοούσε προχθές ο Γιώργης είναι ο Σουηδός από την Τσεσεκα! Είναι μεταγραφή αεροδρομίου μάγκες και μεγάλος παίκτης μακάρι να κλείσει!
- buffalobill4
Α και κατι ακομα. Ιβαν, φερε τον τρελο στο ψυχιατρειο του να παραληρει ενας ολοκληρος Λαος
[youtube]SkLJQu-fHw8[/youtube]
[youtube]SkLJQu-fHw8[/youtube]
-
- Επικοινωνία:
Όσο είναι ελεύθερος το πυρηνικό όπλο Facundo Ferreyra ελπίζω κι εγώ!Mattias_g4 έγραψε:Ένας από τους επιθετικούς που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και είναι ελεύθερος είναι ο Jonathan Cristaldo παλιός της Μεταλιστ. Εγώ αυτόν θέλω πάντως...

Mεταγραφή αεροδρομίου ήταν και ο Essien που είχε πάρει η βαζελίνη και απο΄τους τραυματισμούς ακόμα που τον έδιωξαν προσπαθούν να τον πληρώσουν.Petros1988 έγραψε:Πάντως Πιστεύω ότι η μεταγραφαρα που εννοούσε προχθές ο Γιώργης είναι ο Σουηδός από την Τσεσεκα! Είναι μεταγραφή αεροδρομίου μάγκες και μεγάλος παίκτης μακάρι να κλείσει!
Επειδή δέρνει και εκτός πως έχει τραυματισμό είναι 1-2μήνες εκτός δεν τον αναναιώνουν κλεινει 25 του μηνα 32, είναι και μεταγραφή αεροδρομίου; "Εγώ πάντος αν δεν δω υπογραφή να μπαινει που πιστεύω θα ναι ηλικιας 25-29" ο δημιουργικός μέσος που ζητά ο Λουτς δεν ενθουσιάζομαι με κάτι και ο συγκεκριμένος δεν νομίζω με απεριόριστο budget πρώρη φορά που το είπε ο Ιβάν θα έρθει ελεύθερος παίχτεις από τις 2-3 μεταγραφές. Μόνο στην θέση "9" εκεί μπορεί κανένας από Ουκρανία/Ρωσσία.
Απλά θέλω να μπω στο σκεπτικό σου!
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ και επαυξάνω ένας ντελικατος Αργεντινός κουμπώνει τέλεια στο ροστερ με Πριγιοβιτς γιατί μπορούν να παίζουν και μαζίboogeyman77 έγραψε:Όσο είναι ελεύθερος το πυρηνικό όπλο Facundo Ferreyra ελπίζω κι εγώ!Mattias_g4 έγραψε:Ένας από τους επιθετικούς που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και είναι ελεύθερος είναι ο Jonathan Cristaldo παλιός της Μεταλιστ. Εγώ αυτόν θέλω πάντως...
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αν και ο φακουντο είναι δύσκολος να τον Πάρεις καθώς τον θέλει η μισή Ευρώπη και γνώμη μου είναι πολύ καλύτερος και από τον ίδιο τον ΠριγιοβιτςMattias_g4 έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω ένας ντελικατος Αργεντινός κουμπώνει τέλεια στο ροστερ με Πριγιοβιτς γιατί μπορούν να παίζουν και μαζίboogeyman77 έγραψε:Όσο είναι ελεύθερος το πυρηνικό όπλο Facundo Ferreyra ελπίζω κι εγώ!Mattias_g4 έγραψε:Ένας από τους επιθετικούς που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και είναι ελεύθερος είναι ο Jonathan Cristaldo παλιός της Μεταλιστ. Εγώ αυτόν θέλω πάντως...
-
- Επικοινωνία:
Με μια γρήγορη ματιά στα ελεύθερα 6-8άρια οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κατ'εμέ είναι ο σουηδός που προαναφέρθηκε(μόνο πρόβλημά η ηλικία),ο Natcho,ο Claudio Yacob,ο Holzhauser της Austria ,ο Gunnarsson,ο Johansson της αεχ,η πιο ψαγμένη περίπτωση ο Reinhold Yabo της Redbull,o Veloso,ο Romulo της υποβιβασμένης Verona και τα ρίσκα Mbia,Sandro,Anderson,Song.Τι γνώμη έχετε για όλους τούς προαναφερθέντες;φυσικά αναφέρω παίκτες που οικονομικά μπορούμε να προσεγγίσουμε
Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.
Ρε σεις ο σκανδιναβος τι τραυματισμό έχει και είναι τόσο σοβαρός;
Ας μιλήσει κάποιος π θα είναι βεβαιος
Ας μιλήσει κάποιος π θα είναι βεβαιος