Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- john4serres
- White Ranger
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Καλός Παίχτης ο Ali Adnan 2χαρτιά περίπου κοστίζει(μόνο δανεικό αν τον πάρουμε ή δεν παίζει εκεί με καμιά λογική όψιον) αν και νομίζω θα πάμε σε παίχτη που λήγει το συμβόλαιο του το Καλοκαίρι πχ. Contento (https://www.transfermarkt.com/diego-con ... eler/39717)
ή δανεικό βλέπω τον Σταφυλλίδη(που δεν έχει ματς, όπως είχε άλλες χρονίες και τον βλέπω και θετικό να 'ρθει από όσα γράφουν)
ή δανεικό βλέπω τον Σταφυλλίδη(που δεν έχει ματς, όπως είχε άλλες χρονίες και τον βλέπω και θετικό να 'ρθει από όσα γράφουν)
Αν είναι να πάρουμε τον Contento ο οποίος δεν έχει παίξει την φετινή σαιζόν (έχει να πάιξει από τον Μάιο), τότε θα είναι μία μεταγραφή από τα ίδια, δηλαδή που δεν θα μας βοηθήσει άμεσα. Αλλά τέτοιου είδους μεταγραφές νόμιζα τις έχουμε κόψει.
Και ο Στάφ δεν πολυπαίζει (μόνο 31 λεπτά φέτος), και είχε 2-3 τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Φυσικά έχει και ματς με την εθνική, δεν ξέρω.
Γενικά, αν δεν βρούμε έτοιμο παίκτη να μπεί και να προσφέρει, θα είναι λάθος κίνηση.
Και ο Στάφ δεν πολυπαίζει (μόνο 31 λεπτά φέτος), και είχε 2-3 τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Φυσικά έχει και ματς με την εθνική, δεν ξέρω.
Γενικά, αν δεν βρούμε έτοιμο παίκτη να μπεί και να προσφέρει, θα είναι λάθος κίνηση.
- john4serres
Ο Σταφ έχει ένα αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ξέρει που θα έρθει.
Εγώ θα τον ήθελα. Δεν νομίζω να έχει θέμα για δανεισμό η Αουγκσμπουργκ.
Εγώ θα τον ήθελα. Δεν νομίζω να έχει θέμα για δανεισμό η Αουγκσμπουργκ.
joshua έγραψε:Ο Αντναν δεν ειναι το πουλεν του ΜΑΝΙΑΚΟΥ?

Λες μανιακε να έχουμε δικαίωση μετά από 5 χρόνια ;;; μεγάλο πουλεν ,οδοστρωτήρας ... Ιρακινός πύραυλος ...
- pirate_salonica
Άγιες μέρες έρχονται,άρχισαν να έρχονται κι οι μητροπολίτες με φαίνεται...
- kataramenos5
Αν δεν ηταν Ρουμανος...Γενικα με τους βαλκανιους εχουμε καει εκει.Κανα ανηψακι του Λινο δε παιζει?simba έγραψε:
για Ganea τι λετε?
Το πλέον ανησυχητικό με τις φετινές μεταγραφές είναι ότι χάθηκε ο ΠΟΡΚΥ...
...παρ όλο που γλίτωσε το μόνιμο μπαν, μετά την μεγάλη κινητοποίηση ημών...

...σε πολλά μέρη της χώρας!!!!

Χριστούγεννα έρχονται...

...μέρες αγάπης...

...και κραιπάλης...

...αλλά κανένας παραδοσιακός Έλληνας δεν στρώνει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με αμερικάνικη γαλοπούλα...

ΠΟΡΚΥ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα...

...παρ όλο που γλίτωσε το μόνιμο μπαν, μετά την μεγάλη κινητοποίηση ημών...

...σε πολλά μέρη της χώρας!!!!
Χριστούγεννα έρχονται...

...μέρες αγάπης...

...και κραιπάλης...

...αλλά κανένας παραδοσιακός Έλληνας δεν στρώνει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με αμερικάνικη γαλοπούλα...

ΠΟΡΚΥ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Δεκ 2017, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισως είναι η πιο κρισιμη χειμερινή μεταγραφικη περίοδος των τελευταίων ετων.Ο ενας θα βάλει μπουγάδα οπως καθε χειμωνα..η αλλη τις χριστουγεννιατικες προσφορες.Με 2-3 πολυ προσεγμενες κινησεις θα έχουμε πολυ μεγαλο αβαντάζ γτ θα κερδισουμε τους νεους παίκτες + Αντελινο.Τα ροστερ αποδείχθηκε οτι είναι ισαξια μέχρι στιγμης, οσο και να μας ενοχλει.Ήρθε η ωρα για το παραπανω.
- ΑποστόληςΑ
Ίσα - ίσα (on the contrary) που λόγω προπονητή την αγορά της Ρουμανίας πρέπει να την έχουμε του χειριού μας.kataramenos5 έγραψε:Αν δεν ηταν Ρουμανος...Γενικα με τους βαλκανιους εχουμε καει εκει.Κανα ανηψακι του Λινο δε παιζει?simba έγραψε:
για Ganea τι λετε?
Ρε παιδιά καλύτεροι μου φαινονται Κυριακόπουλος Κυβρακιδης απο Γκανεα
- ΑποστόληςΑ
Θα ήθελα τη μεταγραφή ενός αριστερού μπακ, ενός αριστερού στόπερ και την επιστροφή των Henrique και Κίτσιου. Παράλληλα την αποχώρηση:
1. Brkic
2. Κων/νιδη
3. Leovac (πώληση)
4. Zambrano (είναι σίγουρη)
5. Kace (μάλλον ΑΠΟΕΛ) και
6. Campos
Αν βρίσκαμε δε και έναν ψηλό αμυντικό χαφ (δύσκολο αυτήν την εποχή) και την απομάκρυνση Canas,.
1. Brkic
2. Κων/νιδη
3. Leovac (πώληση)
4. Zambrano (είναι σίγουρη)
5. Kace (μάλλον ΑΠΟΕΛ) και
6. Campos
Αν βρίσκαμε δε και έναν ψηλό αμυντικό χαφ (δύσκολο αυτήν την εποχή) και την απομάκρυνση Canas,.
Σάμπο, ο πιο υποτιμημενος παικτης που περασε.
Θα μπορουσε να παιξει και αρ μπακ, αραγε?
Θα μπορουσε να παιξει και αρ μπακ, αραγε?