Dorian Leveque
- kataramenos5
Re: 6. Dorian Leveque
Οι φημες λενε οτι στο υπνοδωματιο του πανω απ το κρεβατι υπαρχει μονο ενα ποστερ .Αυτο του Λουτσιο φιλομενο.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
ΜΑΝΙ βγες απ τον Τέο...Τ Ω Ρ Α ...theo-drama έγραψε:Χροξια πολλα ξαι κε σενα.
Ουπς λαθος ιπως και να χει τα πηρες τα ευψημα.
- ΑποστόληςΑ
Σαν να το βλεπω,προτελευταια αγωνιστικη με νικη ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα στο πρωταθλημα.
Εκτος ο Βιειρινια,εκτος ο βασικος αριστερος μας μπακ(μεταγραφη) και ο Κρεσπο τελευταια στιγμη ανεβαζει πυρετο.
Μπαινεις μεσα στη λαγοφωλια,1 γκολ και μια ασιστ και ο ΠΑΟΚ ειναι πρωταθλητης Ελλαδας.
Εχω εμπιστοσυνη σε σενα παιχταρα μου.
Εκτος ο Βιειρινια,εκτος ο βασικος αριστερος μας μπακ(μεταγραφη) και ο Κρεσπο τελευταια στιγμη ανεβαζει πυρετο.
Μπαινεις μεσα στη λαγοφωλια,1 γκολ και μια ασιστ και ο ΠΑΟΚ ειναι πρωταθλητης Ελλαδας.
Εχω εμπιστοσυνη σε σενα παιχταρα μου.
- hasio_john
- White Ranger
Alastor έγραψε:Για το χειρουργειο,πληρωσαμε εξτρα η καλυφθηκε απο μερος του συμβολαιου του?
Μπα δεν το κοβω θα τον πληρώνουμε εμεις και χειρουργία και γιατρούς.
Τα πιο ξεκουραστα λεφτα παιρνει μετα τον Μαντούρο που ειχαμε παλιά αλλα εκείνος δεν είχε και χειρουργία!
το..ποδάρι φλόγες βγάζει , σαν να είναι πετρογκάζι!ΑποστόληςΑ έγραψε:Σε περιμένουμε τον Μάρτιο να πετάς φλόγες!
- ΑποστόληςΑ
Άντε ωρές, πετάχτε κάνα νόστιμο για τον Λεβέκ να ξεκινήσει με χαμόγελα το Σ/Κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Σάβ 09 Δεκ 2017, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια ουλωδης ιστός,μια ουλίτιδα,μια τερηδόνα, βγήκε η χρονιά και φέτος παιχταρα μου.
Δεν σε φοβάμαι...με εσένα θα μάθω κάθε πιθανό και απίθανο τραυματισμό που μπορεί να βγάλει το ανθρώπινο σώμα.
Μεταπτυχιακό στην ιατρική θα πάρω
Δεν σε φοβάμαι...με εσένα θα μάθω κάθε πιθανό και απίθανο τραυματισμό που μπορεί να βγάλει το ανθρώπινο σώμα.
Μεταπτυχιακό στην ιατρική θα πάρω