Lacedaemonian έγραψε:Καλημερα και καλο διπλο
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
-
john4serres
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ απόψε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας...
Άιντε και με την νίκη-μισή πρόκριση ρε!!!!
Έστω και με μισό - μηδέν φυσικά..."Το αποτέλεσμα μετράει"..."dhi "...παρεμπιπτόντως...Απόστολε...
Υ.Γ. @mike καλή σου μέρα...Γιατί "πένθιμη" σήμερα η Ξάνθη φίλε?
Ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ απόψε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας...
Άιντε και με την νίκη-μισή πρόκριση ρε!!!!
Έστω και με μισό - μηδέν φυσικά..."Το αποτέλεσμα μετράει"..."dhi "...παρεμπιπτόντως...Απόστολε...
Υ.Γ. @mike καλή σου μέρα...Γιατί "πένθιμη" σήμερα η Ξάνθη φίλε?
Καλημέρα από το γκρι σήμερα Portsmouth.Ώρα να πιούμε καφεδάκι,να πάμε στο πανεπιστήμιο.Ας ελπίσω να τελειλωσω λίγο πριν τις 6 για να μην χάσουμε το πρώτο τέταρτο του ματς.
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Κι εγω που νομιζα οτι τον πηρε στο καραβι ο Ρομαν..sourmenetes έγραψε:Σχολη..ψιλοπηζει..
Κολλησε το καραβι??? Θα φροντισω παρ'αυτα!
Υγ. Αυτο το Σνου αρχιζει να μαρεσει πολυ!
Υγ. Αυτο το Σνου αρχιζει να μαρεσει πολυ!
- kataramenos5
I dont palevo it.
κλαιν.
Η Χαρουλα να ναι καλα.

Λιγο ακομα εμεινε.
Ουτε η τρολια βοηθαειι ουτε τιποτα .Σαν αρρωστια εξαπλωνεται αυτο το πραγμα μολυνωντας
και τις πιο αγνες ψυχες( οπως ο Απο).Δε ξερω για καποιους ειναι "η γνωμη τους" για μενα ειναι μαχαιριά.
Δεν αντεχεται αυτο που γινεται μετα απο καθε ηττα.Δε μπορω να τα διαβαζω πλεον.
Ουτε πιο ΠΑΟΚ ειμαι απο κανενα,ουτε αλανι της κερκιδας.Απλα δε μπορω .Ισω ειμαι περιεργος,κουσουρλης
αναχρονιστικος η δε ξερω τι .Εμαθα να μιλαω απο καρδιας κι η καρδια μου κοντρα σ αυτη την ομαδα δε μπορει να παει.Ισως γι αυτο φαλτσαρω
Α ρε Bill....
ΥΓ Χικ.
ΥΓ2 Α ναι, ξεχασα το γραφικος.
κλαιν.
Η Χαρουλα να ναι καλα.

Λιγο ακομα εμεινε.
Ουτε η τρολια βοηθαειι ουτε τιποτα .Σαν αρρωστια εξαπλωνεται αυτο το πραγμα μολυνωντας
και τις πιο αγνες ψυχες( οπως ο Απο).Δε ξερω για καποιους ειναι "η γνωμη τους" για μενα ειναι μαχαιριά.
Δεν αντεχεται αυτο που γινεται μετα απο καθε ηττα.Δε μπορω να τα διαβαζω πλεον.
Ουτε πιο ΠΑΟΚ ειμαι απο κανενα,ουτε αλανι της κερκιδας.Απλα δε μπορω .Ισω ειμαι περιεργος,κουσουρλης
αναχρονιστικος η δε ξερω τι .Εμαθα να μιλαω απο καρδιας κι η καρδια μου κοντρα σ αυτη την ομαδα δε μπορει να παει.Ισως γι αυτο φαλτσαρω
Α ρε Bill....
ΥΓ Χικ.
ΥΓ2 Α ναι, ξεχασα το γραφικος.
Έχουμε πουστόγ@υρο τηγάνι την Κυριακή ρε κατ5...Στα όπλα ρε συ, στις επάλξεις!!!!kataramenos5 έγραψε:I dont palevo it.
κλαιν.
Η Χαρουλα να ναι καλα.
Υπομονή...Έχουμε μάθει πολλά χρόνια τώρα να υπομένουμε ελπίζοντας για ένα καλύτερο αύριο!!!!
Λιγο ακομα εμεινε...Για τι πράγμα? Να έρθει μήπως η Κυριακή, να αλλάξει το πρώτο γράμμα στο μπουκάλι και να σε κάνει παρέα ο Βλάντο στην...ΕΡΓΑΤΙΑ?
Ουτε η τρολια βοηθαειι ουτε τιποτα ... Σίγουρα?Σαν αρρωστια εξαπλωνεται αυτο το πραγμα μολυνωντας και τις πιο αγνες ψυχες( οπως ο Απο...ακόμα και του νηπίου?).Δε ξερω για καποιους ειναι "η γνωμη τους" για μενα ειναι μαχαιριά.
Δεν αντεχεται αυτο που γινεται μετα απο καθε ηττα.Δε μπορω να τα διαβαζω πλεον...Άσε τα κλειδιά στην γλάστρα και πάνε μπαλκόνι για ένα Romeo & Julliet..."King size" φυσικά...Σε προλαβαίνει το ξημέρωμα και θα τα δεις όλα πιο φωτεινά!!!!
αναχρονιστικος η δε ξερω τι .Εμαθα να μιλαω απο καρδιας κι η καρδια μου κοντρα σ αυτη την ομαδα δε μπορει να παει.Ισως γι αυτο φαλτσαρω...Σαν να ακούω κασέτα μου...
Α ρε Bill....Α ρε Bill...Εδώ συμφωνούμε απόλυτα...Η κασέτα βλέπεις, μάλλον BASF χρωμίου 90άρα...![]()
ΥΓ Χικ...Μπαααα...Ξενέρωτος είμαι...εντελώς...ΑπόψΑ ειδικά...![]()
ΥΓ2 Α ναι, ξεχασα το γραφικος...Του λόγου μου να δεις τι έχω ακούσει, μάλιστα μέσα σε έναν μόλις χρόνο...![]()
Έτσι μάθαμε από παιδιά: Εμείς μαζί για μια ζωή, Αετέ, Αητέ Δικέφαλε, ωωω, ωωω!!!!
....μέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Καινούρια μέρα σήμερα με υπομονή, επιμονή και ελπίδα όπως πάντα, αλλά με πικρό καφέ της παρηγοριάς...
"Κάντε υπομονήήήή κι ο ουρανόόόός θα γίνει πιο-ασπρόόμααυυροοοος..."!!!!
Υ.Γ. Καταραμένε5 , συμπάθα με αδερφέ για το χθεσινό μπορντώ "πάτημα" πάνω στο πολύ ουσιώδες post σου...
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το χρώμα και τα σχόλια μου (ακόμα και τα χιουμοριστικά, όσο γινόταν να είναι τέτοια μετά από τόση πίκρα που φάγαμε όλοι μας χθες) δεν υποδεικνύουν κανενός είδους πέσιμο ή ειρωνεία στο άτομο σου που σέβομαι ιδιαίτερα σαν οπαδό, παρά μονάχα μια κίνηση συντροφικότητας και δυνατής συμπαράστασης...
Υ.Γ. 2...Γκρι είναι σήμερα ο ουρανός...Αυτό το γ@μημένο το γκρι το..."πεθαμενί"...Που θα πάει? Θα αλλάξει!!!!
Καινούρια μέρα σήμερα με υπομονή, επιμονή και ελπίδα όπως πάντα, αλλά με πικρό καφέ της παρηγοριάς...
"Κάντε υπομονήήήή κι ο ουρανόόόός θα γίνει πιο-ασπρόόμααυυροοοος..."!!!!
Υ.Γ. Καταραμένε5 , συμπάθα με αδερφέ για το χθεσινό μπορντώ "πάτημα" πάνω στο πολύ ουσιώδες post σου...
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το χρώμα και τα σχόλια μου (ακόμα και τα χιουμοριστικά, όσο γινόταν να είναι τέτοια μετά από τόση πίκρα που φάγαμε όλοι μας χθες) δεν υποδεικνύουν κανενός είδους πέσιμο ή ειρωνεία στο άτομο σου που σέβομαι ιδιαίτερα σαν οπαδό, παρά μονάχα μια κίνηση συντροφικότητας και δυνατής συμπαράστασης...
Υ.Γ. 2...Γκρι είναι σήμερα ο ουρανός...Αυτό το γ@μημένο το γκρι το..."πεθαμενί"...Που θα πάει? Θα αλλάξει!!!!