Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
ο σαφρα εκτος απο πολυ καλος παικτης ειναι και πολυ συμπαθητικος σαν χαρακτηρας .....τα διαρκειας προεδρεεεεεε.....
- Παλαιολόγος
χαζομαρα εκανε με τα διαρκειας ο κατα τα αλλα καλος προεδρος στο βολευ
επρεπε να τα ειχε ηδη τυπωσει το βραυδ της κατακτησης
εξαιρετικες κινησεις,για πρωτη φορα εχουμε μια ομαδα χωρις σημαντικα κενα,τωρα λειπει ενας ξενος ακομα κανας Λι;
και καποιοι ελληνες και ειμαστε κομπλε
επρεπε να τα ειχε ηδη τυπωσει το βραυδ της κατακτησης
εξαιρετικες κινησεις,για πρωτη φορα εχουμε μια ομαδα χωρις σημαντικα κενα,τωρα λειπει ενας ξενος ακομα κανας Λι;
και καποιοι ελληνες και ειμαστε κομπλε
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Τωρα ρε γκαρντασι ....μας κανεις πλακα ετσι..aver4a έγραψε:Ειπε το ναι.....
Ελπιζω σημερα να ανακοινωθει αν προλαβουν.
Υπαρχουν και τ διαδικαστικα στην μεση. Ονομα δεν λεω ας ψαξουν τα ΜΜΕ.
Τωρα θ αρχισουν τ τηλ. Χοχοχ
Επειδη τα εχεις πει ολα.....μα ολα....περι μεταγραφων βολει...
....αντε τωρα πες μας και ποιος εισαι για να ξερουμε με ποιον μιλαμε....ρε ΠΑΟΚτσακι μου
Ενας απο εσας ειμαι αδελφε. Αν ημουν ΜΜΕ θ ειχα κανενα σιτε η μπλοκ η σελιδα φβ κ θ τ εβγαζα εκει. Αρα απο εκει να καταλαβεις. Δεν μπορουσα να γραψω περισσοτερα για τον απλουστατο λογο μην χαλασει τπτ επειδη θελω το καλο για τον συλλογο. Περασε πολλα κυματα η υποθεση σαφρα. Καποιοι με ξερουν αλλα δεν μπορουν να φαντασουυν εδω μεσα πιο ειμαι. Χοχο. Οτι μαθω ενημερωνω εννοειτε. Τ γραφω κατι ωρες νωριτερα αλλα το μηνυμα μου πρεπει να περασει απο εγκριση. Χοχπχ.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΕΙΤΕ.
μιας και μαθαινεις λοιπον τα παντα πες μου κατι
Ο Γκομεζ εχει ανακοινωθει επισημα?
Ο Γκομεζ εχει ανακοινωθει επισημα?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν εχει ανακοινωθει απλα εκλεισε. Καλα δεν ειμαι το γραφειο τυπου του ΤΑΠ. Εκανε δηλωσεις κ ο ίδιος μην ανυσηχεις. Αλλωστε ο ίδιος ζητησε συμβολαιο για δυο χρονια. Για να πανε τ παιδια του σχολειο δεν γουσταρει να αλλαζει απο εδω κ απο εκει.
ρε συ αβερ μιας και ξερεις πραγματακια μπορεις να πεις αν η τελευταια θεση ξενου θα ειναι στα ακρα ή στο κεντρο??απο τις κινησεις που βλεπεις δηλαδη αν και πιθανολογω οτι για ακραιο παμε...aver4a έγραψε:Ενας απο εσας ειμαι αδελφε. Αν ημουν ΜΜΕ θ ειχα κανενα σιτε η μπλοκ η σελιδα φβ κ θ τ εβγαζα εκει. Αρα απο εκει να καταλαβεις. Δεν μπορουσα να γραψω περισσοτερα για τον απλουστατο λογο μην χαλασει τπτ επειδη θελω το καλο για τον συλλογο. Περασε πολλα κυματα η υποθεση σαφρα. Καποιοι με ξερουν αλλα δεν μπορουν να φαντασουυν εδω μεσα πιο ειμαι. Χοχο. Οτι μαθω ενημερωνω εννοειτε. Τ γραφω κατι ωρες νωριτερα αλλα το μηνυμα μου πρεπει να περασει απο εγκριση. Χοχπχ.
Ακραιο θ παρουμε. Κεντρο θ μεινει οπως εχουμε εκτος αν κανει τπτ τσαλιμακια ο σμαρα απο θεμα χρημάτων εννοειτε και αλλαξουν πλανα. Τωρα ονομα που μπορει να ειναι κοντα δεν ξερω ας ερθει εκεινη την στιγμη.
- PaokPatraG4
Παντως απο τα ονοματα που εχουν ακουστει δηλαδη απο Ουριαρτε,Κουκ και Γκιμαραες Ντε Λεον ο Κουκ θα ηταν η καλυτερη λυση....απο οσο τον θυμαμαι στους βρωμοβαζελους ξεχωριζε σαν την μυγα μες στο γαλα....
Αυτο θα το αλλαζα παντως εγω γιατι γενικα ειμαστε κοντη ομαδα. Δεν γινεται δυο απο τους τρεις κεντρικους σου να ειναι κατω απο τα δυο μετρα. Προχωραμε και βλεπουμε, προσωπικη αποψη ειναι ετσι και αλλιως.aver4a έγραψε:Ακραιο θ παρουμε. Κεντρο θ μεινει οπως εχουμε εκτος αν κανει τπτ τσαλιμακια ο σμαρα απο θεμα χρημάτων εννοειτε και αλλαξουν πλανα. Τωρα ονομα που μπορει να ειναι κοντα δεν ξερω ας ερθει εκεινη την στιγμη.
Παντως οτι γραφεται στο Next Generation λες, αλλα τεσπα δεν θα το παιξω καχυποπτος οτι εισαι απο εκει.aver4a έγραψε:Ενας απο εσας ειμαι αδελφε. Αν ημουν ΜΜΕ θ ειχα κανενα σιτε η μπλοκ η σελιδα φβ κ θ τ εβγαζα εκει. Αρα απο εκει να καταλαβεις. Δεν μπορουσα να γραψω περισσοτερα για τον απλουστατο λογο μην χαλασει τπτ επειδη θελω το καλο για τον συλλογο. Περασε πολλα κυματα η υποθεση σαφρα. Καποιοι με ξερουν αλλα δεν μπορουν να φαντασουυν εδω μεσα πιο ειμαι. Χοχο. Οτι μαθω ενημερωνω εννοειτε. Τ γραφω κατι ωρες νωριτερα αλλα το μηνυμα μου πρεπει να περασει απο εγκριση. Χοχπχ.
Δεν το λεω για να σε θιξω εννοειται, απλα το παρατηρησα οτι οτι ανεβαινει εκει μετα απο λιγο ή πριν το γραφεις εδω μπορει να εχετε απλα την ιδια πηγη.
Oν τοπικ. Μεγαλη υποθεση ο καλος ακραιος με την υποδοχη του Σαφρα. Το ξερει καλα ο Καλμα για αυτο και λογικα επεμεινε στον συγκεκριμενο.
Παρακολουθησα τα ματς του τουρνουα που συμμετειχε ο Καλβο με την Κουβα. Μιλαμε για παρα πολυ καλο, δυνατο σερβις με ελαχιστα λαθη. Μακαρι να προσαρμοστει γρηγορα το παλικαρι και θα δουμε ωραια πραγματα.
Παρακολουθησα τα ματς του τουρνουα που συμμετειχε ο Καλβο με την Κουβα. Μιλαμε για παρα πολυ καλο, δυνατο σερβις με ελαχιστα λαθη. Μακαρι να προσαρμοστει γρηγορα το παλικαρι και θα δουμε ωραια πραγματα.
- paokovios1974
Απο ποδόσφαιρο πως τα πάμε?aver4a έγραψε:Ακραιο θ παρουμε. Κεντρο θ μεινει οπως εχουμε εκτος αν κανει τπτ τσαλιμακια ο σμαρα απο θεμα χρημάτων εννοειτε και αλλαξουν πλανα. Τωρα ονομα που μπορει να ειναι κοντα δεν ξερω ας ερθει εκεινη την στιγμη.
Οντοπικ.
Δικό μας και το 3ο σερί.
Ψάξτε τον δεύτερο .
Και οπως λενε και στο χωριο μου
Αντε γεια ρε.
Μόλις τώρα μπόρεσα να ακούσω-διαβάσω ότι έκλεισε το πουλέν μου...
ΣΑΦΡΑ ΑΛΑΝΙ @ΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΣΑΦΡΑ ΑΛΗΤΗ @ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

ΣΑΦΡΑ ΑΛΑΝΙ @ΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΣΑΦΡΑ ΑΛΗΤΗ @ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!