Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
αυτο που βλεπω με τον ελληνοαυστραλο ειναι οτι η μιση ευρωπη εχει στραμμενα τα ματια πανω του...
με 1-2 καλες και γεματες (απο αποψη υγειας) χρονιες στον ΠΑΟΚ (εφοσον ερθει) θα πεσουν σαν τα κορακια και οι οφελειμενοι ειτε μεινει ειτε φυγει θα ειμαστε εμεις...
με 1-2 καλες και γεματες (απο αποψη υγειας) χρονιες στον ΠΑΟΚ (εφοσον ερθει) θα πεσουν σαν τα κορακια και οι οφελειμενοι ειτε μεινει ειτε φυγει θα ειμαστε εμεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 10 Αύγ 2015, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σε Αυστραλέζικα δολλάρια είναι περίπου 330 χιλ. ευρώ.pilotos έγραψε:"""Σύμφωνα λοιπόν με ιστοσελίδα της Αυστραλίας, ο Δικέφαλος προσφέρει 500.000 δολάρια (περίπου 700.000 ευρώ) για την απόκτηση του Ελληνοαυστραλού παίκτη."""
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Ο άλλος... Νομίζει ότι στην Αυστραλία έχουν Euro
... έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από την Μπράγκα, θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ που προσέφερε 500 χιλιάδες ευρώ!
;););)
o
o
Επιστήμονες......
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Κοίταξε ειναι προσωπικές απόψεις αυτά αλλά ο Τζιόλης είναι ο
χειρότερος παίκτης που έχω δει στον ΠΑΟΚ, απειδή είναι αργός
και τρομερά κακός πασέρ, αλλά πέρα από αυτό η ομάδα στα χαφ
θέλει ταχύτητα προτιμώ να παίζει ο Χαρίσης και ο Σαββίδης και ο Αντόνις
ή όποιος άλλος έρθει παρα οι Μαντούρο και Τζιόλης, τρομεροί τραυματισμοί,
μηδαμινή προσφορά, υψηλά συμβόλαια.
I know.black death έγραψε:Σε Αυστραλέζικα δολλάρια είναι περίπου 330 χιλ. ευρώ.pilotos έγραψε:"""Σύμφωνα λοιπόν με ιστοσελίδα της Αυστραλίας, ο Δικέφαλος προσφέρει 500.000 δολάρια (περίπου 700.000 ευρώ) για την απόκτηση του Ελληνοαυστραλού παίκτη."""
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Ο άλλος... Νομίζει ότι στην Αυστραλία έχουν Euro
... έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από την Μπράγκα, θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ που προσέφερε 500 χιλιάδες ευρώ!
;););)
o
o
Επιστήμονες......

- john4serres
Μακάρι να κάνει πρόταση η μακαμπι τελ Αβίβ για τον γκολασα. Γουστάρω να τους πάρουμε τον Εραν Ζαχαβι. Εκπληκτικός παίκτης με 75 γκολ σε 100 περίπου ματς. Ενδιαφέρον έχει δείξει όμως και η τοτεναμ.
-
Φαντασου τι εχει να γινει οταν θα πανε να μετατρεψουν το υψος και το βαρος του...pilotos έγραψε:"""Σύμφωνα λοιπόν με ιστοσελίδα της Αυστραλίας, ο Δικέφαλος προσφέρει 500.000 δολάρια (περίπου 700.000 ευρώ) για την απόκτηση του Ελληνοαυστραλού παίκτη."""
Επιστήμονες......
6,5 μετρα και 150 κιλα θα τον βγαλουν τον ανθρωπο
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειναι μονο το θεμα η ταχυτητα...captaincaptain έγραψε:Κοίταξε ειναι προσωπικές απόψεις αυτά αλλά ο Τζιόλης είναι ο
Χρειαζεσαι και ταχυτητα αλλα θελει και μυαλο.
Ποια μηδαμινη προσφορα λες??Για το τζιολη??
Αλλον παιχτη βλεπεις αδελφε.Εδω και 3 χρονια το πιο σταθεροσ σου χαφ ειναι.Και επεται ο κατσε.επισης μη νομιζεις οτι και ο χαρισης ειναι ο μπολτ.
- Scientist@PAOK
Ace το νιώθεις το τσουναμι? Μονο την ψυχη σου χαλάς αδερφέ με το να ειρωνεύσαι οτι καλο προσπαθεί να χτιστεί στον ΠΑΟΚ και να μην έχεις υπομονή. Καποιοι έδω στο forum πάντα μεταδιδανε την αισοδοξία ακόμα και οταν είχε γίνει μια μεταγραφή, αυτη του Ολσεν. Γιατι απλά καθίσανε και ακούσανε την συνεντευξη του Αρνεσεν. Οποιος έχει επαγγελματική εμπειρία με Ευρωπαίους καταλαβαίνει τι σημαίνει προγραμματισμος. Φυσικά κάποιοι αλλοι αδερφοί μπορουν να συνεχισουν να προβάλλουν το μαύρο...Για να τους βοηθήσουμε...Ρίσκο μεταγραφές, δεν πήγαμε ακόμα αεροδρόμιο κτλ.
Φιλικά Πάντα για έναν ΠΑΟΚ μέγαλο.
Φιλικά Πάντα για έναν ΠΑΟΚ μέγαλο.

Πες το ψέματα.....PAOKhead έγραψε:Φαντασου τι εχει να γινει οταν θα πανε να μετατρεψουν το υψος και το βαρος του...pilotos έγραψε:"""Σύμφωνα λοιπόν με ιστοσελίδα της Αυστραλίας, ο Δικέφαλος προσφέρει 500.000 δολάρια (περίπου 700.000 ευρώ) για την απόκτηση του Ελληνοαυστραλού παίκτη."""
Επιστήμονες......
6,5 μετρα και 150 κιλα θα τον βγαλουν τον ανθρωπο

Με προλαβες....sourmenetes έγραψε:Δεν ειναι μονο το θεμα η ταχυτητα...captaincaptain έγραψε:Κοίταξε ειναι προσωπικές απόψεις αυτά αλλά ο Τζιόλης είναι ο
Χρειαζεσαι και ταχυτητα αλλα θελει και μυαλο.
Ποια μηδαμινη προσφορα λες??Για το τζιολη??
Αλλον παιχτη βλεπεις αδελφε.Εδω και 3 χρονια το πιο σταθεροσ σου χαφ ειναι.Και επεται ο κατσε.επισης μη νομιζεις οτι και ο χαρισης ειναι ο μπολτ.
Φανταστειτε στα αρδοσαιτ να εγραφαν :
"Παιχταρα χαφ φερνει ο αρνεσεν απ τη sidney f.c."
Μετα το πρωτο γκουγκλαρισμα θα βλεπαμε ντελ πιερο παιχτης στη σιδνευ θα ειχε φτασει το τοπικ τις 100 σελιδες σε δυο ωρες ο σερβερ θα ειχε πεσει μετα απο πολυ καιρο κατασκηνωσεις ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ στο αεροδρομιο ουρα τα αυτοκινητα μεχρι καλαμαρια
Μια φορα μπορουσαν να μας τρολαρουν τα αρδακια και δεν τα καταφεραν

"Παιχταρα χαφ φερνει ο αρνεσεν απ τη sidney f.c."
Μετα το πρωτο γκουγκλαρισμα θα βλεπαμε ντελ πιερο παιχτης στη σιδνευ θα ειχε φτασει το τοπικ τις 100 σελιδες σε δυο ωρες ο σερβερ θα ειχε πεσει μετα απο πολυ καιρο κατασκηνωσεις ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ στο αεροδρομιο ουρα τα αυτοκινητα μεχρι καλαμαρια

Μια φορα μπορουσαν να μας τρολαρουν τα αρδακια και δεν τα καταφεραν

- Lacedaemonian
Αυτος ο Αντωνης(αν και τα βιδεα δεν ειναι να τα εμπιστεύεσαι...) μιλάει με τη μπάλα!Αν ειναι και καλα στην υγεία του σε κανά 2 χρονια θα ειναι περιζήτητος!Εντυπωση μου εκαναν και οι δηλώσεις του Μουρινιο μετα το ματς που έπαιξε εναντίων του.....