Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
εχει πολυ πραμα ναι ,οπως καθε καλοκαιρι.. Εμενα με φοβιζει βεβαια το -φερνω 10 παικτες μαζεμενους επειδη εχω το κονε μαζι τους- μην τυχον βγουν μαπα , αλλα θα δουμε. τουλαχιστον φετος εχουμε καποιον που ξερει την δουλεια του.
Αν δεν εμπιστευτουμε και αυτον πλεον , δεν ξερω ποιον θα μπορεσουμε και αν ποτε εμπιστευτουμε αλλον ΑΔ..
Αν δεν εμπιστευτουμε και αυτον πλεον , δεν ξερω ποιον θα μπορεσουμε και αν ποτε εμπιστευτουμε αλλον ΑΔ..
- Trilofiotis
Εγώ θέλω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 εξτρεμ.
Αυτο, και ας μη παρουν τίποτα, έχω Στερητικό Σύνδρομο Εξτρεμ - ΣΣΕΞ.
Αυτο, και ας μη παρουν τίποτα, έχω Στερητικό Σύνδρομο Εξτρεμ - ΣΣΕΞ.
Αν μας κάτσει καμιά Γκέτεμποργκ ή καμιά Αμπερντίν δεν θα γελάσω καθόλουpaoktzis έγραψε: αν δεις τις ομαδες θα γελασεις οποτε με αυτην την ενδεκαδα περνας ανετα
-
ron-swanson
Χαριση Κοροβεση ποτε θα ανακοινωσουμε;
Αυτοι κανανε διακοπες, ενα μηνα καθονται. Απο αυριο προπονησεις
Αυτοι κανανε διακοπες, ενα μηνα καθονται. Απο αυριο προπονησεις
άσε ρε να μαζεύουμε μέρες μπονους στον ξερόλλα. τι βιάζεσαι; σύντομα κοντά μας θα είναι οι πιο πολλοί άλλωστε. ξεκινάει η προετοιμασία...
Γιαυτον τον ραικοβιτς εχει καποιος αποψη;
Ενας τυχαρπαστος σημερα μου ειπε οτι ο φρανκ θα φερει και ασιατη.
τραγικος παιχτης πολυ λιγοςobanebane έγραψε:Γιαυτον τον ραικοβιτς εχει καποιος αποψη;
θα ειναι τραγικο για την ομαδα να ξεκινησει προετοιμασια 18 ιουνιου που ακουγεται
-
paokpantou
η ομαδα θα ξεκινησει προετοιμασια 28 ιουνιου και οχι 18 αδερφε..ο ραικοβιτς ειναι ενας βαρυς και συναμα τσεκουρατος σεντερ μπακpaoktzis έγραψε:θα ειναι τραγικο για την ομαδα να ξεκινησει προετοιμασια 18 ιουνιου που ακουγεται
μακαρι να ειναι 28. αν ειναι 28 ρε παιδια σιγα το κακο ολες οι μεγαλες ομαδες ξεκινανε 5 ιουλη. μια εβδομαδα νωριτερα σιγα το κακοpaokpantou έγραψε:η ομαδα θα ξεκινησει προετοιμασια 28 ιουνιου και οχι 18 αδερφε..ο ραικοβιτς ειναι ενας βαρυς και συναμα τσεκουρατος σεντερ μπακpaoktzis έγραψε:θα ειναι τραγικο για την ομαδα να ξεκινησει προετοιμασια 18 ιουνιου που ακουγεται
-
paokpantou
και τον πρωτο προκριματικο στην ουσια θα τον παιξουμε σαν ματς προετοιμασιαςpaoktzis έγραψε:μακαρι να ειναι 28. αν ειναι 28 ρε παιδια σιγα το κακο ολες οι μεγαλες ομαδες ξεκινανε 5 ιουλη. μια εβδομαδα νωριτερα σιγα το κακοpaokpantou έγραψε:η ομαδα θα ξεκινησει προετοιμασια 28 ιουνιου και οχι 18 αδερφε..ο ραικοβιτς ειναι ενας βαρυς και συναμα τσεκουρατος σεντερ μπακpaoktzis έγραψε:θα ειναι τραγικο για την ομαδα να ξεκινησει προετοιμασια 18 ιουνιου που ακουγεται
- desperando
- Επικοινωνία:
το μαμησες και ψοφησεpaoktzis έγραψε:τραγικος παιχτης πολυ λιγοςobanebane έγραψε:Γιαυτον τον ραικοβιτς εχει καποιος αποψη;
Ραϊκοβιτς όταν ξεκίνησε στην Τσέλσι θεωρήθηκε ο Ιβάνοβιτς στα αριστερά. ψηλός, δυνατός και γρήγορος για το ύψος του με μεγάλο διασκελισμό αλλά όχι εκρηκτικός, δεν πήρε ευκαιρίες απο τον Μουρίνιο, όπως πολλά "παιδιά" του Άρνεσεν άλλωστε (Κακουτά, Μάτιτς κτλ κτλ). δανεικός αριστερά και δεξιά, έφτασε να παίζει βασικός στην Εθνική του, αλλά δεν είχε σε καμία περίπτωση την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν καθώς μιλούσαν για ένα τοπ-κλασ ταλέντο.obanebane έγραψε:Γιαυτον τον ραικοβιτς εχει καποιος αποψη;
παρόλα ταυτα, δεν παύει να είναι ένας αρκετά καλός αμυντικός με παραστάσεις απο πολύ σημαντικά πρωταθλήματα (πρεμιερ, μπουντεσλιγκα,ερεντιβιζιε) και με αναμφισβήτητα σωματικά προσόντα που σίγουρα αυτή τη στιγμή θα έπαιζε βασικότατος στον ΠΑΟΚ. δεν ξερει καντάρια μπάλας αλλά δεν είναι και άμπαλος (Σέρβος γαρ), έχει παίξει αγώνες και σαν αριστερό μπακ!
- GiorgosAtha
Αδερφέ δεν συμφωνώ μαζί σου... ούτε τραγικός είναι, ούτε λίγος.paoktzis έγραψε:τραγικος παιχτης πολυ λιγοςobanebane έγραψε:Γιαυτον τον ραικοβιτς εχει καποιος αποψη;
Βαρύς και τσεκουράτος ναι... όπως είπε και ένας αδελφός ποιο κάτω (αν και για το βαρύς έχω μια ένσταση... πόσο βαρύς μπορεί να είναι ένας παίχτης που έχει παίξει και αρ. μπακ σε επίπεδο Bundesliga?).
Άμπαλος ή λίγος όμως όχι. Αλλιώς ούτε στην Chelsea θα πήγαινε, ούτε βασικός στο HSV θα ήταν. Μη κοροιδευόμαστε...
Το "ασιάτης" δεν με χαλάει αρκεί να είναι παίχτης όνομα εκεί (άσχετα αν είναι νέος ή όχι)...
Γιατί και σαν επιχειρηματική κίνηση (η αγορά της Ασίας είναι τεράστια) δεν είναι κακή. Αν θες να μεγαλώσεις κοιτάς και για αυτό.
Και έχει κάτι καλές περιπτώσεις. Μια αναδρομή στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα -και κυριώς το Γερμανικό- θα σας πείσει.