16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω πιστευα οτι ο Νομποα ηταν μια ακομα τετοια περιπτωση.
kataramenos5 έγραψε: Το θεμα βεβαια ειναι αν θα μεινει και δε την κανει αλα Νατχο
και αργα η γρηγορα θα την εκανε.
Καλος παικτης με εξαιρετικη μπαλια αλλα οπως λεει κι ο Josh(tι γινεται ρε josh ποιος απ τους δυο μας μεταλλάχτηκε?) πολυ soft και μαλλον εξω απο τα θελω του Τουντορ.

Ντεσπε αν πιστευουμε οτι ο Τουντορ δε εμπιστευεται τα ματακια του και κανει οτι του ειπε καποιος Κλαους* ή καποιοι απ τη διοικηση το χασαμε το κορμι.

*Με βαση το τι εχει καταφερει ο καθενας στην καριερα του.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Τι έγινε ρε παιδιά, φεύγει κι ο Νομπόα;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ας διωξει και τον κοντο ο τουντορ
απλα για να φανει οτι ενεργει βαση σχεδιου και βαση αυτων που εχει δει ο ιδιος
οχι τι του εχουν πει οτι γινοτανε περισυ
διωξτε και καμια σαρδελα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

nothu έγραψε:Αυτό κατάλαβα. Μπορώ κι εγώ πολύ εύκολα ν αρχίσω να πετάω κατηγόριες και να κάνω υποθέσεις για χαρτάκια και συμβουλές.
σαν μαμημενος ελευθερος νους που ειμαι εχω κι εγω μια αποψη,ουτε πληροφοριες εχω ουτε τιποτα,απλα ετσι αποκωδικοποιει το δικο μου το κεφαλι τα γεγονοτα...συγνωμη
απο κει και περα δεν κατηγορησα τον κλαους αν ειπε αυτα που ειπε σε προπονητη,τ.δ ή διοικηση.

απλα λεω οτι οτουντορ διαλεγει για ενα τον ευκολο δρομο,καλυτερα με μαντουρο που δεν δημιουργει προβληματα παρα με νομποα που ειναι βαρυ πεπονι
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Και ο μαντουρο θα μας αποχαιρετησει λογικα..περιμενε να δουμε ντεσπε και μετα ας κρινουμε..και που ξες ..μπορει να φυγουν τζαβελες , σαλπιγγιδηδες...περιμενε τωρα αρχισε η σκουπα! ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

kataramenos5 έγραψε:Εγω πιστευα οτι ο Νομποα ηταν μια ακομα τετοια περιπτωση.

Ντεσπε αν πιστευουμε οτι ο Τουντορ δε εμπιστευεται τα ματακια του και κανει οτι του ειπε καποιος Κλαους* ή καποιοι απ τη διοικηση το χασαμε το κορμι.
αν καταφερε μεσα σε 10 μερεες που τους εχει στις προπονησεις να καταλαβει τοσα πολλα,να προσπαθησε να τους αλλαξει την νοοτροπια καιαυτοι δεν αλαζουν,τοτε τι να πω...αλλα δεν το πιστευω
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Άρα μαριονέτα κι ο Τούντορ. Άρα μαριονέτα κι ο Δανός. Όλοι κάνουν ότι τους λένε άλλοι πάλι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:αν θες να κανουμε σηζητηση πες το.
αν θες μονο να ειρωνευεσαι αλλου.
Θέλω. Από που ξέρεις ότι ο Κλάους ευθύνεται για την επικείμενη αποχώρηση Νομπόα?

Edit : Δε ξέρεις , απλά το υποθέτεις από ότι είδα σε άλλες απαντήσεις σου. Θέλει τέχνη όμως να εμφανίζουμε τις δικές μας υποθέσεις δίχως το πραγματικό απτό στοιχείο ως πραγματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 26 Ιούλ 2015, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

nothu έγραψε:Άρα μαριονέτα κι ο Τούντορ. Άρα μαριονέτα κι ο Δανός. Όλοι κάνουν ότι τους λένε άλλοι πάλι.
φιλε δεν ειναι μαριονετα ειναι ενα πλανο που συμφωνησε να δουλεψει
και οπως φαινεται και σωστα μεσα σε αυτο το πλανο
εχει ζητηθει να το πω κομψα
να αποτελεσουν παρελθον η πιο σωστω ενημερωθηκε οτι οσοι εχουν δημιουργησει προβληματα στον συλλογο δνε θα συνεχισουν
ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ
και πιστευω οτι οχι απλα συμφωνει αλλα σε διαφορετικη περιπτωση θα το ζητουσε ιδιος (βλ περειρα)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δε συμφωνώ μ αυτό. Και το λήγω εδώ.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Εύκολος δρόμος να διώξεις 5-6+ παίχτες, 11αδας ή σχεδόν 11αδας σε ένα καλοκαίρι;
Ο δύσκολος δρόμος ποιός είναι δηλαδή, να παίζεις μόνο με την Κ-17;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

nothu έγραψε:Άρα μαριονέτα κι ο Τούντορ. Άρα μαριονέτα κι ο Δανός. Όλοι κάνουν ότι τους λένε άλλοι πάλι.
θα σε παρακαλουσα με μενα να μην παιζεις αυτο το παιχνιδακι των δυο ακρων...ουτε μαριονετα ο τουντορ αλλα ουτε και γες μεν ο ΠΑΟΚτσης.
εχω αποψη (χωρις αυτο να σημαινει οτι η δικη μου αποψη ειναι και η σωστη)και θα την εκφρασω,οχι γιατι θελω να φυγει ο φρανκ και ο τουντορ,οχι γιατι δεν τους στηριω αλλα γιατι ετυχε σε καποιο θεμα να εχω διαφορετικη αποψη.
αυτο και τιποτα αλλο.
θα ηθελα μια διαφορετικη αντιμετοπιση σε παικτες οπως ο ρατς και ο νομποα...αυτο και τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ναι όταν πετάς κατηγορίες για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να περιμένεις να σου απαντήσουν. Δε σου είπε κανείς να μην έχεις αποψη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δεν ειναι κατηγοριες,απο μονος του ειπε οτι θα μιλησει στην διοικηση και τον προπονητη και καλα εκανε
απο κει και περα το μελλον θα δειξει αν οι αοπφασεις τουντορ ηταν σωστες ή οχι, σημερα μονο υποθεσεις μπορουμε να κανου
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας αυτό που λέει ο Ντεσπ .., στέκει μια χαρά σαν σκέψη!
Εγώ θα βάλω στο τραπέζι και το γεγονός ότι ΔΕΝ γουστάρει να παίζει σε μια χρεοκοπημένη χώρα που το μέλλον της φαίνεται δυσοίωνο! Μπορεί να μην γουστάρει την πόλη! Μπορεί να θέλει να πάει να παίξει σε μια ομάδα στο Μεξικό μαζί με φίλους του! Μπορεί να θέλει να πάει σε άλλο σύλλογο (Ρωσία ή Τουρκία όπως ακούγετε)! Μπορεί να μην γουστάρει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να ήρθε γι' αρπαχτή! Μπορεί ο Σάλπι να κανόνισε να τον διώξει ... :lol: , είναι πολλά τα μπορεί μάγκες! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΤΑΣΗ ΦΥΓΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ!
Υ.γ. Εγώ προσωπικά συγκλίνω στο ότι δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα λόγω της κατάστασής της!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 26 Ιούλ 2015, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”