ΑΨΟΓΟ!!!!! ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ....astronaut έγραψε:Εικονική μεταφορά στην παρουσίαση του Άγγελου & του πλάνου της νέας σεζόν.
Κ.Κ.
Καλημέρα, σε 2 λεπτά ξεκινά η παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Παρακαλώ χαμηλώστε τα κινητά σας.
(τικ τακ τικ τοκ)
Το λόγο έχει ο Πρόεδρος, κ. Ζήσης Βρύζας. Πρόεδρε..
Ζ.Β.
Με μεγάλη μου τιμή (η συγκίνηση έκδηλη στα μάτια του) σας παρουσιάζω τον Άγγελο, που τον επέλεξα κατόπιν ωρίμου σκέψεως, τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις επόμενες 2 σεζόν. (χειροκρότημα του κοινού)
Για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (λέει από μέσα του) -αλλά- Από πλευράς μου θα κάνω ότι περνά απ’το χέρι μου για να έχει ο Άγγελος ιδανικές συνθήκες εργασίας. (μούδιασε το κοινό)
Ο Άγγελος ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρει τις ανάγκες αυτού του υπέροχου ΛΑΟΥ, και ξέρει πως να κατακτά τίτλους. Το πλάνο είναι να χτίσουμε έναν ΠΑΟΚ με γερές βάσεις, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και που να αντέχει στο χρόνο & τις αναποδιές. (χειροκρότημα του κοινού)
Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποδέχτηκα την εισήγηση του Σβούρα να δώσουμε σημειολογικό χαρακτήρα στην εκκίνηση αυτής της προσπάθειας και γι’αυτό το λόγο η θεμελίωση του ΠΑΟΚ της Νέας Εποχής θα γίνει στο ίδιο μέρος που θεμελιώθηκε η περίφημη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. (μούδιασε το κοινό)
Ευχαριστώ που ήρθατε, πάντα χαίρομαι να βλέπω αγνά ΠΑΟΚτσάκια.
Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Ιδιοκτήτης, κ. Ιβάν Σαββίδης.
Ι.Σ.
Δεν σου είπα ότι όταν γράφουν οι κάμερες θα με λες Γιάννη και όχι Ιβάν?!
Άντε μη σε στείλω στα γκουλάγκ νεοχίπη με το λιγδιασμένο το μαλλί.
Ναστράβια σε όλους!
Συγχωρέστε με, αφαιρέθηκα. Σκέφτομαι τα εγκαίνια του νέου μου ξενοδοχείου.
Λοιπόν!
Τον Άγγελο τον ξέρετε καλύτερα από εμένα (τους κοιτάει στα μάτια και αυτοί του γνέφουν καταφατικά).
Ο κόσμος μ'έφαγε τ’αφτιά 2 χρόνια τώρα, και τον έφερα.
Γνωρίζω τις ικανότητές του και με τη βοήθεια της Παναγίας ελπίζω να τα πάει καλύτερα από τον Στέφενς και το Δώνη.
Στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. (τώρα γνέφουν καταφατικά από μόνοι τους)
Το μπάτζετ θα είναι όσο πρέπει. (συνεχίζεται η παλινδρομική κίνηση της κεφαλής)
Σας αφήνω τώρα να τα πείτε αναλυτικά με τον Άγγελο.
Λελεύω σας! Να είστε έξυπνοι και ζωντανοί! (χειροκρότημα του κοινού)
Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Προπονητής μας, κ. Άγγελος Αναστασιάδης
Α.Α.
(σηκώνει το κεφάλι σιγά-σιγά & ρίχνει μια αυστηρή ματιά στα αρδάκια)
Είναι τόσα πολλά αυτά που νοιώθω σήμερα... (ρίγη συγκίνησης στα απανταχού Αγγελόσκυλα)
Ευχαριστώ την Παναγιά που με αξίωσε να ξανα-αναλάβω αυτό το καράβι... (κλάμα τα Αγγελόσκυλα)
Δε χρειάζονται πολλά λόγια, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας... (στα πατώματα τα Αγγελόσκυλα)
Ξέρετε ποιός είμαι (και ξέρω ποιοί είστε αλλά το λέω από μέσα μου ως δείγμα καλών προθέσεων)... τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν... αυτή είναι η αποστολή μου (ντελίριο τα Αγγελόσκυλα)
Μπορούμε να προχωρήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Όποιος θέλει να σκαλίξει παλιές πληγές να το κάνει τώρα για να τελειώνουμε μιά και καλή με το παρελθόν... (σε θέση μάχης τα Αγγελόσκυλα)
![]()

Αναμένουμε και το μέρος 2ο