Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από nikolasf »

astronaut έγραψε:Εικονική μεταφορά στην παρουσίαση του Άγγελου & του πλάνου της νέας σεζόν.

Κ.Κ.
Καλημέρα, σε 2 λεπτά ξεκινά η παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Παρακαλώ χαμηλώστε τα κινητά σας.
(τικ τακ τικ τοκ)
Το λόγο έχει ο Πρόεδρος, κ. Ζήσης Βρύζας. Πρόεδρε..

Ζ.Β.
Με μεγάλη μου τιμή (η συγκίνηση έκδηλη στα μάτια του) σας παρουσιάζω τον Άγγελο, που τον επέλεξα κατόπιν ωρίμου σκέψεως, τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις επόμενες 2 σεζόν. (χειροκρότημα του κοινού)
Για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (λέει από μέσα του) -αλλά- Από πλευράς μου θα κάνω ότι περνά απ’το χέρι μου για να έχει ο Άγγελος ιδανικές συνθήκες εργασίας. (μούδιασε το κοινό)
Ο Άγγελος ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρει τις ανάγκες αυτού του υπέροχου ΛΑΟΥ, και ξέρει πως να κατακτά τίτλους. Το πλάνο είναι να χτίσουμε έναν ΠΑΟΚ με γερές βάσεις, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και που να αντέχει στο χρόνο & τις αναποδιές. (χειροκρότημα του κοινού)
Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποδέχτηκα την εισήγηση του Σβούρα να δώσουμε σημειολογικό χαρακτήρα στην εκκίνηση αυτής της προσπάθειας και γι’αυτό το λόγο η θεμελίωση του ΠΑΟΚ της Νέας Εποχής θα γίνει στο ίδιο μέρος που θεμελιώθηκε η περίφημη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. (μούδιασε το κοινό)
Ευχαριστώ που ήρθατε, πάντα χαίρομαι να βλέπω αγνά ΠΑΟΚτσάκια.

Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Ιδιοκτήτης, κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ι.Σ.
Δεν σου είπα ότι όταν γράφουν οι κάμερες θα με λες Γιάννη και όχι Ιβάν?!
Άντε μη σε στείλω στα γκουλάγκ νεοχίπη με το λιγδιασμένο το μαλλί.

Ναστράβια σε όλους!
Συγχωρέστε με, αφαιρέθηκα. Σκέφτομαι τα εγκαίνια του νέου μου ξενοδοχείου.
Λοιπόν!
Τον Άγγελο τον ξέρετε καλύτερα από εμένα (τους κοιτάει στα μάτια και αυτοί του γνέφουν καταφατικά).
Ο κόσμος μ'έφαγε τ’αφτιά 2 χρόνια τώρα, και τον έφερα.
Γνωρίζω τις ικανότητές του και με τη βοήθεια της Παναγίας ελπίζω να τα πάει καλύτερα από τον Στέφενς και το Δώνη.
Στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. (τώρα γνέφουν καταφατικά από μόνοι τους)
Το μπάτζετ θα είναι όσο πρέπει. (συνεχίζεται η παλινδρομική κίνηση της κεφαλής)
Σας αφήνω τώρα να τα πείτε αναλυτικά με τον Άγγελο.
Λελεύω σας! Να είστε έξυπνοι και ζωντανοί! (χειροκρότημα του κοινού)

Κ.Κ.
Το λόγο έχει ο Προπονητής μας, κ. Άγγελος Αναστασιάδης

Α.Α.
(σηκώνει το κεφάλι σιγά-σιγά & ρίχνει μια αυστηρή ματιά στα αρδάκια)
Είναι τόσα πολλά αυτά που νοιώθω σήμερα... (ρίγη συγκίνησης στα απανταχού Αγγελόσκυλα)
Ευχαριστώ την Παναγιά που με αξίωσε να ξανα-αναλάβω αυτό το καράβι... (κλάμα τα Αγγελόσκυλα)
Δε χρειάζονται πολλά λόγια, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας... (στα πατώματα τα Αγγελόσκυλα)
Ξέρετε ποιός είμαι (και ξέρω ποιοί είστε αλλά το λέω από μέσα μου ως δείγμα καλών προθέσεων)... τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν... αυτή είναι η αποστολή μου (ντελίριο τα Αγγελόσκυλα)

Μπορούμε να προχωρήσουμε στις ερωτήσεις σας.
Όποιος θέλει να σκαλίξει παλιές πληγές να το κάνει τώρα για να τελειώνουμε μιά και καλή με το παρελθόν... (σε θέση μάχης τα Αγγελόσκυλα)

:mrgreen: :nairepaok:
ΑΨΟΓΟ!!!!! ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ .... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αναμένουμε και το μέρος 2ο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τελικα ισως να μην ηταν τυχαιο που ξανασυναντηθηκαν ο Αγγελος με τον Ιβαν 20 μερες μετα. Θα ζητηθηκε λιστα με το πρωτο κυμα παιχτων που δεν του κανουν και με την αφιξη του Ιβαν πλεον μπορει να καθοριστει ενα μπατζετ για τους αντικαταστατες, ωστε να τρεξουν οι μεταγραφες. Για τους υπολοιπους που δεν εχει αποψη πριν τους δει στο χορτο, λογικα αργοτερα θα εισηγηθει.
Αρα ισως ο χρονος που περασε δεν ηταν χαμενος, αφου ηταν επιβεβλημενο να συνταχθει πρωτα μια αρχικη εισηγηση απο τον Αγγελο. Βεβαια εκτος απο τα DVD, θα ειχε ιδια αποψη για τους περισσοτερους, αφου τους εχει αντιμετωπισει και γενικα παρακολουθουσε ΠΑΟΚ τοσα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Antegiannhs

Δημοσίευση από Antegiannhs »

Γεια σας μάγκες από την Ελβετία. Λοιπόν για τον Άγγελο. Επειδή φοβάμαι λίγο για την εξέλιξη αυτής της ιστορίας , Άγγελε για μία φορά ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσεις , αν σου έχουν πει ότι το μπάτζετ θα είναι μειωμένο ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσεις.Αν σου φέρουν παίχτες που δεν θέλεις ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσεις. Φοβάμαι το ενδεχόμενο να μας απογοητεύσουν οι μεταγραφικές κινήσεις και να αρχίσουν τα παπαγαλάκια πάλι, "τον Ανδράλα και τον Σκαρμούτσο έφερε πάλι γιατί δεν μπορεί να δουλέψει με μεγάλα ονόματα". Για μια φορά πες στον κόσμο αν δεν σε αρέσει κάτι και μην βάλεις και πάλι πλάτη στη διοίκηση, γιατί πάλι θα σε φτύνουν όταν σε διώξουν. Αυτά...
Α , ρίξε και κάνα χαστούκι όπως μόνο εσύ ξέρεις ,ακόμα και στον Ιωάννη αν χρειαστεί, μπας και ξυπνήσουν εκεί μέσα γιατι πιάσαμε μέσα Ιούνη...
(Μακάρι να μην επαληθευτεί τίποτα από τα παραπάνω)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Χωρίς πλάκα, αδέρφια, το καραγουστάρω αυτό το τόπικ. Έχει σπάσει το αμπαλαεαόμετρο.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Τώρα που επέστρεψε ο Άγγελος τα γατάκια τύπου Πετρωτού & Κόλκα θα ψάχνουν την είδηση με το τουφέκι.
Μόνο ένας (επιστρέφει και) θα είναι large...

[youtube]dGeiqY8PWPY[/youtube]

[youtube]w-OSgQnChCQ[/youtube]

:mrgreen: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Τι σχηματισμο προτιμάει τα τελευταια χρόνια?το παράτησε το 3-5-2?
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

karlat85 έγραψε:Τι σχηματισμο προτιμάει τα τελευταια χρόνια?το παράτησε το 3-5-2?
Καλο!!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αν ρωτησεις τον Αγγελο αυτη την ερωτηση πριν απο οποιοδηποτε παιχνιδι θα σου ριξη σιγουρα μια απο τις κεραυνοβολες ματιες του εκεινες που κλεινει σχεδον το ενα ματι και το αλλο φτανει πιο ψηλα και απο το μετωπο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και αυτο τωρα ειναι μαγκια που θα κανει ο αγγελος? να φανταστω οτι ειναι μεγαλο προσον για καποιον προπονητη να μπορει να παρει τετοιο υφος
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

paokovios1974 έγραψε:Αν ρωτησεις τον Αγγελο αυτη την ερωτηση πριν απο οποιοδηποτε παιχνιδι θα σου ριξη σιγουρα μια απο τις κεραυνοβολες ματιες του εκεινες που κλεινει σχεδον το ενα ματι και το αλλο φτανει πιο ψηλα και απο το μετωπο
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

ttarkin έγραψε:
karlat85 έγραψε:Τι σχηματισμο προτιμάει τα τελευταια χρόνια?το παράτησε το 3-5-2?
Καλο!!!!
Εεεεε βέβαια!
Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το πρωτοποριακό σύστημα παίζουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εμεις ειμαστε μεγαλο πρωταθλημα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

desperando έγραψε:και αυτο τωρα ειναι μαγκια που θα κανει ο αγγελος? να φανταστω οτι ειναι μεγαλο προσον για καποιον προπονητη να μπορει να παρει τετοιο υφος
despe ακομα δεν εχεις ξεπερασει την αποπομπη στεφενς?Τι να κανουμε τωρα δηλαδη,εγω πιο πολυ χαβαλε πηγα να κανω με την περιγραφη του βλεμματος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ναι δεν μπορω να κοιμηθω απο τοτε που τον διωξανε γιατι εχασα και το μεροκαματο. :lol: ...ε ρε τι διαβαζουμε

για αλλη μια φορα εισαι εριστικος και προσπαθεις να δημιουργησεις θεμα εκει που δεν υπαρχει οπως κανεις 6 μηνες τωρα απο τοτε που εγινες μελος.
βεβαια το λαθος ειναι δικο μου που δεν ειδα εξ αρχης σε ποιον απαντουσα,αν ειχα δει οτι το σχολιο ηταν απο σενα δεν θα ειχα κανει το λαθος να απαντησω.
ελπιζω να ηταν το πρωτο και τελευταιο μου τετοιο λαθος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

koylispontios έγραψε:
ttarkin έγραψε:
Καλο!!!!
Εεεεε βέβαια!
Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το πρωτοποριακό σύστημα παίζουν.
H Juve κάτι τέτοιο δεν παίζει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”