Ανεκδοτά Δάσκαλε, με όλον τον σεβασμό, αλλά αν ήμουν στη Βραζιλία τώρα, θα σε έβριζα.
Δεν ξέρει ο φίλος ή η φίλη του forum μας που βρίσκεται στη Βραζιλία, πού θα γίνουν οι αγώνες, ενώ τώρα με εμένα θα τα μάθει όλα. Ακόμα και το τηλέφωνο του σταδίου, σε περίπτωση που χαθεί ο φίλος ή η φίλη (πράγμα δύσκολο, γιατί δίνω και τη διεύθυνση του σταδίου).
ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ (με πληροφορίες για τους χιλιάδες φίλους μας στη Βραζιλία που με τη σιωπή τους εκτιμούν τη προσπάθειά μου) ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ (όχι το μονότονο μπλε φυσικά)
Group B: Netherlands - Chile 19:00 (13:00 Local Time)
City: São Paulo
Stadium : Arena Corinthians
Stadium Address: Avenida Miguel Ignácio Curi, 111 - Vila Carmosina, São Paulo
Telephone: +55 11 2095-3000
Group B: Australia - Spain 19:00 (13:00 Local Time)
City: Curitiba
Stadium: Arena da Baixada
Stadium Address: Avenida Presidente Getúlio Vargas, 1895 - Água Verde
Stadium Telephone: +55 41 2105-5600
Group Α: Cameroon - Brazil 23:00 (17:00 Local Time)
City: Brasilia
Stadium: Estádio Nacional Mané Garrincha
Stadium Address: Asa Norte, Brasília - DF,
Stadium Telephone: +55 61 3313-5902
Group A: Croatia - Mexico (17:00 Local Time)
City: Recife
Stadium: Arena Pernambuco
Stadium Address: São Lourenço da Mata (Λίγο έξω από την πόλη Recife)
Stadium Telephone: -
Επειδή δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο για την Arena Pernambuco, θα σας δείξω μια bonus εικόνα για να αναγνωρίσετε το στάδιο όταν το δείτε:
Όπως παρατηρούμε, καθώς αρχίζουν οι 3οι αγώνες των ομίλων, οι αγώνες του ίδιου ομίλου ξεκινούν και οι δύο ταυτόχρονα, σε μια ένδειξη καθαρότητας του Mundial. Οπότε, κάθε μέρα θα έχουμε 4 αγώνες και τους 2 μεταξύ τους ταυτόχρονα, στις 19:00 και στις 23:00 ώρα Ελλάδος και 13:00 και 16:00 ή 17:00 ώρα Βραζιλίας.