66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natcho
Μην στεναχωριέστε.... Θα φύγει από εδώ αφού κρεμάσει παπούτσια!!! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
σιγα τον παιχτηZamanFou έγραψε:Δεν μπορω να τον χαιρετησω το καλοκαιρι ρε γμτ..Απλα,δεν μπορω..!!
Ειναι σαν να δεινεις σε ενα παιδακι παγωτο να γλυφει 2-3 φορες και να του το αρπαζεις να το πετας κατω με μισος και να το πατας απο πανω να σπασει το χωνακι..
- Kostomanolis
Να'χα μια πάστα τώρα... Σοκολατίνα σκέφτομαι...zizu10 έγραψε:Αλλη παστα ποδοσφαιριστη....

Πάντως σοβαρά... Τι ενέργειες γίνονται από τον ΠΑΟΚ για να κρατήσει αυτό τον παικταρά και μετα το καλοκαίρι (ανεξάρτητα τι μπουρδελ@ πρωτάθλημα έχουμε); Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε...

Εγώ συμβιβάζομαι και με 2-3 ακόμα.tad έγραψε:.....
υποσ1.
φέρτε μου 4-5 τέτοιους και βάλτε δίπλα τους νέους, γρήγορους με όρεξη για μπάλα νέους ...
......

Κακά τα ψέματα. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται με μεγάλους (και ακριβούς) παίκτες.
Το έχω ξαναγράψει, αλλά φαντάζεστε τους αγώνες μας με την Μπενφίκα, με τον Νάτχο και τον Αντελίνιο στο γήπεδο;
Από κει και πέρα, πιστεύω ότι δεν θα αντισταθεί στα εκατομμύρια και την αίγλη του Ιταλικού πρωταθλήματος.
Πιστεύω ότι και περισσότερα να του δώσει ο Ιβάν, πάλι θα φύγει.
Αναγνωρίζω πάραυτα, το ΜΗ μισθοφορικό του πέρασμα από την ομάδα μας.
Καλά θα ήταν να μείνει, αλλά ...
Δεν θα μπορουσες να τα "πεις" καλυτερα...tad έγραψε:Είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι εννοούσαμε τόσο καιρό όταν φωνάζαμε ότι η ομάδα χρειάζεται μεγάλους χαφ γιατί χωρίς τέτοιους δεν μπορείς μεγάλους στόχους ...
Μετά τον Πάμπλο μας έλειπε η ποιότητα και εσύ την έχεις άφθονη ... Είσαι και εκτός φόρμας
Επίσης προσφέρεις πολύτιμη υπηρεσία για να μην μας λένε οι άμπαλοι συνοπαδοί μας για "καλούς" υποτίθεται παίχτες που φέρνουν οι γνωστοί άγνωστοι της ΠΑΕ ...
για εμένα είσαι απλά ένας αντάξιος για τον ΠΑΟΚ παίχτης σε όλα σου ...
ποιότητα, νοοτροπία, επαγγελματισμός ... !!!!!
υποσ1.
φέρτε μου 4-5 τέτοιους και βάλτε δίπλα τους νέους, γρήγορους με όρεξη για μπάλα νέους ...
υποσ2.
προς όλα τα παιδιά των ακαδημιών και κυρίως τους χαφ ... αυτός είναι το πρότυπό σας ... σε όλα του !!!
είστε τυχεροί γιατί έχετε μπροστά σας ζωντανό τόσο αυτόν όσο και τον Γκαρσία ... σε αυτούς πρέπει να μοιάσετε
τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο
Μπραβο.
- trel@menos
τι ενεργειες? καμια προσευχη να ναι ψυχικα διαταραγμενος και να αποφασισει να μεινει στο σουπερλιγκ. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μπορει να τον κρατησει.Kostomanolis έγραψε:Να'χα μια πάστα τώρα... Σοκολατίνα σκέφτομαι...zizu10 έγραψε:Αλλη παστα ποδοσφαιριστη....![]()
Πάντως σοβαρά... Τι ενέργειες γίνονται από τον ΠΑΟΚ για να κρατήσει αυτό τον παικταρά και μετα το καλοκαίρι (ανεξάρτητα τι μπουρδελ@ πρωτάθλημα έχουμε); Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε...

θελω να δω τι θα πεις μετα την νικη-προκριση με τον γαυρουλη στην ΤΟΥΜΠΑ για την ατμοσφαιρα,και τελικο αμα το σηκωσουμε θε΄λω να δω αντιδρασεις σου με τον κοσμο.παντως αμα τυχει και το σηκωσουμε απο την τρελα του θα βρει λιμανι σε μας!!!!

- Μπαρκαρούτσος
Πιστεύω ότι τώρα που έμαθε πως θα 'ναι sold-out το γήπεδο, θα 'ναι για τις επόμενες 8 μέρες με την *ούτσα σηκωμένη!
Αν κάποιος τον έχει φίλο στα social media, ας του δείξει τα παρακάτω video:
Αν κάποιος τον έχει φίλο στα social media, ας του δείξει τα παρακάτω video:
guardian4 έγραψε:Κερκιδα 9 χρονια πριν, 2005. Παρτε κερκιδες 4-5-6-7
[youtube]HaHeIBJjaoc[/youtube]
Κερκιδα 15 χρονια πριν
[youtube]T7cdfRjGy_M[/youtube]
barlow4 έγραψε:σιγα τον παιχτηZamanFou έγραψε:Δεν μπορω να τον χαιρετησω το καλοκαιρι ρε γμτ..Απλα,δεν μπορω..!!
Ειναι σαν να δεινεις σε ενα παιδακι παγωτο να γλυφει 2-3 φορες και να του το αρπαζεις να το πετας κατω με μισος και να το πατας απο πανω να σπασει το χωνακι..
Μπαρλοου , θα τρολαρεις φυσικα ετσι??

- Aureliano Buendia
Είμαι ικανός να σου στέλνω λουλούδια και να σου κάνω καντάδα κάθε μέρα για να μείνεις.
Τόσο μα τόσο καιρό μιλάμε για τους πολυθρύλητους "παίκτες που σε ανεβάζουν επίπεδο"
Εν τέλει δεν είναι θεωρητικές έννοιες αυτοί οι παίκτες.
Υπάρχουν όντως και ένας από αυτούς φορά το νούμερο 66.
Τόσο μα τόσο καιρό μιλάμε για τους πολυθρύλητους "παίκτες που σε ανεβάζουν επίπεδο"
Εν τέλει δεν είναι θεωρητικές έννοιες αυτοί οι παίκτες.
Υπάρχουν όντως και ένας από αυτούς φορά το νούμερο 66.
Μόνο να υπογράψει πριν αρχίσουν τα μπάνια και δει η κυρά τα κορμιά που λιάζονται εκεί γιατί θα τραβήξει ένα ΟΧΙ πιο μεγάλο από της 28 Οκτωβρίου.xlebouras έγραψε:https://twitter.com/PAOK_FC/status/453488115194159104/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=PAOK_FC&utm_content=453488115194159104
Ελατε καρντασια εκλεισε το θεματακι

Πω ρε πστη μου, ζήλεψα άγρια τώρα! Ρε Μπίμπρας, ρε αγορίνα μου, πού θα βρεις καλύτερα; Δεν έχει αλλού σαν τον ΠΑΟΚ, λέμε!xlebouras έγραψε:https://twitter.com/PAOK_FC/status/453488115194159104/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=PAOK_FC&utm_content=453488115194159104
Ελατε καρντασια εκλεισε το θεματακι