Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Sera4 »

δηλαδη ειναι θεμα πολιτικης και οχι καποιου τραυματισμου?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

sera τραυματισμο δε νομιζω στην εθνικη του ιτανζ βασικος ηταν στα τελευται παιχνίδια...γεμισαμε μουνδιαλικους...μπραζουκα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωχωχωχ,,,,Ενόχ!

http://www.camfoot.com/eyong-enoh-et-fr ... uable.html

πάνω κάτω αναλύει το γιατί ο Ενόχ δεν παίζει.

Προσωπικά, αν αυτή η αρδ που βγήκε παντού (και με προκαλεί απορία) ισχύει και δεν είναι ένα γιορτινό..αστείο :twisted: , τότε ξεκινάμε καλά, πολύ καλά!!!

Μανιακέ, σόρρυ ρε μαν, αλλά ο Βιτόλος στα καλύτερα του και αν τον φτάνει....

Δεν λέω ότι είναι αμαν και τι, αλλά είναι ένας μικρός De Jong κατα την άποψη μου.....

Για τον Μέρτενς τα είπαμε. ο τύπος κεντάει. δεν έχει όντως το γκόλ όπως ο Παρτιζάνος, αλλά επειδή έχω ένα χρόνιο "κόλλημα" με το Ολλανδικό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είναι απο τους πιο τεχνικούς μέσους που έχουμε δει ποτέ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Σοβαρά τώρα. Θα χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να κοντρολάρει τη μπάλα!!! :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 24 Δεκ 2013, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μας εβαλες εκει τα γαλλικα και περιμενεις να βγαλουμε ακρη? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μετα τον τραυματισμο του που ηταν πριν απο 1,5 χρονο περιπου επαιξε χωρις κανενα προβλημα στο πιο απαιτητικο πρωταθλημα του κοσμου και σε μια αρκετα καλη ομαδα.
το οτι φετος παιζει με την δευτερη ομαδα ειναι αποκλειστικα θεμα προπονητη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ και να μην ξερεις γαλικα και πιανο ? πλακα με κανεις ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α ρε, κάνε ένα γκουγκλ τρανσλειτ. :opaokara: :opaokara:

να συμπληρώσω στο παραπάνω κείμενο του λινκ, ότι ο Ντε Μπούρ εμπιστεύεται κυρίως τον αειθαλή Πόουλσεν και δίπλα του ή Ντε Γιόνγκ που έχει όλο το κέντρο ή Σόνε και μπρστά τους μετά τη φυγή του Έρικσεν ένα πουλενάκι που κάποτε είχα ποστάρει εδώ, τον Σερέρο.....

Γενικά, ο Άγιαξ πολλά ματς τα παίζει χωρίς 6αρι αλλά με 2 8αρια./.....

eorptol έγραψες!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλα μη βαρατε kgeo... :D :mrgreen: θα τον δουμ αν ερθει μακαρι..απλα μην περιμενει κανεις επιθ πρωτοβουλιιες κλπ και κραζει μετα// ο βιτ για μενα αριστος στο ρολο του...και τωρα θα τον ηθελα ..τεσπα

..φορακλα.....
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μεταφραση και γρηγορα παρακαλω....
και οχι απο google
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειμαι των αγγλικων περισσοτερο τσαι και συμπαθεια... 8-)

με εβαλες ξεσκονισα τα γαλλικα μου την εβγαλα την ακρη μου τελικα...οντως απλα φαινεται να ειναι τελειως εκτος πλανων...οποτε καλως να ορισει...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Βλέπω το ρόστερ του Άγιαξ και τις ηλικίες των υπολοίπων παικτών. Τέσσερις παίκτες πάνω από τα 24, το βασικό δεκάρι Σένε (27), ο βασικός σέντερ μπακ Μοϊσάντερ (28), ο γνωστός και μή εξαιρετέος Πάουλσεν (33) και ο τερματοφύλακας (27). Νομίζω ότι ο Ενόχ είναι ήδη «ηλικιωμένος» γι' αυτή την ομάδα, όχι ιδιαίτερα γρήγορος και του μένουν 18 μήνες συμβολαίου, που πάει να πει αν δεν τον πουλήσουν τώρα ή το καλοκαίρι, θα φύγει και τζάμπα. Στη θέση του παίζει το δανέζικο πίτμπουλ που έστω και στα 33 είναι σαφώς ποιοτικότερος και του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Υποθέτω ότι τότε ή θα αγοράσουν αντικαταστάτη ή θα προωθήσουν κανένα πιτσιρικά (π.χ. τον 17χρονο Ρίντεβαλντ που έκανε ντεμπούτο για δέκα λεπτά προχθές και έβαλε δυο γκολ!). Συνοπτικά, πολύ καλή προσθήκη, αν γίνει, καθώς δίνει δύο τρία στοιχεία που λείπουν από την ομάδα.

ΥΓ: Κάθομαι και γράφω μια ώρα, και τα έγραψε σε δυο σειρές ο K_geo. :D Εύγε στη νέα γενιά!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

O Enoh ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πουλαίν του Γιολ όταν ήταν στον Άγιαξ.Όταν ανέλαβε ο Ντε Μπουρ (και επειδή ο Enoh,έπρεπε να πουληθεί γιατί έτσι λειτουργεί ο Άγιαξ) Πήγε στην Φούλαμ (και πάλι με προπονητή τον Γιολ),όπου έπαιξε και γύρισε στον Άγιαξ,όπου προπονητής είναι ακόμη ο Ντε Μπουρ και ο Enoh είναι πλέον 27 (παππούς για τον Άγιαξ) και γ αυτό δεν παίζει.

Τώρα εντάξει για την σύγκριση με τον Βιτόλο..Δεν θέλω να σχολιάσω καν.Ίδια πράγματα κάνουν στο γήπεδο,αλλά ο ένας είναι μία κλάση πάνω απ τον άλλο.Τουλάχιστον.Ο παίκτης σίγουρα δίνει στοιχεία που λείπουν από την ομάδα και κυρίως από την πολύ soft μεσαία γραμμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Τρί 24 Δεκ 2013, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ενόχ και Ντε Μπουρ : Ανεξήγητο
Επιστρέφοντας από το Άμστερνταμ, μετά τη νίκη του Καμερούν επί της Τυνησίας και την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ του 2014, οι οπαδοί του Άξιαξ εξακολουθούν να αναρωτιούνται για το λόγο του παραγκωνισμού του διεθνούς Καμερουνέζου Ενόχ, που είναι αδιαμφισβήτητος βασικός για τα «Λιοντάρια» του Καμερούν.
Η Φούλαμ ευχόταν κυρίως να διατηρήσει τον παίκτη μετά τους έξι μήνες που πέρασε τον περασμένο χειμώνα. Αλλά, ο Άγιαξ επιθυμούσε μια οριστική συμφωνία ανάλογη με την ποιότητα του παίκτη. Η μεταγραφή δεν έγινε και ο Ντε Μπούρ έδειξε στον Ενόχ πως δεν τον υπολογίζει προς χρήση και ο χρόνος του στον Άγιαξ είχε τελειώσει.
Ερωτώμενος την 26η Σεπτεμβρίου, ο Ντε Μπουρ επανέλαβε πως ο Ενόχ δεν ήταν απαραίτητος και πως ήταν η τέταρτη επιλογή στη θέση του : « Ο Ενοχ είναι η τέταρτή μου επιλογή. Του το είπα καθαρά πως δεν έχει επί του παρόντος μέλλον στον Άγιαξ. Είναι η επιλογή μας. Και αυτό με ενοχλεί προσωπικά, αλλά όχι τόσο ώστε να αλλάξω την απόφαση. Εγώ έκανα την επιλογή. Δεν έγινε λόγω κάποιας πίεσης που δέχθηκα.
Πάντως, ο Άγιαξ δεν μπορεί να ξεχωρίσει από τους αντιπάλους του. Η άλλοτε κραταιά ομάδα του πρωταθλήματος, νιώθει την ανάσα πολλών αντιπάλων. Και θα μπορούσαμε να πούμε πως οι επιλογές των ανθρώπων, τους καθιστούν υπεύθυνους.
Ο παίκτης πάντως το φιλοσοφεί : «Ο Ντε Μπουρ είναι ο προπονητής μας και είμαι απλώς ένας παίκτης.» Διαβεβαιώνει πάντως πως θα δώσει τα παιχνίδια με την αναπληρωματική ομάδα και θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί αν του ζητηθεί. Για το αν θα κληθεί στην ομάδα το χειμώνα, ξεκαθαρίζει πως μόνο ο Θεός γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Ένα μέλλον που περνά από τη Βραζιλία του 2014 με την Εθνική ομάδα του Καμερούν…

ΥΓ. Άντε γεια ρε. ΚΑΙ Γαλλική κουλτούρα στο paokmania. A Bientot!
B&W

Δημοσίευση από B&W »

hasio_john έγραψε:"""Η καριέρα του Ενό ξεκίνησε καθοδική πορεία την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα να κοπει από το ρόστερ του Άγιαξ. Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν με προβλήματα, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε 2,5 μήνες εκτός."""

Όλοι οι σακάτες που έχουν καθοδική πορεία, ας έρθουν στον μεγάλο ΠΑΟΚ για να τον πάνε ψηλότερα! :|
Τον Πάμπλο Γκαρσία τον αποκτήσαμε ελεύθερο και ενώ δεν του έκανε πρόταση συμβολαίου η Οσασούνα μετά τον δανεισμό του από τη Ρεάλ! Οι οιωνοί για τον 27χρονο Ενό είναι καλύτεροι!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

O Enox εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Και οποιοδήποτε χάφ τέτοιου τύπου. Προτιμώ jubilei δηλαδή χάφ δυνατά και γρήγορα τα οποία ξέρουν Μπαλα.

Εάν ο στεφενς όμως θέλει το ένα χάφ να είναι αμυντικό σκυλί γρήγορο έτσι ώστε να ανεβάζει τα μπακ,το άλλο χάφ + τους 4 της επίθεσης τότε εγώ πάω πάσο

Εμένα αυτοί οι παίχτες ποτέ δεν μου άρεσαν γιατί δημιουργούν πρόβλημα απέναντι σε καλούς αντιπάλους που πιέζουν ψηλά. Δεν είναι καλοί στην υποδοχή της μπάλας και προώθηση παιχνιδιου. Ο Μακελελε παράδειγμα ήταν σπουδαίος γιατί πέρα από σκύλος ήξερε και Μπαλα. Και μην ξεχνάμε βέβαια ποιος τον αντικατέστησε στην Ρεάλ που έκανε το λάθος να τον αφήσει να φύγει

Τέλος πάντων ... Από το τίποτα που έχουμε τώρα θα τον δεχτούμε και αυτόν :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”