Αυτές είναι οι δυνατότητες του συγκεκριμένου παίκτη. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Τον πήραμε πολύ ακριβά από την Καρπάτι αν αναλογιστεί κανείς ότι έληγε και το συμβόλαιο του.slidar έγραψε:Πως γίνεται παίχτες με ποιότητα στον ΠΑΟΚ να μην μπορούν να αποδώσουν ούτε το 20% των δυνατοτήτων τους .. Είναι κάτι που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ..
9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Εμένα πάντως μου αρέσει, έχει συγκεκριμένες αρετές που δεν τις βρίσκεις στον καθένα, είναι λίγο ακατέργασος σε σχέση με τακτική αλλά δεν είναι αυτός που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν έχει ούτε τις παραστάσεις ούτε την εμπειρία και είναι άδικο να ζητάμε να γίνει ηγέτης απο το 1ο εξάμηνο.
Το γεγονός οτι απο την απέναντι πλευρά δεν τραβάει η ομάδα του δυσκολεύει περισσότερο το έργο του.
Θα ημουν αυστηρότερος αν η ομάδα δούλευε ρολόι και αυτός ήταν η μοναδική παραφωνία. Είναι ενα καλό γρανάζι που μέσα στη χρονιά θα σου πάρει 6-7 ματς μόνος του. Αν είχαμε 4-5 ακόμη τέτοιους θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Το γεγονός οτι απο την απέναντι πλευρά δεν τραβάει η ομάδα του δυσκολεύει περισσότερο το έργο του.
Θα ημουν αυστηρότερος αν η ομάδα δούλευε ρολόι και αυτός ήταν η μοναδική παραφωνία. Είναι ενα καλό γρανάζι που μέσα στη χρονιά θα σου πάρει 6-7 ματς μόνος του. Αν είχαμε 4-5 ακόμη τέτοιους θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Και να ακούσεις σφύριγμα, ΔΕΝ σταματάς.
Μπαίνεις με τη μπάλλα στα δίχτυα.
Μπαίνεις με τη μπάλλα στα δίχτυα.
- sourmenetes
- Moderator
-
Dimg4
Σημερα ειναι απο αυτα τα ματς που ανεβαινεις επιπεδο. Μη σε δω να εξαφανιζεσαι
- navigator11
sernikos έγραψε:Εμένα πάντως μου αρέσει, έχει συγκεκριμένες αρετές που δεν τις βρίσκεις στον καθένα, είναι λίγο ακατέργασος σε σχέση με τακτική αλλά δεν είναι αυτός που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν έχει ούτε τις παραστάσεις ούτε την εμπειρία και είναι άδικο να ζητάμε να γίνει ηγέτης απο το 1ο εξάμηνο.
Συμφωνώ.Σε μια μετριότατη χρονιά,που δεν είμαστε ομάδα,και πάλι,χωρίς να'χει παίξει αυτό που μπορεί,όπως πιστεύω,μας έχει δώσει,άμεσα είτε έμμεσα αρκετούς πόντους.Αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή και δουλευτεί τακτικά ο παίχτης,που σε αυτό το επίπεδο είναι εμφανώς ανεπαρκής,τα ξαναλέμε.
navigator11 έγραψε:Αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή και δουλευτεί τακτικά ο παίχτης,που σε αυτό το επίπεδο είναι εμφανώς ανεπαρκής,τα ξαναλέμε.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
-
john4serres
- abc_o_ karpouzas
Ale έγραψε:navigator11 έγραψε:Αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή και δουλευτεί τακτικά ο παίχτης,που σε αυτό το επίπεδο είναι εμφανώς ανεπαρκής,τα ξαναλέμε.
εγω μεσα σε ολα αυτα που κολαω
abg12d34 έγραψε:Ale έγραψε:navigator11 έγραψε:...Αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή και δουλευτεί τακτικά ο παίχτης...
εγω μεσα σε ολα αυτα που κολαω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kataramenos5
- desperando
- Επικοινωνία:
αν εξαιρεσεις ενα τραγικο γυρισμα της μπαλας οπου προηλθε το οφ σαιντ γκολ του γαυρου ειχε γενικα θετικη παρουσια και σιγουρα ηταν πολυ καλυτερος απο ολα τα προηγουμενα παιχνιδια υψηλης ανταγωνιστικοτητας που παιξαμε εως τωρα.
σιγουρα μπορεις και καλυτερα
σιγουρα μπορεις και καλυτερα
- kataramenos5