Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν είναι άσχημο καμιά φορά να στηρίζεις το ποιο αδύναμο παιδί στην οικογένεια σου.
Πάντα ελπίζεις και το βλέπεις σαν άξιο να πάρει κάποια ευκαιρεία
Ούτε η σύζηγος σου θα σε κατηγορήσει για αυτό φίλε Ρονάλντο.
Τώρα αν είναι ανάπηρο και του λες πως είσαι έτσι ρε βούρλο σε κάθε προσπάθεια του νομίζω δεν θα πράξεις και πολύ καλά.
ενταξει δεν νομιζω οτι θα εχει κανενα ψυχολογικο προβλημα ο μπαλαφας αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ.
ωραιο παιδι ειναι και απο μπαλα καπου θα βρει να παιξει.
τωρα να τον στηριζουμε μπας και παιξει καλα δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα γιατι απλα δεν εχει προσοντα να παιξει μπαλα στο επιπεδο του ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι ότι, ειδικά φέτος, αλλά και γενικότερα, ο μόνος που δε φταίει σε τίποτα είναι ο ίδιος ο Μπαλάφας. Δεν παίζει με πραξικόπημα στον ΠΑΟΚ, κάποιοι τον πιστεύουν, έστω και σαν ενναλακτική λύση, ή ελπίδα για το μέλλον. Ούτε εμένα μου αρέσει, και συμφωνώ με ronaldo ότι δεν έχει θέση σε ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ, αλλά κι εμένα αν μου κάνανε συμβόλαιο δε θα έλεγα "όχι ρε παιδιά, κάνετε λάθος, δεν είμαι εγώ για τον ΠΑΟΚ...". Στήριξη λοιπόν, και στον Μπαλάφα, και σε όποιον έχει τον Δικέφαλο Αητό μας στο στήθος.
Για αλλη μια φορα απογοητευτικος σημερα στο χωρο του κεντρου.
Ηταν σα να επαιζε ο ΠΑΟΚ με δεκα παικτες.
Απλα ανυπαρκτος χωρις ευτυχως τραγικα λαθη οπως το γυρισμα προς τα πισω στην προηγουμενη του εμφανιση με Νιωνιο.
επειδη για το οτιδηποτε ολοι κραζαν τον μπαλαφα ειχα πει στον εαυτο μου να μην τον ξανακραξω ποτε γιατι δεν παυει να αποτελει παικτη του ΠΑΟΚ...μετα το σημερινο θα συνεχισω να μην τον κραζω αλλα θα κανω παρακληση στην ομαδα να μην ξαναπαιξει σε ματς ουτε ως αλαγη...ευχαριστω...
τουλαχιστον αυτος χθες εδειξε το πραγματικο του προσωπο! 8)
επαιξε τη μπαλα που ξερει 8)
γιατι να τον κραξω οταν οι αλλοι που υποτιθεται ξερουν μπαλα, ηταν απογοητευτικοι?
επειδη ειναι αμπαλος πρεπει να ειναι και εξιλεαστηριο θυμα?
ας το δει η διοικηση και ο προπονητης...