Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moican4 έγραψε:Εσύ δεν φταις πουθενά Δώνη ε, οι παίκτες φταίνε που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ε...?
Συνέχισε έτσι και νύχτα θα τα μαζεύεις τα πράγματά σου...
Άκου με...
Τον Παναγιωτούδη γιατί δεν τον βάζεις αλήθεια? Μήπως επειδή τον ανέδειξε ο Μπόλονι? Εύγε για τον παίκτη που μας φόρτωσες με 250 χιλ δανεικο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το βουλώνω και έχεις προθεσμία 15 ημέρες Γ.Δ . ..
ΥΓ. Δώνη θέλατε, μην γκρινιάζετε ορισμένοι...
Φιλε χωρις παρεξηγηση...διακρινω μια...πως να την πω...εμπαθεια;;
ποιος θα κανει δουλεια ρε σεις με γιαννου ρομπερ γεωργιαδη κατσικα γλυκο βασικους? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... με γκαρσια και λινο στα 36? ποιος θα φερει παιχτες με ψιχουλα ποιος εχει γνωριμιες και ματι? ποιος εφτιαξε στην ελλαδα ομαδα με πιτσιρικαδες και γνωριζει πως να βγαλει ταλεντα μεσα στην χρονια?
abg12d34 έγραψε:παντος στην μαυριλα και στην μιζερια πολλοι απο εδω μεσα ανετα περναν χρυσο στην ολυμπιαδα τι εισται εσεις ρε....χωρις πλακα εισται...... στα ισια..... για τον πεο μια καινουργια ομαδα θελετε αμεσως ......κατι....να σας διξει κουνια που σας κουναγε
Το κακό είναι ότι εσύ και αρκετοί άλλοι λέγατε τα ίδια για τους ΧαβοΔερμιτζάκιδες. "Υπομονή , νέος είναι στην ομάδα , να στηριχθεί ο έλληνας κόουτς , είναι δικό μας παιδί...."
Π@π@ρι@ μάντολες , το έργο αν δεν είναι καλό το καταλαβαίνεις πρωτού τελειώσει.
Σφιξαμε Δασκαλε,Αυτο το συνοθυλευμα που σε κανει να λες ευτυχως εχασα 1-0 απο τον Ατρομητο δεν υπαρχει απλα.Εσυ δεν ελεγες σε ολη την προετοιμασια οτι οι πιτσιρικαδες μπορουνε? Εσυ δεν εφερες Κουμαλο,Βιβιαν και Λωρενς? Εσυ δεν ειπες διωξτε αν θελετε τους επιθετικους γιατι ο Γιαννου παει καλα? Εσυ ενω ο ΤΔ ηθελε να φερει παικτη αριστεροποδαρο ειπες οτι ο Ρομπερ θα τα καταφερει? Δεν δεχομαι να μιλαμε για διοικηση και ΤΔ, οσο και να θελουν καποιοι και δεν εχω λογο να παρω το μερος κανενος, η διοικηση και καλα εκανε εδωσε το ελευθερο στον προπονητη της επιλογης της να φτιαξει μια ομαδα και αυτος μεχρι τωρα (επαναλαμβανω μεχρι τωρα αποδειξνυεται αναξιος της εμπιστοσυνης σε ολα τα επιπεδα), σημερα τον εξεθεσε και ο Σταφυλιδης ο οποιος ηταν μακραν του Δευτερου κορυφαιος, επαναλαμβανομαι αλλα ξαναλεω τον ρωταει δημοσιογραφος στον αγωνα με τον Πανθρακικο σχετικα με τις 2 κεφαλιες του Σαρακατσανου που ευτυχως δεν μας εκαναν κηδεια, απανταει οτι θα το αναλυσει κλπ , 2 γκολ με την Ραπιντ και ενα σημερα απο την καρδια της αμυνας,(σημερα πιστευω μετα το χρεωμα στην Λινο στην Βιεννη πρεπει να το χρεωθει ο Σταφυλιδης η ο Γλυκος η ο Αποστολοπουλος,μην μιλησει κανεις για τον Κουμαλο). Ειδες την εμφανιση Ετο,Λινο στην Βιεννη και τους αλλαξες, του ΚΟΥΜΑΛΟ δεν την ειδες?????????? Αυτος δεν θα αλλαξει ποτε?????? Μεχρι ποτε θα στηριχθει???????????? Τον Ρομπερ τον τιμωρησες,τον Γεωργιαδη τι περιμενεις? Λες να γινει σε μια νυχτα Βιειρινια? Και για να τελειωνουμε καλος χρυσος ο Κατσε αλλα το ξαναλεω το παιδι αυτο τακτικα ειναι πολυ πισω, το οτι τρεχει πολυ δεν μου λεει κατι απο μονο του, αν ειναι ετσι ας παρουμε τον Μπολ η τον Ιακωβακη ,την μπαλα την βλεπει βομβα,ομαδα χωρις αρχη και τελος δυστυχως, ακομα περιμενει ο Κλαους να του ερθει καμια μπαλια. Ετσι να επιμεινεις στο 4-4-2 καποτε θα βγει, προσεξε ομως Γιωργο μου γιατι καλος χρυσος ο Ζησης, καλος χρυσος ο Γεωργιαδης αλλα ο Ποντιος εχει διωξει προπονητη επειδη εχασε τελικο κυπελλου στην Ροστοφ δεν θα κολλησει σε εσενα ,και ο Νοεμβριος ειναι κοντα........ ΥΓ: Η συνεχεια αποτυχημενων δηλωσεων συνεχιζεται, δεν υπαρχει προσωπικοτητα, εγω ξερεις τι απαντω???? Δεν εχεις εμπνευση τους παικτες, δεν τους εχει δειξει οτι εισαι προσωπικοτητα. ΥΓ2: Τοσοι και τοσοι μαυροι με κουσουρια , πανε αφρικη και ξεχνανε να γυρισουν ,ελπιζω και ευχομαι ο Κουμαλο να ειναι ενας απο αυτους δεν θα με πειραξει καθολου
ο ατρομητος εκανε το παραπνω βημα με ντουσκο...εμεις? εχουμε μικρυνει επικινδυνα..Βεβαια κανεις σοβαρος κοουτς δε θα ρχοτνα με τετοιες συμ=νθηκες..γιατι θα απαιτουσε πραγματα..
παλι τα ιδια να βγαλει ρομπερ να βαλει γεωργιαδη μπρος γρεμος και πισω ρεμα ειναι το ροστερ μας οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ενα παιχτη που να μπορει να κανει τριπλα και να σκοραρει γιατι ετσι και παθει τιποτα ο αθανασιαδης γκολ μονο με πεναλντι θα βαζουμε...
akaklas έγραψε:Σφιξαμε Δασκαλε,Αυτο το συνοθυλευμα που σε κανει να λες ευτυχως εχασα 1-0 απο τον Ατρομητο δεν υπαρχει απλα.Εσυ δεν ελεγες σε ολη την προετοιμασια οτι οι πιτσιρικαδες μπορουνε? Εσυ δεν εφερες Κουμαλο,Βιβιαν και Λωρενς? Εσυ δεν ειπες διωξτε αν θελετε τους επιθετικους γιατι ο Γιαννου παει καλα? Εσυ ενω ο ΤΔ ηθελε να φερει παικτη αριστεροποδαρο ειπες οτι ο Ρομπερ θα τα καταφερει? Δεν δεχομαι να μιλαμε για διοικηση και ΤΔ, οσο και να θελουν καποιοι και δεν εχω λογο να παρω το μερος κανενος, η διοικηση και καλα εκανε εδωσε το ελευθερο στον προπονητη της επιλογης της να φτιαξει μια ομαδα και αυτος μεχρι τωρα (επαναλαμβανω μεχρι τωρα αποδειξνυεται αναξιος της εμπιστοσυνης σε ολα τα επιπεδα), σημερα τον εξεθεσε και ο Σταφυλιδης ο οποιος ηταν μακραν του Δευτερου κορυφαιος, επαναλαμβανομαι αλλα ξαναλεω τον ρωταει δημοσιογραφος στον αγωνα με τον Πανθρακικο σχετικα με τις 2 κεφαλιες του Σαρακατσανου που ευτυχως δεν μας εκαναν κηδεια, απανταει οτι θα το αναλυσει κλπ , 2 γκολ με την Ραπιντ και ενα σημερα απο την καρδια της αμυνας,(σημερα πιστευω μετα το χρεωμα στην Λινο στην Βιεννη πρεπει να το χρεωθει ο Σταφυλιδης η ο Γλυκος η ο Αποστολοπουλος,μην μιλησει κανεις για τον Κουμαλο). Ειδες την εμφανιση Ετο,Λινο στην Βιεννη και τους αλλαξες, του ΚΟΥΜΑΛΟ δεν την ειδες?????????? Αυτος δεν θα αλλαξει ποτε?????? Μεχρι ποτε θα στηριχθει???????????? Τον Ρομπερ τον τιμωρησες,τον Γεωργιαδη τι περιμενεις? Λες να γινει σε μια νυχτα Βιειρινια? Και για να τελειωνουμε καλος χρυσος ο Κατσε αλλα το ξαναλεω το παιδι αυτο τακτικα ειναι πολυ πισω, το οτι τρεχει πολυ δεν μου λεει κατι απο μονο του, αν ειναι ετσι ας παρουμε τον Μπολ η τον Ιακωβακη ,την μπαλα την βλεπει βομβα,ομαδα χωρις αρχη και τελος δυστυχως, ακομα περιμενει ο Κλαους να του ερθει καμια μπαλια. Ετσι να επιμεινεις στο 4-4-2 καποτε θα βγει, προσεξε ομως Γιωργο μου γιατι καλος χρυσος ο Ζησης, καλος χρυσος ο Γεωργιαδης αλλα ο Ποντιος εχει διωξει προπονητη επειδη εχασε τελικο κυπελλου στην Ροστοφ δεν θα κολλησει σε εσενα ,και ο Νοεμβριος ειναι κοντα........ ΥΓ: Η συνεχεια αποτυχημενων δηλωσεων συνεχιζεται, δεν υπαρχει προσωπικοτητα, εγω ξερεις τι απαντω???? Δεν εχεις εμπνευση τους παικτες, δεν τους εχει δειξει οτι εισαι προσωπικοτητα. ΥΓ2: Τοσοι και τοσοι μαυροι με κουσουρια , πανε αφρικη και ξεχνανε να γυρισουν ,ελπιζω και ευχομαι ο Κουμαλο να ειναι ενας απο αυτους δεν θα με πειραξει καθολου
Πες τα ρε αδερφέ! Θα μας χαζέψουν ορισμένοι που θέλουν να μας πείσουν ότι ο καημένος ο Δώνης δεν φταίει για το ρόστερ.
moican4 έγραψε:Εσύ δεν φταις πουθενά Δώνη ε, οι παίκτες φταίνε που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ε...?
Συνέχισε έτσι και νύχτα θα τα μαζεύεις τα πράγματά σου...
Άκου με...
Τον Παναγιωτούδη γιατί δεν τον βάζεις αλήθεια? Μήπως επειδή τον ανέδειξε ο Μπόλονι? Εύγε για τον παίκτη που μας φόρτωσες με 250 χιλ δανεικο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το βουλώνω και έχεις προθεσμία 15 ημέρες Γ.Δ . ..
ΥΓ. Δώνη θέλατε, μην γκρινιάζετε ορισμένοι...
Φιλε χωρις παρεξηγηση...διακρινω μια...πως να την πω...εμπαθεια;;
Δεν έχω ούτε ένα ποστ εμπάθειας εναντίον του.. Απλά θέτω 2-3 ερωτήσεις όπως και μία που έκανα με την Ραπιντ, αλλά επειδή στο τέλος θα μας πούνε και μ@@, θα γράψω και εγώ αυτά που πιστεύω.. Δεν θα μας βγάλει ο Δώνης χαζούς τώρα...
akaklas έγραψε:... ΥΓ: Η συνεχεια αποτυχημενων δηλωσεων συνεχιζεται, δεν υπαρχει προσωπικοτητα, εγω ξερεις τι απαντω???? Δεν εχεις εμπνευση τους παικτες, δεν τους εχει δειξει οτι εισαι προσωπικοτητα.
Βασικά συμφωνώ σε όλα, αλλά εστιάζω εκεί που θέλω να καταλήξω...
Ξερετε ποιο είναι το θέμα; σε μια στραβη και κουτσουρεμένη σε ΟΛΑ χρονια, εχουμε και εναν αντιστοιχο...αναλογο θα έλεγα προπονητη... Απλα πρέπει να το καταλάβουμε και μάλλον να συμβιβαστούμε. Μήπως παιξουν οι εμπειροι...μηπως μας παει η τυχη...μηπως δεσουν λίγο καλυτερα...
Τραγικες δηλωσεις, συνεχεια του τσιρκου που παρουσιαζεις το τελευταιο διαστημα. Μπορει το βραδυ να παιζεις ρομβο με τη μπλακμπερν στο FM, αλλα οταν ξημερωνει, σε παρακαλω, ξυπνα, στον ΠΑΟΚ εισαι.