Έτσι όπως πάνε τα πράγματα είναι προς το συμφέρον μας να κάνει καλή χρονιά. Πέρα από τα θέματα που έχει είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που θυμίζει κανονικό στόπερ.john4serres έγραψε:Εε ρε και να κανει καλή σεζόν. Όλοι μαζί κωλοτουμπες !!!
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Δεν νομιζω οτι θα χαλασει κανενα μας να κανει καλες εμφανισεις.Ειναι εμφανες οτι το προβλημα ηταν η αυτοπεποιθηση του.Αν και φετος με προπονητη τον Αγγελο δεν αποκτησει,τοτε καλυτερα να ασχοληθει με κατι αλλο. 

- buffalobill4
Ακομα περιμενετε τον κατσικα να παιξει? Σε καθε προετοιμασια πολυ καλος ηταν. Στα επισημα κατουρουσε τα βρακια του.
Μακαρι να παιξει γιατι δεν υπαρχει αλλος με το σχεδιασμο που εχει γινει αλλα δεν το βλεπω.
Αλλα ακομα κ να παιξει καλα ακομα κ να βγαλει ματια το συμβολαιο του ληγει του χρονου το καλοκαιρι κ σιγουρα θα το παλεψει για το βημα παραπανω απο τον ΠΑΟΚ που ελεγε κ οταν ηρθε
Έσβησα τον χαρακτηρισμό.
Roman
Μακαρι να παιξει γιατι δεν υπαρχει αλλος με το σχεδιασμο που εχει γινει αλλα δεν το βλεπω.
Αλλα ακομα κ να παιξει καλα ακομα κ να βγαλει ματια το συμβολαιο του ληγει του χρονου το καλοκαιρι κ σιγουρα θα το παλεψει για το βημα παραπανω απο τον ΠΑΟΚ που ελεγε κ οταν ηρθε

Έσβησα τον χαρακτηρισμό.
Roman
-
- ΑποστόληςΑ
Πολύ χαίρομαι που επί ΑΑ όλοι οι άσχετοι (= οι λιγότερο καλοί) παίζουν αξιοπρεπώς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε πολλούς και ακριβούς παίκτες, επομένως όσοι είναι στο ρόστερ πρέπει να αποδίδουν. Αυτό άλλωστε είναι και ένα σημαντικό κριτήριο καλού προπονητή.
- falconakis
Ο Γιώργος είναι το κλασσικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή ψυχολογίας...
Οταν ήρθε στον ΠΑΟΚ όλοι περιμεναν πολλά...
Δεν του βγήκαν 2 ματς και χάθηκε για 2 χρόνια...
Τώρα με τον Αγγελο δείχνει να ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθεση του...
ας τον στηρίξουμε μια και δεν έχουμε πολλές επιλογές...
ΥΓ και τον Μαλεζίνιο κριάρι τον ανέβαζαν κριάρι τον κατέβαζαν πολλοί απ τους προπονητές της εξέδρας!

Οταν ήρθε στον ΠΑΟΚ όλοι περιμεναν πολλά...
Δεν του βγήκαν 2 ματς και χάθηκε για 2 χρόνια...
Τώρα με τον Αγγελο δείχνει να ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθεση του...
ας τον στηρίξουμε μια και δεν έχουμε πολλές επιλογές...
ΥΓ και τον Μαλεζίνιο κριάρι τον ανέβαζαν κριάρι τον κατέβαζαν πολλοί απ τους προπονητές της εξέδρας!

Για το παράδειγμα του Μαλεζά έχω να πω ότι επρόκειτο για έναν φοβερά ατάλαντο ποδοσφαιριστή με καλό μπόι, ο οποίος όμως πείσμωσε, δούλεψε και έφτασε να γίνει διεθνής και να παίξει στην Μπουντεσλίγκα. Ο Κατσικάς αντίθετα έχει προικιστεί με απίστευτο ταλέντο, αλλά έχει αφήσει να τον πάρουν από κάτω οι δυσκολίες.
Βέβαια και ο Μαλεζάς είχε την ευτυχία να θητεύσει δίπλα σε έναν Center Back παγκόσμιας εμβέλειας.
Εννοείται ότι το παλικάρι δούλεψε ατομικά αλλά πιστεύω πολύ περισσότερο τον βοήθησε το ότι ρούφηξε σαν σφουγγάρι τις όποιες αγωνιστικές εμπειρίες είχε με τον τεράστιο Πάμπλο Κοντρέρας δίπλα του.
Εννοείται ότι το παλικάρι δούλεψε ατομικά αλλά πιστεύω πολύ περισσότερο τον βοήθησε το ότι ρούφηξε σαν σφουγγάρι τις όποιες αγωνιστικές εμπειρίες είχε με τον τεράστιο Πάμπλο Κοντρέρας δίπλα του.
- Μπαρκαρούτσος
Ακριβώς.
Ο Κατσικάς έχει τον (πολύ πιο άπειρο) Vitor και μετά...τον Ιντζίδη.
Αν και πιστεύω ότι από τον Βασαΐτη μπορεί να πάρει πράγματα, αυτός τουλάχιστον έχει σηκώσει τίτλο στη ζωή του...

Ο Κατσικάς έχει τον (πολύ πιο άπειρο) Vitor και μετά...τον Ιντζίδη.
Αν και πιστεύω ότι από τον Βασαΐτη μπορεί να πάρει πράγματα, αυτός τουλάχιστον έχει σηκώσει τίτλο στη ζωή του...

Οταν ασχολούμαστε καθε μερα με τον Κατσικά που ειναι 2,5-3 χρονια στον ΠΑΟΚ και ειναι ακομα (αιώνιο) ταλέντο χωρις καμια εξέλιξη ολα αυτα τα χρονια (ίσως μονο οπισθοδρόμηση) φαντάσου για τι ελλείψεις μιλαμε στο ρόστερ (και τι έλλειψη θεμάτων βέβαια)...
Υ.Γ. Ξερω θα μου την πέσουν 5-6-7-8-10 και θα μου πουν οτι ειμαι γκρινιαρης, δεν βλέπω τη δουλεια που γινεται και εχουμε 7 στόπερ, 3 αριστερα εξτρεμ και 5 οκταρια (ενώνοντας σε μια λεξη "χαφ" τα αμυντικά χαφ, κεντρικά χαφ και επιθετικά χαφ και βαφτίζοντας στόπερ και εξτρεμ όποιον βρούμε μπροστα μας)... Ας μη μπούμε σε αυτη τη διαδικασία... Αν ειμαι γκρινιαρης ζητώ συγνώμη, αν και θεωρώ οτι πι περισσότεροι ξέρουν αν ειμαι... Αν ειμαι πάντως ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, απο την αγάπη μου το κανω οπως ελεγε και ο παππούς...

Υ.Γ. Ξερω θα μου την πέσουν 5-6-7-8-10 και θα μου πουν οτι ειμαι γκρινιαρης, δεν βλέπω τη δουλεια που γινεται και εχουμε 7 στόπερ, 3 αριστερα εξτρεμ και 5 οκταρια (ενώνοντας σε μια λεξη "χαφ" τα αμυντικά χαφ, κεντρικά χαφ και επιθετικά χαφ και βαφτίζοντας στόπερ και εξτρεμ όποιον βρούμε μπροστα μας)... Ας μη μπούμε σε αυτη τη διαδικασία... Αν ειμαι γκρινιαρης ζητώ συγνώμη, αν και θεωρώ οτι πι περισσότεροι ξέρουν αν ειμαι... Αν ειμαι πάντως ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, απο την αγάπη μου το κανω οπως ελεγε και ο παππούς...

Χαχαχα... Έγραψα τη μαλακια για τον Κατσικά και ξαφνικά έμεινε οι μοναδικός μας στόπερ για ενα απο τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς... Θεία δίκη... 

Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανίσουμε την ίδια συνοχή με τα φιλικά ώστε να μην απειληθούν τα σέντερ μπακ γιατί αλλιώς δύσκολα είμαστε.
ΥΓ Μερικοί θα το λέγανε και γρουσούζης arisk...

ΥΓ Μερικοί θα το λέγανε και γρουσούζης arisk...

Μη μασάς φιλε...! Θα βάλουμε δυο ακομα στόπερ αριστερα και δεξιά του (Σκόνδρας-Ποζατζίδης), θα βάλουμε και τρία αμυντικά χαφ μπροστα του (Τζιόλης-Μαντούρο-Κατσε), θα βάλουμε και δυο φουλ-μπακ στις πλευρές (Κιτσιου-Ρατς) και δεν θα τον πλησιάσει ούτε κουνούπι...