71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Εκτός από την εμφάνηση, μπραβο και για τις δηλώσεις.
Τόσους μήνες, ένας δεν το είπε το αυτονόητο και το είπες εσύ.
Συνέχισε να δουλεύεις και θα σε κρίνει η ιστορία, εγώ πάντως σε πιστεύω.
(και ο Δον, μ@λ@κ@ς δεν είναι ο καρπουζας που σε πήρε Εθνική..)
Τόσους μήνες, ένας δεν το είπε το αυτονόητο και το είπες εσύ.
Συνέχισε να δουλεύεις και θα σε κρίνει η ιστορία, εγώ πάντως σε πιστεύω.
(και ο Δον, μ@λ@κ@ς δεν είναι ο καρπουζας που σε πήρε Εθνική..)
- magiktigra
Εγώ έχω να πω πως όλα τα σουτ πήγαν πάνω του και αυτό που έβγαλε στη γραμμή ήταν επειδή κόλλησε η μπάλα στα νερά..Τώρα τα μπράβο δεν ξέρω γιατί τα ακούει..Τέλοσπαντων..
- Sladjan Spasić
Η επέμβαση πάνω στη γραμμή,ίσως να είναι και η επέμβαση της χρονιάς(τουλάχιστον στην Ελλάδα).
Δεν είναι μονάχα η απόκρουση που κάνει,αλλά και το ότι καταφέρνει να στείλει τη μπάλα corner,(τελειώνοντας τη φάση),και όχι απλά να τη διώξει παράλληλα με την εστία του(λεπτομέρεια βέβαια).
Ο Jacobo είναι καλύτερος του Γλύκου και πολύ πιο έμπειρος,λόγω ηλικίας και αγώνων,αλλά είναι άδικο να ακούει άδικη ''κριτική'' ο Γλύκος,επειδή κάποιες φορές προτιμάται από τον προπονητή του.
Δεν είναι μονάχα η απόκρουση που κάνει,αλλά και το ότι καταφέρνει να στείλει τη μπάλα corner,(τελειώνοντας τη φάση),και όχι απλά να τη διώξει παράλληλα με την εστία του(λεπτομέρεια βέβαια).
Ο Jacobo είναι καλύτερος του Γλύκου και πολύ πιο έμπειρος,λόγω ηλικίας και αγώνων,αλλά είναι άδικο να ακούει άδικη ''κριτική'' ο Γλύκος,επειδή κάποιες φορές προτιμάται από τον προπονητή του.
Πφφφφ ... επέμβαση της χρονιάς ..... τυχερός ήταν.
Μηδέν αντίληψη της φάσης, μηδέν ρεφλέξ.
Κάτσε να δεις τι θα ακούσει στο επόμενο γκολ, αφού φυσιολογικά θα πρέπει να τελιώσουμε την χρονιά με μηδέν παθητικό από 'δώ και πέρα.
Μηδέν αντίληψη της φάσης, μηδέν ρεφλέξ.

Κάτσε να δεις τι θα ακούσει στο επόμενο γκολ, αφού φυσιολογικά θα πρέπει να τελιώσουμε την χρονιά με μηδέν παθητικό από 'δώ και πέρα.
magiktigra έγραψε:Εγώ έχω να πω πως όλα τα σουτ πήγαν πάνω του και αυτό που έβγαλε στη γραμμή ήταν επειδή κόλλησε η μπάλα στα νερά..Τώρα τα μπράβο δεν ξέρω γιατί τα ακούει..Τέλοσπαντων..

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση.
Απομένει να δούμε αν θα έχει διάρκεια, βελτίωση και εξέλιξη.
Η αλήθεια είναι: έχει αποκτήσει περισσότερη ουσία αφήνοντας κάτι μαγκιές που βλέπαμε στα πρώτα του παιχνίδια.
Καλύτερος από τον Ισπανό πάντως δεν είναι.
Απομένει να δούμε αν θα έχει διάρκεια, βελτίωση και εξέλιξη.
Η αλήθεια είναι: έχει αποκτήσει περισσότερη ουσία αφήνοντας κάτι μαγκιές που βλέπαμε στα πρώτα του παιχνίδια.
Καλύτερος από τον Ισπανό πάντως δεν είναι.
Εννοείται ότι δεν ειναι καλλιτερος απ τον χακομπο αλλα ειναι αξιόπιστη λύση πάγκου και το καλο ειναι ότι βελτιωνετε δεν μένει στασιμος
Δεν ξέρω τί προηγούμενα είχαν μαζί σου οι Βεροιώτες και σε κάθε σουτ προσπαθούσαν να σε πετύχουν. Ίσως να έχασαν στο στοίχημα το περσινό με τον Ατρόμητο και σε είχαν άχτι.
Η απόκρουση στο σουτ του Καφέ πάντως παραδέχομαι ότι ήταν μεγάλη.
Δεν σε πιστεύει κανείς για πρώτο. Διέψευσέ μας όλους.
Η απόκρουση στο σουτ του Καφέ πάντως παραδέχομαι ότι ήταν μεγάλη.
Δεν σε πιστεύει κανείς για πρώτο. Διέψευσέ μας όλους.
σε σχέση με Χακόμπο είναι φλύαρος, ο Ισπανός έχει λίγα αλλά ποιοτικά λεπτά στο γήπεδο.
Διαβάζω ώρες ώρες κάτι περίεργα ... και από άτομα που δεν την περιμένεις ....
Δηλαδή, πως ακριβώς είναι ένας "φλύαρος" τερματοφύλακας; Γιατί μπλόκαρα τώρα.
Αμ τα άλλα; Τα ποιοτικά λεπτα του Χακόμπο;;;
Χάθκα.

Δηλαδή, πως ακριβώς είναι ένας "φλύαρος" τερματοφύλακας; Γιατί μπλόκαρα τώρα.

Αμ τα άλλα; Τα ποιοτικά λεπτα του Χακόμπο;;;

Χάθκα.
- magiktigra
Εγώ πάντως ούτε στραβωμένος είμαι, ούτε είπα πως δεν γουστάρω τον Γλύκο..Απλώς είπα ό, τι είδα..eorptol έγραψε:magiktigra έγραψε:Εγώ έχω να πω πως όλα τα σουτ πήγαν πάνω του και αυτό που έβγαλε στη γραμμή ήταν επειδή κόλλησε η μπάλα στα νερά..Τώρα τα μπράβο δεν ξέρω γιατί τα ακούει..Τέλοσπαντων..:):):) είπαμε όταν στραβωνουμε δεν γουστάρουμε κάποιον δεν πα να κανει φοβερές εμφανίσεις κατι θα βρούμε να τον μειώσουμε παραδείγματα χιλιάδες απο το 1926 ακόμη
:):):)
απο ανθρωπο που δουλευει και προσπαθει να βελτιωνεται ειναι σιγουρο οτι θα τη φαμε την κωλοτουμπα και θα ειναι με διπλο λουπ..
απο την ταραχη μας να μην τον ξαναδουμε θα τον βγαλουμε και κουτσιανικουλη των γκολποστ..
οκ ο χακομπο καλυτερος ειναι , δεδομενου οτι τον βλεπαμε σε καθε ματς στον αστερα και τις καθημερινες προπονησεις, γιατι στον ΠΑΟΚ δεν επαιξε πανω απο 4 ματς
μηπως ειχαμε συνηθισει και σε μουντιαλικους τερματαδες και δεν το θυμαμαι; ακομη γελαει ο τιμουρ για εκεινο το φαουλ στον μιχοπουλο ενα κρυο δεκεμβρη του 94-95 που περασε κατω απο τα ποδια του (μιλαμε για αποσταση 40μ)
ο αγγελος ακομη βλεπει εφιαλτες με κεινη τη ζεμπεκια στον βιερι που το παστελωσε απο το κορνερ
και για να θυμηθω νεοτερους κατι τοχουρογλου,φερναντεζ,χαλκια,κρεσιτς..
λαθη απειριας εχει κανει , λιγο μποι του λειπει κατα ταλλα και ρεφλεξ εχει και χαζος δεν ειναι
υ.γ ας κατσει στον παγκο μια ζωη δεν με νοιαζει αρκει ο 1ος να ειναι καλυτερος και πιο φορμαρισμενος οχι απλα πιο δημοφιλης
απο την ταραχη μας να μην τον ξαναδουμε θα τον βγαλουμε και κουτσιανικουλη των γκολποστ..
οκ ο χακομπο καλυτερος ειναι , δεδομενου οτι τον βλεπαμε σε καθε ματς στον αστερα και τις καθημερινες προπονησεις, γιατι στον ΠΑΟΚ δεν επαιξε πανω απο 4 ματς
μηπως ειχαμε συνηθισει και σε μουντιαλικους τερματαδες και δεν το θυμαμαι; ακομη γελαει ο τιμουρ για εκεινο το φαουλ στον μιχοπουλο ενα κρυο δεκεμβρη του 94-95 που περασε κατω απο τα ποδια του (μιλαμε για αποσταση 40μ)
ο αγγελος ακομη βλεπει εφιαλτες με κεινη τη ζεμπεκια στον βιερι που το παστελωσε απο το κορνερ
λαθη απειριας εχει κανει , λιγο μποι του λειπει κατα ταλλα και ρεφλεξ εχει και χαζος δεν ειναι
υ.γ ας κατσει στον παγκο μια ζωη δεν με νοιαζει αρκει ο 1ος να ειναι καλυτερος και πιο φορμαρισμενος οχι απλα πιο δημοφιλης
-
sernikos έγραψε:απο ανθρωπο που δουλευει και προσπαθει να βελτιωνεται ειναι σιγουρο οτι θα τη φαμε την κωλοτουμπα και θα ειναι με διπλο λουπ..
ελα ρε μεγαλε....τι ειπες τωρα...
που το θυμηθηκες τον Κετσπαγια ρε θηριο

καλα Μιχοπουλος

αλλα ο μεγαλυτερος ολων ηταν το ποδοσφαιρικο φαινομενο που το ελεγαν....Τουχουρογλου

πω πω ρε μαγκα μου.....τι εχουν δει τα ματακια μας στον ΠΑΟΚ...
πως αντεξαμε τοσα χρονια....τι στομαχια εχουμε ρε πουστη μου

- Sick Bastard
Είπαμε τι πληρώνει ΑΔΙΚΩΣ ο Γλύκος.
Και θα το πληρώνει μέχρι να πάρει το Κύπελο σπίτι του.
Και θα το πληρώνει μέχρι να πάρει το Κύπελο σπίτι του.