71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από eleos »

Εκτός από την εμφάνηση, μπραβο και για τις δηλώσεις.

Τόσους μήνες, ένας δεν το είπε το αυτονόητο και το είπες εσύ.

Συνέχισε να δουλεύεις και θα σε κρίνει η ιστορία, εγώ πάντως σε πιστεύω.
(και ο Δον, μ@λ@κ@ς δεν είναι ο καρπουζας που σε πήρε Εθνική..)
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Εγώ έχω να πω πως όλα τα σουτ πήγαν πάνω του και αυτό που έβγαλε στη γραμμή ήταν επειδή κόλλησε η μπάλα στα νερά..Τώρα τα μπράβο δεν ξέρω γιατί τα ακούει..Τέλοσπαντων..
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Η επέμβαση πάνω στη γραμμή,ίσως να είναι και η επέμβαση της χρονιάς(τουλάχιστον στην Ελλάδα).
Δεν είναι μονάχα η απόκρουση που κάνει,αλλά και το ότι καταφέρνει να στείλει τη μπάλα corner,(τελειώνοντας τη φάση),και όχι απλά να τη διώξει παράλληλα με την εστία του(λεπτομέρεια βέβαια).
Ο Jacobo είναι καλύτερος του Γλύκου και πολύ πιο έμπειρος,λόγω ηλικίας και αγώνων,αλλά είναι άδικο να ακούει άδικη ''κριτική'' ο Γλύκος,επειδή κάποιες φορές προτιμάται από τον προπονητή του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πφφφφ ... επέμβαση της χρονιάς ..... τυχερός ήταν.
Μηδέν αντίληψη της φάσης, μηδέν ρεφλέξ. :lol:
Κάτσε να δεις τι θα ακούσει στο επόμενο γκολ, αφού φυσιολογικά θα πρέπει να τελιώσουμε την χρονιά με μηδέν παθητικό από 'δώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

magiktigra έγραψε:Εγώ έχω να πω πως όλα τα σουτ πήγαν πάνω του και αυτό που έβγαλε στη γραμμή ήταν επειδή κόλλησε η μπάλα στα νερά..Τώρα τα μπράβο δεν ξέρω γιατί τα ακούει..Τέλοσπαντων..
:):):):) είπαμε όταν στραβωνουμε δεν γουστάρουμε κάποιον δεν πα να κανει φοβερές εμφανίσεις κατι θα βρούμε να τον μειώσουμε παραδείγματα χιλιάδες απο το 1926 ακόμη :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση.
Απομένει να δούμε αν θα έχει διάρκεια, βελτίωση και εξέλιξη.

Η αλήθεια είναι: έχει αποκτήσει περισσότερη ουσία αφήνοντας κάτι μαγκιές που βλέπαμε στα πρώτα του παιχνίδια.

Καλύτερος από τον Ισπανό πάντως δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εννοείται ότι δεν ειναι καλλιτερος απ τον χακομπο αλλα ειναι αξιόπιστη λύση πάγκου και το καλο ειναι ότι βελτιωνετε δεν μένει στασιμος

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Δεν ξέρω τί προηγούμενα είχαν μαζί σου οι Βεροιώτες και σε κάθε σουτ προσπαθούσαν να σε πετύχουν. Ίσως να έχασαν στο στοίχημα το περσινό με τον Ατρόμητο και σε είχαν άχτι.
Η απόκρουση στο σουτ του Καφέ πάντως παραδέχομαι ότι ήταν μεγάλη.
Δεν σε πιστεύει κανείς για πρώτο. Διέψευσέ μας όλους.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

σε σχέση με Χακόμπο είναι φλύαρος, ο Ισπανός έχει λίγα αλλά ποιοτικά λεπτά στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Διαβάζω ώρες ώρες κάτι περίεργα ... και από άτομα που δεν την περιμένεις .... :lol:
Δηλαδή, πως ακριβώς είναι ένας "φλύαρος" τερματοφύλακας; Γιατί μπλόκαρα τώρα. :oops:
Αμ τα άλλα; Τα ποιοτικά λεπτα του Χακόμπο;;; :?
Χάθκα.
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

eorptol έγραψε:
magiktigra έγραψε:Εγώ έχω να πω πως όλα τα σουτ πήγαν πάνω του και αυτό που έβγαλε στη γραμμή ήταν επειδή κόλλησε η μπάλα στα νερά..Τώρα τα μπράβο δεν ξέρω γιατί τα ακούει..Τέλοσπαντων..
:):):):) είπαμε όταν στραβωνουμε δεν γουστάρουμε κάποιον δεν πα να κανει φοβερές εμφανίσεις κατι θα βρούμε να τον μειώσουμε παραδείγματα χιλιάδες απο το 1926 ακόμη :):):):)
Εγώ πάντως ούτε στραβωμένος είμαι, ούτε είπα πως δεν γουστάρω τον Γλύκο..Απλώς είπα ό, τι είδα..
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

απο ανθρωπο που δουλευει και προσπαθει να βελτιωνεται ειναι σιγουρο οτι θα τη φαμε την κωλοτουμπα και θα ειναι με διπλο λουπ..

απο την ταραχη μας να μην τον ξαναδουμε θα τον βγαλουμε και κουτσιανικουλη των γκολποστ..
οκ ο χακομπο καλυτερος ειναι , δεδομενου οτι τον βλεπαμε σε καθε ματς στον αστερα και τις καθημερινες προπονησεις, γιατι στον ΠΑΟΚ δεν επαιξε πανω απο 4 ματς

μηπως ειχαμε συνηθισει και σε μουντιαλικους τερματαδες και δεν το θυμαμαι; ακομη γελαει ο τιμουρ για εκεινο το φαουλ στον μιχοπουλο ενα κρυο δεκεμβρη του 94-95 που περασε κατω απο τα ποδια του (μιλαμε για αποσταση 40μ)
ο αγγελος ακομη βλεπει εφιαλτες με κεινη τη ζεμπεκια στον βιερι που το παστελωσε απο το κορνερ
και για να θυμηθω νεοτερους κατι τοχουρογλου,φερναντεζ,χαλκια,κρεσιτς..

λαθη απειριας εχει κανει , λιγο μποι του λειπει κατα ταλλα και ρεφλεξ εχει και χαζος δεν ειναι

υ.γ ας κατσει στον παγκο μια ζωη δεν με νοιαζει αρκει ο 1ος να ειναι καλυτερος και πιο φορμαρισμενος οχι απλα πιο δημοφιλης
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+1926
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

sernikos έγραψε:απο ανθρωπο που δουλευει και προσπαθει να βελτιωνεται ειναι σιγουρο οτι θα τη φαμε την κωλοτουμπα και θα ειναι με διπλο λουπ..

απο την ταραχη μας να μην τον ξαναδουμε θα τον βγαλουμε και κουτσιανικουλη των γκολποστ..
οκ ο χακομπο καλυτερος ειναι , δεδομενου οτι τον βλεπαμε σε καθε ματς στον αστερα και τις καθημερινες προπονησεις, γιατι στον ΠΑΟΚ δεν επαιξε πανω απο 4 ματς

μηπως ειχαμε συνηθισει και σε μουντιαλικους τερματαδες και δεν το θυμαμαι; ακομη γελαει ο τιμουρ για εκεινο το φαουλ στον μιχοπουλο ενα κρυο δεκεμβρη του 94-95 που περασε κατω απο τα ποδια του (μιλαμε για αποσταση 40μ)
ο αγγελος ακομη βλεπει εφιαλτες με κεινη τη ζεμπεκια στον βιερι που το παστελωσε απο το κορνερ
και για να θυμηθω νεοτερους κατι τοχουρογλου,φερναντεζ,χαλκια,κρεσιτς..

λαθη απειριας εχει κανει , λιγο μποι του λειπει κατα ταλλα και ρεφλεξ εχει και χαζος δεν ειναι

υ.γ ας κατσει στον παγκο μια ζωη δεν με νοιαζει αρκει ο 1ος να ειναι καλυτερος και πιο φορμαρισμενος οχι απλα πιο δημοφιλης

ελα ρε μεγαλε....τι ειπες τωρα...
που το θυμηθηκες τον Κετσπαγια ρε θηριο :mrgreen: ....ενας αυτος...και ενας ο Χαλκιας....απο 50μετρα γκολ...
καλα Μιχοπουλος :!: ....μεγας τερματας... :mrgreen:
αλλα ο μεγαλυτερος ολων ηταν το ποδοσφαιρικο φαινομενο που το ελεγαν....Τουχουρογλου :opaokara:

πω πω ρε μαγκα μου.....τι εχουν δει τα ματακια μας στον ΠΑΟΚ...
πως αντεξαμε τοσα χρονια....τι στομαχια εχουμε ρε πουστη μου :mrgreen: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Είπαμε τι πληρώνει ΑΔΙΚΩΣ ο Γλύκος.
Και θα το πληρώνει μέχρι να πάρει το Κύπελο σπίτι του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”