7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
Ναι άντε ρε Γιωργο δείξε την αξία σουDimg4 έγραψε:Αντε καλα, καποιοι σε πιστευουμε ακομα..
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 06 Οκτ 2012, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μετά τη φυγή του poulain μου δεν υπάρχουν πλέον κοτοπουλάκια για μένα. Το να παίξει κάποιος δύο ή τρία εντυπωσιακά παιχνίδια από ένα σύνολο εκατό δεν σημαίνει τίποτε. Ακόμη και εάν αυτά είναι κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός. Η αξία αποδεικνύεται στο χορτάρι καθημερινά και εξάγεται από τον μέσο όρο των αποδόσεων όλων των αγώνων σε μια σεζόν.
Αυτό που δεν μ' αρέσει σε έναν παίκτη είναι όταν ΔΕΝ παρουσιάζει βελτίωση. Αυτός που δεν βελτιώνεται είναι αυτός που ΔΕΝ προσπαθεί και για να είμαι ακριβέστερος αυτός που ΔΕΝ θέλει να προσπαθήσει.
Για μένα είναι η τελευταία σεζόν του Γιώργου στον ΠΑΟΚ. Αν δεν δείξει βελτίωση, έφυγε!
Αυτό που δεν μ' αρέσει σε έναν παίκτη είναι όταν ΔΕΝ παρουσιάζει βελτίωση. Αυτός που δεν βελτιώνεται είναι αυτός που ΔΕΝ προσπαθεί και για να είμαι ακριβέστερος αυτός που ΔΕΝ θέλει να προσπαθήσει.
Για μένα είναι η τελευταία σεζόν του Γιώργου στον ΠΑΟΚ. Αν δεν δείξει βελτίωση, έφυγε!
- Sick Bastard
guardian4 έγραψε:Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Χάρμα οφθαλμιάτρων.![]()
![]()
![]()
![]()
Εξελισσεσαι σε μεγαλο γατι..
Παισαμε ταβανι γιατι βολευτηκαμε στον μεγαλο ΠΑΟΚ γεωργιαδη?
Ο γενναρης ειναι κοντα
- Dark Angel
κι ομως εγω δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακος οσο παρουσιαζεται...αποδειξη ο αγωνας με την τοτεναμ αλλα και η γενικοτερη παρουσια του...καμια σχεση βεβαια με κουτσια, απλα εχει δυνατοτητες αλλα δεν τις εχει δειξει ακομη....κριμα παντως
- sourmenetes
- Moderator
- paoki_sweden
Every sunday all players of PAOK has to proove why the belong in our team. PAOK is a very BIG club and all players are passing exetasis every game!!
PROOVE your self on sunday that you are in PAOK for a reason.
PROOVE your self on sunday that you are in PAOK for a reason.
Επεσες σε λυθαργο και βολευτηκες στη θεση που εχεις στον μεγαλο ΠΑΟΚ,
μια μεταγραφη ομως σε ενα ορεινο χωριο Γ' εθνικης θα σου ξυπνισει τις αισθησεις.
Ενα απο τα χειροτερα πραματα στους ανθρωπους ειναι οτι καταλαμβαινουμε τι χασαμε αφου το χασαμε.
μια μεταγραφη ομως σε ενα ορεινο χωριο Γ' εθνικης θα σου ξυπνισει τις αισθησεις.
Ενα απο τα χειροτερα πραματα στους ανθρωπους ειναι οτι καταλαμβαινουμε τι χασαμε αφου το χασαμε.