László Bölöni

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από moican4 »

μεγαλη μορφη ο Μπολονι...

Κλειστε τον απο τωρα για αλλα 3 χρονια και παμε για αλλα...

Με τετοιους προπονητες κτιζεις ομαδες...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσυ αρχισε σιγα σιγα να αλαζεις υπογραφη και ασε τα παγωτα,στη δαμασκο εχεις φαει παγωτακι? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σε αγαπαω...τιποτα αλλο...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Για μένα ο Boloni είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε τα τελευταία 25 χρόνια.Απλά μένει να το ....αποδείξει...
Αυτό το πιστευα και πριν τα 2 επίσημα ματς.Είναι ο συνδιασμός βιογραφικού,πλάνου και δηλώσεων του,που με κάνει να τον θέλω για πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Λευκή επιταγή δώστε του σε όλα.

Νομίζω κάναμε τόσες σωστές πάσες όσες κάναμε σε όλο το δεύτερο γύρο πέρσυ...

Τρελαίνομαι που πετάει και αλλαγές στο 60 και στα βαθιά το ΓΓ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Bane θα μαλωσουμε απόψε ... :lol: Ασε με να πω και εγω κάτι :opaokara:
Τον πάω με 1926 :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Επειδή αναπαράγεται, από πολύ λίγους δόξασοι ο θεός, μία ατάκα σε διάφορες παραλλαγές, με ύφος σποντίτσας, ας το ξεκαθαρίσουμε μία και καλή, μια για πάντα:
ΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Α)ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, Β)ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ, Γ)ΑΠΟΠΝΕΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Δ)ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΥΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΠΟΥ ΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Εσυ αρχισε σιγα σιγα να αλαζεις υπογραφη και ασε τα παγωτα,στη δαμασκο εχεις φαει παγωτακι? :opaokara:

μπα,πρώϊμο είναι ακόμα να αναλάβω τόσο μεγάλο ρίσκο να αλλάξω τζίφρα. :lol: :lol:

υγ δεν το έκανα ούτε όταν την "έκανε" ο βρύζας προ φενέρμπαχτσε,ούτε όταν και καλά ενέδωσε στις ανήθικες προτάσεις του γόντικα, μόλις του προσφέρθηκε το πράσινο ... γλειφιτζούρι.θα μοιάζει γραφική η τζίφρα μου καθώς φαίνεται πια αλλά θα παραμείνω βράχος.

υγ1 σέρα μαζέψου ρε μλκ.χειρότερος κι από φλωροσάνδαλο κινδυνεύεις να καταντήσεις.

υγ2 ++++ στον από πάνω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν μπορω ειμαι ερωτευμενος και το δειχνω... :lol: :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

slidar έγραψε:Για τις θέσεις που θέλει άμεση ενίχυση : Όλες οι ομάδες του κόσμου χρειάζονται έναν επιθετικό: Αλλά τα παιχνίδια τα κερδίζεις ή τα χάνεις, ανάλογα με το κέντρο.
Η δουλειά μας είναι να προοδεύουμε βήμα βήμα και να βλέπουμε στην πορεία τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωνόμαστε. Αν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλούς παίκτες, η δουλειά μας θα γίνει πιο εύκολη. Το βασικό πρόβλημα είναι να ξέρουμε τώρα, τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε. Κάθε μέρα ακούμε ότι η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους, που μπορεί να επενδύσουν στο σύλλογο. Στην Ολλανδία ρώτησα κάποιον δημοσιογράφο τι πιστεύει πως θα γίνει και μου είπε πως, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το δικό μου μήνυμα προς τους ανθρώπους που συζητούν να επενδύσουν είναι να έρθουν γρήγορα και να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλά και το κάνουμε, αλλά νομίζω πως για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρεύονται οι οπαδοί του, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερους… μύες»

ΠΟΣΟ ΜΠΑΛΑ ΞΕΣ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ.
Στην Ολλανδία ρώτησα κάποιον δημοσιογράφο τι πιστεύει πως θα γίνει και μου είπε πως, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το δικό μου μήνυμα προς τους ανθρώπους που συζητούν να επενδύσουν είναι να έρθουν γρήγορα και να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλά και το κάνουμε, αλλά νομίζω πως για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρεύονται οι οπαδοί του, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερους… μύες»

Αστέρι μου πρωί το είπες βράδυ ΕΓΙΝΕ :nairepaok: :nairepaok:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχω την αισθηση πως στον παγκο της ομαδας μας,καθεται ενας πολυ καλος και σοβαρος προπονητης!

Και αυτο με κανει πολυ αισιοδοξο για τη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Το ειχα γραψει καποτε εδω μεσα.
Ο Κοντρερας θα μπορουσε να παιξει ως αμυντικο χαφ διοτι ξερει μπαλα.
Αυτο ειδε και ο Μπολονι και σε ενα 20λεπτο που ολα ειχαν κριθει τον δοκιμασε δινοντας του εξυπνα χρονο και ξεκουραζοντας παραλληλα τον βετερανο(οπως λεει και ο ιδιος) Γκαρσια.

Μεγαλος προπονητης.
Αν δουλεψει κι αλλο η ομαδα θα γινει ακομα καλυτερο το πιστευω.Τον πιστευω.
Επιτελους ενας προπονητης που ταιριαζει με τον Λαο του ΠΑΟΚ.Σε ολα του.
Στην φιλοσοφια του, στη συνεντευξη τυπου, στις αλλαγες του :D

ΥΓ:Οταν ειδα να βγαινει ο Γκαρσια η πρωτη μου σκεψη ηταν "Ωχ ευχομαι να μην τσατιστει που βγαινει ως αλλαγη", οταν ειδα ποιος τον αντικαθιστα ειπα "Α, ευτυχως.Ο μονος παικτης που θα δεχοταν ο Παμπλο να τον αλλαξει"
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΠΑΟΚ χωρις Παμπλο, προκοπη δεν κανει.
Παει δεν παει ο ΠΑΟΚ σας γ....αει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

πάντως είσαι εξαιρετικά τυχερός,που συνέπεσε η παρουσία σου στην ομάδα με ένα χλοοτάπητα,που εδώ και χρόνια θα έπρεπε να είχε η τούμπα.η δουλειά,που κάνεις,θα αναδεικνύεται,όπως της αρμόζει.για επενδυτές ακόμα,προτού δώ ΠΡΑΞΕΙΣ,δε σε μακαρίζω.αλλά,αν κάτσει κάτι καλό και στον τομέα αυτό,τι να πω,θα σε θεωρήσω θεόσταλτο ...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

λιγο καλυτερος απο χαβο ειναι.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”