Sera4 έγραψε:«»Είμαστε γείτονες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας"
18 Αυγ 2010 19:31, Από Γιώργος Κουβεντίδης
Ο Αϊκούτ Κοτσαμάν ξεκίνησε με το... εξωαγωνιστικό σκέλος του αυριανού μεγάλου αγώνα στην Τούμπα. «Είμαστε γείτονες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αυτή είναι μια αφορμή να έρθουμε πιο κοντά», είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, είπε περάσει και στο αγωνιστικό μέρος.
Ο προπονητής τςη Φενέρ έδειξε ότι υπολογίζει τον ΠΑΟΚ, αν και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, τόνισε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει αν μπορεί να παίξει ο Βολκάν, ενώ αύριο θα αποφασίσει, αν και πόσο θα χρησιμοποιήσει τον Νιανγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
»Θεωρώ πως αυτή η κλήρωση ήταν ατυχής και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε και οι δύο το Τσάμπιονς Λιγκ... Είναι και μία τυχερή κλήρωση, γιατί είναι η αφορμή να έρθουμε πιο κοντά. Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είμαστε γείτονες, είμαι χαρούμενος που είμαι στη Θεσσαλονίκη.
Είχα παίξει παλιότερα με τον Ολυμπιακό και είχαν διαπιστώσει τη φιλοξενία και τη ζεστασιά. Είμαστε στη γενέτειρα του ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, του Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει, αλλά και η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα γίνει ένα παιχνίδι, μέσα στα πλαίσια της φιλίας των δύο χωρών.
Για τον Βολκάν Ντεμιρέλ θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.
Κάθε παιχνίδι έχει πίεση, ο σχεδιασμός μας ήταν να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν στεκόμαστε εκεί, θα πρέπει να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.
Θέλω να χρησιμοποιήσω τον Νιάνγκ, όμως έχουμε ακόμη 24 ώρες για να αποφασίσω πόσο θα παίξει. Εγώ θα ήθελα να παίξει.
Είδα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ κι ο βοηθός μου είδε το φιλικό με την Παρτιζάν. Διέκρινα ότι είναι πειθαρχημένη μία ομάδα, όλη η ομάδα αμύνεται πίσω από τη μπάλα, έχει πολλούς θερμούς οπαδούς και δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξει κανείς με μία τέτοια ομάδα.
Εχω κάνει από την αρχή της σεζόν παρατηρήσεις στους παίκτες για τις πολλές κάρτες, που δεχόμαστε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πολλές φορές απρόβλεπτο. Πιστεύω οι παίκτες μου να το προσέξουν αυτή τη φορά"
Εκτός του Αϊκούτ Κοτσαμάν, στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Φενέρ, Άλεξ, ο οποίος είπε τα εξής :
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στην Κωνσταντινούπολη με ένα αποτέλεσμα, που θα μας ευνοεί, δηλαδή η νίκη.
Γνωρίζω που παίζουμε, έχουμε δει μέσω τηλεόρασης και Ίντερνετ τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε την πίεση, που ασκούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υπάρχει μία καυτή ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό δίνει μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ, έχουμε κάνει τη σχετική έρευνά μας, πάντα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, έτσι σεβόμαστε και τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα, έχω φίλους Βραζιλιάνους, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και΄μου έχουν μιλήσει για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω μία πολύ δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Τα παιχνίδια με την Γιούνγκ Μπόις είναι παρελθόν, ήταν και στα δύο παιχνίδια καλύτερη από μας και δίκαια μας απέκλεισε. Τώρα κοιτάμε μόνο το πως θα περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ«.
κατσε καλα παλιο@@ και μη μας γυρνας τα μυαλα πριν τον αγωνα...![]()
![]()
thrix έγραψε:Δηλαδή τι είπε και τα πήρες εσύ τώρα?
Caballo Viejo έγραψε: 1200 ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΚΟΜΑ;
Bono έγραψε:Caballo Viejo έγραψε: 1200 ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΚΟΜΑ;
Και γιατί ο Ζαγοράκης έτσι και γιατί ο Μπερέτα αλλιώς και ο Βρύζας τι να εννούσε και γιατί έφυγε ο Ελευθεριάδης και ο Παπαδόπουλος και τι να μας πει και ο Δερμιτζάκης και όχι έτσι και όχι γιουβέτσι