ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Εγω δεν ειμαι γειτονας και ανθρωπος της διπλανης πορτας με τσογλανι που εχε προβει σε προκλησεις απεναντι μου, παραβιαζει τα συνορα μου και κρυφα γλυκοκοιταει τα εδαφη μου!!! Προκριση δεν θα δειτε ΠΟΤΕ μεμετια!!!Θα αλωσουμε την Πολη οπως εσεις πριν 557 χρονια!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εύχομαι αύριο να εμφανιστεί ένας ΠΑΟΚ απ' τα παλιά,απ' τα πολύ παλιά,ο ΠΑΟΚ της Τούμπας που κοντεύει να ξεθωριάσει στο μυαλό όλων μας και τα υπόλοιπα θα έρθουν...
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ,ούτε από λεφτά,ούτε από ονόματα.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτά τα Κεμάλ κομμένα στην Τούμπα μην έχουμε άλλα!

[youtube]rF-1atWRSdM&feature=related[/youtube]

Ήταν ένα καράβι,ένα αρματαγωγό,

από Σαλόνικα σάλπαρε να σπείρει πανικό.

Πάει παραλία,στη μικρά Aσία,

να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την τουρκιά!

Κατέβηκαν οι σύνδεσμοι,γεμάτοι με κομάντα,

με ηθικό ατσάλι,με ηθικό ατσάκι,με ηθικό ατσάλι

και όποιον Τούρκο βρήκανε του πήραν το κεφάλι!!!

Πεθάναν παλικάρια, σκοτώθηκαν παιδιά

Στον δρόμο για ν'ανοιξουμε για την Αγιά Σοφιά

Που θα ανάψουμε κεριά?

Μέσα στην Αγια Σοφια

Που θα ανάψουμε κερια?

Μέσα στην Αγια Σοφια

Στον τρούλο της Αγιας Σοφιας θ'ανεβω για να βγάλω

την τουρκικη ημισέληνο και τον σταυρό να βάλω...

Και τότε μόνο ο Θεός την Πόλη θα φωτίσει

Και ο ύμνος ο Ελληνικός παντού θα αντηχήσει

ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΟΚ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΟΚ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΟΚ....

Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή

τη λένε Βόρειο Ήπειρο (ή Μακεδονια), ,

την αγαπώ πολύ.

Θα φύγω ενα πρωί, χωρίς διαταγή

να πάω να συναντήσω την δόλια μου αδερφή

εκεί για να υψώσω, σημαία ελληνική!

Και αν τύχει και χαθώ

Στη μάχη σκοτωθώ

Με το αίμα μου να γράψετε

ΠΑΟΚ σ'αγαπω

ΠΑΟΚ σ'αγαπω

ΕΕΕ ΠΑΟΚ Ε Ε Ε ΠΑΟΚ....

1,2 ΑΡΙΣΤΕΡΟ 1,2....1

Αγάπησα έναν αετό

που μου μάθε πως να πετώ

και πέταξα εκεί ψηλά

στα ορεινά

στα βορεινά..

Που'χω αδέρφια,που χω'αδερφια

κι αγάπησα,και πόνεσα την πολη,την πολη,την πολη

που λένε Κορυτσά και πέταξα,και έταξα

να τους χαρίσω την λευτεριά,την λευτεριά,την λευτεριά...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚ Ε Ε Ε ΠΑΟΚ Ε Ε Ε ΠΑΟΚ

ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΟΚ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΟΚ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΟΚ....

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ

Η ομάδα που αγαπω

Εχει εναν Δικέφαλο

Και θα τον υπηρετώ

Μεχρι να με βρουν νεκρο...

ΕΕΕ ΠΑΟΚ Ε-Ε-Ε ΠΑΟΚ...

υγ

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δηλαδή τι είπε και τα πήρες εσύ τώρα?

Sera4 έγραψε:«»Είμαστε γείτονες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας"

18 Αυγ 2010 19:31, Από Γιώργος Κουβεντίδης

Ο Αϊκούτ Κοτσαμάν ξεκίνησε με το... εξωαγωνιστικό σκέλος του αυριανού μεγάλου αγώνα στην Τούμπα. «Είμαστε γείτονες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αυτή είναι μια αφορμή να έρθουμε πιο κοντά», είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, είπε περάσει και στο αγωνιστικό μέρος.

Ο προπονητής τςη Φενέρ έδειξε ότι υπολογίζει τον ΠΑΟΚ, αν και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, τόνισε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει αν μπορεί να παίξει ο Βολκάν, ενώ αύριο θα αποφασίσει, αν και πόσο θα χρησιμοποιήσει τον Νιανγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

»Θεωρώ πως αυτή η κλήρωση ήταν ατυχής και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε και οι δύο το Τσάμπιονς Λιγκ... Είναι και μία τυχερή κλήρωση, γιατί είναι η αφορμή να έρθουμε πιο κοντά. Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είμαστε γείτονες, είμαι χαρούμενος που είμαι στη Θεσσαλονίκη.

Είχα παίξει παλιότερα με τον Ολυμπιακό και είχαν διαπιστώσει τη φιλοξενία και τη ζεστασιά. Είμαστε στη γενέτειρα του ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει, αλλά και η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα γίνει ένα παιχνίδι, μέσα στα πλαίσια της φιλίας των δύο χωρών.

Για τον Βολκάν Ντεμιρέλ θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Κάθε παιχνίδι έχει πίεση, ο σχεδιασμός μας ήταν να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν στεκόμαστε εκεί, θα πρέπει να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλω να χρησιμοποιήσω τον Νιάνγκ, όμως έχουμε ακόμη 24 ώρες για να αποφασίσω πόσο θα παίξει. Εγώ θα ήθελα να παίξει.

Είδα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ κι ο βοηθός μου είδε το φιλικό με την Παρτιζάν. Διέκρινα ότι είναι πειθαρχημένη μία ομάδα, όλη η ομάδα αμύνεται πίσω από τη μπάλα, έχει πολλούς θερμούς οπαδούς και δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξει κανείς με μία τέτοια ομάδα.

Εχω κάνει από την αρχή της σεζόν παρατηρήσεις στους παίκτες για τις πολλές κάρτες, που δεχόμαστε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πολλές φορές απρόβλεπτο. Πιστεύω οι παίκτες μου να το προσέξουν αυτή τη φορά"

Εκτός του Αϊκούτ Κοτσαμάν, στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Φενέρ, Άλεξ, ο οποίος είπε τα εξής :

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στην Κωνσταντινούπολη με ένα αποτέλεσμα, που θα μας ευνοεί, δηλαδή η νίκη.

Γνωρίζω που παίζουμε, έχουμε δει μέσω τηλεόρασης και Ίντερνετ τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε την πίεση, που ασκούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υπάρχει μία καυτή ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό δίνει μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ, έχουμε κάνει τη σχετική έρευνά μας, πάντα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, έτσι σεβόμαστε και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα, έχω φίλους Βραζιλιάνους, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και΄μου έχουν μιλήσει για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω μία πολύ δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Τα παιχνίδια με την Γιούνγκ Μπόις είναι παρελθόν, ήταν και στα δύο παιχνίδια καλύτερη από μας και δίκαια μας απέκλεισε. Τώρα κοιτάμε μόνο το πως θα περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ«.

κατσε καλα παλιο@@ και μη μας γυρνας τα μυαλα πριν τον αγωνα... :x :x :x
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι σχέση έχει ο Κεμάλ με το ποδόσφαιρο άντε εντάξ ήταν οπαδός τους αλλά και Τουρκική Δημοκρατία? :o
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

thrix έγραψε:Δηλαδή τι είπε και τα πήρες εσύ τώρα?

οταν ερχεσαι να παιξεις μπαλα δεν προκαλεις με εθνικιστικες μαλακιες ιδιως οταν υπαρχει τετοιο κλιμα αναμεσα στους 2 λαους...πρωτα πρωτα οι προπονητες και οι ομαδες θα επρεπε να ριξουν τους τονους...για να μην επεκταθω σε αλλα θεματα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τυράκια πετάει εντάξ ;)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Για ένα λεπτό ρε παιδιά γιατί θα με τρελάνετε ναουμ. Επισήμως η ελλάδα έχει αναγνωρίσει ως γενέτειρα του κεμάλ τη Θεσσαλονίκη (άσχετα αν πιθανότατα γεννήθηκε στον Λαγκαδά) και μάλιστα χάρισε στην τουρκία αυτό το σπίτι. Από το 30 ή το 40 αν δεν κάνω λάθος,
Δηλαδή αυτός από που κι ως που να φανταστεί ότι εμείς θα παρεξηγηθούμε επειδή το ανέφερε?
Είναι κάτι που συχνά το αναφέρουν σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τις ιστορίες μας. Πιστέψτε με δεν υπάρχει ίχνος εθνικισμού στο σχόλιο του πωςτονλένε. Σας το λέω με βεβαιότητα.

Δηλαδή όταν πάμε εμείς στην Πόλη και πάει όλη η ομάδα για προσκύνημα στο Φανάρι και στην Αγια Σοφια, θα είναι εθνικιστική κίνηση? :roll:
Όχι βέβαια. Ο καθένας τιμάει τα σύμβολά του όπου κι αν βρίσκονται και εμείς ως πολιτισμένοι (λέμε τώρα) άνθρωποι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό... (λαιμαι τωρα)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχει ανακοινωθει η αποστολη μας.....? καμια εκπληξη?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δεν είπε και τίποτα τραγικό ο Χοτζαμαναμάν. Γείτονες είμαστε άλλωστε, επισκέψεις ανταλλάσσουμε. Γι' αυτό και οι φρεγάτες τους φτάνουν κάθε βδομάδα έξω απ' το Σούνιο. :(

Τέλος πάντων... Δεν θα κερδίσουμε αύριο ούτε με τους μεγαλοιδεατισμούς ούτε με τους μαρμαρωμένους βασιλιάδες. Θα κερδίσουμε μόνο αν παίξουμε γερά στο γήπεδο και στην κερκίδα, χωρίς προκλήσεις και ανέξοδους τσαμπουκάδες. Όποιος θέλει να κυνηγήσει τις χίμαιρές του ας μείνει σπίτι καλύτερα!

βΟΥΡ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ. 1200 ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΚΟΜΑ;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

τώρα να το παίξω ''σαστάλεγας"? Τεσπα! Ορισμένοι έχετε να μάθετε πολλά ακόμα.
τι δουλειά έχει ο κεμάλ αττατούρκ σε δηλώσεις προπονητή?
Πολιτικοποιείται ή όχι το παιχνίδι. Από ποιους?
Από εμάς όχι πάντως, και ευτυχώς όχι.

Το παιχνίδι είναι πολύ ζόρικο.
Καλά τα είπε ένα ΠΑΟΚτσάκι στον Δημόπουλο πριν λίγο.....
ο ΠΑΟΚ για καμμία ελλάδα δεν θα παίξει....
θα παίξει για την πάρτη του και την ιστορία του μόνο!
Για ποια ελλάδα τώρα, αυτή που μου έκοψε τη χορηγία, και δεν μπόρεσα να κάνω 2 μεταγραφές για το CL.
Να αγιάζει το στόμα σου ΠΑΟΚτσάκι μου

...και εγώ σκεφτόμουν για ελλάδες και τα ρέστα, αλλά ύστερα από ώριμη σκέψη, τάσσομαι ανεπιφύλακτα με τη παραπάνω άποψη.

ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, για ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ,
Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για την πάρτη του, για τον κόσμο του και για την ιστορία του.

ΠΑΟΚ - ΛΑΟΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Caballo Viejo έγραψε: 1200 ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΚΟΜΑ;

Και γιατί ο Ζαγοράκης έτσι και γιατί ο Μπερέτα αλλιώς και ο Βρύζας τι να εννούσε και γιατί έφυγε ο Ελευθεριάδης και ο Παπαδόπουλος και τι να μας πει και ο Δερμιτζάκης και όχι έτσι και όχι γιουβέτσι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εξω οι πολιτικη απο το ποδοσφαιρο.........σαν λαοι δεν μας χωριζουν τπτ....α΄λλα αυριο πρεπει να τους πατησουμε αγωνιστικως....
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Bono έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε: 1200 ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΚΟΜΑ;

Και γιατί ο Ζαγοράκης έτσι και γιατί ο Μπερέτα αλλιώς και ο Βρύζας τι να εννούσε και γιατί έφυγε ο Ελευθεριάδης και ο Παπαδόπουλος και τι να μας πει και ο Δερμιτζάκης και όχι έτσι και όχι γιουβέτσι

Αν έχουν έτσι τα πράγματα και μείνουν άδειες καρέκλες σ' αυτό το μεγάλο και κρίσιμο ματς, τότε έχουμε πάρει τον κατήφορο για τα καλά. :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”