Μακάρι να είναι αυτό το αρχικό σχήμα!!Billy4 έγραψε:"Με Κοντρέρας, Ιβιτς, Βιεϊρίνια για την πρόκριση κόντρα στον Αγιαξ"
Θετικά ήταν τα μηνύματα από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (26/7) στο "Αμστερνταμ Αρένα" εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Αγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ιβιτς και Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ως βασικοί στο ματς με τον "Αίαντα", ενισχύοντας και τις τρεις γραμμές της ομάδας. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το βαθμό ετοιμότητας του Σέρβου μέσου που προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό προετοιμασίας του "δικεφάλου του βορρά", καθώς και του Χιλιανού αμυντικού που λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της πατρίδας του ενσωματώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Η εμπειρία τους, όμως, γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της συμμετοχής τους στο ματς, υπερκαλύπτοντας το όποιο μειονέκτημα.
Η ενδεκάδα στην οποία καταλήγει ο Παύλος Δερμιτζάκης θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντρέρας δεξιά, τον Μπρούνο Τσιρίλο με τον Στέλιο Μαλεζά στα στόπερ και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αριστερά να συμπληρώνει το καρέ της άμυνας. Στα αμυντικά χαφ θα βρεθεί το δίδυμο Πάμπλο Γκαρσία-Βίτορ Βιτόλο, δεξιά ο Βιεϊρίνια και αριστερά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ή ο Ολιβιέ Σορλέν και πίσω από τον "φουνταριστό" Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα βρεθεί ο Ιβιτς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές σε αυτό το σχήμα που είναι και το επικρατέστερο. Ο Ανίς Μπουσαϊντί ίσως αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Κοντρέρας, ο Λούσιο Φιλομένο ίσως βρει θέση στη βασική ενδεκάδα εάν δεν αγωνιστεί ο Ιβιτς και τέλος υπάρχει περίπτωση ο Κοντρέρας να αγωνιστεί ως στόπερ, με τον Μπουσαϊντί δεξιά και σε αυτήν την περίπτωση μένει εκτός ο Τσιρίλο.
Η προπόνηση ήταν κλειστή για δημοσιογράφους και κόσμο, ενώ το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας. Οι παίκτες του Δερμιτζάκη έκαναν αρκετές ασκήσεις τακτικής ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους κυπελλούχους Ολλανδίας, δίνοντας χώρο στον αντίπαλό τους και βασιζόμενοι στην ταχύτητα του Βιεϊρίνια και του Σαλπιγγίδη στις αντεπιθέσεις.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/PAOK/282410.html
Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1
Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45 nova1
Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45
free4 έγραψε: Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν!!!
Ετοιμαστείτε..
ψιτ... Τετάρτη παίζουμε, όχι αύριο...
Α ρε Free...το σύνδρομο της στέρησης έπαθες ρε μαν? Ήρεμα ρε συ, ένα ματσάκι της πλάκας θα γίνει, θα ρίξουμε ένα τρίμπαλο και θα φύγουμε σαν κύριοι...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ψηφίζω δερμιτζακη σαν καταλληλότερο Προπονητη του ΠΑΟΚ εναντίον του αγιαξ γιατί το όνομα του στα αγγλικά είναι: dermi-junkie !!
Τυχαίο; Δεν νομίζω!!
Τυχαίο; Δεν νομίζω!!
Αγωνία νιώθω για το παιχνίδι, αλλά όχι φόβο.
Πιστεύω στην δυναμική της ομάδος μας!!!
Πιστεύω στην δυναμική της ομάδος μας!!!
Εγω παλι τις 2 τελευταιες μερες πριν τα μεγαλα ματς περιμενω να δω τι προαισθημα θα εχω!
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχω και τα καλυτερα...μακαρι να βγω λαθος γιατι ο ΠΑΟΚ εχει μαθει να μας αιφνιδιαζει (ευχαριστα η δυσαρεστα) εκει που δεν το περιμενουμε.
Με βαση ομως την εικονα που σχηματισα στα φιλικα βλεπω δυσκολο να δεχτουμε 0 ως 1 γκολ ενω ουτε για την επιθεση μας ειμαι τοσο αισιοδοξος.
Ελπιζω η αλλαγη προπονητη να αλλαξει καποια πραγματα. Η επιστροφη στο συστημα Σαντος που ακουω μου φαινεται λιγο μουφα. Αν ηταν τοσο ευκολο να αντιγραψεις το συστημα ενος προπονητη με βαση μια σειρα νουμερων (4..2..3..1) θα γινομασταν ολοι προπονητες. Ακομα καλυτερα αντι για συστημα Σαντος μπορει να ακολουθηθει το συστημα Μουρινιο! Σιγουρη επιτυχια.
Βεβαια θα μου πεις, οι παιχτες εχουν παιξει το συστημα Σαντος, οποτε αρκει να τους πει ο Δερμιτζακης : "καντε οτι κανατε περσυ". Το προβλημα ειναι οτι ακομα και ετσι θα παρουσιαστει οπως και να εχει ενα προβλημα που ειχε παντα το παιχνιδι του ΠΑΟΚ, ακομα και επι Σαντος. Σουπερ επιτυχημενο σε εναν υπερβολικα αργο ρυθμο παιχνιδιου, αλλα με σοβαρα προβληματα οταν δεν καταφερνε να επιβαλει αυτο τον ρυθμο εξαιτιας μιας πολυ γρηγορης επιθεσης.
Τωρα μαλιστα που αυτη η επιθεση εκτος απο γρηγορη θα ειναι και δουλεμενη και αυτοματοποιημενη τα πραγματα δυσκολευουν ακομα περισσοτερο.
Το προβλημα για μενα θα ξεκινησει αν το πραγμα στραβωσει καποια στιγμη. Ευκολα λες "καντε οτι περσυ" στους παιχτες. Τι γινεται ομως αν το πραγμα στραβωσει και γινει καποια στιγμη το 1-0? Η το 2-0? Εκει θα υπαρχει καποια αντιδραση-διαφοροποιηση απο τον παγκο! Αναγκαστικα. Και εκει για μενα ειναι το κρισημο ερωτημα...πως θα αντιδρασουν οι παιχτες. οσο το ματς ειναι στο 0-0 ξερω τι θα δω...να δουμε ομως ποσο θα κρατησει αυτο.
Στα αρνητικα επισης η τραγικη προιστορια των ελληνικων ομαδων απεναντι σε ολλανδικες. 0-4 με εμας σε μια δεκαετια, 4-1 ο αγιαξ κοντρα σε γαυρο-βαζελο-αεκ αλλες 2 προκρισεις ολλανδων (χερενφειν-αιντχοβεν) κοντρα σε γαυρο-αεκ...συνολο 10-1 !! Τα νουμερα δεν παιζουν μπαλα δειχνουν ομως οτι δεν μας παει καθολου το γρηγορο ολλανδικο ποδοσφαιρο. Η ευκολια με την οποια ο καλος ΠΑΟΚ του μπαγεβιτς ειχε φαει 7 γκολ σε 2 ματς μεσα στην ολλανδια σε 2 χρονιες το επιβεβαιωνουν.
Αιντε να δουμε...38 ωριτσες εμειναν!
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχω και τα καλυτερα...μακαρι να βγω λαθος γιατι ο ΠΑΟΚ εχει μαθει να μας αιφνιδιαζει (ευχαριστα η δυσαρεστα) εκει που δεν το περιμενουμε.
Με βαση ομως την εικονα που σχηματισα στα φιλικα βλεπω δυσκολο να δεχτουμε 0 ως 1 γκολ ενω ουτε για την επιθεση μας ειμαι τοσο αισιοδοξος.
Ελπιζω η αλλαγη προπονητη να αλλαξει καποια πραγματα. Η επιστροφη στο συστημα Σαντος που ακουω μου φαινεται λιγο μουφα. Αν ηταν τοσο ευκολο να αντιγραψεις το συστημα ενος προπονητη με βαση μια σειρα νουμερων (4..2..3..1) θα γινομασταν ολοι προπονητες. Ακομα καλυτερα αντι για συστημα Σαντος μπορει να ακολουθηθει το συστημα Μουρινιο! Σιγουρη επιτυχια.
Βεβαια θα μου πεις, οι παιχτες εχουν παιξει το συστημα Σαντος, οποτε αρκει να τους πει ο Δερμιτζακης : "καντε οτι κανατε περσυ". Το προβλημα ειναι οτι ακομα και ετσι θα παρουσιαστει οπως και να εχει ενα προβλημα που ειχε παντα το παιχνιδι του ΠΑΟΚ, ακομα και επι Σαντος. Σουπερ επιτυχημενο σε εναν υπερβολικα αργο ρυθμο παιχνιδιου, αλλα με σοβαρα προβληματα οταν δεν καταφερνε να επιβαλει αυτο τον ρυθμο εξαιτιας μιας πολυ γρηγορης επιθεσης.
Τωρα μαλιστα που αυτη η επιθεση εκτος απο γρηγορη θα ειναι και δουλεμενη και αυτοματοποιημενη τα πραγματα δυσκολευουν ακομα περισσοτερο.
Το προβλημα για μενα θα ξεκινησει αν το πραγμα στραβωσει καποια στιγμη. Ευκολα λες "καντε οτι περσυ" στους παιχτες. Τι γινεται ομως αν το πραγμα στραβωσει και γινει καποια στιγμη το 1-0? Η το 2-0? Εκει θα υπαρχει καποια αντιδραση-διαφοροποιηση απο τον παγκο! Αναγκαστικα. Και εκει για μενα ειναι το κρισημο ερωτημα...πως θα αντιδρασουν οι παιχτες. οσο το ματς ειναι στο 0-0 ξερω τι θα δω...να δουμε ομως ποσο θα κρατησει αυτο.
Στα αρνητικα επισης η τραγικη προιστορια των ελληνικων ομαδων απεναντι σε ολλανδικες. 0-4 με εμας σε μια δεκαετια, 4-1 ο αγιαξ κοντρα σε γαυρο-βαζελο-αεκ αλλες 2 προκρισεις ολλανδων (χερενφειν-αιντχοβεν) κοντρα σε γαυρο-αεκ...συνολο 10-1 !! Τα νουμερα δεν παιζουν μπαλα δειχνουν ομως οτι δεν μας παει καθολου το γρηγορο ολλανδικο ποδοσφαιρο. Η ευκολια με την οποια ο καλος ΠΑΟΚ του μπαγεβιτς ειχε φαει 7 γκολ σε 2 ματς μεσα στην ολλανδια σε 2 χρονιες το επιβεβαιωνουν.
Αιντε να δουμε...38 ωριτσες εμειναν!
Besuch έγραψε:...
Η ευκολια με την οποια ο καλος ΠΑΟΚ του μπαγεβιτς ειχε φαει 7 γκολ σε 2 ματς μεσα στην ολλανδια σε 2 χρονιες το επιβεβαιωνουν.
...
Καλη η ομάδα μας τότε , άλλα η άμυνα θύμιζε Σαριέγκι-Βύντρα....
ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΟ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Καλημέρα σε όλες και όλους
Ανεξάρτητα το τι θα γίνει στα 2 ματσάκια με τον οβριό
Ανεξάρτητα της όποιας Ευρωπαϊκής μας πορείας
ΚΑΙ
Ανεξάρτητα του ποιός θα προπονεί την ομάδα
Το σύνθημα είναι μόνο ένα
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
όχι απογοήτευση
όχι υπέρμετρος ενθουσιασμός
όχι up-down
όχι σούβλες και κοκορέτσια
όχι μίρλινγκ
ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ
και όλα θα γίνουν
άντε και καλή μας επιτυχία !

Ανεξάρτητα το τι θα γίνει στα 2 ματσάκια με τον οβριό
Ανεξάρτητα της όποιας Ευρωπαϊκής μας πορείας
ΚΑΙ
Ανεξάρτητα του ποιός θα προπονεί την ομάδα
Το σύνθημα είναι μόνο ένα
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
όχι απογοήτευση
όχι υπέρμετρος ενθουσιασμός
όχι up-down
όχι σούβλες και κοκορέτσια
όχι μίρλινγκ
ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ
και όλα θα γίνουν
άντε και καλή μας επιτυχία !

Pepper αυτα τα "οχι" αν τα εβλεπα και σε σποτακι με γλαρο θα τα αφομοιωνα πολυ καλυτερα!