Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
elvetos giatros

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από elvetos giatros »

giapas έγραψε:To θέμα πάει να ξεφύγει.

Οι αλλοι δε ξέρουν τι λένε κ τα έχουν χαμένα.

Κάποτε η μαγκιά έβγαινε για το ΠΑΟΚ.

Τωρα η μαγκιά βγαινει για τη μαγκιά.

Οσο δικαιώμα έχω εγώ να πιάνω στο στόμα μου ΠΑΟΚτσηδες οπαδους άλλων εποχών ... και ηθών ... και αρ$^$διων...
... αλλο τόσο έχουν έχουν κ αυτοί.
Ποσο μάλλον να "κληρονομήσουν" επιτεύγματα κ φήμη.

Οταν αγωνίζεσαι τόσο πολύ να αποδείξεις κάτι προφανώς κάτι δε πάει καλά.

Καθε ομάδα στη Ελλάδα έχει ένα ορισμένο αριθμό ... ταλιμπανομαμελουκων.
Κ ο γαυρος και ο βαζελος κ η ΑΕΚ κ ο ΑΡΗΣ.
Ολοι το δέχονται κ είναι φαινομενο της κοινωνίας μας.

Αλλά σε εμάς αυτό δεν έχει προηγούμενο. Μ'αρέσει που κορόιδευα τα χανούμια με την original...
Κ εις ανώτερα μαγκες.

Την επόμενη φορά μη βγάλατε ανακοίνωση. Μια προκήρυξη θα ταίριαζε καλύτερα.

Κριμα.
tad έγραψε:Από ότι βλέπω συνεχίζετε η ανεύθυνη στάση υπεύθυνων κατά τα άλλα συνδέσμων ....

Αν η παραπάνω ανακοίνωση είναι των Μακεδόνων δηλαδή ενός ιστορικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ μιλάμε για μεγάλο καραγκιοζιλίκι.

1ον Χωρίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε υπερπαοκτσήδες και μη. Γελάει ο κόσμος
2ον Μιλάει για περήφανους οπαδούς και ιστορίες για εκδρομές στην Αθήνα. Επειδή δεν είμαστε από παρθενογέννεση η πλειοψηφία των παοκτσήδων που έκανε υπερήφανες εκδρομές τότε γελάει με τα καραγκιοζιλίκια σας τώρα. Γελάει με τις τυφλές επιθέσεις και τις βλαχομαγκιές. ]
3ον ποιος ρε καραγκιοζάκια να το βουλώσει ??? Ποιος ρε λίγοι ? Ο απλός οπαδός του ΠΑΟΚ ?????? Πλέον κύριοι είστε πολύ λίγοι για να μιλήσετε για τον απλό οπαδό του ΠΑΟΚ. Σας έχει ξεπεράσει και αυτός και η ομάδα ...
4ον την αναφορά στο paokmania δεν την έπιασα. Εσείς δεν είστε ρε λίγοι από τους πρωτοπόρους των ραδιοφωνικών εκπομπών ???? Πλάκα μας κάνετε ??? Είστε εσείς παοκτάσκια γνήσια και ντόμπρα ???? Ποιο πολύ ξέρετε με τι μοιάζετε ????? Ξέρετε εσείς ... Την απάντηση την έχετε στο στόμα ... Μόνο που είστε άτυχοι ... Εδώ μιλιούνια ... Είστε κάτω του 5%.
5ον Το χαμένο νταμπλ και το χαμένο κύππελο μήπως θα το φέρετε εσείς ?????
6ον Δόξα το θεό που πλέον ο ανώνυμος οπαδός έχει φωνή μέσω ιντερνετ. Για να ακούγετε ποια είναι η γνώμη των πολλών.
7ον Όσο αφορά εκδρομές με ΠΑΟΚ ευτυχώς και εκεί είστε μειοψηφία. Οι πολλοί και οι παλιοί γελάνε με αυτά που έγιναν ...
tad έγραψε:Τι είναι αυτά που λες ρε Κολοκοτρώνη ??? Με ποια πράγματα συμφωνείς ???
Δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ αλλά τώρα φαίνεται ότι απέχουμε πολύ ...

Ποιος είναι αυτός που θα μου πει να μην μιλάω ως παοκτσής ???? Ποιος είναι αυτός ο γελοίος ???? Ούτε ο θεός ο ίδιος αν κατέβει δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να μιλάω για τις αξίες μου ...

Πλάκα μου κάνεις ρε Κολοκοτρώνη ??? Είναι σύνθημα παοκτσήδων να λένε ότι στέλνουν τους άλλους σε νοσοκομεία ??? Πως ρε να αφήσεις το παιδί σου να λέει τέτοια λόγια και να του δίνεις τέτοια πρότυπα ?? Και αν πάει μετά να το κάνει και φάει μία πέτρα στο κεφάλι τι θα γίνει μετά ???? Θα το αναπληρώσεις εσύ ή οι Μακεδόνες ???????
Να μιλήσω για μάχες του παρελθόντος που χτυπήθηκε ο παοκτσής και απάντησε τότε να μιλήσουμε. Να κάνω σύνθημα τα νοσοκομεία και να υμνώ βλαχομαγκιές μακριά από τον ΠΑΟΚ μας Κολοκοτρώνη.

Μακριά από τον ΠΑΟΚ παοκτσήδες που λένε βούλωσέ το σε παοκτσή.

Προφανώς συμφωνώ Κολοκοτρώνη μαζί σου και το έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχουν ένα κάρο αποψάκηδες της πλάκας αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα που προέκυψε. Πλάκα με κάνεις ??? Τι σχέση έχουν τα δύο τους ???

Απαράδεκτη ανακοίνωση της πλάκας για εμένα και δεν εκφράζει παρά ελάχιστους παοκτσήδες ...

++++++1926

Σέβομαι τη διαφορετική άποψη, όσον αφορά το Σαλπιγγίδη και όλα τα αγωνιστικά κτλ., όσο δεν προσβάλει τους συνοπαδους.
Καλά έκαναν οι συνδεσμίτες και έβγαλαν ανακοίνωση για το Σαλπιγγίδη, αφού έτσι νιώθουν. Δημοκρατία έχουμε, δε θέλουμε να γίνουμε super-3.
Αλλα όσοι υποστηρίζουν την αναίτια και ετσιθελική βια, έμμεσα η άμεσα, είναι απαράδεκτοι. Δεν τους γουστάρω στον Παοκ. Αυτοί οι κάφροι και ψευτόμαγκες - επαναλαμβάνω όσοι υποστηρίζουν την αναίτια και ετσιθελική βια - είναι για τη φυλακή. Τέλεια και παύλα. :x :x :x

YΣ Και φυσικά όταν κατεβαίνεις στη Λαμία με τα όπλα στο χέρι μην περιμένεις η αστυνομία - σε οποια άλλη επίσκεψη κανεις στα κάτω από τα Τέμπη μέρη - να σε συμπεριφερθεί σαν πολίτη πρώτης κατηγοριας. Αυτό θα συνέβαινε σε όλο τον κόσμο και όχι μονο στην Ελλάδα.
Aυτοστιγματιζομαστε, δεν καταλαβαίνετε...;
Και καλά αυτοί που τα θέλουν, εμείς που δε γουστάρουμε, εμείς που θέλουμε να χαρούμε την Παοκάρα σε όλα τα μέρη και πλάτη αυτής της Γης, γιατί να τα τραβάμε αυτά...;; :( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

PRAKTORINOS έγραψε: Σε πρώτη φάση, λοιπόν, μιλάμε για λάσπη, αδιακρίτως,
λάσπη προς όλους μας,
που την εντοπίζω και σε άλλα sites και forums
από ΠΑΟΚτσήδες προς ΠΑΟΚτσήδες
και με λυπεί.
Με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να πω
οτι οι πρόγονοι τού εν λόγω συνδέσμου
αρχές του '90
τον είχαν μετατρέψει σε ταξιδιωτικό γραφείο
και όχι με την στενή, αγνή έννοια της οπαδικής εκδρομής,
αλλά ποιος θα με πίστευε;
απλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ο οποιοσδηποτε σφ οποιαδηποτε ανακοινωση η αρθρο βγαζει ακομη και να βριζει και να ριχνει λασπη το κανει με το ονομα του,οι μακεδονες εχουνε στεγασμενα γραφεια εχουμε 5μελες κτλ
μπορει ο οποιοσδηποτε εχει προβλημα μαζι τους να τους βρει
αντιθετα εδω και σε οποιοδηποτε φορουμ ο αλλος κρυβεται πισω απο ενα νικ και βριζει οπαδους του ΠΑΟΚ και τους χαρακτηριζει(σουπεραδες,ψευτομαγκες,μπασταρδια πρεζακια κτλ)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

teod1980 έγραψε:Ήρεμα παίδες...

Να προσέξουμε ότι γράφει
ο καθένας νοιώθει άξιος να εκφράζει άποψη είτε πίσω από ένα μικρόφωνο είτε νομίζοντας ότι είναι συγγραφέας και να χαρακτηρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
να προσθέσω εγώ ανώνυμα...
ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ... ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
PRAKTORINOS έγραψε: Σε πρώτη φάση, λοιπόν, μιλάμε για λάσπη, αδιακρίτως,
λάσπη προς όλους μας,
που την εντοπίζω και σε άλλα sites και forums
από ΠΑΟΚτσήδες προς ΠΑΟΚτσήδες
και με λυπεί.
Με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να πω
οτι οι πρόγονοι τού εν λόγω συνδέσμου
αρχές του '90
τον είχαν μετατρέψει σε ταξιδιωτικό γραφείο
και όχι με την στενή, αγνή έννοια της οπαδικής εκδρομής,
αλλά ποιος θα με πίστευε;
απλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ο οποιοσδηποτε σφ οποιαδηποτε ανακοινωση η αρθρο βγαζει ακομη και να βριζει και να ριχνει λασπη το κανει με το ονομα του,οι μακεδονες εχουνε στεγασμενα γραφεια εχουμε 5μελες κτλ
μπορει ο οποιοσδηποτε εχει προβλημα μαζι τους να τους βρει
αντιθετα εδω και σε οποιοδηποτε φορουμ ο αλλος κρυβεται πισω απο ενα νικ και βριζει οπαδους του ΠΑΟΚ και τους χαρακτηριζει(σουπεραδες,ψευτομαγκες,μπασταρδια πρεζακια κτλ)
Και σε μένα μπορείς να στείλεις PM παλικάρι....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Ζορρο οι ΣΦ εχουν 5μελες και αυτοι ειναι υπευθηνοι για τις ανακοινωσεις που εκφραζουν τα μελη των συνδεσμων,οποτε ανονημοι δεν ειναι.Μην λεμε οτι θελουμε.
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται,προφανως αναφερθηκαν οι 2 συγκεκιμενοι ιστιοτοποι-ραδια γιατι εχουν την μεγαλυτερη επισκεψημοτητα και βγαζουν προς τα εξω αυτο το κλιμα που περιγραφουν,δεν ειναι προσωπικο θαρρω το ζητημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bakunin4 την Δευ 31 Μάιος 2010, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

tad έγραψε:Τι είναι αυτά που λες ρε Κολοκοτρώνη ??? Με ποια πράγματα συμφωνείς ???
Δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ αλλά τώρα φαίνεται ότι απέχουμε πολύ ...

Ποιος είναι αυτός που θα μου πει να μην μιλάω ως παοκτσής ???? Ποιος είναι αυτός ο γελοίος ???? Ούτε ο θεός ο ίδιος αν κατέβει δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να μιλάω για τις αξίες μου ...

Πλάκα μου κάνεις ρε Κολοκοτρώνη ??? Είναι σύνθημα παοκτσήδων να λένε ότι στέλνουν τους άλλους σε νοσοκομεία ??? Πως ρε να αφήσεις το παιδί σου να λέει τέτοια λόγια και να του δίνεις τέτοια πρότυπα ?? Και αν πάει μετά να το κάνει και φάει μία πέτρα στο κεφάλι τι θα γίνει μετά ???? Θα το αναπληρώσεις εσύ ή οι Μακεδόνες ???????
Να μιλήσω για μάχες του παρελθόντος που χτυπήθηκε ο παοκτσής και απάντησε τότε να μιλήσουμε. Να κάνω σύνθημα τα νοσοκομεία και να υμνώ βλαχομαγκιές μακριά από τον ΠΑΟΚ μας Κολοκοτρώνη.

Μακριά από τον ΠΑΟΚ παοκτσήδες που λένε βούλωσέ το σε παοκτσή.

Προφανώς συμφωνώ Κολοκοτρώνη μαζί σου και το έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχουν ένα κάρο αποψάκηδες της πλάκας αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα που προέκυψε. Πλάκα με κάνεις ??? Τι σχέση έχουν τα δύο τους ???

Απαράδεκτη ανακοίνωση της πλάκας για εμένα και δεν εκφράζει παρά ελάχιστους παοκτσήδες ...
tad διαφωνούμε καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως. άστο μην το παλεύεις. τα γραφόμενά σου κατεμέ είναι άκρως προσβλητικά και απαράδεκτα για τους Μακεδόνες, οι οποίοι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας γράφουν αλήθειες. Εγώ το έγραψα πάντως....όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται....
Μην γενικεύεις αόριστα όμως το θέμα της βίας στο ποδόσφαιρο, άστο..είναι άλλο θέμα αυτό. Θα σούλεγα πολύ απλά ότι η βία του ποδοσφαίρου είναι η μικρογραφία της πραγματικής βίας που βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή. οπότε τα παιδιά μας, μόνο σε γυάλα, έχουν ελπίδες να μην γνωρίσουν την βία.

Τώρα είναι οι Μακεδόνες στο στόχαστρο, ..... χθες ήταν οι Δυτικές Συνοικίες, προχθές η Θύρα 4, αντιπροχθές ο Πανελλήνιος.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε: ΥΓ2: Οσοσ για τον Γκας που παλι ριχνει μπιχτες για την διακοπη του φαιναλ φορ δεν φερει κανενας ΠΑΟΚτσης ευθηνη,το φαιναλ φορ διεκοπει λογω της εισβολης των χανουμιων και την ριψη αντικειμενων,στυλο,μολοτοφ.Οι δικοι μας μια ωρα ηταν σε θεση αμυνας και κρατουσαν γερα.Οποτε το επιχειρημα οτι στερησαμε νταμπλ στον ΠΑΟΚ το παιρνει το ποταμι.Γκε Γκε ?

Μπιχτές?
Ποιες μπιχτές?
Που τις είδες τις μπιχτές.?
Αυτά που λες είναι πιθανόν γεγονότα και μαζί σας.

Νωρίτερα έγινε και ένα μπάρμπεκιου ή όχι?

Θα αρχίσεις πάλι να μου λες ότι προκληθήκαμε νωρίτερα κλπ μετά για την έλλειψη αστυνομίας και τα γνωστά που φταίνε (πάντα φταίνε μαζί σου) και θα γυρίσει η συζήτηση ανακύκλωση χωρίς καμία ουσία.

Για το αποτέλεσμα όμως δεν μου λες ποιο είναι?

Ποια είναι η σούμα με τα τελευταία συμβάντα κάνε ένα απολογισμό.

1.Δεν έχεις ένα κύπελλο παραπάνω (ΠΑΟΚ γίναμε για τον ΛΑΟ του σωστό αλλά για να υπάρχει και ο ΛΑΟΣ χρειαζόμαστε και τους τίτλους σου ανταπαντώ τουλάχιστον πες τα στον Ναουμίδη και αυτός παίχτης του ΠΑΟΚ είναι και τα άλλα τα παιδιά πάνε και στην Τούμπα όπως λένε δηλώνουν και οπαδοί σαν τον Σαλπιγγίδη).
Ζούμε στο 2010 και όχι στο 1980 που έζησα και εγώ.
Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα?
Έχουμε την δύναμη?
Και όχι να ευνουχιστούμε ή να κλείσουμε τους συνδέσμους.
Ποιος είπε τέτοιο πράγμα?
Οι σύνδεσμοι είναι βασικότατο να υπάρχουν και το έργο και η προσφορά τους είναι γνωστά πράγματα επίσης.

2.Έχουμε μερικούς ανθρώπους στην φυλακή και μερικούς τραυματίες
(παρομοίως και η άλλη πλευρά)
Επίσης μια πόλη ήσυχη αναστατώθηκε.

3.Συνεχίζεται μια συζήτηση για κάποιον επαγγελματία.6 μήνες βαστάει.
(που ομολογώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να καθίσουμε να συζητάμε γύρω απο το αν είναι προδότης ή όχι για άλλους είναι για άλλους δεν είναι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και θα μάθουμε).
Πέραν αυτού όμως εξυπηρετεί σε κάτι?
Θα αλλάξει τις ιδέες μας αν είναι ή δεν είναι?
Την πρώτη φορά την κλείδωνα για να μην γκρινιάζουν όσοι τον θέλουν.
Τώρα θα κλειδωθεί όπως πάμε για να μην γκρινιάζουν αυτοί που δεν τον θέλουν.
Λίγο υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε να πέσουν οι πρώτες ανακοινώσεις απο την ΠΑΕ να βρούμε όλοι την ηρεμία μας?

4.Στην συζήτηση αυτή υπάρχουν εντάσεις και ενστάσεις
(Αν θέλετε αυτό να προκληθεί πάλι μαζί σας ότι πείτε Δημοκρατία έχουμε ούτε ποστ σβήνονται ούτε τίποτα εδώ και καιρό).
Διαφωνούμε οκ και μπράβο μας.
Άσπρο ο ένας και μαύρο ο άλλος.
Και επειδή αγαπάμε τους συνδέσμους και έχουμε δώσει και λεφτά για αποφυλακίσεις κλπ οπαδών εγώ ασπάζομαι την θέληση τους για να το βουλώσουμε.
Προσωπικά θα βγάλω τον σκασμό.
Εσύ γιατί το συνεχίζεις όμως και μας λες την άποψη σου κάθε τρεις και λίγο δεν σου φτάνει η ανακοίνωση των Δυτικών?

5.Μην είσαι εμπαθής μαζί μου και λες ο gash και ο gash.
Εξάλλου ένας οπαδός τριετίας είμαι και εγώ αλλά επαγγελματίας μακάρι να ήμουν.
Έχω ταχθεί υπερ αυτού ανοιχτά και στους admins ακόμα.
Η φιλοσοφία τους όμως δεν το ασπάζεται.
Αντιθέτως γνωρίζω αρκετούς να έχουν γίνει επαγγελματίες οπαδούς μη τριετίας που έχουν ρεύμα ακόμα και σήμερα.

6.Επανάληψη επανάληψη και στο τέλος ξενέρωμα.
Ιστορικά τα ίδια και τα ίδια επαναλαμβάνονται και έχουν καταντήσει κουραστικά.
Πραγματικά άρχισα να βαριέμαι.

Καλή συνέχεια σου είπα και στο ξαναλέω ο Θεός να σας φωτίσει να δικαιωθείτε σε όλους τους αγώνες σας.
Ακόμα και στο θέμα Σάλπι.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε.
Χωρίς ίχνος ειρωνείας.

Απο μένα τέλος εδώ αλλά αν συνεχίσετε να μιλάτε μόνο εδώ θα κλειδωθεί για την ηρεμία και την ενότητα των μελών του site.
Όχι τίποτα άλλο αλλά παρατήρησα νέες ύβρεις και αστείες απειλές επίσης κουραστικές.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

-Με το να μη θέλετε τον Σαλπιγγίδη, κάνετε κακό στον ΠΑΟΚ.
-Άμα έρθει θα βεβηλωθεί η περηφάνια μας.
-Άρα βάζεις το εγώ σου πάνω από τον ΠΑΟΚ.
-Άμα έρθει ο προδότης θα κάνει μεγαλύτερο κακό στον ΠΑΟΚ μας.
-Άστα αυτά ο Ζαγοράκης ξέρει.
-Ο Ζαγοράκης κάνει και λάθη. Κι εμείς θα τον διορθώνουμε.
-Ου ρε ΠΑΟΚάρχες...
-Ξες τι έχουμε καταφέρει εμείς; Καταλήψεις, διώξαμε, φέραμε μπλα μπλα....
-Ναι, αλλά δεν λες και πόσα κακά έχετε προξενήσει στην ομάδα.
-Εμείς, μόνο καλά κάνουμε. Στη Λαμία θα είσαι;
-Μόνο καλά αλλά τζαμπατζήδες, φασαρίες, πρόστιμα...
-Ε τι να κάνουν τα παιδιά των συνδέσμων. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους.
-Ούτε να διοικούν είναι η δουλειά τους
-Άστα αυτά. Στη Λαμία θα είσαι;

(Αυτή ήταν η συζήτηση από Τετάρτη έως Σάββατο μεσημέρι. Από κείνη την ώρα έχουμε νέες εξελίξεις στο διάλογο..)

-Μας λέγατε να έρθουμε Λαμία αλλά είδατε τι κάνατε;
-Εσύ που ήσουν;
-Εμένα πιο πολύ βεβηλώθηκε η υπερηφάνεια μου από αυτά παρά με το Σάλπι.
-Εσύ που ήσουν;
-Που ρεζιλεύετε το λαό του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚάρχες...
-Εσύ που ήσουν;
-Που καταστρέφετε περιουσίες ανθρώπων και σηκώνεται ένα κράτος στο πόδι.
-Η αστυνομία έφταιγε που έλειπε.
-Πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι.
-Και οι ΑΕΚτσήδες φταίγανε.
-Πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι.
-Και για το σκηνικό εντός γηπέδου, η αστυνομία φταίει που ήταν εκεί από τη μεριά μας.
-Πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι....
-Εσείς που βρίζετε εμάς που είμαστε αδέρφια, ντροπιάζετε τον ΠΑΟΚ.
-Όχι εμείς δεν είμαστε αδέρφια, με αυτούς που τα σπάνε.
-Αν ήξερες από εκδρομές, για το καλό του ΠΑΟΚ τα κάνουμε αυτά.
-Για το καλό του ΠΑΟΚ μας στέρησες το νταμπλ;
-Ας ήσουν εκεί...
-Εξαιτίας σας δεν πήραμε το νταμπλ.
-Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.

και μπλα μπλα μπλα.....

Εδώ και 60 σελίδες συζητάμε αυτά. Τα ίδια και τα ίδια. Ίδια επιχειρήματα, ίδιες κατηγορίες, ίδιες απαντήσεις......

Αφού τίποτα καινούργιο δεν λέγεται, δεν το κλείνετε το τόπικ; Ήδη ο άλλος πριν άρχισε και καντήλιαζε...

Ότι να ναι.... :cry:
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Gash δεν εβρισα κανεναν εδω μεσα. αντιθετα εχω δεχτει υποδειξεις ,επιθεσεις κτλ

Δεν αναφερομαι ια τα του εκτος γηπεδου ανα και εκει εχουμε πει τι εγινε αλλα για τα εντος που ευθηνονται για την διακοπη.Για τα εξω μπορεις να εχεις οτι αποψη θελεις αφου δεν δεχεσαι την αλλη οψη αλλα για τα εντος που ευθηνονται για την διακοπη τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.
Χαιρομαι για την σταση σου τωρα γιατι επιτελους μιλησες επι της ουσιας και δεχομε την αποψη σου που σε καποια σημεια συμφωνουμε κιολας ,το οτι μιλαω συνεχεια ειναι αποτελεσμα τα οσα επακολουθησαν της ανακοινωσεις και πανω σε αυτα βασιζονται οχι την ανακοινωση καθαυτου.Οταν λεγονται ανακριβιες και καποιοι ριχνουν λασπη με τσιγκλαει να απαντησω.Δεν ειναι επιβολη φιλε ,οταν βλεπεις πραγματα που δεν στεκουν και σπιλωνουν καποιους δεν μπορεις να τα αφησεις αναπαντητα και απο την στιγμη που το σιτε δεν εχει κανονες για τον σεβασμο σε αδερφους και ΣΦ κανω εγω τον μαλακα και ασχολουμε 3 την ωρα με τα ιδια και τα ιδια.
Απο την στιγμη που το θεμα κλεινει για σενα κλεινει και για μενα στο μεταξυ μας επιπεδο,δεν ειμαι εμπαθης μαζι σου δεν εχω καποιον λογω αυτα που ειπωθηκαν κρινω.Δεν εχω λογο να εχω κατι μαζι σου αδερφε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και κανόνες υπάρχουν αδερφέ στο site.

Αν κάτι σε πρόσβαλε πες μου τι είναι σε PM να το διαγράψουμε.

Απλά εκτος απο επαγγελματίες (δεν ξέρω αν μπορώ να το δεχτώ ως κοπλιμέντο κάτι τέτοιο ή όχι) μας έχουν κατηγορήσει και για χουντικούς μετά απο διαγραφές ύβρεων συκοφαντιών κλπ μεταξύ χρηστών ή αδερφών.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Βηματα παρακμης
και συνεχιζουμε... :cry:
Άβαταρ μέλους
bakunin4

gash04 έγραψε:Και κανόνες υπάρχουν αδερφέ στο site.

Αν κάτι σε πρόσβαλε πες μου τι είναι σε PM να το διαγράψουμε.

Απλά εκτος απο επαγγελματίες (δεν ξέρω αν μπορώ να το δεχτώ ως κοπλιμέντο κάτι τέτοιο ή όχι) μας έχουν κατηγορήσει και για χουντικούς μετά απο διαγραφές ύβρεων συκοφαντιών κλπ μεταξύ χρηστών ή αδερφών.
ισως οι διγραφες ηταν μονοπλευρες αδερφε.

αυτο το ποστ του DimisK δεν ειναι υβριστικο και ατοπο ?

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6&start=75
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

bakunin4 έγραψε:Ζορρο οι ΣΦ εχουν 5μελες και αυτοι ειναι υπευθηνοι για τις ανακοινωσεις που εκφραζουν τα μελη των συνδεσμων,οποτε ανονημοι δεν ειναι.Μην λεμε οτι θελουμε.
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται,προφανως αναφερθηκαν οι 2 συγκεκιμενοι ιστιοτοποι-ραδια γιατι εχουν την μεγαλυτερη επισκεψημοτητα και βγαζουν προς τα εξω αυτο το κλιμα που περιγραφουν,δεν ειναι προσωπικο θαρρω το ζητημα.
Να βγάλω και εγώ σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΡΟΔΟΥ μία Ανακοίνωση? ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΟΙ 5 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ? ΕΛΑ ΤΩΡΑ ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Α καλά! Ωραία λογική! έτσι δηλαδή βγάζετε εκεί στη Ρόδο ανακοινώσεις?
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

gash04 έγραψε: Απλά εκτος απο επαγγελματίες (δεν ξέρω αν μπορώ να το δεχτώ ως κοπλιμέντο κάτι τέτοιο ή όχι) μας έχουν κατηγορήσει και για χουντικούς μετά απο διαγραφές ύβρεων συκοφαντιών κλπ μεταξύ χρηστών ή αδερφών.
Ελα, έλα δεν έχετε διαγράψει μόνο βρισιές και συκοφαντίες...
έχετε διαγράψει και μένα για μιά βδομάδα :opaokara: :opaokara:
να μην πω ακόμα ότι με έχετε αναγκάσει να αλλάξω και nick τρείς φορές :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”