giapas έγραψε:To θέμα πάει να ξεφύγει.
Οι αλλοι δε ξέρουν τι λένε κ τα έχουν χαμένα.
Κάποτε η μαγκιά έβγαινε για το ΠΑΟΚ.
Τωρα η μαγκιά βγαινει για τη μαγκιά.
Οσο δικαιώμα έχω εγώ να πιάνω στο στόμα μου ΠΑΟΚτσηδες οπαδους άλλων εποχών ... και ηθών ... και αρ$^$διων...
... αλλο τόσο έχουν έχουν κ αυτοί.
Ποσο μάλλον να "κληρονομήσουν" επιτεύγματα κ φήμη.
Οταν αγωνίζεσαι τόσο πολύ να αποδείξεις κάτι προφανώς κάτι δε πάει καλά.
Καθε ομάδα στη Ελλάδα έχει ένα ορισμένο αριθμό ... ταλιμπανομαμελουκων.
Κ ο γαυρος και ο βαζελος κ η ΑΕΚ κ ο ΑΡΗΣ.
Ολοι το δέχονται κ είναι φαινομενο της κοινωνίας μας.
Αλλά σε εμάς αυτό δεν έχει προηγούμενο. Μ'αρέσει που κορόιδευα τα χανούμια με την original...
Κ εις ανώτερα μαγκες.
Την επόμενη φορά μη βγάλατε ανακοίνωση. Μια προκήρυξη θα ταίριαζε καλύτερα.
Κριμα.
tad έγραψε:Από ότι βλέπω συνεχίζετε η ανεύθυνη στάση υπεύθυνων κατά τα άλλα συνδέσμων ....
Αν η παραπάνω ανακοίνωση είναι των Μακεδόνων δηλαδή ενός ιστορικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ μιλάμε για μεγάλο καραγκιοζιλίκι.
1ον Χωρίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε υπερπαοκτσήδες και μη. Γελάει ο κόσμος
2ον Μιλάει για περήφανους οπαδούς και ιστορίες για εκδρομές στην Αθήνα. Επειδή δεν είμαστε από παρθενογέννεση η πλειοψηφία των παοκτσήδων που έκανε υπερήφανες εκδρομές τότε γελάει με τα καραγκιοζιλίκια σας τώρα. Γελάει με τις τυφλές επιθέσεις και τις βλαχομαγκιές. ]
3ον ποιος ρε καραγκιοζάκια να το βουλώσει ??? Ποιος ρε λίγοι ? Ο απλός οπαδός του ΠΑΟΚ ?????? Πλέον κύριοι είστε πολύ λίγοι για να μιλήσετε για τον απλό οπαδό του ΠΑΟΚ. Σας έχει ξεπεράσει και αυτός και η ομάδα ...
4ον την αναφορά στο paokmania δεν την έπιασα. Εσείς δεν είστε ρε λίγοι από τους πρωτοπόρους των ραδιοφωνικών εκπομπών ???? Πλάκα μας κάνετε ??? Είστε εσείς παοκτάσκια γνήσια και ντόμπρα ???? Ποιο πολύ ξέρετε με τι μοιάζετε ????? Ξέρετε εσείς ... Την απάντηση την έχετε στο στόμα ... Μόνο που είστε άτυχοι ... Εδώ μιλιούνια ... Είστε κάτω του 5%.
5ον Το χαμένο νταμπλ και το χαμένο κύππελο μήπως θα το φέρετε εσείς ?????
6ον Δόξα το θεό που πλέον ο ανώνυμος οπαδός έχει φωνή μέσω ιντερνετ. Για να ακούγετε ποια είναι η γνώμη των πολλών.
7ον Όσο αφορά εκδρομές με ΠΑΟΚ ευτυχώς και εκεί είστε μειοψηφία. Οι πολλοί και οι παλιοί γελάνε με αυτά που έγιναν ...
tad έγραψε:Τι είναι αυτά που λες ρε Κολοκοτρώνη ??? Με ποια πράγματα συμφωνείς ???
Δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ αλλά τώρα φαίνεται ότι απέχουμε πολύ ...
Ποιος είναι αυτός που θα μου πει να μην μιλάω ως παοκτσής ???? Ποιος είναι αυτός ο γελοίος ???? Ούτε ο θεός ο ίδιος αν κατέβει δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να μιλάω για τις αξίες μου ...
Πλάκα μου κάνεις ρε Κολοκοτρώνη ??? Είναι σύνθημα παοκτσήδων να λένε ότι στέλνουν τους άλλους σε νοσοκομεία ??? Πως ρε να αφήσεις το παιδί σου να λέει τέτοια λόγια και να του δίνεις τέτοια πρότυπα ?? Και αν πάει μετά να το κάνει και φάει μία πέτρα στο κεφάλι τι θα γίνει μετά ???? Θα το αναπληρώσεις εσύ ή οι Μακεδόνες ???????
Να μιλήσω για μάχες του παρελθόντος που χτυπήθηκε ο παοκτσής και απάντησε τότε να μιλήσουμε. Να κάνω σύνθημα τα νοσοκομεία και να υμνώ βλαχομαγκιές μακριά από τον ΠΑΟΚ μας Κολοκοτρώνη.
Μακριά από τον ΠΑΟΚ παοκτσήδες που λένε βούλωσέ το σε παοκτσή.
Προφανώς συμφωνώ Κολοκοτρώνη μαζί σου και το έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχουν ένα κάρο αποψάκηδες της πλάκας αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα που προέκυψε. Πλάκα με κάνεις ??? Τι σχέση έχουν τα δύο τους ???
Απαράδεκτη ανακοίνωση της πλάκας για εμένα και δεν εκφράζει παρά ελάχιστους παοκτσήδες ...
++++++1926
Σέβομαι τη διαφορετική άποψη, όσον αφορά το Σαλπιγγίδη και όλα τα αγωνιστικά κτλ., όσο δεν προσβάλει τους συνοπαδους.
Καλά έκαναν οι συνδεσμίτες και έβγαλαν ανακοίνωση για το Σαλπιγγίδη, αφού έτσι νιώθουν. Δημοκρατία έχουμε, δε θέλουμε να γίνουμε super-3.
Αλλα όσοι υποστηρίζουν την αναίτια και ετσιθελική βια, έμμεσα η άμεσα, είναι απαράδεκτοι. Δεν τους γουστάρω στον Παοκ. Αυτοί οι κάφροι και ψευτόμαγκες - επαναλαμβάνω όσοι υποστηρίζουν την αναίτια και ετσιθελική βια - είναι για τη φυλακή. Τέλεια και παύλα.

YΣ Και φυσικά όταν κατεβαίνεις στη Λαμία με τα όπλα στο χέρι μην περιμένεις η αστυνομία - σε οποια άλλη επίσκεψη κανεις στα κάτω από τα Τέμπη μέρη - να σε συμπεριφερθεί σαν πολίτη πρώτης κατηγοριας. Αυτό θα συνέβαινε σε όλο τον κόσμο και όχι μονο στην Ελλάδα.
Aυτοστιγματιζομαστε, δεν καταλαβαίνετε...;
Και καλά αυτοί που τα θέλουν, εμείς που δε γουστάρουμε, εμείς που θέλουμε να χαρούμε την Παοκάρα σε όλα τα μέρη και πλάτη αυτής της Γης, γιατί να τα τραβάμε αυτά...;;