Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από gash04 »

Θα παίξει ο κοντός.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν υπάρχει κανένας κοντός για μας...

Καλώς να ορίσει...Αντίπαλος είναι και τίποτα παραπάνω....

'Αιντε να δούμε γιατί η Κυριακή αργεί και με πιάνουν τα νεύρα μου με την αναμονή...

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που κέρδισε χθες του Ρωμαίους.
2. Γουστάρω που ο Παναθηναίκός θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία. Δεν μ' αρέσουν οι νεκρόφιλοι και οι γύπες.
3. Η Τούμπα δεν χρειάζεται να βρίζει εναντίον του Παναθηναϊκού, ή του διαιτητή. Αυτό θα βοηθήσει μόνον στην ικανοποίηση του εγωισμού και των απωθημένων μας, αλλά όχι τους παίκτες. Το γήπεδο να κοχλάζει υπέρ της ομάδας μας, καθ' όλη τη διαρκεια του αγώνα, και ΚΥΡΙΩΣ αν τύχει και σκοράρουν αυτοί. Τότε θα χρειασθεί βοήθεια.
4. Όχι γκρίνιες.
5. Όχι ρίψεις αντικειμένων
6. Δεν υπάρχουν κοντοί και ψηλοί.
7. Έχουμε καλύτερο σύνολο από το δικό τους και καλύτερο προπονητή. Η νίκη λοιπόν εξαρτάται μόνον από εμάς.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι η ψυχολογια με την οποια ερχεται ο βαζελουα μετα την χθεσινη νικη του. :roll:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ισα ισα φιλε, εκει ειναι η παγιδα...Με "ασπιρινη" δεν γιατρευεσαι.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για του λόγου το αληθές και για να μη τρέφεται αυταπάτες πάρτε και συνέντευξη του αντιπάλου μας.

Το κλίμα δεν χάλασε. Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα. Το πρόβλημα το δημιουργούσαν όσοι είναι απ’ έξω. Κάποιοι ζουν για να δημιουργούν κλίμα και μετά να το φτιάχνουν. Κάνουν κωλοτούμπες. Στην επόμενη στραβή θα κάνουν πάλι κωλοτούμπα. Εμείς θα παλεύουμε στο γήπεδο και αυτοί απ’ έξω. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κερδίσει», είπε αρχικά ο Σάλπι.

Οσον αφορά στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, ξεκαθάρισε πως: «Εμείς είμαστε μια χαρά. Εγώ ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει, με αγαπάει και με έχει στην καρδιά του. Οταν παίζω δίνω τα πάντα για την ομάδα και αυτό έχει σημασία. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή.

Οταν αποφασίσουν να ηρεμήσουν αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα, τότε θα αποφασίσω κι εγώ ήρεμος για το τι θέλω να κάνω. Αυτό νομίζω ότι το σέβονται οι υγιείς φίλαθλοι. Τώρα όσοι δεν το σέβονται τι να πω... Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και στον Κώστα Αντωνίου που με στηρίζουν και ειλικρινά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό, είπε: «Κυνηγήσαμε το παιχνίδι παρότι δεν μας ευνόησε το σκορ. Κάναμε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καιρό να χάσει και αυτός της δίνει μεγαλύτερη αξία. Η ρεβάνς αργεί, προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε και την Ρόμα».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7302125

Υ.Γ
1.Στα παπάρια μας παίξει δεν παίξει
2.Την λέξη κωλοτούμπες την έχω ακούσει πάρα πολύ σε ένα site να αναφέρεται συχνά 8-)
3.Φωνάζουμε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι αγώνες κερδίζονται στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έτσι Απόστολε.
Ο μόνος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας.
Ελπίζω κάποτε να το καταλάβουμε.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

για εμενα το ματς θα κριθει αν το κεντρο μας με την επιθεση συνεργαζονται με κλειστα ματια.
δηλ. γκαρσια-σορλεν-ιβιτς-εντινιο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που κέρδισε χθες του Ρωμαίους.
2. Γουστάρω που ο Παναθηναίκός θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία. Δεν μ' αρέσουν οι νεκρόφιλοι και οι γύπες.
3. Η Τούμπα δεν χρειάζεται να βρίζει εναντίον του Παναθηναϊκού, ή του διαιτητή. Αυτό θα βοηθήσει μόνον στην ικανοποίηση του εγωισμού και των απωθημένων μας, αλλά όχι τους παίκτες. Το γήπεδο να κοχλάζει υπέρ της ομάδας μας, καθ' όλη τη διαρκεια του αγώνα, και ΚΥΡΙΩΣ αν τύχει και σκοράρουν αυτοί. Τότε θα χρειασθεί βοήθεια.
4. Όχι γκρίνιες.
5. Όχι ρίψεις αντικειμένων
6. Δεν υπάρχουν κοντοί και ψηλοί.
7. Έχουμε καλύτερο σύνολο από το δικό τους και καλύτερο προπονητή. Η νίκη λοιπόν εξαρτάται μόνον από εμάς.
+39 ετσι ακριβως....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

moican4 έγραψε:Ισα ισα φιλε, εκει ειναι η παγιδα...Με "ασπιρινη" δεν γιατρευεσαι.. :nairepaok:
ετσι ακριβως ο βαζελος θα πεσει στην παγιδα του θα ανεβει αλαζονας και ανεβασμενος...σημασια εχει η διαρκεια και η σοβαροτητα μιας ομαδος και εμεις τα εχουμε και τα 2...

ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ... :pano:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε:Έτσι Απόστολε.
Ο μόνος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας.
Ελπίζω κάποτε να το καταλάβουμε.

Αμήν και πότε Gashouli...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

moican4 έγραψε:
kos έγραψε:δεν υπαρχει πλεον παικτης νινης φιλε giapas. το εκαψαν το παλικαρι. δυο χρονια ελεγαν τις παπαριες που λεμε και εμεις για τον κλαους. να χτισει κορμι, να δυναμωσει, να κανει μυς κτλ κτλ. ο νινης το εκανε και εχασε την σπιρταδα του.
"Βλεπεις" μπαλα, ΑΔΕΡΦΕ...respect..

Sorry παίδες αλλά δε θα συμφωνήσω... Ειναι μικρός , ξέρει μπάλα . Θα τον ήθελα στην ομάδα μου ασυζητητί. Από εκεί και πέρα η εξέλιξή του εξαρτάται από τη δουλειά + προπονητές. Επίσης , κινδυνέυοντας να θεωρηθώ "προδότης" , θεωρώ πως είναι κλάσεις ανώτερος από τον δικό μας . Χωρίς 2η σκέψη , θα τον ήθελα στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας...

Για Σάλπι ... καλύτερα να παίξει ... αυτοί που τον σέβονται , θα τον σεβαστούν περισσότερο , αυτοί που τον κράζουν θα τον κράξουν λιγότερο... Αγωνιστικά θέλω να παίξει γιατί είναι ένας καλός παίκτης του αντιπάλου και ( το έχω ήδη γράψει ) θέλω το βάζελο ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ σε αυτό το ματς.

Για την ενδεκάδα , που ανέφερε ένας φίλος ... Καλά τα λες...Δε νομίζω στην άμυνα να μη βάλει Στελάρα που φέτος είναι πολύ σταθερός...Επαναλαμβάνω όμως ότι ο σέξυ Μπρούνο ταιριάζει πιο πολύ ( ακόμα και στις κοκορομαχίες) με το Σισέ..) Οσο για τα γκολ που δε βάζει στα ντερμπυ ο τελευταίος ... δε θέλω να γινει αρχή με μένα.. Είναι πολύ καλός παίκτης και πρέπει να τον υπολογίσεις + να τον σεβαστείς.Δε γίνεται αλλιώς

Διατηρώ επιφυλάξεις για το αριστερό χαφ... Κουτσια δε νομίζω . Εντι δε θέλω ( δε μπορεί να παίξει καλά σε αυτή τη θέση - έτσι πιστεύω) ... Κριστιανο δε ξέρω. Μπορώ να τον εμπιστευτώ σε ντέρμπυ? Δε με έχει πείσει ακόμα.. Πιο λογική επιλογή βλέπω Σορλέν... Ξέρω πολλοί θα αντιδράσετε , αλλά ο Σάντος πάει στα σίγουρα. Σετ ματσάκι , επικράτηση στο κέντρο και από και πέρα πίστη στο Δικέφαλο Αετό... Ετσι κ αλλιώς ο Λινο θα ανεβαίνει ΠΑΡΑ πολύ από πίσω.. Καλύτερα με το μπαρουτοκαπνισμένο Σορλέν , να ισορροπεί κάπως η ομάδα... Και στη πορεία βλέπουμε.

Αυτά!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Θα παίξει ο κοντός.
εαν παιξει εχει σημασια και το πως θα παιξει.

http://www.youtube.com/watch?v=_ftNkxqENZA

20 φορες ειδα το σημειο απο το 0:47 εως το 0:56. βλεπεις τα παντα για τον σαλπι.

ψυχολογια αστα αν πανε. κανει το 1-1 και εχει φατσα λες και.....

λογικο ειναι. βαλτε τον εαυτο σας στην θεση του. το ματς ειναι το πιο δυσκολο της καριερας του. πιο δυσκολο και απο το πρωτο που επαιξε σαν αντιπαλος στην τουμπα.

αυτη τη φατσα βλεπει και ο νομπλιας εδω και μια εβδομαδα. κατω το κεφαλι. εαν το επαιζα στο στοιχημα θα εβαζα φραγκα στο να μπει αλλαγη στο δευτερο ημιχρονο, εχει γυρω στο 70.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με αριστερο χαφ σορλεν αδερφε καταργεις και τη θεση και τον σορλεν...οπως φαινεται και ο δον το βλεπει αυτο γι αυτο στις δοκιμες φαινεται οτι θα ξεκινησει ο κριστιανο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”