Football Manager
- Μπαρκαρούτσος
Re: Football Manager
περιμενε τωρα να προχωρησει κανας μηνας να δω τι παιζει με μεταγγραφες και θα δω!
ξεκινησα καινουργιο σειβ με ατλετικο μαδριτης και μ εδωσαν μπατζετ 5.000.000!!!
ειναι λογικο αυτο?

ειναι λογικο αυτο?
- Μπαρκαρούτσος
Αν ο πρόεδρος έχει καβούρια στις τσέπες..
Δεν έχω πάρει ποτέ μεγαλύτερη ομάδα από τον Π.Α.Ο.Κ. στο FM, οπότε δεν μπορώ να ξέρω και τι budget δίνουν.. Ας πουν και οι 2 συνονόματοι πχ (K_geo και ο Περαία) μήπως ξέρουν..
Πάντως ακούγεται όντως αρκετά μικρό.
Ψάξε κανένα Atletico Madrid FM 2016 review και θα δεις τι budgets παίρνουν και οι άλλοι.

Δεν έχω πάρει ποτέ μεγαλύτερη ομάδα από τον Π.Α.Ο.Κ. στο FM, οπότε δεν μπορώ να ξέρω και τι budget δίνουν.. Ας πουν και οι 2 συνονόματοι πχ (K_geo και ο Περαία) μήπως ξέρουν..
Πάντως ακούγεται όντως αρκετά μικρό.
Ψάξε κανένα Atletico Madrid FM 2016 review και θα δεις τι budgets παίρνουν και οι άλλοι.
- zarathustra79
Όταν ξεκινάς το παιχνίδι την πρώτη χρονιά υποτίθεται οτι το ρόστερ έχει κλείσει ήδη. Τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα είναι αυτά που υποτίθεται περίσσεψαν μετά από όλες τις μεταγραφές που έγιναν στην πραγματικότητα. Από τη δεύτερη χρονιά κ μετά να υπολογίζεις για πιο χοντρό μπάτζετ.
- john4serres
Αχα! tnx zaratustra!
Γιαννη θελει 1-2 εξτρεμ ειναι το μονο π χρειαζεσαι! Κατα τ αλλα υπερπληρης!
Γιαννη θελει 1-2 εξτρεμ ειναι το μονο π χρειαζεσαι! Κατα τ αλλα υπερπληρης!
- Kostas_Peraia4
zarathustra79 έγραψε:Όταν ξεκινάς το παιχνίδι την πρώτη χρονιά υποτίθεται οτι το ρόστερ έχει κλείσει ήδη. Τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα είναι αυτά που υποτίθεται περίσσεψαν μετά από όλες τις μεταγραφές που έγιναν στην πραγματικότητα. Από τη δεύτερη χρονιά κ μετά να υπολογίζεις για πιο χοντρό μπάτζετ.
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Μπας και είναι καμία πειραγμενη έκδοση; Αν είναι πειρατικό εννοώ, επίτηδες πιο δύσκολο
Διώξτε τον μαθητευόμενο μάγο ρε μη μας ρίξει κατηγορία!
xrictoforoc έγραψε:Σορρυ για το double post.Ρομαν απλα ξαναβρες τα καλά παιδιά που στο έδωσαν και ανανέωσε το.νομιζω με πιανεις.δεν ηταν καλα κρακαρισμενο μέχρι τοτε
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξαναξεκίνησα το παιχνίδι και πάλι τα ίδια. Φιλικά με χωριά, 35-5 τελικές υπέρ μου, 0-0 τελικό αποτέλεσμα.
5-35 τελικές κατά μου, χάνω 0-1.
Προκριματικά EL με St. Johnstone (Σκωτική ομάδα) και έφερα 1-0 στη Τούμπα, από γκολ αναμπουμπούλας!!
Πιστεύω ότι όντως είναι πειραγμένη version...αν θέλετε προτείνετε καμιά άλλη version (όχι link), πείτε πχ ιστοσελίδα (κωδικοποιημένα), ή τον uploader...
Επίσης, δεν μπορώ να πουλήσω Golasa και Σκόνδρα, ούτε για 5€ συνολικά!!

Μλκ μου, θα στους αγοράσω εγώ, όταν βρεθούμε κανόνισε να τους έχεις μαζί σου και θα σου δώσω ένα 5ευρω
SM-G935F
SM-G935F
- Μπαρκαρούτσος
Τι να τους κάνεις; Από τον Σκόνδρα μπορεί να έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση...κι από τον Golasa, μεγαλύτερες φιλοδοξίες καριέρας.
Λολ
Απλά για να μην σου μείνουν στο ράφι... Τους θέλω να ρίξω κάτι μπετά σπίτι
SM-G935F
Απλά για να μην σου μείνουν στο ράφι... Τους θέλω να ρίξω κάτι μπετά σπίτι
SM-G935F
- Μπαρκαρούτσος
Α κι επίσης, έχει default το attribute masking και δεν μπορείς να το αναιρέσεις μέσα από το παιχνίδι!
fmMASKING λέγεται το εικονίδιο που κλικάρω για να παίξω..

fmMASKING λέγεται το εικονίδιο που κλικάρω για να παίξω..