Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
axl4

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ ... το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικέφαλου...

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε δεν συγχωνευεις και τα αλλα δυο τοπικ (του μπανε και της διοικητικης λυσης) τωρα με την ευκαιρια?
ισως ειναι καλυτερα να συζηταμε μονο σε ενα τοπικ αφου ολα αυτα αλληλοσυνδεονται...

παντως εγω ειμαι μεσα αρκει να γραφεται στο οποιο κειμενο ''ενα μερος του λαου του ΠΑΟΚ''...
στο χερι μας ειναι να δειξουμε αν ειμαστε πλειοψηφια, μειοψηφια ή χειροτερα μονο ποδοσφαιροφιλοι...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ ... το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικέφαλου...

Δημοσίευση από novito »

axl4 και γω αυτό έχω κατά νου, γιατί βλέπω ότι σε 2-3 τόπικ λέμε παραπλήσια πράγματα, με αποτέλεσμα να χανόμαστε και να μπερδευόμαστε μόνο... είναι που ναι ταναπού η κατάστασή στην ΚΑΕ, μην είναι και στο φόρουμ.... (μακάρι να ταν τ αντίθετο βασικά.....)
LoverBoy

Re: Κίνηση για την ανατροπή της διοίκησης του κ. Κανώτα

Δημοσίευση από LoverBoy »

H ορθογραφία ορισμένων "σκοτώνει"...

Κατ'αλλα δεν είδα κανέναν απο εσάς τους "ευαίσθητους" για την παραπάνω αναφορά του φίλου, να ΕΞΕΓΗΡΕΤΑΙ για το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ της προηγούμενης εβδομάδας που έλεγε,

"Προκρίνει λύση Πατρίδα ο Λαός"

Φυσικά σε απόλυτο συντονισμό με αυτά που αναπαρήγαγε ο Σύνδεσμος-Παράρτημα της συγκεκριμένης εφημερίδας....

Δεν είδα κανένα να σηκώνει το ακουστικό του τηλεφώνο του και να καλεί τη συγκεκριμένη εφημερίδα να τους πει δυο λογάκια....

Κατ'αλλα κύρηγμα....
Άβαταρ μέλους
gamgre

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...

Δημοσίευση από gamgre »

Εντάξη ρε παιδιά το έσβησα!
Για να δώ τώρα τις πράξεις μας!
Στα Forum όλοι έχουμε αποψη και την στηρίζουμε με πείσμα, στην πράξη δεν είδα καμια κινηση όλη την χρονιά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενα παρόμοιο περιστατικό παλιότερα παραλίγο να τινάξει ένα σάιτ στον αέρα..
Παιδιά, λίγη προσοχή σε αυτό το ζήτημα..

Από κει κι έπειτα, ότι ήταν να γίνει έγινε. Πλέον, όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στο πλευρό της νέας διοίκησης, αφήνοντας στην άκρη τα όποια κολλήματα και τις όποιες διαφωνίες ή συμπάθειες είχαμε..

Το δύσκολο έγινε, διοίκηση βρέθηκε, έστω και καθυστερημένα. Αυτό που χρειάζεται πλέον, είναι η συσπείρωση και η βοήθεια προς τη νέα (άπειρη) διοίκηση με πολλούς τρόπους..
LoverBoy

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Έχεις πλάκα.

"Η διοίκηση βρέθηκε, οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό της"
Πλάκα μας κάνεις μεγάλε. Το "οφείλουμε" βγάλτο απο τη πρότασή σου.
Με την ίδια λογική ακόμα του προηγούμενους θα είχαμε στο ποδόσφαιρο.

Να μαζευτούμε να πάτε. Ούτε σέντς. Επίσης ο κύριος-γλάστρα του ποδοσφαίρου- και προσφάτως ΑΣ, βγήκε κάρτα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οκ λοιπόν, τότε εάν θα πέσει Α2 ή δε θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα, πριν αποδώσετε ευθύνες, κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέφτη σας να δείτε κατά πόσο θα είστε εντάξει και μετά πείτε οτιδήποτε άλλο θέλετε.. Μερικοί με φαίνεται ότι κολλάνε σε πρόσωπα και αγνοούν την κρισιμότητα των στιγμών!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ!!!!!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Προσπαθώ καλοπροαίρετα να αντιληφθώ το λόγο για τον οποίο τελικά δεν προκρίθηκε η λύση Μπάνε. Ο Π.Α.Ο.Κ. για να σηκώσει κεφάλι είχε ανάγκη από μια πραγματική επανάσταση. Η επανάσταση θέλει αρχηγό που να μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο (το μοντέλο Ζαγοράκη πριν 2 χρόνια είναι χειροπιαστό παράδειγμα).
Δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη διοίκηση πρωτοδικείου - σε αυτή τη φάση- μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο ... Φυσικά και είμαστε Π.Α.Ο.Κ. αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεχόμαστε ότι μας ταΐζουν. Κάποιος (από τον ΑΣ) να κάνει τον κόπο να εξηγήσει στον κόσμο, γιατί απλά ο κόσμος δικαιούται να μάθει ...
LoverBoy

free4 έγραψε:Οκ λοιπόν, τότε εάν θα πέσει Α2 ή δε θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα, πριν αποδώσετε ευθύνες, κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέφτη σας να δείτε κατά πόσο θα είστε εντάξει και μετά πείτε οτιδήποτε άλλο θέλετε.. Μερικοί με φαίνεται ότι κολλάνε σε πρόσωπα και αγνοούν την κρισιμότητα των στιγμών!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ!!!!!
Kάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ. Σε συναισθηματικούς εκβιασμούς εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά.

Σε αυτό πόνταραν όλοι και σε χρέωσαν καθαρή ΚΑΕ απο το 2004 5εκ ΕΥΡΩ.

Αν πέσει η ομάδα στην Α2 θα φταίει ο ΑΣ και αυτοί που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του κυρίου αλλά και αυτοί που το ψήφισαν.

Επίσης θα φταίνε και όλοι αυτοί που τώρα δε μιλάνε για την ξεφτίλα και τα κάνουν γαργάρα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αποψη σου και σεβαστή..
Οταν όμως στο ποδόσφαιρο οι κάθε Γουμενοπαγώνηδες, με τις πλάτες άλλων αλλώνιζαν, κανείς δε μιλούσε και τα διαρκείας ήταν συνεχώς πάνω από τις 6 χιλιάδες. Εδώ που η ομάδα καταρρέρει, προτιμούμε να αλληλοσπαραζόμαστε από το να λέμε, οκ, το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, καθόμαστε όλοι συνεναιτικά να βοηθήσουμε την ομάδα και στο τέλος κάνουμε ταμείο..

Συμφωνω με το δάσκαλο ότι αυτή η διοίκηση δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει στις πλάτες της την ΚΑΕ, όμως, από τη στιγμή που ο μονάρχης αποφάσισε, δύο λύσεις έχουμε. Η τη συνέναιση μέχρι να βγούμε από το τέλμα, ή τον αφορισμό και την εξόντωση του μονάρχη με οποιονδήποτε τρόπο.. Διαλέξτε και πάρτε!!
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

100% η διοικηση που προηλθε απο το νεο ΔΣ του ΑΣ ειναι μετριοτατη αοσμη και αγευστη.Μπορει το paokmania σαν ενα σοβαρο FORUM να παρουσιαστη στην διοικηση και να ζητηση εξηγησεις για ολα τα θεματα του μπασκετ που απασχολουν.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

αδερφέ free, το πρόβλημα δεν είναι η διοίκηση, αλλά η υποκριτική στάση όλων. αν μας δουλεύουν μ'αυτόν τον τρόπο από τώρα εν τη γενέσει της διοίκησης, τί νομίζεις οτι θα κάνουν στη συνέχεια? όταν κάτι ξεκινάει στραβά, πολύ δύσκολα ισιώνει στην πορεία. κ το κακό είναι οτι η υπομονή (μου) εξαντλήθηκε εξ'ολοκλήρου πέρυσι.

αυτή τη στιγμή, τον μόνο που προτίθεμαι να στηρίξω είναι τον μπάνε. αν αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλει ο κατσαρής, τότε, λυπάμαι που το λέω αλλά...............ο BANE πάνω απ'όλα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τελικά και εμείς είμαστε μόνο φιλοσοφία και μπλα-μπλα. Έφυγα το Σάββατο για τριήμερο με τα ίδια λόγια: Να κάνουμε κάτι σαν Paokmania. Σήμερα, Δευτέρα βράδυ, λέμε πάλι τα ίδια. Να πάνε 5 άτομα κλπ.
Θα κάνουμε κάτι τελικά ή μόνο θα μοιρολογούμε? Ποιοι 5 μπορούν να αναλάβουν την εκπροσώπηση του φόρουμ να σηκώσουν το χέρι........
Να δηλώσουν εδώ μέσα ότι έχουν την διάθεση, την θέληση και τον χρόνο για να το κάνουν. Τα πράγματα σε λίγο να είναι μη αναστρέψιμα (αν δεν είναι ήδη) Πιστεύω πως όσο ο Μπάνε δεν δηλώνει ότι τελείωσε από τον ΠΑΟΚ όλα παίζουν (εκτός κι αν το έκανε και δεν το έμαθα) Νομίζω πως ο Τίγρης περιμένει από τον λαό του ΠΑΟΚ πρωτοβουλίες. Μέρος αυτού του λαού είμαστε κι εμείς. Θα κάνουμε κάτι ή όχι? Μας θεωρώ συνυπεύθυνους. Την απάθεια των οργανωμένων την επαναλαμβάνουμε κι εμείς οι ίδιοι. Εκτός κι αν θεωρούμε "αντίσταση" το γράψιμο κάποιων ποστ.
LoverBoy

free4 έγραψε:Αποψη σου και σεβαστή..
Οταν όμως στο ποδόσφαιρο οι κάθε Γουμενοπαγώνηδες, με τις πλάτες άλλων αλλώνιζαν, κανείς δε μιλούσε και τα διαρκείας ήταν συνεχώς πάνω από τις 6 χιλιάδες. Εδώ που η ομάδα καταρρέρει, προτιμούμε να αλληλοσπαραζόμαστε από το να λέμε, οκ, το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, καθόμαστε όλοι συνεναιτικά να βοηθήσουμε την ομάδα και στο τέλος κάνουμε ταμείο..

Συμφωνω με το δάσκαλο ότι αυτή η διοίκηση δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει στις πλάτες της την ΚΑΕ, όμως, από τη στιγμή που ο μονάρχης αποφάσισε, δύο λύσεις έχουμε. Η τη συνέναιση μέχρι να βγούμε από το τέλμα, ή τον αφορισμό και την εξόντωση του μονάρχη με οποιονδήποτε τρόπο.. Διαλέξτε και πάρτε!!
Γιατί ρε free4? Σε ποιόν τα λες αυτά? H oμάδα παραπέει εδώ και 10 χρόνια και ο κόσμος τη στηρίζει.
Τρίτοι στα εισιτήρια βγήκαμε φέτος. Φαίνεται δεν ασχολήσε με το θέμα.
Για διάβασε λίγο:
Τρίτος στα εισιτήρια και με αύξηση ο ΠΑΟΚ... (28/04/2009)
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εγώ την απόφασή μου την έχω πάρει, ο δικός μου ώμος δεν θα δεχτεί άλλες κλάψες ή δικαιολογίες.

Ο ΑΣ Έδωσε τη χαριστική βολή αυτό καλοκαίρι.
Άντε και να πώ και κάτι που θέλει σκέψη και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, λοιπον:
Μήπως κρύβει κάτι ο Ναπολέων?
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

εγώ από προχθές έχω σηκωμένο το χέρι. οπότε άλλοι 3 μένουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”