Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
ε ρεεχεμυ8ε..ερε εχεμυ8ε..ειπαμε αλλα οχι και ετσι..
ας πω και γω που ειμαι...θ6 σειρα 35 θεση 85....

ας πω και γω που ειμαι...θ6 σειρα 35 θεση 85....

- PAOK_NORTH_ARMY
Οι ultras δε λέγανε προχθές ότι με τα 3500 των συνδέσμων πάνε στα 19 χιλιάρικα κτλ κτλ ?
Οι σύνδεσμοι ακόμα δε τα πήρανε?? Γιατί αν στα 18 που έχουμε τώρα, δεν έχουν προστεθεί αυτά των συνδέσμων, τότε κάναμε sold out.
Πιστεύω πως και οι κρατήσεις προσμετρώνται στα διαρκείας.
Οι σύνδεσμοι ακόμα δε τα πήρανε?? Γιατί αν στα 18 που έχουμε τώρα, δεν έχουν προστεθεί αυτά των συνδέσμων, τότε κάναμε sold out.
Πιστεύω πως και οι κρατήσεις προσμετρώνται στα διαρκείας.
oxi εγω ξερω οτι δεν προσμετρανται κρατησεις και προκαταβολες αυτα
ειναι για τα σκουληκια εμεις πληρωνουμε(μετρητα η καρτα) και παιρνουμε τα διαρκειας μας
αυτο ισχυει και για τους συνδεσμους ετσι ξερω.........
ειναι για τα σκουληκια εμεις πληρωνουμε(μετρητα η καρτα) και παιρνουμε τα διαρκειας μας
αυτο ισχυει και για τους συνδεσμους ετσι ξερω.........
Ασ'τους ούλτρας να λένε. Όλοι οι σύνδεσμοι με το που μαζεύονταν κάποια, πηγαίνανε και τα παίρνανε. Μόνο τις προεγγραφές δεν παίρνανε που δεν είχανε δοθεί τα χρήματα. Η 4 τα έχει πάρει σχεδόν όλα, το ίδιο και οι Μακεδόνες. Απ'όσο ξέρω και η Νεάπολη το ίδιο έκανε.
εντιτ. Άσε που οι ούλτρας αν δεν είχανε πάρει τα δικά τους, θα τα πήρανε σίγουρα χθές και προχθές. Γιατί όταν το είπανε, δεν είχε ξεκινήσει η διάθεση των καινούργιων.
εντιτ. Άσε που οι ούλτρας αν δεν είχανε πάρει τα δικά τους, θα τα πήρανε σίγουρα χθές και προχθές. Γιατί όταν το είπανε, δεν είχε ξεκινήσει η διάθεση των καινούργιων.
μεχρι ποτε λετε οτι θα φυγει το τελευταιο..???
εγω λεω σαββατο το παρα μα παρα πολυ την δευτερα...
εγω λεω σαββατο το παρα μα παρα πολυ την δευτερα...
- PAOK_NORTH_ARMY
Τελικά είχα δίκαιο που ήμουν τόσο αισιόδοξος στις αρχές. Απλώς έχω την εντύπωση ότι τα 3000 κομμάτια που έμειναν δε θα φύγουν με τόσο γρήγορους ρυθμούς όπως τον σημερινό.
Και εξηγούμαι: Αν έχεις τόση κάψα για διαρκείας, πηγαίνεις μέσα στις πρώτες 2 μέρες ή από ίντερνετ. Από τη στιγμή που βλέπεις ότι μέσα σε 2 μέρες έφυγε ένα 4αρι+ ποιος ο λόγος της καθυστέρησης? Ντάξει μη πείτε το οικονομικό... Δανείζεσαι 40-50 ευρώ και πας και το παίρνεις. Μακάρι να βγω λάθος και να κάνουμε και από σήμερα ένα sold out!!!!
Και εξηγούμαι: Αν έχεις τόση κάψα για διαρκείας, πηγαίνεις μέσα στις πρώτες 2 μέρες ή από ίντερνετ. Από τη στιγμή που βλέπεις ότι μέσα σε 2 μέρες έφυγε ένα 4αρι+ ποιος ο λόγος της καθυστέρησης? Ντάξει μη πείτε το οικονομικό... Δανείζεσαι 40-50 ευρώ και πας και το παίρνεις. Μακάρι να βγω λάθος και να κάνουμε και από σήμερα ένα sold out!!!!
σκεψου ομως οτι σ αυτες τις 2 μερες πουληθηκε το μαξιμουμ και εμειναν ατομα εξω να περιμενουν.. αυτοι θα πανε και αυριο και μεθαυριο μεχρι να παρουν..
Η μεγαλη μαγκιά με τα διαρκείας είναι οτι αποτελουν τον πλεον επίσημο και γλαφυρο τρόπο για να βουλώνεις στοματα αντιπάλων-συμπολιτων και δημοσιογραφων του 50/50 για το πραγματικο μεγεθος του ΛΑΟΥ μας.
21.000 sold out
21 cm deepthroat and keep on gagging motherfuckers...
21.000 sold out
21 cm deepthroat and keep on gagging motherfuckers...
χαχααχαχαχχαχα!!! Ωραιος σατανά.
ΥΓ: μια που άρχισε να γίνεται μόδα εγώ ειμαι Θ6, σειρά 28, θέση 22.

ΥΓ: μια που άρχισε να γίνεται μόδα εγώ ειμαι Θ6, σειρά 28, θέση 22.

Τουλάχιστον δεν πήραν το δικό μουagave έγραψε:Ασ'τους ούλτρας να λένε. Όλοι οι σύνδεσμοι με το που μαζεύονταν κάποια, πηγαίνανε και τα παίρνανε. Μόνο τις προεγγραφές δεν παίρνανε που δεν είχανε δοθεί τα χρήματα. Η 4 τα έχει πάρει σχεδόν όλα, το ίδιο και οι Μακεδόνες. Απ'όσο ξέρω και η Νεάπολη το ίδιο έκανε.

Θ4 5-5
- paok4kyriakos
οι "γουνες" τετοια ωρα ειναι σε μιτιγκς και η 4 δεν εχει ακομη ξυπνησει
ετσι φαινομαστε πολλοι τωρα

Xεχεχε θελουμε ξεχωριστο τραπεζι οι παοκμανια της θ6 στο φρατελι!
Πλάκα έχει γιατί μέχρι πέρσι στην 4 ήμουν