Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας
Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας
Λαθος κανεις.υπαρχει μια αρχη ανωτερη απο το προεδρικο διαταγμα.το Κ.Α.Σ. ΜΕ τους αρχαιολογους μπορει να τρεχεις 20 χρονια κ αφου παρεις το ναι.να ερθει η ενωση αρχαιολογων το ΣΕα να σε ταραξει στις αγωγες κ τα ασφαλιστικα μετρα.
μ' αρέσει που ανησυχούσαμε για το πως θα πάμε στο Καυτανζόγλειο. Μας βλέπω να τελειώνει το γήπεδο και ακόμα να είμαστε στην απέξω λόγω κοινωνικής απομόνωσης
- rade paprica
Καθαρά θεωρητικά, θα συμφωνήσωTaseos έγραψε:Προσωπικα ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι μολις πεσειι η τουμπα και αρχισει το σκαψιμο θα βρεθει τροπος να σταματησει.θεωρω πιο ασφαλες να χτισεις αλλου και οταν τελειωσεις απλα να μετακομισεις στο νεο γηπεδο και αυτο με αναλογη μελετη να το κανεις διαμερισματα στις κερκιδες και στην μεση παρκο ΠΑΟΚ
Μόνο που αντί διαμερισμάτων θα προτιμούσα μεγαλύτερο πάρκο, όλοι ξέρουμε πόσο πυκνοκατοικημένη είναι η περιοχή, και μουσείο γηπέδου Τούμπας με εσωτερική έκθεση (+ μπουτικ) και διατήρηση της 4 και του αγωνιστικού χώρου.
Και τα πιτσιρίκια να παίζουν στο ίδιο γήπεδο που κάποτε έπαιξαν από τον Κούδα ως τον Πάμπλο (αν έχουμε κρατημένα και τα γκολποστ που είχαμε το '80, εκείνα τα παράξενα που ήταν γυρτά ακόμη πιο τέλεια).
Αυτά σαν όνειρο...
Μακάρι το τωρινό σχέδιο να πάει καλά, αν και εγώ νομίζω ότι κάτω τον 40.000 χαμηλώνουμε τον πήχη.
Από την άλλη αν είναι εφικτό / βιώσιμο, δεν το ξέρω, οπότε πάσο
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζονται λόγια για το νέα Τούμπα
ΠΑΟΚ24 - ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ 26-05-2020, 21:03
Ο ΠΑΟΚ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια
Πρόκειται για μια υπόθεση που όταν έρχεται στο προσκήνιο οι φίλαθλοι από τη μια θέλουν να ενθουσιαστούν, αλλά από την άλλη είναι επιφυλακτικοί. Είναι αλήθεια πως η νέα Τούμπα είναι όσο ποτέ ψηλά στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα, με μια μεγάλη διαφορά.
Αυτά που έχουν γίνει είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν ειπωθεί. Ο ΠΑΟΚ κάνει τις κινήσεις που πρέπει και περιμένει να δει απέναντί του μια πολιτεία η οποία θα καταλάβει οτι σε αυτή την υπόθεση είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε σήμερα (26/5) στη Θεσσαλονίκη και το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας πέρασε από την ατζέντα του. Από λόγια όλοι έχουν χορτάσει. Το θέμα είναι και παρουσιάζουν έργο και οι δυο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ, με τον Σαββίδη μπροστάρη έχει δείξει οτι θέλει να προχωρήσει στη νέα εποχή. Και θέλει και μπορεί. Αποδεδειγμένα. Το προσεχές διάστημα θα φανεί και αν υπάρχει η ίδια θέληση και από την άλλη πλευρά αυτή της κυβέρνησης.
ΠΑΟΚ24 - ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ 26-05-2020, 21:03
Ο ΠΑΟΚ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια
Πρόκειται για μια υπόθεση που όταν έρχεται στο προσκήνιο οι φίλαθλοι από τη μια θέλουν να ενθουσιαστούν, αλλά από την άλλη είναι επιφυλακτικοί. Είναι αλήθεια πως η νέα Τούμπα είναι όσο ποτέ ψηλά στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα, με μια μεγάλη διαφορά.
Αυτά που έχουν γίνει είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν ειπωθεί. Ο ΠΑΟΚ κάνει τις κινήσεις που πρέπει και περιμένει να δει απέναντί του μια πολιτεία η οποία θα καταλάβει οτι σε αυτή την υπόθεση είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε σήμερα (26/5) στη Θεσσαλονίκη και το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας πέρασε από την ατζέντα του. Από λόγια όλοι έχουν χορτάσει. Το θέμα είναι και παρουσιάζουν έργο και οι δυο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ, με τον Σαββίδη μπροστάρη έχει δείξει οτι θέλει να προχωρήσει στη νέα εποχή. Και θέλει και μπορεί. Αποδεδειγμένα. Το προσεχές διάστημα θα φανεί και αν υπάρχει η ίδια θέληση και από την άλλη πλευρά αυτή της κυβέρνησης.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μικρό καλάθι όσο κυβέρνηση είναι ο Εσκομπάρ..
- ΑποστόληςΑ
Όλα τα καλά θα γίνουν επί πρωθυπουργίας Κούλη: Γήπεδο, υποβιβασμός γαύρου, καταδικαστική απόφαση για Noor1 και φυλάκιση Εσκομπαρ, κλπ
Ίσως ακόμα κι η Δευτέρα Παρουσία....
Ποτέ δεν ξέρεις....
Ποτέ δεν ξέρεις....
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Αμήν, για την πιθανότητα πολέμου, από Χριστιανό Ορθόδοξο?
Μεταξύ δύο εθνών κιόλας, που το ένα το αποτελούν, κατά πλειοψηφία, ομόθρησκοι του?
Μάλιστα....

Μεταξύ δύο εθνών κιόλας, που το ένα το αποτελούν, κατά πλειοψηφία, ομόθρησκοι του?

Μάλιστα....

- ΑποστόληςΑ
Μπορεί κι εγώ να το έλεγα το αμήν, αλλά δεν θα ήταν για τον πόλεμο. Θα ήταν ένα αμήν για τα γεγονότα που πρέπει κάποια στιγμή να τρέξουν στον κόσμο, διαφορετικά ο κόσμος δεν θα έχει ελπίδα επιβίωσης.
- bersekeros
Πρόσεχε!goran 64 έγραψε:Αμήν, για την πιθανότητα πολέμου, από Χριστιανό Ορθόδοξο?![]()
![]()
Μεταξύ δύο εθνών κιόλας, που το ένα το αποτελούν, κατά πλειοψηφία, ομόθρησκοι του?![]()
Μάλιστα....
Στην Ελλάδα των πατριδοκάπηλων απατεώνων απολύθηκε ΔΥ (επώνυμος)'με την αιτιολογία ότι ήταν ´κατα του πολέμου και δη του πυρηνικού´.
Λες να κινδυνέψω, με απόλυση κι εγώ?
Τα γεγονότα, θέλουμε δεν θέλουμε, τρέχουν...Εμείς, δυστυχώς, δεν τολμάμε να λάβουμε μέρος στα γεγονότα...
Έτσι, περιμένοντας, στην βολική θαλπωρή του σπιτιού μας, όχι μόνο σωτηρία δεν έρχεται αλλά ούτε βελτίωση...
Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, που, φυσικά, μπορεί να είναι και λανθασμένη...
Οι ελπίδες επιβίωσης του κόσμου είναι σαφώς μεγαλύτερες δίχως πόλεμο, παρά μετά απ αυτόν, ό,τι κι αν γίνει...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορεί κι εγώ να το έλεγα το αμήν, αλλά δεν θα ήταν για τον πόλεμο. Θα ήταν ένα αμήν για τα γεγονότα που πρέπει κάποια στιγμή να τρέξουν στον κόσμο, διαφορετικά ο κόσμος δεν θα έχει ελπίδα επιβίωσης.
Τα γεγονότα, θέλουμε δεν θέλουμε, τρέχουν...Εμείς, δυστυχώς, δεν τολμάμε να λάβουμε μέρος στα γεγονότα...
Έτσι, περιμένοντας, στην βολική θαλπωρή του σπιτιού μας, όχι μόνο σωτηρία δεν έρχεται αλλά ούτε βελτίωση...
Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, που, φυσικά, μπορεί να είναι και λανθασμένη...
- abc_o_ karpouzas
περιμενω την στιγμη που ο μπουλτοζιερης αδωνης θα ερθει ...μετα το ελληνικο...με τις μπουλτοζες...
να ψεκασει να σκουπισει να τελειωσει την νεα τουμπα...
να ψεκασει να σκουπισει να τελειωσει την νεα τουμπα...