Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές. Μπορεί η παιδεία μας να είναι χάλια, αλλά το να δείξετε μειωμένο ενδιαφέρον επειδή η προσφερόμενη παιδεία είναι κακή δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτε, πιστέψτε με.
ΥΓ: Δεν είμαι πουρό Μοϊκάνε. Η ηλικία μου είναι κοντά σ' αυτήν του Κώστα (teacher) δηλαδή κοντά στα 28...
ΥΓ2: Δεν πειράζει αν περάσες σε άλλη σχολή Δημήτρη. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται εκεί που δεν τις περιμένεις, αρκεί όμως να δείξεις συνέπεια, οπουδήποτε και αν σπουδάζεις. Ούτε κι εγώ πέρασα εκεί που ήθελα, αλλά δεν το μετάνιωσα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:
ΥΓ2: Δεν πειράζει αν περάσες σε άλλη σχολή Δημήτρη. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται εκεί που δεν τις περιμένεις, αρκεί όμως να δείξεις συνέπεια, οπουδήποτε και αν σπουδάζεις. Ούτε κι εγώ πέρασα εκεί που ήθελα, αλλά δεν το μετάνιωσα.
Αυτό ακριβώς. Ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.
Το ότι το αντικείμενο του θέματος αναφέρεται στα σχολεία δεν σημαίνει ότι εμείς, οι λιγότεροι έφηβοι, είμαστε αποκλεισμένοι... ΥΓ: Δημήτρη επέστρεψες δριμυτερος απ' ό,τι βλέπω...
Εγώ πάλι αδέρφια είμαι της άποψης ότι στο λύκειο (ειδικά Β' και Γ') πρέπει να 'χουμε τα κεφάλια σκυμμένα, να δουλέψουμε ΤΩΡΑ σκληρά, για να μην δουλεύουμε σκληρά στη ζωή μας σε δουλειές που ποτέ δεν θέλαμε να κάνουμε, και με μισθούς ίσους με εισιτήριο διαρκείας της Δόξας Γερακαρούς..
Αν τώρα σκυλιάσουμε και πετύχουμε τους στόχους μας, στο μέλλον θα 'χουμε την δουλειά που ονειρευτήκαμε, θα βγάζουμε έναν ικανοποιητικό μισθό και θα 'μαστε πολύ πιο ήρεμοι..
Ως τώρα ποτέ δεν το 'κανα αυτό στο σχολείο φυσικά (όχι ότι ήμουν τουρίστας, απλώς δεν διάβαζα πάνω από 2 ώρες) αλλά λέω φέτος να μεταμορφωθώ σε φυτό, για να μπω και στη σχολή που θέλω..