Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
mpafos4

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από mpafos4 »

DimisK έγραψε:Σαφώς και δεν έχει κανένα νόημα, ενα απλό αναλώσιμο άβαταρ είμαι, αλλά το τελευταίο γεγονός του κλειδώματος του Οτι να Ναι, ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, παρά να αποχωρήσω από το φόρουμ και από το site. Ο κύκλος των 2,5 χρόνων φαίνεται ότι έκλεισε - ή κάποιοι τον έκλεισαν με τον τρόπο τους-.
Δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε ένα site που θα "φοβάμαι" να γράφω κάτι, ένα αστείο, ένα καλαμπούρι, όπως αυτά που λέμε στις παρέες μας, διότι "δεν αρμόζει σε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ site", λες και μιλάμε για το φόρουμ της...κυβέρνησης.
Δυστυχώς, η νέα εποχή που κάποιοι εγκαινίασαν εδώ μέσα δεν με αφορά. Όπως δεν αφορά και άλλα ΣΠΟΥΔΑΙΑ παιδιά που κοσμούσαν τούτο το φόρουμ και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνει πιο φτωχό σε ουσία, σε πλουραλισμό, σε σκέψεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα αδέλφια για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε αυτά τα 2,5 χρόνια εδώ μέσα. Με τους περισσότερους δεν θα χαθούμε γιατί είμαστε φίλοι αδελφικοί.

Το ταξίδι μου στο paokmania ολοκληρώθηκε, δυστυχώς άδοξα.

Καλή συνέχεια σε όλους...

Αντίο καλοί μου φίλοι. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είμαστε...ΕΜΕΙΣ!

ΕΜΕΙΣ!

:pano:

Προσωπικα,με απογοητευσες...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε:
teod1980 έγραψε:Προς μέλη του ''ό,τι να ναι'': Αν δείχνατε την ίδια ευθυξία και σε θέματα του ΠΑΟΚ, πχ όταν βρίζουν παίκτες αναίτια άλλα μέλη ή όταν μέλη βρίζουν και ειρωνεύονται άλλα μέλη ή ΚΥΡΙΩΣ όταν επίκαιρα ΠΑΟΚτσήδικα τόπικ μένουν χαμένα κάπου στο φόρουμ (όπως πχ ο ΑΣ, η ΑΜΚ, οι συνελεύεσει για την ύπαρξη του ΠΑΟΚ, το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα τόσα) τότε θα σας καταλάβαινα.Αλλά εκεί κι αν γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

Φαίνεται ότι και οι δυο σας, δεν ξέρετε το λόγο που άνοιξε το Ότι να ναι.

www.otinanaipaok.webs.com

Απλά διαβάστε το πρώτο κείμενο.

Όποιος θελήσει τίποτα απο μας, ξέρει που θα μας βρει.

Οι φιλίες που κάναμε εδω μέσα δεν πρόκειται να χάθουν... Όσοι πιστοί προσέλθετε... Έιτε στο site που παρεθεσα είτε στο fb...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Sera4 έγραψε:αυτα δεν ειναι για να γραφονται σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ ειναι για τα φεισμπουκια δλδ πως να το κανουμε...και οπως λες εσυ εγω θα σε πω υπηρχαν πολλα ατομα που εμπαιναν εδω μεσα και ξενερωναν σε βαθμο παρεξηγησεως κιολας με αυτα που γραφονταν στο τοπικ...

Ειπα πως δεν θα μιλησω για το συγκεκριμενο θεμα καταρχην γιατι ειμαι σχετικα νεο μελος και κατα δευτερον γιατι δεν ασχοληθηκα ποτε με το "οτι να'ναι".Απλα,επειδη-το λεω ,παντα και προσπαθω να λειτουργω ετσι-στο κοσμο δεν υπαρχει μονο αυτο που εχουμε στο κεφαλι μας.........και με αφορμη αυτο το κομματι που παρεθεσα,θα ηθελα να παρακαλεσω τον gika και τον καθε gika να διαβασει το πρωτο μου ποστ,στο forum του Paokmania....Ειναι στο "οτι να'ναι",γιατι σε αυτο ετυχε να μπω για πρωτη μου φορα στο forum.Πιστευω πως θα εχει ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

gika έγραψε:
teod1980 έγραψε:Προς μέλη του ''ό,τι να ναι'': Αν δείχνατε την ίδια ευθυξία και σε θέματα του ΠΑΟΚ, πχ όταν βρίζουν παίκτες αναίτια άλλα μέλη ή όταν μέλη βρίζουν και ειρωνεύονται άλλα μέλη ή ΚΥΡΙΩΣ όταν επίκαιρα ΠΑΟΚτσήδικα τόπικ μένουν χαμένα κάπου στο φόρουμ (όπως πχ ο ΑΣ, η ΑΜΚ, οι συνελεύεσει για την ύπαρξη του ΠΑΟΚ, το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα τόσα) τότε θα σας καταλάβαινα.Αλλά εκεί κι αν γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Προς mod: Ρε μάγκες αφού έχουν φάει κάποιοι τόσο σκάλωμα με το τόπικ και γουστάρουν, αφήστε τους να έχουν τη γωνιά τους και να λένε ό,τι λένε εκεί πέρα...

Αυτό πόσταρα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επειδη κουρασε το θεμα , οποιος θελει ας αποχωρησει, οποιος θελει ας παραμεινει..

Σορρυ κιολας αλλα εκβιαστικα διλληματα προσωπικα δεν δεχομαι...
Δεν γουσταρεις ,δεν ξανα μπαινεις και τελος....

Αυτα τα περι "νεας εποχης" ειναι παραμυθια για αγριους ,τα υπολοιπα ειναι προσωπικες κρισεις και συμπερασματα τα οποια και εγω μπορω να κανω..
Σιγα το τοπικ που εκλεισε δηλ ..

Ειπαμε ,υπαρχουν και αλλα τοπικ ασχετα με τα θεματα του ΠΑΟΚ αλλα ακουγονται σοβαρες αποψεις και συζητησεις..
Δεν διαβαζουμε τις προσωπικες ιστοριες του καθενος ,τι εκανε και πως περασε την μερα του γιατι αυτο γινοταν στο συγκεκριμενο τοπικ......
Eva

Δημοσίευση από Eva »

Πώς μπορεί να διαγράψει κάποιος το account του απο το site? ...όσο κ αν ψάχνω στον πίνακα ελέγχου μέλους δεν το βρίσκω... Ευχαριστώ! :redcard:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:giapas βάλε όλο το ποστ μου για να μη παρεξηγηθώ και σημείωσε σε τι συμφωνείς σε παρακαλώ.

Φιλε teod1980 , συμφωνώ ακριβώς με το κομμάτι που παρέθεσα !!!

Με το υπόλοιπο ( εκεί που προτρέπεις τους admin να το ανοίξουν) δε πολυσυμφωνώ γιαυτό και δε το παρέθεσα.
Αλλά δεν έχω ιδιαίτερα ισχυρή άποψη στο θέμα αυτό.

Γεγονός είναι πάντως πως αν κάποιος φέυγει από το paokmania λόγω του "ότι να'ναι" , αυτό σημαίνει πως ο σημαντικότερος λόγος που έμενε εδώ ήταν το συγκεκριμένο topic.

Kαι αναφέρομαι κυρίως σε εσένα Dimisk , που σε θεωρώ εξαίρετο συνομιλητή και εκτιμώ πάρα πολύ τις απόψεις σου...Αλλά να φύγεις ρε φιλε επειδή έκλεισε το "κουτσομπολίστικο(μεσημεριανή ζώνη)" του Paokmania...δε σε καταλαβαίνω.

ΥΓ....Προς αποφυγή παρεξηγήσεων....Προσοχή στα εισαγωγικά !!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

moican4 έγραψε:Δεν διαβαζουμε τις προσωπικες ιστοριες του καθενος ,τι εκανε και πως περασε την μερα του γιατι αυτο γινοταν στο συγκεκριμενο τοπικ......

αυτό γινόταν είναι αλήθεια αλλά δεν βλέπω τον λόγω να ενοχλείται κάποιος.γι αυτό τον λόγο ονομάστηκε και "ο,τι να'ναι" για να μπαίνει κάποιος και να γράφει ότι να ναι.
όσον αφορά αποχωρήσεις κλπ κλπ συμφωνώ μαζί σου. ούτε πληρώνουμε ούτε πληρωνόμαστε για να είμαστε εδώ οπότε όποιος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:
gika έγραψε:

Προς mod: Ρε μάγκες αφού έχουν φάει κάποιοι τόσο σκάλωμα με το τόπικ και γουστάρουν, αφήστε τους να έχουν τη γωνιά τους και να λένε ό,τι λένε εκεί πέρα...

Αυτό πόσταρα

Τεod sorry αν σε έβαλα σε μπελάδες.
Εννοείται δε το έκανα εσκεμμένα.
Απλά παρέθεσα ΜΟΝΟ το κομμάτι με το οποίο συμφνωνώ!!!

Είναι συνήθης τακτική μου...αντί πχ να κάνω παράθεση όλο το κείμενο κ να κάνω highlight αυτά που με εκφράζουν.

Sorry και πάλι για τη παρεξήγηση
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Eva έγραψε:Πώς μπορεί να διαγράψει κάποιος το account του απο το site? ...όσο κ αν ψάχνω στον πίνακα ελέγχου μέλους δεν το βρίσκω... Ευχαριστώ! :redcard:

Aπό την κεντρική έχεις ήδη διαγραφεί, σύντομα και από το forum....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε:
teod1980 έγραψε:giapas βάλε όλο το ποστ μου για να μη παρεξηγηθώ και σημείωσε σε τι συμφωνείς σε παρακαλώ.

Γεγονός είναι πάντως πως αν κάποιος φέυγει από το paokmania λόγω του "ότι να'ναι" , αυτό σημαίνει πως ο σημαντικότερος λόγος που έμενε εδώ ήταν το συγκεκριμένο topic.

Kαι αναφέρομαι κυρίως σε εσένα Dimisk , που σε θεωρώ εξαίρετο συνομιλητή και εκτιμώ πάρα πολύ τις απόψεις σου...Αλλά να φύγεις ρε φιλε επειδή έκλεισε το "κουτσομπολίστικο(μεσημεριανή ζώνη)" του Paokmania...δε σε καταλαβαίνω.

ΥΓ....Προς αποφυγή παρεξηγήσεων....Προσοχή στα εισαγωγικά !!!!

Φίλε μου, καλύτερα βέβαια είναι να σου απαντήσει ο DimisK όταν μπει, αλλά ο τρόπος που έκλεισε το "Ότι να ναι" και οι αστείες, κατά τη γνώμη μας δικαιολογίες, ήταν αυτές που ώθησαν πολλούς στην αποχώρηση..

Μην κολλάς μόνο στο γεγονός αυτό καθέ αυτό.

Πιθανότατα αυτό το γεγονός να ήταν απλά η σταγόνα, που ξεχύλησε το ποτήρι.

Τώρα, πια, δεν βρίσκω το λόγο για να συνεχίζουμε αυτή τη συζήτηση. Τα θέμα τέλειωσε.

ΥΓ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ OΦΣΑΙΝΤ..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γκίκα ίσως έχεις δίκιο, ίσως άδικο ή στη τελική το δίκιο είναι στη μέση

Το τόνισα , ότι δεν έχω ΙΣΧΥΡΗ γνώμη επί του θέματος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε:Γκίκα ίσως έχεις δίκιο, ίσως άδικο ή στη τελική το δίκιο είναι στη μέση

Δεν έχει πια σημασία.
giapas έγραψε:Το τόνισα , ότι δεν έχω ΙΣΧΥΡΗ γνώμη επί του θέματος.

Το ΥΓ μου δεν πήγαινε σε σένα, φίλε giapas...
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

moican4 έγραψε:Επειδη κουρασε το θεμα , οποιος θελει ας αποχωρησει, οποιος θελει ας παραμεινει..

Σορρυ κιολας αλλα εκβιαστικα διλληματα προσωπικα δεν δεχομαι...
Δεν γουσταρεις ,δεν ξανα μπαινεις και τελος....

Αυτα τα περι "νεας εποχης" ειναι παραμυθια για αγριους ,τα υπολοιπα ειναι προσωπικες κρισεις και συμπερασματα τα οποια και εγω μπορω να κανω..
Σιγα το τοπικ που εκλεισε δηλ ..

Ειπαμε ,υπαρχουν και αλλα τοπικ ασχετα με τα θεματα του ΠΑΟΚ αλλα ακουγονται σοβαρες αποψεις και συζητησεις..
Δεν διαβαζουμε τις προσωπικες ιστοριες του καθενος ,τι εκανε και πως περασε την μερα του γιατι αυτο γινοταν στο συγκεκριμενο τοπικ
......

Πολύ σωστός. Το τοπικ είχε γίνει μπουρ@@ο!! Τώρα μπήκα, τώρα έκλασα, τώρα μάμησα, τώρα έφαγα.... αυτό μόνο ότι να ναι δεν είναι !! :redcard:
Έχω σκάσει στα γέλια με μερικά σχόλια που λένε για νέα εποχή... Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο μοικαν... όποιος δεν γουστάρει να πάει να κάνει δικό του φόρουμ, δικό του σιτε και να κάνει αυτός κουμάντο, για να μην νιώθει πως υπάρχει ένας κακός mod-admin που το παίζει μάγκας και θέλει να κάνει κουμάντο εδώ μέσα :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

gika έγραψε:ΥΓ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ OΦΣΑΙΝΤ..

Αν και το ζητάς ευγενικά, εσύ είσαι offside, ζητώντας από ενεργά μέλη του φόρουμ να μην παίρνουν θέση και να μη λένε τη γνώμη τους για θέμα του φόρουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”