Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Λίγο ακόμα και θα εφεύρουμε την τηλεμεταφορά εδώ μέσα.
Με ένα χτύπημα των δαχτύλων μας και τσουπ εκεί που σκεφτόμαστε.
Με ένα χτύπημα των δαχτύλων μας και τσουπ εκεί που σκεφτόμαστε.
Και οχι μονο αυτοι, εχει γραφτει και εδω μεσα οτι μαλλον παμε και σε αλλαγες γυμναστων, ιατρικου τιμ μετα απο την απιστευτη σεζον γεματη τραυματισμους και υποτροπες που εγιναν. Αρα εχει μπολικο πραγμα να γινει.Τρόμος έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:11 Υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν ταυτόχρονα και το ένα επηρεάζει το άλλο. Υπάρχει το θέμα του τερματισμού της συνεργασίας με Λουτσέσκου+ τιμ Λουτσέσκου,η απόκτηση προπονητή και οι μεταγραφές. Και όλα πρέπει να τρέξουν ενώ γίνονται και οι αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Το ότι δεν ξέρουμε εμείς και τα αρδ το τι γίνεται δεν σημαίνει πως δεν γίνεται τίποτα.
Γεια σας,
Να σας συστηθώ,
Είμαι ο νέος προπονητής της ομάδας.
Θα παίζω ότι σύστημα γουστάρετε αρκεί να μου στέλνετε έγκυρα μήνυμα.
Θα βάζω όποιους θέλετε σε όποια θέση θέλετε και θα του δίνω και τον ρόλο που θέλετε.
Τις αλλαγές δεν θα τις κάνω στο 63 αλλά ακόμα και στο 1ο λεπτό.
Τώρα για τίτλους και κύπελλα δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα παραπάνω απ ότι θα τα δώσουμε όλα.
υγ. Θα κάνουμε 15 μεταγραφές βασικών ..να έχουμε περίσσευμα σε περίπτωση τραυματισμών...όσοι δεν παίζουν θα αράζουν μύκονο πληρωμένα απο μένα όλα.
Αυτά για αρχή.
Να σας συστηθώ,
Είμαι ο νέος προπονητής της ομάδας.
Θα παίζω ότι σύστημα γουστάρετε αρκεί να μου στέλνετε έγκυρα μήνυμα.
Θα βάζω όποιους θέλετε σε όποια θέση θέλετε και θα του δίνω και τον ρόλο που θέλετε.
Τις αλλαγές δεν θα τις κάνω στο 63 αλλά ακόμα και στο 1ο λεπτό.
Τώρα για τίτλους και κύπελλα δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα παραπάνω απ ότι θα τα δώσουμε όλα.
υγ. Θα κάνουμε 15 μεταγραφές βασικών ..να έχουμε περίσσευμα σε περίπτωση τραυματισμών...όσοι δεν παίζουν θα αράζουν μύκονο πληρωμένα απο μένα όλα.
Αυτά για αρχή.
Ρε σείς, υπάρχει περίπτωση να έχουν συμφωνήσει με προπονητή εδώ και μήνες και να μην έχει βγει παρά έξω; Υπάρχει περίπτωση να είχαν αποφασίσει πριν δυο μήνες ότι φεύγει ο Ραζβαν αλλά φτάσαμε 12 Ιουνίου για να τον συνταντησει το boss; Υπάρχει περίπτωση να είχαν αποφασίσει εδώ και μήνες για Βιεϊρίνια και Ματος και να βλέπουμε παρέλαση υποψηφίων στην Τούμπα; Εχει διαρρεύσει εδώ και 2 μέρες ότι ο Λουτσεσκου τέλος και ακόμα ανακοινώσεις δεν υπάρχουν. Βίντεο στο λιμάνι γυρίζουν να κουνάει άσπρο μαντήλι; Καλά όλα, αλλά πρέπει να είσαι εθελοντικά τυφλός για να λες ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και είναι όλα κανονισμένα και κλεισμένα. Μην ακούτε τα παπατζιλικια του καθένα, και μάτια και αυτιά έχετε.
- pagotatzis
Να σας φτιάξω;
Ανακοινώνονται πακέτο Ριερα Γιαννουλης
Τι θα λέγατε
Τι θα λέγατε
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 6):
- paoki19, embuji, marsantos, Kenny4, namisenoiazei, Gregk19262000
- pagotatzis
Παω να φάω ενα παγωτό να δροσιστώ...
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Maklaz, embuji
οοοολεpagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:22 Να σας φτιάξω;
Τι θα λέγατε
Θα ήμουν άκρως ευχαριστημένος...
- Dimitris_L4
Μα δεν βγάζει νόημα και αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Αν έχει δουλευτεί κάτι θα είναι γύρω στην περίοδο που αποφάσισαν να προσλάβουν Βιειρινια και Μάτος. Όχι μετά τον τελικό του κυπέλλου, καθώς τα ρεπορτάζ έλεγαν πως όλα καλά.gika έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:21 Ρε σείς, υπάρχει περίπτωση να έχουν συμφωνήσει με προπονητή εδώ και μήνες και να μην έχει βγει παρά έξω; Υπάρχει περίπτωση να είχαν αποφασίσει πριν δυο μήνες ότι φεύγει ο Ραζβαν αλλά φτάσαμε 12 Ιουνίου για να τον συνταντησει το boss; Υπάρχει περίπτωση να είχαν αποφασίσει εδώ και μήνες για Βιεϊρίνια και Ματος και να βλέπουμε παρέλαση υποψηφίων στην Τούμπα; Εχει διαρρεύσει εδώ και 2 μέρες ότι ο Λουτσεσκου τέλος και ακόμα ανακοινώσεις δεν υπάρχουν. Βίντεο στο λιμάνι γυρίζουν να κουνάει άσπρο μαντήλι; Καλά όλα, αλλά πρέπει να είσαι εθελοντικά τυφλός για να λες ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και είναι όλα κανονισμένα και κλεισμένα. Μην ακούτε τα παπατζιλικια του καθένα, και μάτια και αυτιά έχετε.
Τελος πάντων, μακαρί να ισχύει αυτό που λέει και να σκάσουν όλα μαζί.
- smoothcriminal1926
Εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος πάντως.
Θα τον έπαιζα
Θα τον έπαιζα
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 4):
- paoki19, xpek20, rockcity4, Kenny4
Ότι μόλις κέρδισες 5€ από το προηγούμενο στοίχημα.pagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:22 Να σας φτιάξω;
Τι θα λέγατε
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- pagotatzis
Προτιμάς Ραζβαν ή και τους 3 υποψήφιους που λένε τα αρδ μαζί; Σαν κόστος το ίδιο θα είναι
- Dimitris_L4
ΗΡΕΜΑ ΡΕsmoothcriminal1926 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:25 Εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος πάντως.
Θα τον έπαιζα